DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: 3m

ASSORTIMENT

  

ASSORTIMENT
GEREEDSCHAP

  KITPISTOOL

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUURMES

  SCHUURMACHINE

  SLIJPMACHINE

ASSORTIMENT
KLEDING

  BESCHERMING

  BRILLEN

  GEZICHTSSCHILD

  HANDSCHOENEN

  HELMEN

  MASKERS

  OVERALL

ASSORTIMENT
LIJM-KIT

  3M

  MONTAGE EN CONTACTLIJMEN

ASSORTIMENT
TECHNISCHE-VLOEISTOF

  BOUWVLOEISTOFFEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  VERDUNNING - REINIGERS

ASSORTIMENT
VERF

  UNDERBODY COATINGS

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

08080 AUTO LIJMSPRAY

3m 8080 auto lijmspray spuitbus 500 ml is een speciale spuitlijm voor algemene toepassingen zoals het lijmen van auto- en hemelbekleding, vloerbedekking en vinyldoek met een textielrug. het is ook geschikt voor het lijmen van schuimrubber op metaal, hout en andere materialen en het is zeer geschikt voor grote delen. het is sneldrogend, economisch in gebruik en heeft een verstelbaar spuitpatroon voor juiste en zichtbare dosering.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,97

DP125 EPX 2K EPOXY LIJM

3m dp125 epoxy lijm is flexibel en heeft een korte verwerkingstijd, hoge afpelkracht en goede verouderingseigenschappen. het is geschikt voor het verlijmen van metalen zoals aluminium, koper, messing en staal, kunststoffen zoals abs en pc en glas en keramiek.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,10

EPOXYLIJM DP-460

3m dp460 structurele epoxylijm is een zeer krachtige 2-componenten epoxylijm met een uitstekende afschuif- en afpelsterkte en hoge duurzaamheid. het heeft een verwerkingstijd van 60 minuten, uitstekende ecologische eigenschappen en eenvoudige menging. het heeft een goede hechting op o.a. blank metaal, kunststof, glas en composietmaterialen. het is daarnaast bestand tegen hoge temperaturen en inzetbaar waar kracht dragende verbindingen gewenst zijn.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,91

FLEXIBELE LIJM

3m dp609 scotch-weld polyurethaanlijm is een grijze 2-componentenlijm in snelmengsysteem. het vloeit niet en is daarom uitermate geschikt voor verticale en vullende toepassingen. het is een zeer flexibel product met een uitstekende weerstand tegen schokbelasting en veroudering. het is geschikt voor het verlijmen van metaal, glasvezelversterkte kunststoffen, rubber, hout en keramiek. het is bijzonder geschikt voor kunststoffen in het algemeen. verwerkingstijd: 7 minuten. uitharding: bij 23°c 24 uur en handvast na 45 minuten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,78

HERPOSITIONEERBARE SPUITLIJM 75

3m ls75 scotch-weld lijmspray herpositioneerbaar is een tapeachtige spuitbuslijm. het kleeft in een paar seconden bij uniforme verlijming en bloedt zelfs bij de meest lastige materialen niet door. het is uitstekend geschikt voor de tijdelijke positionering van lichte materialen zoals papier en sjablonen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,39

LIJMSPRAY

3m 08080 universele spuitlijm is speciaal voor het snel en probleemloos lijmen van auto- en hemelbekleding, vloerbekleding en vinyldoek met een stoffen rug. tevens kan met deze lijm snel lichte interieurafwerking en bekledingsschuim op metaal, hout en andere oppervlakken gelijmd worden. het bestrijkt grote oppervlakken binnen zeer korte tijd, de spuitmond verstopt niet en het is verstelbaar voor een breed of smal spuitpatroon.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,15

LIJMSPRAY 77

3m 77 scotch weld lijmspray universeel is een universeel toepasbare spuitbuslijm met een hoge aanvangshechting die uitstekend geschikt is voor het verlijmen van displays en in de meubelindustrie. het lijmt isolatiemateriaal op metaalplaat en is ideaal voor gebruik met dunne decoratieve filmfolie en textiel. de lijm blijft op de oppervlakte van poreus materiaal liggen en kan op polystyreenschuim gebruikt worden. afpelsterkte: 392 n/cm. temperatuurbestendigheid: 43°c. verwerkingstijd bij inlijming van één vlak: 20 sec-15 min. bij inlijming van twee vlakken: 30 sec-30 min. droogtijd: 12 tot 24 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,85

SCOTCH-WELD DP 420

3m dp420 scotch-weld epx epoxylijm zwart is een heavy-duty 2-componenten constructielijm op epoxybasis die een goede sterkte biedt in combinatie met een hoge schok- en afpelbestendigheid om te voldoen aan veeleisende verlijmingsuitdagingen. het kan in veel toepassingen worden gebruikt als alternatief voor mechanische bevestigingsmiddelen, schroeven, klinknagels en puntlassen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,15

SCOTCH-WELD DP 490

3m dp490 structurele epoxylijm is een zwarte, thixotrope, vullende 2-componentenlijm op epoxybasis met zeer goede toepassingseigenschappen. deze lijm is ontworpen voor toepassingen die ultieme robuustheid en hoge sterkte vereisen. het is goed bestand tegen hoge temperaturen tot 120°c en zeer slagvast. daarnaast heeft het een uitstekende stabiliteit onder statische en dynamische belasting en zeer goede sterkte- en verouderingseigenschappen. de thixotrope formule vergemakkelijkt het aanbrengen op verticale oppervlakken en het biedt speciale meerwaarde bij de constructie van composietassemblages.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,90

SCOTCH-WELD EPX EPOXYLIJM DP100 FR

3m dp100 epoxy lijm heeft een ul 94 v-0-certificatie, verticale verbrandingstest van 60 seconden far 25.853. de lijmformule hardt stijf uit, voor een hoge houdkracht bij statische belasting. het heeft een hoge afschuifsterkte voor een permanente hechting en een korte verwerkingstijd van 6 minuten en op verwerkingssterkte binnen ongeveer 15 minuten bij kamertemperatuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,71

SCOTCH-WELD EPX EPOXYLIJM DP110

3m dp110c scotch-weld structuur lijm is flexibel na uitharden, waardoor het een goede keuze is voor het lijmen van meerdere materialen. het bereikt de verwerkingssterkte binnen ongeveer 20 minuten bij kamertemperatuur en absorbeert een bepaalde mate van uitzetten als gevolg van temperatuurverschillen tussen ondergronden. het heeft een hoge afschuif- en afpelsterkte op metalen en vele kunststoffen en is zeer flexibel waardoor zelfs bij trillingen en schokken een sterke, permanente hechting geboden wordt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,55

SCOTCH-WELD LIJMSPRAY HOUT & METAAL 90

3m ls90 scotch-weld lijmspray hout & metaal heeft een droogtijd van slechts 1 minuut en biedt daardoor snelle, extreem sterke permanente resultaten en hoge productiviteit. het is een ideale lijm voor decoratieve laminaten, mdf en vele andere materialen (zelfs polyethyleen en sbr rubber). de extreem sterke verbinding en snelle hechting zorgen voor een sterke permanente verbinding.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,17

SCOTCH-WELD SMELTLIJM

3m tcq3738 smeltlijm sw voor hout is voor algemeen gebruik, ook voor in de voedingsindustrie. de lijm heeft goede elektrisch isolerende waarden en een relatief lange verwarmingstijd. een hoge lijmopbrengst is met dit product mogelijk en het is geschikt voor hout, karton, papier, textiel, leder en kunststoffen, met uitzondering van polyolefinen. het voldoet aan de fda-norm 175.105 voor lijmgrondstoffen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

215,83

SCOTCH-WELD SMELTLIJM TCQ3789

3m 3789q smeltlijm is een hoogwaardige smeltlijm met goede hechting op kunststoffen. het is schokbestendig en bestand tegen weekmakers. het is geschikt voor het verlijmen van hard en zacht pvc, abs, vezelversterkte kunststoffen en hout. het voldoet aan de fda-norm 175.105 voor lijmgrondstoffen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

607,79

SCOTCH-WELD STRUCTURELE PLASTIC LIJM 8010

3m dp8010 scotch-weld structurele kunststoflijm heeft een open tijd van 10 minuten, is geschikt voor het structureel verlijmen van polyolefinen zonder oppervlaktebehandeling en heeft een medium viscositeit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,44

SCOTCH-WELD STRUCTURELE PLASTIC LIJM DP8005

3m dp8005 cartridge is speciaal om kunststoffen met lage oppervlakte-energie zoals polyolefinen, polypropyleen, polyethyleen en tpo's structureel te hechten. het heeft een uitstekende bestendigheid tegen water en luchtvochtigheid in combinatie met zeer goede chemische weerstand, voor een hechting die uiteenlopende applicaties en omstandigheden kan weerstaan. het hardt uit bij kamertemperatuur zonder hitte of andere chemicaliën.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,57

SILAAN PRIMER

3m silane vhb glas primer wordt gebruikt op glas voordat er tape op aangebracht wordt. dit voorkomt dat er vocht doordringt tussen de verbinding van tape en glas waardoor de verbinding zwakker wordt of zelfs los kan komen. deze primer is dan ook onmisbaar wanneer plastic, metaal, of gepoedercoate glaslatten met tape op glas worden aangebracht. de primer moet zo dun mogelijk worden aangebracht en is na 3 minuten uitgehard.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,20

SMELTLIJM 3764

3m tcq3764 scotch-weld smeltlijm is een thermoplastische lijm met 100% vaste stoffen. het kan in de loop der tijd worden aangepast om te voldoen aan verschillende projecteisen. het is geformuleerd voor flexibiliteit bij lage temperaturen om wijziging en positionering tijdens de applicatie te vergemakkelijken. het schokbestendige ontwerp biedt duurzaamheid op lange termijn en het biedt betrouwbaarheid op basis van goede afschuif- en afpelsterkte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

234,99

SMELTLIJM 3792 Q

3m 3792q smeltlijm is een veelzijdige lijm die werkt op hout, stof en andere lichtgewicht materialen. de open tijd laat herpositionering toe en het hardt transparant uit voor een schoon resultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

211,34

3m
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn