DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: 3m

ASSORTIMENT

  

ASSORTIMENT
GEREEDSCHAP

  KITPISTOOL

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUURMES

  SCHUURMACHINE

  SLIJPMACHINE

ASSORTIMENT
KLEDING

  BESCHERMING

  BRILLEN

  GEZICHTSSCHILD

  HANDSCHOENEN

  HELMEN

  MASKERS

  OVERALL

ASSORTIMENT
LIJM-KIT

  3M

  MONTAGE EN CONTACTLIJMEN

ASSORTIMENT
TECHNISCHE-VLOEISTOF

  BOUWVLOEISTOFFEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  VERDUNNING - REINIGERS

ASSORTIMENT
VERF

  UNDERBODY COATINGS

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

08210 SLIJTVASTE FOLIE 100 MM X 2.5 MTR

3m 08210 slijtvaste pu folie is een halfglanzende, transparante folie met een dikte van 0,20 mm, speciaal ontworpen om de laklaag van auto's te beschermen tegen krassen, galvanische corrosie, slijtage en de inwerking van omgevingsfactoren, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van de auto. het is flexibel en stansbaar zodat onderdelen eenvoudig kunnen worden aangebracht op de complexe ondergronden van auto's. het beschermt de kwaliteit van de lak en behoudt jarenlang de uitstraling van de originele autolak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,66

6853 MASKEERFOLIE 250 CM X 30.5 M

3m 6853 maskeerfolie 250 cm x 30.5 m s voorgevouwen doorzichtig maskeerfolie, te gebruiken in combinatie met een handafplakapparaat. de folie is licht statisch en hecht zich aan het oppervlak dat moet worden bedekt. door de speciale coating hecht de verf zich aan de folie zodat er geen verfschilfers op het gelakte oppervlak kunnen vallen. het is voorgevouwen tot een handzaam formaat en temperatuurbestendig tot 90 graden celcius.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,47

HANDMATIG MASKERINGAPPARAAT

3m dispenser kit voor maskeerpapier/folie voor het aanbrengen van maskeerfolie en masking tape. het is een professioneel, schokbestendig apparaat met bevestigingshaak en de mogelijkheid om een extra afroller met tape te bevestigen. de maskeerfolie kan samen met de masking tape in één keer aangebracht worden en er kan een andere masking tape gebruikt worden naargelang de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

67,05

M1000 DISPENSER SCOTCH

3m scotchblue dispenser m1000 is een ideaal stuk gereedschap specifiek bedoeld voor de doe-het-zelver die af en toe een lichte klus moet uitvoeren. het combineert afplaktape met papier in 1 stap om bijvoorbeeld plinten af te plakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,18

MASKEERFOLIE INCL. TAPE VOORGEVOUWEN

3m maskeerfolie incl. tape is een voorgevouwen doorzichtige maskeerfolie voorzien van tape rand. het is gemakkelijk recht af te scheuren en daardoor ideaal voor snel afplakwerk. de folie is licht statisch en hecht zich aan het oppervlak dat moetworden bedekt. door de speciale coating hecht de verf zich aan de folie zodat er geen verfschilfers op het gelakte oppervlak kunnen vallen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,06

MASKEERPAPIER

3m masking paper is gecoat maskeerpapier van gerecycled papier. het is ideaal voor het afplakken van smalle stroken en geschikt voor gebruik in combinatie met de afplakapparaten m1000, m3000c en m3000k.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,50

MES VOOR HANDAFPLAKAPPARAAT

3m vervangmes is een vervangingsmes geschikt voor handafplakapparaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,73

PIVOT PAPIER LINKS 280 MM X 30 M

3m 06699 paper pivot 280 mm x 30 m links is licht gecoat afplakpapier van 40 gram met afplakband aan één zijde. het is geschikt voor het snel afplakken van kleine oppervlakten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,53

READY MASK MASKING FILM MET TAPE 55 CM X 25 M

3m 7585 ready-mask navulrol is een rol maskeerfolie/papier en afplaktape. het is geschikt voor het op een perfecte en snelle manier afplakken van kleinere oppervlakten. het is lichtstatisch en 'hecht' zich aan het oppervlak. het is voorgevouwen tot en handzaam formaat en uitgevouwen 55 cm breed. het is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,28

SCOTCHBLUE AFDEKFOLIE 2093FDS

3m 2093 fdm el-48 pretaped painter's plastic is ideaal voor gebruik op plinten, lijsten en metalen en glazen oppervlakken en combineert de veelzijdigheid van schilderstape voor meerdere oppervlakken met de extra bescherming van een uit te vouwen kunststoffolie. ze zijn geïntegreerd om te zorgen voor gemakkelijk aanbrengen, waarbij de statische hechting helpt de bescherming snel en gemakkelijk te plaatsen en bij te werken. de tape zorgt voor superstrakke verflijnen en laat zich schoon verwijderen tot 14 dagen nadat hij is aangebracht. de kunststoffolie vouwt uit tot een breedte van 60,9 cm.de compacte dispenser maakt het eenvoudig de lengte van het benodigde druppeldoek af te rollen en op maat te snijden, het blijft op zijn plaats zitten dankzij zijn statische hechting, is eenvoudig aan te brengen en opnieuw te positioneren, het levert een totale dekking van 16,7 m² per rol en het lat zich tot 14 dagen na aanbrengen verwijderen zonder resten achter te laten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,99

SCOTCHBLUE AFDEKFOLIE MET TAPE

3m scotchblue pre-taped maskeerfolie is geschikt voor het afplakken en afdekken van ondergronden voor het schilderwerk, binnen en buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,25

SCOTCHBLUE AFDEKPAPIER MET TAPE

3m scotchblue pre-taped maskeerpapier is geschikt voor het snel en nauwkeurig afplakken van oppervlakken en randen. hiermee kunnen randen nauwkeurig en snel afgeplakt worden en tegelijkertijd oppervlakken beschermd worden tegen verfspatten. het product is bijzonder geschikt voor verven met een verfspuit maar ook voor verven met kwast of roller en ideaal voor het afplakken van plinten of traptreden. het heeft een gemiddelde kleefkracht en kan na de verfwerkzaamheden weer schoon en restloos worden verwijderd - tot 14 dagen na het afplakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,75

TRANSPARANTE MASKEERFOLIE

3m maskeerfolie is een helder polyethyleen bekledingsmateriaal met hoge dichtheid dat is ontworpen om voertuigen tegen paint-overspray te beschermen. hiermee wordt voorkomen dat vuil in een natte laklaag blijft zitten. deze doorzichtige afplakfolie kan worden gebruikt en toegepast door een persoon. de folie blijft gemakkelijk aan het oppervlak van een voertuig kleven en beschermt zo delen van het voertuig tegen de laknevel zonder dat de lak- of primerlaag gaat bladderen wanneer de folie wordt verwijderd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

91,47

VOORGEVOUWEN AFPLAKFOLIE

3m maskeerfolie is voorgevouwen doorzichtig maskeerfolie, te gebruiken in combinatie met een 3m handafplakapparaat. de folie is licht statisch en hecht zich aan het oppervlak dat moet worden bedekt. door de speciale coating hecht de verf zich aan de folie zodat er geen verfschilfers op het gelakte oppervlak kunnen vallen. het is voorgevouwen tot een handzaam formaat en temperatuurbestendig tot 90°.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,66

VOORGEVOUWEN AFPLAKFOLIE

3m hand-masker pre-fold film is voorgevouwen doorzichtig maskeerfolie, te gebruiken in combinatie met een handafplakapparaat. de folie is licht statisch en hecht zich aan het oppervlak dat moet worden bedekt. door de speciale coating hecht de verf zich aan de folie zodat er geen verfschilfers op het gelakte oppervlak kunnen vallen. het is voorgevouwen tot een handzaam formaat en temperatuurbestendig tot 90 graden celcius.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,66

3m
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn