DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: 3m

CONTROLEPOEDER

3m controlepoeder is eenvoudig aan te brengen schuurgids. het bevat geen oplosmiddelen en afplakken is niet nodig. het is geschikt voor zowel droog als nat schuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,76

PERFECT-IT III FAST CUT PLUS POLIJSTPASTA

3m perfect-it iii polijstpasta fast cut plus groen is een vernieuwde speciale compound voor het wegpoetsen van doffe plekjes in de lak. lichte sinaasappel structuur en over-spray kunnen met dit systeem ook verwijderd worden. het verwijdert diepe krassen en swirl marks van oude en nieuwe lakken. daarbij zorgt deze polijstpasta ervoor dat er een super hoge glans ontstaat op de lak, welke vervolgens kan worden na gepolijst met een lichtere polijstpasta. het product is ideaal voor professionele poetsers, omdat het een onderscheidende kwaliteit glans creŽert en een flinke tijdsbesparing kan opleveren, in combinatie met een gemakkelijk te gebruiken product. het kan het beste gebruikt worden met een concentrische poetsmachine in combinatie met een 150 mm witte poetsschijf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

65,97

PERFECT-IT III FAST CUT POLIJSTPASTA (STAP 1)

3m perfect-it iii polijstpasta fast cut is een goed polijstmiddel voor het wegpoetsen van doffe plekken in lak. ook leent de pasta zich uitstekend voor het verwijderen van een lichte sinaasappelstructuur en lichte overspray. het heeft een behoorlijk agressieve, polijstende werking en kan zowel op oude als nieuwe laklagen gebruikt worden. het polijstmiddel laat zich makkelijk verwerken, geeft snel resultaat en is goed te gebruiken in combinatie met de groene 3m polijstpad.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

50,23

PERFECT-IT III HOOGGLANS BESCHERMER

3m perfect-it iii hoogglans beschermer rood is een lakbescherming op wasbasis. het is een hoogwaardig poetsmiddel voor een diepe hoogglans en kan machinaal of met de hand worden aangebracht. het zorgt voor een ongeŽvenaard showroom resultaat met uitstekende bescherming en een duurzame diepe hoogglans. dit kostenbesparende en economische poetsmiddel kan machinaal op een perfect-it d/a poetsschijf of met de hand met een 3m scotch-brite hp poetsdoek worden gebruikt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

50,52

PERFECT-IT III POLIJSTPASTA EXTRA FIJN

3m perfect-it iii polijstpasta extra fijn geel is geschikt voor het verwijderen van poetswaas op conventionele en krasbestendige lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

67,95

ULTRAFINA SE POLIJSTPASTA

3m perfect-it iii ultrafina antihologram polijstpasta verwijdert lichte krassen, swirl marks en hologrammen van conventionele en krasbestendige lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

66,73

3m
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn