DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: 3m

ASSORTIMENT

  

ASSORTIMENT
GEREEDSCHAP

  KITPISTOOL

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUURMES

  SCHUURMACHINE

  SLIJPMACHINE

ASSORTIMENT
KLEDING

  BESCHERMING

  BRILLEN

  GEZICHTSSCHILD

  HANDSCHOENEN

  HELMEN

  MASKERS

  OVERALL

ASSORTIMENT
LIJM-KIT

  3M

  MONTAGE EN CONTACTLIJMEN

ASSORTIMENT
TECHNISCHE-VLOEISTOF

  BOUWVLOEISTOFFEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  VERDUNNING - REINIGERS

ASSORTIMENT
VERF

  UNDERBODY COATINGS

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

216U SCHUURROL

3m 216u fre-cut voorgeperforeerde schuurrol met schuim is schuurpapier op rol, voorzien van open gestrooide siliciumcarbide mineralen op een semi-watervaste papieren rug. het is geschikt voor zowel handmatig als machinaal gebruik en behandeld met een antivolloopcoating. het is bij uitstek geschikt bij het voor- en tussenschuren van lakken en het finishen van diverse metalen, hout, plamuur en primers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

67,80

216U SOFT HANDVELLEN

3m 216u fre-cut schuurstrook met schuim is flexibel handschuurpapier voor alle voorkomende schuurbewerkingen. het is uitermate geschikt voor gebruik bij moeilijk bereikbare plaatsen zoals rondingen en kanten. het past zich aan alle vormen van de ondergrond aan, waardoor onnodig verwijderen van de laagdikte (bijvoorbeeld doorschuren op randen en kanten) wordt voorkomen. het is voorzien van een anti-volloopcoating en is geschikt voor droog schuren. verpakking bevat 50 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,32

255P FRE-CUT PRODUCTION 23 X 28 CM VEL

3m 255p schuurpapier 23x28cm heeft een aluminiumoxide schuurkorrel op een zware papieren rug. het is geschikt voor het schuren van verf- en laklagen en voorzien van een anti-volloopcoating.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,77

255P FRE-CUT PRODUCTION SCHUURPAPIER 23X28 CM

3m 255p fre-cut schuurvellen hebben een aluminiumoxide schuurkorrel verankerd op een zware kwaliteit papieren rug. het is zeer geschikt voor het handmatig en machinaal schuren van oude verf- en laklagen en is voorzien van een anti-volloopcoating (fre-cut).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,26

255P FRE-CUT PRODUCTION SCHUURPAPIER 70MMX23M

3m 255p production fre-cut schuurrol heeft een aluminium oxide schuurkorrel verankerd op een zware kwaliteit papieren rug. het is zeer geschikt voor het handmatig en machinaal schuren van oude verf- en laklagen en het is voorzien van een anti-volloopcoating (fre-cut).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,00

255P FRE-CUT PRODUCTION SCHUURPAPIER 95MMX23M

3m 255p fre-cut schuurpapier heeft een aluminiumoxide schuurkorrel verankerd op een zware kwaliteit papieren rug. het is zeer geschikt voor het handmatig en machinaal schuren van oude verf- en laklagen en is voorzien van een anti-volloopcoating (fre-cut).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,56

255P FRE-CUT PRODUCTION SCHUURROL 115MMX23M

3m 255p production fre-cut schuurrol heeft een aluminiumoxide schuurkorrel verankerd op een zware kwaliteit papieren rug. het is zeer geschikt voor het handmatig en machinaal schuren van oude verf- en laklagen en is voorzien van een anti-volloopcoating.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,18

55535 FINISH CONTROL SPRAY

3m 55535 finish control spray is een speciaal reinigingsmiddel dat gebruikt kan worden tijdens het polijsten. deze reiniger maakt tussentijds de lak schoon om de vooruitgang tijdens het polijsten te controleren. daarnaast verwijdert het restanten van poetsmiddel, rubbers en kunststoffen van ieder oppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,86

65330 SANDBLASTER UNIVERSEELHOUDER GRIJS

3m 961 sb universeelhouder grijs is een handblok geschikt voor gebruik met scotch-brite handpads en scotch-brite rollen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,98

734 WET OR DRY ZWART 23X28 CM

3m 734 wetordry fre-cut schuurstrook zwart heeft een silicium carbide schuurkorrel met een hoge snijkracht. het is geschikt voor het handmatig (nat) schuren van contouren, rondingen en moeilijk bereikbare plaatsen zoals randen en kanten op (verse) verf- en laklagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,43

734 WETORDRY ZWART 23 X 28 CM

3m wet or dry zwart 23cmx28cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,02

7448 SCOTCH-BRITE HANDVEL GRIJS

3m 7448 scotch brite handvel grijs is gemaakt van een sterk met schuurmineraal geÔmpregneerd nylon non-woven. deze soepele constructie kan niet scheuren, versplinteren en kan zowel nat als droog gebruikt worden. het is geschikt voor het verwijderen van lichte roestvorming, licht ontbramen en finishen van ferro en non-ferro metalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,24

9639 FINESSE-IT POETSMIDDEL

3m 9639 finesse-it finish poetsmiddel voor het verwijderen van kleine lakfoutjes zoals stof. het is geschikt voor machinaal gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,61

ARIES SWEATER

deze sweater heeft versterking op de schouders en ellebogen, heeft een ribkraag aan de mouwen en manchetten. extra lange ruglengte. 80% katoen - 20% voorgekrompen jersey polyesther 300g/m². verstevigingsmateriaal: 100% oxford polyester 600d met waterafstotende pro-reforce coating.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,32

CONTROLEPOEDER

3m controlepoeder is eenvoudig aan te brengen schuurgids. het bevat geen oplosmiddelen en afplakken is niet nodig. het is geschikt voor zowel droog als nat schuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,98

DRYWALL HANDGREEP

3m handgreep voor gebruik met schuurgaas en -papier is geschikt om te gebruiken in combinatie met drywall schuurgaas en schuurstroken. het is zeer solide, ligt comfortabel in de hand en het schuurmateriaal is stevig vast te klemmen met de vleugelmoeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,89

DRYWALL SCHUURBLOK

3m schuurblok is geschikt voor het glad schuren van muren en het verwijderen van oneffenheden om de muren behang- of schilderklaar maken. het is toepasbaar op o.a. stuc- en pleisterwerk, gipsplaat en reparatiemiddel en is uitspoelbaar en herbruikbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,17

DRYWALL SCHUURGAAS

3m schuurgaas stuc- en pleisterwerk en gipsplaat is een sterk, duurzaam schuurgaas geschikt voor het schuren van stuc- en pleisterwerk, gipsplaat en reparatiemiddel. het is met name geschikt voor het verwijderen van oneffenheden en het gaas heeft een open structuur: het loopt niet vol want de schuurstof valt er doorheen. het is rondom voorzien van schuurkorrels en schuurt dus aan beide zijden. een verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,08

DRYWALL SCHUURSTROOK

3m schuurvellen voor stuc- en pleisterwerk zijn geschikt voor het glad schuren van stuc- en pleisterwerk, gipsplaat en reparatiemiddel. ze zijn geschikt voor het verwijderen van oneffenheden, vouwbaar zonder breken, sterk, gaan lang mee en zijn zowel met hand als schuurblok te gebruiken. verpakking bevat 5 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,29

FLEXIBLE ABRASIVE HOOKIT

3m handvel flexi hook is ideaal voor het schuren en matteren van primer en blanke lak op moeilijk bereikbare plaatsen. het combineert een uitstekende snijkracht en superieure finish met grote flexibiliteit en een zachte Ďtouchí. het is uitstekend geschikt voor het schuren van kanten, randen en moeilijk bereikbare plaatsen zoals bumpers en de binnenkanten van de carrosserie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

66,95

HOOKIT FRE-CUT SCHUURROL 255P

3m schuurrol hookit fre-cut is voorzien van schuurkorrels in een open bestrooiing en behandeld met een anti-volloop coating. het is bij uitstek geschikt voor toepassingen zoals het voor- en tussenschuren van lakken en het finishen van primers, plamuur, hout en metalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

88,95

HOOKIT MARINE SCHUURPLANK

3m hookit marine schuurplank is gemakkelijk te hanteren dankzij de lichtgewicht constructie met twee niveaus. de verhoogde greep biedt extra controle en comfort en het formaat van 11,43 cm x 76,2 cm in combinatie met het uitgebalanceerde ontwerp is ideaal voor het stroomlijnen, schuren en afwerken. het is geschikt voor 3m hookit schuurpapiervellen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

85,89

HOOKIT SCHUURROL 245 115 MM X 25 M

3m schuurrol hookit fre-cut is voorzien van schuurkorrels in een open bestrooiing, behandeld met een anti-volloop coating. het is bij uitstek geschikt voor toepassingen zoals het voor- en tussenschuren van lakken en het finishen van primers, plamuur, hout en metalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

105,56

MARINE COMPOUND AND FINISHING MATERIAL

3m 6044 marine imperial compound verwijdert lichte tot ernstige oxidatie, het verwijdert schuurkrassen en machinedraaiingen, heeft een unieke formule door een combinatie van compound en polijstmiddel en de snelle snijwerking bespaart tijd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,75

MARINE HIGH GLOSS GELCOAT COMPOUND

3m gelcoat polijstpasta is geschikt voor het verwijderen van schuurkrassen, randen van de waterlijn en andere vlekken en ontsieringen bij boten en jet-ski's voor het terughalen van de hoogglansafwerking. deze compound is geschikt voor gelcoats voor het snel verwijderen van krassen door dubbele p800-werking of nat schuren (p1000) met als resultaat een hoogglansafwerking. de unieke was- en siliconenformule geeft minder spetters bij het polijsten en zorgt voor een superieur resultaat zonder sporen en hologrammen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

93,89

PERFECT-IT III HOOGGLANS BESCHERMER

3m perfect-it iii hoogglans beschermer rood is een lakbescherming op wasbasis. het is een hoogwaardig poetsmiddel voor een diepe hoogglans en kan machinaal of met de hand worden aangebracht. het zorgt voor een ongeŽvenaard showroom resultaat met uitstekende bescherming en een duurzame diepe hoogglans. dit kostenbesparende en economische poetsmiddel kan machinaal op een perfect-it d/a poetsschijf of met de hand met een 3m scotch-brite hp poetsdoek worden gebruikt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,56

PERFECT-IT III POLIJSTPASTA EXTRA FIJN

3m perfect-it iii polijstpasta extra fijn geel is geschikt voor het verwijderen van poetswaas op conventionele en krasbestendige lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

51,36

PERFECT-IT III POLIJSTPASTA FIJN

3m 09375 polijstpasta fijn is een snel werkende minder agressieve pasta die op dezelfde chemische samenstelling van 3m gebaseerd is als 3m perfect-it iii fast cut polijstpasta. het geeft een een zeer goede glans op lak en verwijdert oxidatie, blendlijnen en krassen door het fijn vlakschuren. het is bedoeld voor nieuwe autolakken en ideaal voor gebruik op gelcoats en perfect voor 2-componenten laksystemen. het kan ook worden gebruikt voor het verwijderen van dikke laknevels. voor het beste resultaat wordt geadivseerd met een zwarte pad te werken en het is geschikt voor vervolgbehandeling met 3m 09376 machinepolijstmiddel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,69

PERFECT-IT MACHINE POLISH (STAP 3)

3m polijstpasta hoogglans blauw is een polijstpasta die gebruikt wordt als voorlaatste stap voor een prachtig blinkende lak. het is bijzonder efficiŽnt en geeft een prachtig hoogglans effect. het verwijdert machineslagen of halogrammen uit de lak en is heel gebruiksvriendelijk zodat het zelfs manueel gebruikt kan worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,18

ROL SCHUURPAPIER

3m schuurrol 241uz rood is voorzien van aluminiumoxide mineralen, half open gestrooid en voorzien van dust control. het is toepasbaar met zowel de hand als de vlakschuurmachine op ondergronden zoals hout, plamuur en lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

115,59

SANDBLASTER SCHUURPAPIER GROEN

3m schuurvellen sandblaster groen zijn met name geschikt voor het verwijderen van verf- en laklagen, roest en stuc- en pleisterwerk op gelakte ondergronden. verpakking bevat 3 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,24

SANDBLASTER ULTRAFLEX SCHUURPAPIER

3m sandblaster ultra flexible schuurvellen zijn ultra flexibel schuurpapier, scheuren niet, zijn slijtvast en het synthetisch schuurmineraal zorgt voor gelijkmatig schuurresultaat. ze zijn geschikt voor vouwen, rollen en draaien, komen in alle hoekjes en zijn supersterk. ze zijn nat en droog te gebruiken, binnen en buiten, en kunnen onder een handgreep worden geklemd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,33

SANDBLASTER ULTRAFLEX SCHUURSPONS

3m sandblaster ultra flexible schuurspons is een ultra flexibele 2-in-1 schuurspons. de 'honingraat' zijde voert het schuurmateriaal efficiŽnt weg, waardoor de spons minder snel volloopt. voor gewelfde ondergronden kan deze zijde goed worden gebruikt. het is nat en droog te gebruiken, binnen en buiten, en is ideaal voor hout, metaal en stuc- en pleisterwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,32

SCHOONMAAK KLEI

3m schoonmaak klei kan worden toegepast op verf, glas en chroom en is geschikt voor het verwijderen van uitnevelzones en verontreinigingen zoals metaal- en roetdeeltjes, hars of insecten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

56,09

SCHUURBLOK

3m rubber blok voor schuurpapier is een ideaal hulpmiddel voor comfortabel schuren met schuurpapier, zowel vel of rol. het schuurpapier verschuift niet, het is een zwaar rubber blok voor gelijkmatige druk en het heeft een fijne grip.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

SCHUURLINNEN

3m schuurlinnen 314d is duurzaam schuurlinnen, flexibel, in alle richtingen scheurbaar, voorzien van aluminiumoxide mineralen en gesloten bestrooid. het is geschikt voor het met de hand ontbramen, finishen en reinigen van metaal. het kan ook op hout worden gebruikt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,62

SCHUURPAPIER

3m magic schuurpapier is bij uitstek geschikt voor toepassingen als het verwijderen van zakkers, stofdeeltjes, sinaasappelstructuur en andere oneffenheden, in 2k-autoreparatielakken en metallic 2-laag systemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

46,96

SCHUURSPONS UNIVERSEEL

3m schuurspons blokje 4-zijdig is een dun en vervormbaar schuursponsje voor het schuren van o.a. meubelen, stoelen en tafels. het is verkrijgbaar in drie groftes van siliciumcarbide, heeft een coating aan beide zijden en is zeer flexibel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,74

SCHUURVEL 618 230 MM X 280 MM

3m 618 fre-cut schuurvel grijs is voorzien van het siliciumcarbide mineraal, is semi-watervast, open gestrooid en voorzien van fre-cut anti-volloop coating. het is flexibel, heeft een fijne finish en is geschikt voor zowel handmatig machinaal gebruik bij het voor- en tussenschuren van lakken en het finishen van diverse metalen, hout, plamuur en primers. een verpakking bevat 50 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,57

SCOTCH BRITE DURABLE FLEX 200 X 100 MM PRE-CUT

3m scotch brite durable flex is een superieur alternatief voor staalwol, staalborstels, schuurpapier en andere non-woven producten voor reinigen of finishen. het is geschikt voor gebruik op hout, verf, metaal, kunststof, keramiek, porselein, glas, rubber en composieten. de herbruikbare pad is bestand tegen scheuren en vollopen en zal nooit roesten, wat ervoor zorgt dat het een lange levensduur heeft. het kan worden opgevouwen, op elkaar gestapeld of opgerold voor effectieve reiniging op vlakke, onregelmatige of geprofileerde oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

59,71

SCOTCH BRITE GROEN SB GP-RL 125 MM X 10 M

3m 521542 scotch brite groen sb gp-rl is ontworpen voor het reinigen, ontbramen en finishen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,07

SCOTCH BRITE POLIJSTPADS

3m scotch-brite polijstpad is speciaal voor het polijsten van laklagen als voorbehandeling voor het aanbrengen van de volgende laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,45

SCOTCH-BRITE CF-HP EN CF-SH HANDPADS

3m cf-hp en cf-sh handpads zijn gemaakt van een sterk met schuurmineraal geÔmpregneerd non-woven nylon. deze soepele constructie kan niet scheuren of versplinteren en kan zowel nat als droog gebruikt worden. het is leverbaar met silicium-carbide (type s) of aluminiumoxide mineraal (type a). het is geschikt voor het verwijderen van lichte roestvorming, licht ontbramen en finishen van ferro en non-ferro metalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,78

SCOTCH-BRITE CF-SR PRE-CUT HANDPADS OP ROL

3m cf-sr scotch-brite pre-cut clean & finish handvellen gaan langer mee en hebben een agressiever schuureffect door de vernieuwde aluminiumoxideschuurmineralen. ze zijn makkelijk afscheurbaar door voorperforatie van de handpads en voordelig in gebruik. ze zijn speciaal ontwikkeld voor het handmatig reinigen, schuren en finishen van diverse metalen, hout, lakken en kunststoffen. ze hebben een gecontroleerde werking en een constante eindafwerking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,60

SCOTCH-BRITE CLEAN & FINISH ROL CF-RL ROOD

3m scotch brite clean & finish is van bijzonder flexibel materiaal en heeft een agressieve werking. het kan met de hand gebruikt worden of met een vlaksschuurmachine en is geschikt voor het voor- en tussenschuren van lakken, hout en primers, maar ook voor het verbeteren van hechtingen, reinigen, finishen en ontbramen. de rollengte is 10 meter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,60

SCOTCH-BRITE MX-SR MULTI-FLEX HANDPADS OP ROL

3m mx-sr scotch-brite multiflex handvellen zijn handige, voorgeperforeerd handpads. ze zijn makkelijk afscheurbaar, flexibel, dun en voordelig in gebruik. ze zijn speciaal ontwikkeld voor het handmatig reinigen, schuren en afwerken van diverse hout- en metaalsoorten en zeer geschikt voor fijn profielwerk van houten meubelen. verpakking bevat 60 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,25

SCUFF-IT MATTEER GEL

3m schuurpasta 3m scuff-it matt gel is een geavanceerde schuur- en reinigingsgel die wordt gebruikt tijdens de laatste fase van de voorbereiding voor het spuiten. het is geschikt om te ontvetten, reinigen en schuren in ťťn proces. de gel bevat een unieke combinatie van mineralen, speciaal behandelde schurende microkristallen en een formule op waterbasis. het biedt een gelijkmatige ondersteuning voor het schuren van originele of overgespoten laklagen in het eindstadium van de voorbereiding voor het verfspuiten.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,92

SOFTBACK SCHUURMATJE 115 MM X 140 MM

3m softback schuurspons is ideaal voor het schuren van ronde kanten en moeilijk te schuren plekken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,11

SOFTBACK SCHUURVELLEN

3m softback schuurspons is een schuurvel met een aluminium oxide schuurkorrel op een schuim (urethaan) rug. het kan zowel nat als droog gebruikt worden en is geschikt voor het schuren van geprofileerde ondergronden en moeilijk bereikbare plaatsen. het past zich aan alle vormen van de ondergrond aan, waardoor onnodig verwijderen van de laagdikte (bijvoorbeeld doorschuren op randen en kanten) wordt voorkomen. afmeting: 115 mm x 140 mm. een verpakking bevat 20 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,11

TRIZACT FLEXIBEL HANDSCHUURVEL 80X140 MM

3m 51262 trizact flexibele handpad is een flexibele schuurpad voor het met de hand schuren van primers, basislakken en 2k (blanke) lakken. deze schuurpad is speciaal schuurpapier dat over de 3m trizact technologie beschikt. deze hoogwaardige kwaliteit is ideaal om 1k en 2k lakken te matteren in combinatie met een ontvetter. de schuurpad is flexibel, zacht en plooibare en heeft daardoor een uitstekende snijkracht en geweldige finish. met een afmeting van 80x140 mm ligt deze pad prettig en comfortabel in de hand waardoor het oppervlak optimaal met een gelijkmatig schuurbeeld geschuurd kan worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

59,42

TRIZACT HOOKIT HANDSCHUURPAD 150 MM

3m trizact hookit handschuurpad is geschikt voor gebruik met hookit-schijven. het is gemaakt met een zacht schuim voor maximale flexibiliteit en het verspreiden van de druk van de vingers. het is voorzien van een 2,54 cm (1") brede band waarmee het aan de hand kan worden bevestigd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,04

ULTRAFINA SE POLIJSTPASTA

3m perfect-it iii ultrafina antihologram polijstpasta verwijdert lichte krassen, swirl marks en hologrammen van conventionele en krasbestendige lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

51,41

UNIVERSEEL SCHUURPAPIER BRUIN

3m schuurpapier universeel voor algemene toepassingen zoals het verwijderen, voorbereiden of afwerken op hout, metaal en kunststof. dit papier heeft een goede kwaliteit schuurkorrel van natuurlijke mineralen en een sterke, soepele rug. het is geschikt voor zowel handmatig als machinaal schuren. verpakking bevat 5 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,45

3m
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn