DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: 3m

245 HOOKIT SCHUURSCHIJF 8 GATEN

3m 245 hookit ls404c schuurstrook groen is voorzien van een stugge papieren rug die stevig en zeer duurzaam ondersteuning biedt. deze producten zijn van hittebestendig hars gemaakt, waardoor ze niet voortijdig kunnen 'opbranden'. het is geschikt voor het intensiefschuren en/of verwijderen van oude verf- en laklagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,82

245 HOOKIT ZELFKLITTENDE SCHUURSCHIJVEN 6 GATEN

3m 245 hookit ld600a schuurschijven groen zijn gemaakt van hoogwaardig stevig schuurmateriaal met uniek hookit klitteband systeem op de rugzijde. ze zijn uitgevoerd met aluminiumoxideschuurmineralen en geschikt voor het machinaal voorschuren en tussenschuren, met en zonder stofafzuiging, van oude verflagen en vulmiddelen. verpakking bevat 50 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,04

245 HOOKIT ZELFKLITTENDE SCHUURSCHIJVEN 7 GATEN

3m 245 hookit ld601a schuurschijven groen zijn gemaakt van hoogwaardig stevig schuurmateriaal met uniek hookit klitteband systeem op de rugzijde. ze zijn uitgevoerd met aluminiumoxideschuurmineralen en geschikt voor het machinaal voorschuren en tussenschuren, met en zonder stofafzuiging, van oude verflagen en vulmiddelen. verpakking bevat 50 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

49,55

255P HOOKIT FRE-CUT ZELFKLITTENDE SCHUURSCHIJVEN

3m 255p+ hookit fre-cut ld861 schuurschijf goud is hoogwaardig stevig schuurmateriaal met uniek hookit klitteband systeem op de rugzijde. het is uitgevoerd met aluminiumoxide schuurmineralen en geschikt voor het machinaal voorschuren en tussenschuren, met en zonder stofafzuiging, van oude verflagen en vulmiddelen. verpakking bevat 100 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

80,22

255P HOOKIT FRE-CUT ZELFKLITTENDE SCHUURSCHIJVEN

3m 255p+ hookit fre-cut ld861a schuurschijf goud is hoogwaardig stevig schuurmateriaal met uniek hookit klitteband systeem op de rugzijde. het is uitgevoerd met aluminiumoxide schuurmineralen en geschikt voor het machinaal voorschuren en tussenschuren, met en zonder stofafzuiging, van oude verflagen en vulmiddelen. verpakking bevat 10 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,97

260L MICRO POLIJSTFILM

3m 260l schuurschijven ld861a zorgen voor een perfect eindresultaat bij het schuren van clear coat applicaties. ze zijn specifiek ontworpen met een verbeterde coating waardoor de swirlmarks/pigtails enorm verminderd worden. deze duurzameschijven bieden veel betere schuurprestaties bij toepassingen zoals matteren en microfijn finishen voorafgaand aan het polijsten. verpakking bevat 50 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

95,95

325U/525U BLUE MULTIHOLE SCHUURSCHIJVEN

3m 325u/525u hookit schuurschijf ld019a maakt gebruik van een uniek 19-gaten patroon. de groftes p150 t/m p600 maken gebruik van het 78-gaten patroon. het biedt uitstekende schuurprestaties en standtijd in combinatie met superieure stofafzuiging. het unieke spiraal ontwerp minimaliseert loading en maximaliseert snijkracht. er is minder stof door efficinte stofafzuiging en er is snelle en efficinte schijfwissel mogelijk door richtgaten op schijf en pad. verpakking bevat 100 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

88,09

3M CLEAN & STRIP XT PURPLE SCHIJVEN MET ASGAT

3m xt-dc scotch-brite clean & strip schijven met asgat paars zijn zeer sterk, uiterst agressief en bestand tegen scherpe kanten. ze zijn vooral geschikt voor het verwijderen van de walshuid en het reinigen van mig/mag lassen. ze zijn speciaal ontworpen voor het verwijderen van hardnekkige verontreiniging, het reinigen van tig lassen en het terugzetten van een finish op rvs. ze zijn ook geschikt voor het verwijderen van o.a. roest, oxidatie, lasverkleuringen, coatings en oude verflagen en het reinigen van lasnaden. ze lopen niet vol. maximaal aanbevolen toerental: 6.000 rpm (voor 100 mm schijven) en 4.000 rpm (voor 150 mm schijven). verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,00

566A LAMELLENSCHIJVEN

3m 566a lamellenschijf conisch blauw met geoptimaliseerde lamellenconstructie is duurzaam en universeel, voorzien van aluminium zirkonium mineralen en gesloten bestrooid. het wordt gebruikt met de haakse slijpmachine, is geschikt voor verspanen en finishen van alle metalen en kan direct op de machine worden gemonteerd. verpakking bevat 10 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,36

CB-ZS COMBI LAMELLENBORSTEL

3m cb-zs scotch-brite combi lamellenborstel op 6 mm stift rood is een combi schuurborstel, uitgevoerd met lamellen van schuurlinnen en van scotch-brite materiaal. de lamellen zijn beurtelings op een kern bevestigd waardoor een verende, flexibele schuurborstel ontstaat. het heeft een vaste stift van 6 mm en geschikt voor diverse schuur en finish werkzaamheden zoals het verwijderen van corrosie en lasverkleuringen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,53

FIBERSCHIJF

3m fiberschijf 501c is geschikt voor het verwijderen van roest, oude verflagen, coatings en lasrupsen. het is te gebruiken op een haakse slijpmachine in combinatie met fiber steunschijven. het biedt optimale schuur- en slijpprestaties en heeft een aluminium-zirconium schuurkorrel en een asgat voorzien van 4 sleuven. verpakking bevat 100 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

126,23

MICRO POLIJSTSCHIJFJES

3m 466l trizact finesse-it schuurschijven a5 32 mm zijn speciaal ontwikkelde polijstschijfjes voor het verwijderen van stofjes in auto(reparatie)lak. ze zijn zelfklevend met een polyester filmrug, de gegolfde buitenrand voorkomt ongewenst "insnijden" in de lak en ze zijn speciaal voor een superfijne schuurkras. geschikt voor hand- en machinetoepassingen. grofte: 5 micron. verpakking bevat 100 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

102,25

REINIGINGS BORSTEL BD-ZB GROEN

3m scotch-brite bristle schijf bd-zb is een flexibele, borstelvormige, kunststof schuurborstel waarin 3m cubitron schuurmineralen zijn verwerkt. door de constructie en vorm is het uitstekend geschikt voor het reinigen van grote oppervlakken. het loopt niet vol en is geschikt voor het verwijderen van roest, bitumen, kalkaanslag, coatings en lasverkleuringen. het is geschikt voor machineaansluiting m14, hittebestendig, vereist slechts een minimale contactdruk en zorgt voor een efficint resultaat zonder het oppervlak te beschadigen. het is geschikt voor reinigen, mengen, ontbramen en polijsten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

423,89

ROLOC BORSTELSCHIJF 76MM RD-ZB GROEN

3m scotch-brite roloc bristle schijf rd-zb maakt gebruik van exclusieve keramische schuurkorrels in combinatie met aluminiumoxide en gevormde flexibele borstels. het biedt meer oppervlaktecontact dan staalborstels en behoudt zijn schuureigenschappen tijdens de volledige levensduur van de schijf.het zijn radiale kunststof borstels waarin het cubitron mineraal is verwerkt. hierdoor gaat het strippen, ontbramen, blenden, finishen, polijsten, reinigen en verwijderen van coatings op een meer doeltreffende manier en met minder druk dan staalborstels.de exclusieve 3m keramische schuurkorrel zorgt tijdens de volledige levensduur van de borstel voor agressief snijden en constante finish. de ruimte tussen de borstels maakt deze ideaal voor het verwijderen van coatings en andere stoffen die veel stof genereren. de flexilbele borstels volgen eenvoudig de contouren van het oppervlak en het 3m roloc bevestigingssysteem biedt een snelle en makkelijke schijf wisseling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

145,82

ROLOC BRISTLE SCHIJVEN

3m rd-zb scotch-brite roloc bristle schijven zijn flexibele kunststof schuurborstels waarin 3m cubitron schuurmineralen zijn verwerkt. het zijn ideale vervangers voor staalborstels en door de unieke constructie zijn ze veilig en betrouwbaar. ze zijn geschikt voor het verwijderen van o.a. roest, bitumen, lichte krassen en bramen en lasverkleuringen. verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,52

SCHUURSCHIJF SCOTCH BRITE XT-RD S XCS 115X22 MM

3m xt-rd scotch-brite clean & strip schijf met glasvezelrug paars is een hoogwaardige schuurschijf vervaardigd uit hoog verspanend scotch-brite weefsel. het is goed bestand tegen randen en kanten, behandeld tegen vollopen en behoudt zijn scherpte. het is onder meer geschikt voor het verwijderen van antisteenslag, kitten, laklagen, roest en lijmresten. grofte: extra grof (s xcs). korrel: siliciumcarbide. diameter: 115 mm. asgat: 22 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,72

SCOTCH-BRITE CLEAN & STRIP GP SCHIJF CG-DC

3m scotch-brite clean & strip schijf is geschikt voor algemene werkzaamheden. het heeft een grotere flexibiliteit, loopt niet vol en is speciaal voor moeilijk bereikbare plaatsen. het is geschikt voor o.a. het verwijderen van roest, oxidatie, lasverkleuringen, coatings en oude verflagen en het reinigen van lasnaden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,77

SCOTCH-BRITE FF-ZS CLEAN & FINISH LAMELLENBORSTEL

3m ff-zs scotch-brite surface conditioning borstel op 6 mm stift is een soepele, zachte lamellenborstel. het volgt rondingen en profielen, heeft een geringe snijkracht en heeft een vaste stift van 6 mm. het is ideaal voor het reinigen, finishen en matteren van metalen voorwerpen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,55

SCOTCH-BRITE LIGHT GRINDING & BLENDING SCHIJF

3m scotch-brite light grinding and blending schijf gb-dh heeft een nylon web voorzien van cubitron mineralen, met een versterkte rug, een klit-hechting en een open structuur. het is agressief, heeft een licht verspanende werking en is bestand tegen scherpe kanten. het wordt gebruikt met haakse slijp- en excentrische machines, voor het reinigen, finishen, ontbramen van diverse metalen en het verwijderen van lakken en coatings. verpakking bevat 25 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

200,27

SCOTCH-BRITE PF-ZS CUT & POLISH LAMELLENBORSTEL

3m pf-zs scotch-brite cut & polish borstel op 6 mm stift bruin is een schuurborstel met lamellen van een sterkere scotch-brite webconstructie. het geeft een zeer universeel, dicht krassenpatroon en heeft een vaste stift van 6 mm. het is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en verwijderen van lichte beschadigingen op plaatwerk na het lassen en solderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,54

SCOTCH-BRITE SURFACE CONDITIONING

3m sc-dh scotch-brite hookit surface conditioning schijven zijn nylon webs voorzien van mineralen, een versterkte rug en een klit-hechting en hebben een open structuur. ze worden gebruikt met haakse slijp- en excentrische machines, voor het reinigen, finishen en ontbramen van diverse metalen en het verwijderen van lakken en coatings. ze zijn te gebruiken met 3m dh-ac houder t-haak met center pin. verpakking bevat 5 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,38

TRIZACT SCHUURSCHIJVEN

3m hookit trizact schuurschijf vertegenwoordigt de nieuwste 3m-technologie voor precisie finishwerkzaamheden. de kern van deze technologie wordt gevormd door de microreplicatie coatings van nauwkeurig gepositioneerde mineraalstructuren perfect voor het superieur verfraaien en finishen. door een constante, gelijkmatige slijtage van het schuurmineraal komen steeds weer nieuwe schuurmineralen beschikbaar. dit is ideaal als de oorspronkelijke finish nodig is op delicate of ingewikkelde componenten. omdat het schuurmineraal veel langer mee gaat dan conventionele schuurmaterialen, is het ook kostenbesparend. er zijn minder bewerkingen nodig in het finishproces, er is minder machinestilstand door minder schuurbandwisselingen, er is weinig uitval, er is lagere machinedruk mogelijk en dus minder vermoeidheid op de werkvloer en het bespaart tijd op zowel polijsten, reinigen als galvaniseren. verpakking bevat 15 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

79,99

3m
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn