DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: 3m

FLYER RUIMZICHTBRIL

3m flyer ruimzichtbril heeft een uitzonderlijk draagcomfort en geeft een uiterst effectieve bescherming en een optimaal gezichtsveld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,99

RUIMZICHTBRIL 4700C

3m ruimzichtbril goggle impact basismodel 4700c1 kan over een bril worden gedragen, voorkomt irritatie en permanente netvliesbeschadiging en heeft een anti-kras en impactbescherming.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,99

RUIMZICHTBRIL 4800C

3m veiligheidsbril ruimzicht 4800c zit prettig en beschermt niet alleen tegen stofdeeltjes maar ook tegen vloeistoffen, gassen en damp. de bril kan over een bril worden gedragen, voorkomt irritatie en permanente netvliesbeschadiging en beschermt tegen spuitende vloeistoffen, stof en gesmolten metaal. het heeft tevens een anti-dampcoating.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,50

RUIMZICHTBRIL COMFORT

3m ruimzichtbril heeft een modern, slank en comfortabel design. het is een indirect ventilerende ruimzichtbril met polycarbonaat brilglazen. de bril heeft een optische helderheid klasse 1 voor comfort bij langdurig dragen, een ontwerp met indirecte ventilatie voor een betere luchtcirculatie en minder aandampen in warme of vochtige omgevingen en polycarbonaatglazen die beschermen tegen snelle deeltjes met een middelzware impact (en 166 1bt) en gesmolten metaal. de speciale coating beperkt aandampen en bevordert een helder zicht. de uv-bescherming biedt betrouwbare bescherming tegen bepaalde niveaus van gevaarlijke uv-straling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,99

RUIMZICHTBRIL RECEPTGLAS INSERT

3m goggle gear 500 serie ruimzichtbril rx insert is een optioneel correctie-inzetstuk voor brillen met ruimzicht. het is geschikt voor gebruik met 3m full vision goggles 500.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,43

SOFTBRIL 4800 KUNSTSTOF

3m 4800 ruimzichtbril polycarbonaat is een allround-bril die bescherming biedt tegen spuitende vloeistoffen, stof en gesmolten metaal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,24

VEILIGHEIDSBRIL 2820C

3m veiligheidsbril design met helder glas beschermt tegen splinters, (stof)deeltjes, uv-straling en brokstukken. de brillen zitten lekker en hebben een stoer en modern design. ze zijn gemaakt van kras- en stootwerend polycarbonaat, optisch klasse 1 (veiligheidsglas) en voorzien van een antidamp- en antikrascoating. geschikt voor gebruik bij klussen waarbij splinters, stofdeeltjes en brokstukken vrij kunnen komen, maar ook bij recreatieve toepassingen. het voorkomt irritatie en permanente netvliesbeschadiging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,99

VEILIGHEIDSBRIL 2822C

3m veiligheidsbril design contrast 2822c beschermt tegen splinters, (stof)deeltjes en brokstukken. de bril zit lekker en heeft een stoer en modern design. het is gemaakt van kras- en stootwerend polycarbonaat, optische klasse 1 (veiligheidsglas). het is bovendien ook nog voorzien van een antidamp- en antikrascoating. het is geschikt voor gebruik bij klussen waarbij splinters, stofdeeltjes en brokstukken vrij kunnen komen, maar ook bij recreatieve toepassingen. het voorkomt irritatie en permanente netvliesbeschadiging. het heeft geel getint kunststof glas, beschermt tegen uv-straling en geeft beter contrast bij minder licht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,99

VEILIGHEIDSBRIL CLASSIC

3m veiligheidsbril design ongetint biedt optimale bescherming van optische klasse 1 voor een hoge optische helderheid en comfort bij langdurig dragen. de polycarbonaatglazen zijn schokbestendig en heel licht. ook kan de gebruiker de kijkhoek verstellen via de scharnieren aan de veren. het heeft een stijlvol, modern design en zorgt voor een uitstekende dekking en gezichtsveld. het heeft zachte, flexibele veren voor extra comfort en is goed te combineren met 3mô 9300 stofmaskers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,99

VEILIGHEIDSBRIL SECUREFIT HELDER

3m securefit 400 veiligheidsbril sf401af lens helder is een professionele veiligheidsbril. het is krasongevoelig en voorzien van antidamp laag. het voldoet aan en 166:2001.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,73

VEILIGHEIDSBRIL VIRTUA

3m virtua veiligheidsbril beschermt tegen splinters, (stof)deeltjes en brokstukken. de bril is licht, heeft een zeer goede impactbescherming en heeft een sportief en gestroomlijnd design. het is geschikt voor gebruik bij klussen waarbij splinters, stofdeeltjes en brokstukken vrij kunnen komen, maar ook bij klussen waarbij chemische dampen de ogen kunnen irriteren (bijvoorbeeld bij verfspuiten).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,99

VEILIGHEIDSBRIL VS160C

3m visitor veiligheidsbril basismodel vs160c beschermt tegen splinters, (stof)deeltjes en brokstukken. de bril is licht, heeft een zeer goede impactbescherming en heeft een sportief en gestroomlijnd design.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

3m
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn