DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: 3m

24 SCOTCH-WELD LIJMSPRAY SCHUIM EN TEXTIEL

3m 24 lijmspray schuim & textiel is een lijm met een hoge kleefkracht welke schuim met metaal, hout en vele andere materialen verbindt. het is ideaal voor stoffering en het heeft een hoge kleefkracht: het schuim scheurt eerder dan de verbinding, en het spinrag spuitpatroon maakt precies aanbrengen mogelijk. het heeft een open tijd van 15 sec - 10 min, een temperatuurbereik tot + 77°c, een afpelkracht van 8 piw, 18% vaste stof en een dekking van ca. 6 m² per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,31

27 SCOTCH-WELD ECONOMY LIJMSPRAY UNIVERSEEL

3m 27 lijmspray universeel is een zeer veelzijdige lijm welke ideaal is voor het verlijmen van papier, karton, textiel, zacht schuim en vele andere lichte materialen. het is snel hechtend, geschikt voor lichte toepassingen en heeft een nevel spuitpatroon voor gelijkmatig aanbrengen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,31

ALUMINIUM TAPE 425

3m aluminium tape 425 is gemaakt voor verschillende toepassingen in allerlei bedrijfstakken. de tape bestaat uit een zeer zachte aluminiumfolierug met een coating van zeer geavanceerde, drukgevoelige acrylaatlijm. het is geschikt voor afplakken, afdichten, verzegelen, afschermen en chemisch strippen. bovendien kan het gebruikt worden voor inwikkelen, verbinden, galvaniseren, beschermen van kunststoffen, chemisch etsen, afschermen of reflecteren van hitte en afstrippen van verf. de tape is bestand tegen brand, vocht, weersinvloeden, uv-straling en vele chemische stoffen, en daarom ideaal voor tal van toepassingen. deze hitte- en lichtreflecterende tape beschermt, isoleert en vergroot de lichtopbrengst, en is geschikt voor een groot temperatuurbereik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

97,93

DP600 SL BETONREPARATIESYSTEEM

3m dp600sl scotch-weld vulmiddel betonreparatie horizontaal is geschikt voor het snel repareren van scheuren en gaten in betonnen vloeren of andere horizontale oppervlakken. het is tevens geschikt om ankers in betonnen vloeren aan te brengen. het kan verwerkt worden met een normale kitspuit, kan 15 minuten na gebruik geschuurd worden en is overschilderbaar na 1 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

61,76

LIJMSPRAY 77

3m 77 scotch weld lijmspray universeel is een universeel toepasbare spuitbuslijm met een hoge aanvangshechting die uitstekend geschikt is voor het verlijmen van displays en in de meubelindustrie. het lijmt isolatiemateriaal op metaalplaat en is ideaal voor gebruik met dunne decoratieve filmfolie en textiel. de lijm blijft op de oppervlakte van poreus materiaal liggen en kan op polystyreenschuim gebruikt worden. afpelsterkte: 392 n/cm. temperatuurbestendigheid: 43°c. verwerkingstijd bij inlijming van één vlak: 20 sec-15 min. bij inlijming van twee vlakken: 30 sec-30 min. droogtijd: 12 tot 24 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,60

SCOTCH-WELD 525 POLYURETHAAN KIT

3m 525 pu lijm/afdichtingskit voor bouw is een zeer flexibele kit voor het afdichten van naden. door de hoge flexibiliteit is het uitstekend geschikt voor het waterdicht maken van ‘bewegende’ naden. het is geschikt voor het afkitten van steen, beton, dakpannen, expansienaden, metalen, kunststoffen, hout en glasvezel.het is overschilderbaar nadat de huid is gevormd en niet uv-bestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,94

SCOTCH-WELD ECONOMY LIJMSPRAY

3m 20 lijmspray hout, metaal & kunststof is een zeer sterke, snelhechtende lijm welke een krachtige en permanente verbinding geeft. het is onmisbaar bij houtbewerking, snelhechtend en verbindt o.a. laminaten, fineer, metaal en kunststoffen. het spinrag spuitpatroon maakt precies aanbrengen mogelijk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,31

SCOTCH-WELD LIJMSPRAY 75 HERPOSITIONEERBAAR

3m 75 scotch weld lijmspray herpositioneerbaar is een herpositioneerbare, tapeachtige spuitbuslijm voor o.a. layouts en montagewerk. de verlijmde delen kunnen meerdere malen losgemaakt en opnieuw bevestigd worden en het slaat zelfs bij de meest kritische materialen niet door. het gebruikte drijfgas tast de ozonlaag niet aan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,32

SCOTCH-WELD LIJMSPRAY 76 TAPIJT

3m 76 scotch weld lijmspay sterk hechtende lijm is een contactlijm in een spuitbus, ideaal voor het verlijmen van tapijt, schuim en autobekleding. het is speciaal ontwikkeld voor kunststoffen, zoals polypropyleen en polyethyleen. het is bestand tegen hoge temperaturen van -30°c tot + 50°c en goed bestand tegen vocht. de lijm geeft ook bij enkelzijdige verlijmde materialen een sterke verbinding en heeft een lange verwerkingstijd tot 1 uur. het gebruikte drijfgas tast de ozonlaag niet aan. theoretisch rendement: ca. 3,7 m² per 500 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,26

SILICONEN KIT 320

3m hybride kit 320 is een vooruitstrevende 1-componentformule waarbij niet hoeft te worden gemengd en ook geen speciaal aanbrenggereedschap vereist is. dit product vormt duurzame, elastische verbindingen die lang meegaan en ideaal zijn voor het monteren van panelen, afdichtingen en doorvoeringen in de bouw, betonafdichting, glasafdichting en beglazing en vele andere toepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,67

TAPE SCOTCH AFDICHTING

3m scotch water blocking tape is een waterdichte tape om snel en betrouwbaar lekkende kranen, schroefdraad en kleppen af te dichten. deze niet-zelfklevende ptfe-tape is bijzonder dun en ook geschikt voor fijne schroefdraad. het vult de schroefdraad wanneer de elementen ineen geschroefd worden. het is water- en luchtdicht, bestand tegen een druk van 6 bar, bestemd voor eenmalig gebruik en levert betrouwbare resultaten bij temperaturen tot 260°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,25

3m
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn