DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: 3m

ASSORTIMENT

  

ASSORTIMENT
GEREEDSCHAP

  KITPISTOOL

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUURMES

  SCHUURMACHINE

  SLIJPMACHINE

ASSORTIMENT
KLEDING

  BESCHERMING

  BRILLEN

  GEZICHTSSCHILD

  HANDSCHOENEN

  HELMEN

  MASKERS

  OVERALL

ASSORTIMENT
LIJM-KIT

  3M

  MONTAGE EN CONTACTLIJMEN

ASSORTIMENT
TECHNISCHE-VLOEISTOF

  BOUWVLOEISTOFFEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  VERDUNNING - REINIGERS

ASSORTIMENT
VERF

  UNDERBODY COATINGS

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

E-A-R CABOFLEX HERBRUIKBARE GEHOORBEUGEL 21DB

3m cf-01-000 ear gehoorbeugel caboflex blauw/geel is ideaal bij het in- en uitlopen van lawaaierige gebieden. ze kunnen comfortabel rond de nek worden gehangen als ze niet nodig zijn en elk conisch gevormd inzetstuk draait, om goed in te kunnen brengen in het gehoorkanaal, waardoor een geluidsafdichting ontstaat die bestand is tegen bewegingen. de oordoppen zijn wasbaar en herbruikbaar. ze zijn gemaakt van tragschuim en hoeven niet uitgerold te worden. de oordoppen zijn licht en half-oorbedekkend. demping: 21 db. het is ce goedgekeurd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,97

GEHOORBESCHERMERS PELTOR OPTIME H510A

3m peltor optime comfort earmuff is een gehoorkap met zachte, brede kussens voor effectieve bescherming en meer comfort. door het slanke ontwerp met smalle cups en een platte hoofdband is deze gehoorkap beter te combineren met andere persoonlijke beschermingsmiddelen. geluidsniveaus van 87-98 db worden met maximaal 27 db verlaagd en de grote ruimte in elke cup zorgt voor minder warmte en vocht binnenin.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,70

GEHOORBESCHERMINGSBEUGEL 1310

3m gehoorbeugel xtra oordoppen 25 db vormt een gehoorbeschermingsoplossing die bestaat uit een paar oordopjes met een unieke en innovatieve flexibele band en twee paar reserveoordopjes. deze oordopjes hebben een optimale pasvorm en verminderen geluidsniveaus met maximaal 26 db. het comfort voor de drager is verbeterd omdat de oordopjes niet diep in de gehoorgang passen. deze vervangbare oortips hebben een lichtgewicht ontwerp, oefenen weinig druk uit in het oor en zijn zacht en vervormbaar waardoor ze zich aanpassen bij hoofd- en kaakbewegingen. de hoofdband is herbruikbaar, kan worden gewassen en is gebruiksvriendelijk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,08

GEHOORBEUGEL

3m gehoorbeugel + navullingoordoppen 1310c een een herbruikbare gehoorbeugel met 2 paar reserveoordopjes. het heeft een kleine, lichtgewicht beugel om in de hals of nek te dragen. geluidsvermindering: 26db.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,99

NAVULLING OORDOPPEN E-A-R CLASSIC PD-01-001

3m pd-01-001 ear classic heeft een gemiddelde dempingswaarde snr 28 db(a) en is 100% recyclebaar. het is gemaakt van een zacht energie absorberend polymeerschuim en heeft een speciale cilindervorm die in de meeste gehoorgangen past en een betrouwbare afdichting biedt. het beschermt het gehoor uitstekend en zit de hele dag door prettig. het is ideaal voor omstandigheden waar veel lawaai is, zowel op het werk als privÚ.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

95,65

OORDOPPEN 1100

3m ear plugs in box 4 paar zijn gemaakt van traagschuim (polyurethaan) en hebben een spits ontwerp. ze zijn bestemd voor eenmalig gebruik, wegen zeer weinig (slechts 13 gram) en verminderen geluidsniveaus met maximaal 37 db en kunnen worden gebruikt bij blootstelling aan geluid van 95-110 db. ze zijn gemakkelijk samen te rollen en worden nog zachter onder invloed van lichaamswarmte. ze worden geleverd in een handige verpakking met 4 paar oordopjes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,13

OORDOPPEN EENMALIG

3m oordoppen 1100c zijn geschikt voor gebruik bij hinderlijk of schadelijk geluid om permanente gehoorbeschadiging te voorkomen, bijvoorbeeld tijdens het klussen of bij een concert. ze zijn klein, makkelijk in te brengen en handig mee te nemen. ze zitten prettig dankzij het zachte schuimstof, de schuin toelopende, afgeronde vorm en het lange formaat. geluidsdemping: 27db.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,24

OORDOPPEN MET KOORD

3m oordoppen aan koord zijn geschikt voor gebruik bij hinderlijk of schadelijk geluid om permanente gehoorbeschadiging te voorkomen, bijvoorbeeld tijdens het klussen of bij een concert. de herbruikbare oordoppen zijn 3 zachte 'vinnen' voor perfecte pasvorm en zitten aan een zacht, gevlochten veiligheidskoord. geluidsdemping: 25 db. het wordt geleverd in een handige opbergbox.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,42

OORKAP 31 DB PELTOR OPTIME II

3m peltor optime 2 gehoorkap is speciaal ontwikkeld voor omgevingen met grote geluidsbelasting en dempt ook bij extreem lage frequenties uiterst effectief. het heeft een dempingswaarde van snr = 30 db. dankzij het slanke ontwerp garandeert het een buitengewoon draagcomfort. zo minimaliseert de royale ruimte onder de kappen warmteophoping en zweetvorming en wordt het zelfs bij langdurig gebruik een aangenaam draagcomfort geboden. voor een optimale afvoer van de warmte zorgen extra ventilatie-kanalen aan de afdichtringen. de zachte, brede afdichtringen zijn met een unieke combinatie van vloeistof en schuimstof gevuld en garanderen een zeer lichte druk bij gelijktijdige optimale afdichting. de vlakke hoofdbeugel en de tweepunts-ophanging van roestvrij staal zorgen bovendien voor een constant lage klemdruk. de beugel is variabel verstelbaar en past zich dankzij de ergonomische vormgeving perfect aan elke hoofdvorm aan. de toepassingsgebieden liggen bij hoge geluidsbelasting, bijvoorbeeld in de zware industrie, in de cementproductie, in de bouw, op luchthavens, in de textielproductie, in drukkerijen en in de landbouw.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,97

PD-01-002 EAR YELLOW NEON 500 STUKS

3m pd-01-002 ear yellow neon heeft een gelijkmatige drukverdeling met hoge demping. hierdoor is er flexibiliteit om het oor goed af te sluiten en zit de oordop erg prettig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

78,77

PELTOR H540 OPTIME LLL GEHOORKAP MET HOOFDBEUGEL

3m peltor optime 3 is een gehoorkap met hoge prestaties die ontwikkeld is met het oog op extreem hoge geluidsbelastingen. de geluidsbescherming is gebaseerd op een dubbelekap-technologie die de resonantie van de binnenkap tot een minimum reduceert en daardoor een maximale demping biedt aan hoge frequenties. een akoestische verbinding tussen binnenvolume en het volume tussen de schelp biedt op zijn beurt een maximale demping van de lage frequenties. de brede, met zachte schuimstof gevulde afdichtingsringen zorgen voor een perfecte pasvorm en een lage contactdruk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,77

PELTOR WORKTUNES PRO FM RADIO HEAD

3m peltor worktunes pro met fm radio is een gehoorkap met hoofdband die helpt te beschermen tegen mogelijk schadelijke geluiden op het werk, terwijl er tegelijkertijd naar muziek geluisterd kan worden. dankzij de ingebouwde antenne, het snel digitaal afstemmen en de mogelijkheid om tot vijf zenders op te slaan, is de gehoorkap flexibel en gemakkelijk hanteerbaar. het bevat een spraakgestuurd menusysteem met aangekondigde frequenties en heeft een 3,5 mm listen-only stereo-ingang (beperkt tot 82 db) voor aansluiting op externe toestellen (bijvoorbeeld mobiele telefoon, two-way radio of ipod).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

102,07

PELTOR WORKTUNES PRO HRXS220A OORKAPHEADSET 32 DB

3m peltor worktunes pro fm radio headset beschermt tegen schadelijk geluid op de werkplek en biedt tegelijkertijd de mogelijkheid om via de ge´ntegreerde fm-functie naar de radio te luisteren. dankzij de ge´ntegreerde antenne, de snelle zoekfunctie voor digitale zenders en de geheugenfunctie voor zenders vormt dit apparaat een flexibele gehoorbescherming waarmee het aangenaam werken is. het heeft daarnaast een 3,5 mm stereo-ingang (alleen te beluisteren, begrensd op 82 db) voor aansluiting van externe apparaten (bijvoorbeeld smartphone, radio, intercom of ipod). met de automatische uitschakelfunctie wordt de oorbeugel na 4 uur uitgeschakeld als deze niet wordt gebruikt, om energie te besparen. een waarschuwingssignaal informeert de drager wanneer de batterijen moeten worden vervangen. de elektronica bevindt zich in het buitenste behuizingsdeel, om corrosie door zweet te beperken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

102,02

3m
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn