DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: 3m

ASSORTIMENT

  

ASSORTIMENT
GEREEDSCHAP

  KITPISTOOL

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUURMES

  SCHUURMACHINE

  SLIJPMACHINE

ASSORTIMENT
KLEDING

  BESCHERMING

  BRILLEN

  GEZICHTSSCHILD

  HANDSCHOENEN

  HELMEN

  MASKERS

  OVERALL

ASSORTIMENT
LIJM-KIT

  3M

  MONTAGE EN CONTACTLIJMEN

ASSORTIMENT
TECHNISCHE-VLOEISTOF

  BOUWVLOEISTOFFEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  VERDUNNING - REINIGERS

ASSORTIMENT
VERF

  UNDERBODY COATINGS

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

55535 FINISH CONTROL SPRAY

3m 55535 finish control spray is een speciaal reinigingsmiddel dat gebruikt kan worden tijdens het polijsten. deze reiniger maakt tussentijds de lak schoon om de vooruitgang tijdens het polijsten te controleren. daarnaast verwijdert het restanten van poetsmiddel, rubbers en kunststoffen van ieder oppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,86

9639 FINESSE-IT POETSMIDDEL

3m 9639 finesse-it finish poetsmiddel voor het verwijderen van kleine lakfoutjes zoals stof. het is geschikt voor machinaal gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,61

CONTROLEPOEDER

3m controlepoeder is eenvoudig aan te brengen schuurgids. het bevat geen oplosmiddelen en afplakken is niet nodig. het is geschikt voor zowel droog als nat schuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,98

MARINE COMPOUND AND FINISHING MATERIAL

3m 6044 marine imperial compound verwijdert lichte tot ernstige oxidatie, het verwijdert schuurkrassen en machinedraaiingen, heeft een unieke formule door een combinatie van compound en polijstmiddel en de snelle snijwerking bespaart tijd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,75

MARINE HIGH GLOSS GELCOAT COMPOUND

3m gelcoat polijstpasta is geschikt voor het verwijderen van schuurkrassen, randen van de waterlijn en andere vlekken en ontsieringen bij boten en jet-ski's voor het terughalen van de hoogglansafwerking. deze compound is geschikt voor gelcoats voor het snel verwijderen van krassen door dubbele p800-werking of nat schuren (p1000) met als resultaat een hoogglansafwerking. de unieke was- en siliconenformule geeft minder spetters bij het polijsten en zorgt voor een superieur resultaat zonder sporen en hologrammen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

93,89

PERFECT-IT III HOOGGLANS BESCHERMER

3m perfect-it iii hoogglans beschermer rood is een lakbescherming op wasbasis. het is een hoogwaardig poetsmiddel voor een diepe hoogglans en kan machinaal of met de hand worden aangebracht. het zorgt voor een ongeŽvenaard showroom resultaat met uitstekende bescherming en een duurzame diepe hoogglans. dit kostenbesparende en economische poetsmiddel kan machinaal op een perfect-it d/a poetsschijf of met de hand met een 3m scotch-brite hp poetsdoek worden gebruikt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,56

PERFECT-IT III POLIJSTPASTA EXTRA FIJN

3m perfect-it iii polijstpasta extra fijn geel is geschikt voor het verwijderen van poetswaas op conventionele en krasbestendige lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

51,36

PERFECT-IT III POLIJSTPASTA FIJN

3m 09375 polijstpasta fijn is een snel werkende minder agressieve pasta die op dezelfde chemische samenstelling van 3m gebaseerd is als 3m perfect-it iii fast cut polijstpasta. het geeft een een zeer goede glans op lak en verwijdert oxidatie, blendlijnen en krassen door het fijn vlakschuren. het is bedoeld voor nieuwe autolakken en ideaal voor gebruik op gelcoats en perfect voor 2-componenten laksystemen. het kan ook worden gebruikt voor het verwijderen van dikke laknevels. voor het beste resultaat wordt geadivseerd met een zwarte pad te werken en het is geschikt voor vervolgbehandeling met 3m 09376 machinepolijstmiddel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,69

PERFECT-IT MACHINE POLISH (STAP 3)

3m polijstpasta hoogglans blauw is een polijstpasta die gebruikt wordt als voorlaatste stap voor een prachtig blinkende lak. het is bijzonder efficiŽnt en geeft een prachtig hoogglans effect. het verwijdert machineslagen of halogrammen uit de lak en is heel gebruiksvriendelijk zodat het zelfs manueel gebruikt kan worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,18

SCHOONMAAK KLEI

3m schoonmaak klei kan worden toegepast op verf, glas en chroom en is geschikt voor het verwijderen van uitnevelzones en verontreinigingen zoals metaal- en roetdeeltjes, hars of insecten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

56,09

SCUFF-IT MATTEER GEL

3m schuurpasta 3m scuff-it matt gel is een geavanceerde schuur- en reinigingsgel die wordt gebruikt tijdens de laatste fase van de voorbereiding voor het spuiten. het is geschikt om te ontvetten, reinigen en schuren in ťťn proces. de gel bevat een unieke combinatie van mineralen, speciaal behandelde schurende microkristallen en een formule op waterbasis. het biedt een gelijkmatige ondersteuning voor het schuren van originele of overgespoten laklagen in het eindstadium van de voorbereiding voor het verfspuiten.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,92

ULTRAFINA SE POLIJSTPASTA

3m perfect-it iii ultrafina antihologram polijstpasta verwijdert lichte krassen, swirl marks en hologrammen van conventionele en krasbestendige lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

51,41

3m
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn