DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: 3m

2800 OVERZETBRIL MET POLYCARBONAAT LENS

3m 2800 veiligheidsbril met polycarbonaat lens is ontworpen om met minimale hinder op de meeste door oogartsen voorgeschreven brillen te passen. de bril geeft een uitstekende bedekking en zichtveld, gecombineerd met een hoog beschermingsniveau tegen impact. het heeft een afstelbare lengte voor de slapen (vier standen) voor optimaal comfort en geschikte pasvorm. het heeft een kantelbare lens om gemakkelijk af te stellen en voor maximaal comfort. het heeft zachte slapen met laag profiel voor comfort en minimale hinder met door oogarts voorgeschreven bril.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,02

2720 VEILIGHEIDSBRIL

3m 2720 veiligheidsbril is zeer licht en comfortabel en heeft een sportief en modern design. het biedt goede bescherming en heeft een anti-condenslaag. de polycarbonaat lens biedt een betrouwbare bescherming tegen o.a. schadelijke uv straling. het is uitgevoerd met een krasvaste laag voor een verlengde levensduur en beter zicht. de anti-condenslaag vermindert het beslaan en verzekert helder zicht bij bijvoorbeeld het dragen van een halfgelaatsmasker. deze bril is ideaal voor gebruik in vele omgevingen, waaronder metaalverwerking, landbouw, assemblage, laboratoria, bouw, houtbewerking, schuren en slijpen. de bril heeft een smalle neusbrug en platte veren. deze aspecten verhogen de compatibiliteit met andere pbm's. zo zijn de veiligheidsbrillen ideaal te combineren met de 3m stofmaskers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,45

2820 VEILIGHEIDSBRIL

3m 2820 veiligheidsbril met polycarbonaat lens heeft een zwart montuur met polycarbonaat lenzen met antikras (as) en antidamp (af) coating. de bril is zeer lichtgewicht, heeft een strak, modern ontwerp en beschermt de ogen terwijl het gezichtsveld optimaal is. de veerscharnieren maken schuinstelling van de lenzen mogelijk en de zachte passing van de veren verhoogt het draagcomfort. lensmarkering: 2c-1.2 3m 1 ft.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,00

BX READER VEILIGHEIDSBRIL POLYCARBONAAT

3m bx reader veiligheidsbril polycarbonaat helder heeft optioneel een onderkant voorzien van sterkte +1.50, +2.00 of +2.50. het biedt bescherming tegen rondvliegende deeltjes, voorkomt condensvorming door antidampcoating en heeft een heldere lens.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,70

E.A.R. OORDOPPEN CLASSIC ONDERHOUDSVRIJ

3m e.a.r. classic pillow pack zijn oordoppen van schuimstof die onder invloed van de lichaamstemperatuur zachter worden en zich naar de gehoorgang vormen. deze vervorming zorgt voor een uitstekende afscherming tegen lawaai. hoe langer de oordop in het oor zit, hoe zachter en comfortabeler deze wordt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,28

FUEL VEILIGHEIDSBRIL POLYCARBONAAT

3m fuel veiligheidsbril is geschikt voor gebruik op het werk, thuis en bij recreatie buitenshuis. de hoge-kwaliteitslenzen zijn vervaardigd uit hogedichtheidsnylon. ze zijn daardoor bestand tegen impact, torsie en extreme hitte. de vormgeving van het spuitgegoten montuur voorkomt dat de lenzen door een frontale klap worden ontwricht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,69

HANGKOORDJES EN OPBERGTASJES

3m accessoires, afgestemd op alle brilmonturen. ze maken de bril onmiddellijk beschikbaar wanneer deze om de nek hangt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,64

MARCUS GRONHOLM VEILIGHEIDSBRIL POLYCARBONAAT

3m marcus gronholm veiligheidsbril polycarbonaat heeft een stoere hypoallergene metalen montuur met instelbare neuspads. het heeft platte oortippen met verende scharnieren en is te dragen onder de veiligheidshelm. het heeft gedecentreerde dubbele en sterk gebogen polycarbonaatlenzen voor optimale oogbescherming en maximaal gezichtsveld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,97

PELTOR BRIL SOLUS

3m solus veiligheidsbril polycarbonaat heeft polycarbonaat lenzen en combineert een modern ontwerp met dubbele lenzen. de zachte binnenkant van de oorveren draagt prettiger en beschermt zonder af te doen aan het gezichtsvel. gewicht: slechts 23 gram.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,13

SECUREFIT VEILIGHEIDSBRIL

3m securefit veiligheidsbril bevat pressure diffusion temple technology. dit vangt de druk op en verdeelt het over het montuur. de resterende druk op het hoofd is minimaal maar toch groot genoeg om een veilig gevoel te geven. het laat de brilveren toe om zichop natuurlijke wijze aan te passen aan de grootte van elk individueel hoofd. het vermindert het afglijden van de bril door hoofdbewegingen op de werkplaats en heeft een stijlvol design dat maar 18 gram weegt voor lichtgewicht comfort.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,60

VEILIGHEIDSBRIL 2740 KUNSTSTOF EN 166

3m 2740 veiligheidsbril met polycarbonaat lens heeft een modern design en hoog draagcomfort. de veelzijdige instelmogelijkheden zorgen voor een optimale pasvorm en professionele bescherming. de bijzonder zachte beugeluiteinden zorgen voor een pasvorm die niet knelt. de bril heeft een onbeperkt zichtveld en de hoogste optische klasse (1) voor vervormingsvrij zicht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,10

VEILIGHEIDSBRIL 2750 POLYCARBONAAT EN 166

3m 2750 veiligheidsbril met polycarbonaat lens is een sportief design gecombineerd met hoge functionaliteit. dit zorgt voor een hoge draagacceptatie. het nauw aansluitende model biedt bescherming rondom en verhoogt daarmee de subjectief waargenomen beschermingsfunctie. de instelbare beugellengte maakt een goede individuele aanpassing mogelijk. het heeft glazen van polycarbonaat voor een uitstekende slagvastheid, een 5-voudig verstelbare beugellengte, een zacht en geprofileerd neusstukje wat wegglijden voorkomt en zeer comfortabel is, een rondlopend design voor een hoger veiligheidsgevoel, een onbeperkt zichtveld en de hoogste optische klasse (1) voor vervormingsvrij zicht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,33

VEILIGHEIDSBRIL 2845 IR5 PC

3m 2845 veiligheidsbril met ir5 polycarbonaat lens heeft een groene lens met zilverkleurig montuur en een antikras (as) en antidamp (af) coating. de bril heeft uv- en ir-bescherming voor lastoepassingen, verstelbare oorveren (drie posities) voor comfort en een optimale pasvorm. door de zachte binnenkant zit hij prettiger en de bril heeft naast een ge´ntegreerde wenkbrauwbescherming voor een nog betere bescherming ook een sterke lens in polycarbonaat. het is ideaal in combinatie met de 3m maskers uit de 9300 en de 4000-serie en de 3m halfgelaatsmaskers uit de 7500-serie. lensmarkering: 5 3m 1 ft.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,80

VELIGHEIDSBRIL 2840 PC LENS

3m 2840 veiligheidsbril met polycarbonaat lens heeft verstelbare oorveren (drie posities) voor comfort en een optimale pasvorm. door de zachte binnenkant zit hij prettiger en de bril heeft naast een ge´ntegreerde wenkbrauwbescherming voor een nog betere bescherming ook een sterke lens in polycarbonaat. het is ideaal in combinatie met de 3m maskers uit de 9300 en de 4000-serie en de 3m halfgelaatsmaskers uit de 7500-serie,


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,53

3m
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn