DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: 3m

ASSORTIMENT

  

ASSORTIMENT
GEREEDSCHAP

  KITPISTOOL

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUURMES

  SCHUURMACHINE

  SLIJPMACHINE

ASSORTIMENT
KLEDING

  BESCHERMING

  BRILLEN

  GEZICHTSSCHILD

  HANDSCHOENEN

  HELMEN

  MASKERS

  OVERALL

ASSORTIMENT
LIJM-KIT

  3M

  MONTAGE EN CONTACTLIJMEN

ASSORTIMENT
TECHNISCHE-VLOEISTOF

  BOUWVLOEISTOFFEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  VERDUNNING - REINIGERS

ASSORTIMENT
VERF

  UNDERBODY COATINGS

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

00127 MICRO POLIJSTSCHIJFJES

3m 00127 finesse-it micro polijstschijf is een speciaal ontwikkeld polijstschijfje voor het verwijderen van stofjes in auto(reparatie)lak. het is zelfklevend met een polyester filmrug en de gegolfde buitenrand voorkomt ongewenst insnijden in de lak. het zorgt voor een superfijne schuurkras en is geschikt voor hand- en machinetoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,13

1649 HOOKIT 245 P40 152 MM

3m 1649 hookit 245 schuurschijf is een hoogwaardige papieren schuurschijf met zelfklittend bevestigingsysteem. het is van open gestrooid aluminiumoxide mineraal en geschikt voor het bewerken van diverse metalen, hout, plamuur, primers en het verwijderen van oude verflagen of lichte roest. het is voorzien van een fre-cut anti volloop coating.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,19

18350 COATING REINIGERSCHIJF CR-DR 76,2 MM

3m 18350 coat removal disc 76 mm is een schuurschijf voorzien van roloc snelwissel systeem. het is uitermate geschikt voor het verwijderen van roest, oxidatie, lasverkleuring, coating en oude verflagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

53,68

1927 POLIJSTSCHIJF

3m 01927 polijstvacht wol 150 mm is een polijstvacht vervaardigd uit fijnharige wol, gestikt in een polyester drager. het is voorzien van het hookit bevestigingssysteem en is voorgewassen om pluisvorming te verminderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

46,77

24279 RB-ZB RADIAL BRISTLE DISC 75 MM 3X3/8

3m 24279 rb-zb radial bristle disc 75 mm 3x3/8t is een schijf met keramische schuurkorrel en gevormde, flexibele borstels. het biedt meer oppervlaktecontact dan staalborstels en behoudt zijn schurende eigenschappen tijdens de volledige levensduur van de schijf. deze snel draaiende schijf verwijdert verf, vlekken, lijm, lasschroeiplekken, roest, zware oxiden en oppervlakteverontreiniging van grote oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

65,50

245 HOOKIT ZELFKLITTENDE SCHUURSCHIJVEN 6 GATEN

3m 245 hookit ld600a schuurschijven groen zijn gemaakt van hoogwaardig stevig schuurmateriaal met uniek hookit “ klitteband” systeem op de rugzijde. ze zijn uitgevoerd met aluminiumoxideschuurmineralen en geschikt voor het machinaal voorschuren en tussenschuren, met en zonder stofafzuiging, van oude verflagen en vulmiddelen. verpakking bevat 50 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

52,89

245 HOOKIT ZELFKLITTENDE SCHUURSCHIJVEN 7 GATEN

3m 245 hookit ld601a schuurschijven groen zijn gemaakt van hoogwaardig stevig schuurmateriaal met uniek hookit “ klitteband” systeem op de rugzijde. ze zijn uitgevoerd met aluminiumoxideschuurmineralen en geschikt voor het machinaal voorschuren en tussenschuren, met en zonder stofafzuiging, van oude verflagen en vulmiddelen. verpakking bevat 50 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,39

255P HOOKIT FRE-CUT ZELFKLITTENDE SCHUURSCHIJVEN

3m 255p+ hookit fre-cut ld861 schuurschijf goud is hoogwaardig stevig schuurmateriaal met uniek hookit “ klitteband” systeem op de rugzijde. het is uitgevoerd met aluminiumoxide schuurmineralen en geschikt voor het machinaal voorschuren en tussenschuren, met en zonder stofafzuiging, van oude verflagen en vulmiddelen. verpakking bevat 100 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

52,89

260L HOOKIT DISC

3m hookit purple finish film 90 mm met folierug wordt gebruikt voor het matteren van de ondergrond die moet worden gelakt en het verwijderen van stofjes en sinaasappeleffect van de toplaag. het is een snelschurend en duurzaam schuurmiddel op basis van aluminiumoxide. de schijf kan eenvoudig worden verwijderd van de steunschijf, is sneller en gemakkelijker in het gebruik dan polijstpads en schuurt sneller en schoner dan bij nat schuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,83

260L MICRO POLIJSTFILM

3m 260l schuurschijven ld861a zorgen voor een perfect eindresultaat bij het schuren van clear coat applicaties. ze zijn specifiek ontworpen met een verbeterde coating waardoor de swirlmarks/pigtails enorm verminderd worden. deze duurzameschijven bieden veel betere schuurprestaties bij toepassingen zoals matteren en microfijn finishen voorafgaand aan het polijsten. verpakking bevat 50 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

74,83

260L MICRO POLIJSTFILM SCHUURSCHIJVEN

3m hookit purple schuurschijf 75 mm heeft een rug van polyesterfilm en een aluminiumoxide schuurkorrel en is voorzien van een anti-volloopcoating. het is geschikt voor finish optimalisatie (p600), het matteren van blanke lak en tegelijk verwijderen van (sinaasappel)structuur (p1000) of het microfijn finishen voorafgaand aan het poetsen (p1500).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,51

3M CLEAN & STRIP XT PURPLE SCHIJVEN MET ASGAT

3m xt-dc scotch-brite clean & strip schijven met asgat paars zijn zeer sterk, uiterst agressief en bestand tegen scherpe kanten. ze zijn vooral geschikt voor het verwijderen van de walshuid en het reinigen van mig/mag lassen. ze zijn speciaal ontworpen voor het verwijderen van hardnekkige verontreiniging, het reinigen van tig lassen en het terugzetten van een finish op rvs. ze zijn ook geschikt voor het verwijderen van o.a. roest, oxidatie, lasverkleuringen, coatings en oude verflagen en het reinigen van lasnaden. ze lopen niet vol. maximaal aanbevolen toerental: 6.000 rpm (voor 100 mm schijven) en 4.000 rpm (voor 150 mm schijven). verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,64

50017 POLIJSTSCHIJF

3m 50017 buffing pad is een viltschijf geschikt voor oppervlaktebehandelingen en polijsttoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

145,72

50708 QUICK CONNECT DUBBELZIJDIG ULTRAFINE BLAUW

3m 50708 dubbelzijdige wafelpad blauw is een duurzame dubbelzijdige pad.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,92

5529 ROLOC SC-DR S.SFN 76 GRIJS

3m 05529 scd 75 mm grijs roloc s-sfn bevat aluminiumoxide mineralen en is geschikt voor het bewerken van alle metalen en voor het reinigen en finishen van oppervlakken, het verfijnen van kraspatronen en het verwijderen van lichte roest en verkleuringen. het is met steunpads te gebruiken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

63,02

60503 FIBER SCHIJF 501C 115 X 22 MM MET GATEN P24

3m 60503 501c fiberschijf met gaten 115mm p024 is een fiber schuurschijf voorzien van een aluminium zirkonium schuurkorrel, resulterend in een hoge duurzaamheid en een goede snijkracht. het is geschikt voor het verwijderen van roest, oude verflagen, coatings en lasrupsen en te gebruiken op een haakse slijpmachine in combinatie met fiber steunschijven voor in de metaalverwerkende industrie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,95

85885 ROLOC P60 ORANJE 76 MM

3m 85885 roloc fiber schijf is speciaal ontwikkeld voor het verspanen van materialen waarbij warmteopbouw een probleem kan zijn. het is daarom uitermate geschikt voor het bewerken van aluminium en rvs, heeft een beperkte warmte inbreng, beperkte verkleuring en vervorming en een agressieve verspaning. de schijf is niet flexibel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

84,96

947A CUBITRON II SCHUURSCHIJF

3m 947a cubitron ii schuurschijf snijdt koeler, sneller en met een langere levensduur op tal van ondergronden. de schijf is uitgerust met de 3m precision shaped grain-technologie warmee snel en gemakkelijk door metaal gesneden kan worden. dankzij de 3m microreplicatietechnologie blijft het schuuroppervlak continu scherp. de polykatoenen x-gewicht rug is flexibel en uitstekend bestand tegen scheuren, en levert een consistente, uniforme finish.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

64,98

AFBRAAMSCHIJF

3m afbraamschijf is ontwikkeld voor hoge snijsnelheid en levensduur op alle types metalen zoals rvs, metaallegeringen en gietijzer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,22

AFBRAAMSCHIJF

3m 775l hookit cubitron schuurschijf slijpt tot twee keer sneller en gaat tot zes keer langer mee dan andere schuurmaterialen. het is ideaal voor tal van schuurtoepassingen. het heeft een klittenbandbevestiging om snel en eenvoudig schijven te verwisselen. het multihole patroon voert stof sneller af dan producten met vijf of zes gaten en de filmrug biedt grotere scheurbestendigheid en randbehoud.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

53,45

AFBRAAMSCHIJF

3m cubitron ii afbraamschijf t27 is ontwikkeld om sneller te slijpen en langer mee te gaan dan andere keramische producten. het bevat 3m precision shaped grain dat zichzelf slijpt, koel werkt en een optimale minerale uitsplitsing biedt voor een extra lange levensduur. de stijve, versterkte met hars gelijmde schijf snijdt door vrijwel elk materiaal zoals rvs, zacht staal en legeringen voor de luchtvaart. het is te gebruiken in combinatie met een beschermkap volgens de afmeting van de afbraamschijf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

86,99

CUBITRON II LAMELLENSCHIJF 125 MM

3m lamellenschijf cubitron ii bestaat uit schuurmateriaal dat uit meerdere lagen is opgebouwd. de lamellen zijn gemaakt van taai polyester en bevatten schuurmateriaal dat garant staat voor een snelle snijwerking. deze schijven zijn uitgerust met een slijphulpstof en de semiharde y-gewicht rug zorgt voor extra sterke lamellen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

54,92

FIBERSCHIJF

3m fiber is een schuurschijf met aluminium-zirkonium schuurmineralen, welke garant staan voor optimale schuur- en slijpprestaties in de metaalverwerkende industrie. het asgat is voorzien van 4 sleuven en het is geschikt voor het verwijderen van roest, oude verflagen en coatings en het slijpen van lasrupsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

81,86

FIBRE SCHIJF 782C 180 MM 22 MM

3m 51498 fiberschijf 782c is duurzaam en scheurbestendig. de precision shaped grain-technologie resulteert in betere prestaties voor snijwerk en het premiumkwaliteit mineraal excelleert bij intensieve toepassingen. daarnaast snijdt het snel door koolstofstaal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

69,49

GREEN CORPS FLEXIBELE AFBRAAMSCHIJF

3m 60634 flexibele afbraamschijf snijdt snel en helpt op die manier de productiviteit en de verwerkingscapaciteit op te voeren. de soepel draaiende schijf brengt minder trillingen teweeg dan conventionele afbraamschijven. het zorgt voor een ruimere flexibiliteit en een perfecte aansluiting, waardoor op verschillende metalen een gladdere finish gerealiseerd kan worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

105,76

GROVE REINIGINGSSCHIJF XT-DC LILA

3m clean & strip xt purple is een high performance grove reinigingsschijf van vezelvlies met kunstharsgebonden siliciumcarbide. het is extra grof, heeft een zeer hoge standtijd en is geschikt voor gebruik op rechte slijpers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,22

HOOKIT 255P 203 MM

3m 172 hookit goud 255p 203 mm p120 is een schuurschijf met een aluminium oxide schuurkorrel verankerd op de zware papieren rug, voorzien van een anti-volloop coating. de rug is voorzien van een hookit bevestigingssysteem dat zorgt voor een optimale hechting en een maximale schuurprestatie. het is geschikt voor het schuren van oude verf- en laklagen, hout en metaal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

52,33

HOOKIT FRE-CUT SCHUURSCHIJF

3m hookit cubitron ii schijf is een klittenbandschuurschijf met multi-perforatie en direct flow-afzuigsysteem. het is kunstharsgebonden op papier en gelijkmatig en open gestrooid. de stofwerende fre-cut-coating en de gatenstructuur in combinatie met de hookit hechtsteunschijf voorkomt vroegtijdig vollopen en verhoogt de standtijd en prestaties aanzienlijk. het is geschikt als universeel schuurmiddel voor grof, middel en fijn schuren op alle harde en zachte houtsoorten, kunststof en metalen oppervlakken en voor het voorschuren voor lak- en vulwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,14

HOOKIT PURPLE+ SCHUURSCHIJF 150MM 100X 734U

3m 334u hookit purple ld177a 150mm. verpakking bevat 100 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

77,65

HOOKIT SCHUURSCHIJF 245 203 MM

3m hookit groen multihole d203mm is een zware schuurschijf van aluminiumoxide. het is geschikt voor toepassing in de carrosseriewerkplaats. deze schijf met zwaar kunsthars en duurzaam aluminiumoxide is ontwikkeld voor superieure duurzaamheid, minimale stofophoping en een consistente afwerking. he is geschikt voor het verwijderen van verf, het vormen en schuren van kunststof vulmiddel, het verwijderen van grove krassen in plaatwerkplamuur en het wegwerken van krassen in blank metaal. verpakking bevat 25 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,73

HOOKIT SCHUURSCHIJF 325U BLUE

3m hookit blue schuurschijf 150 mm is een blauwe aluminium oxide schuurschijf, ontworpen om uitstekende snijprestaties en multihole technologie te bieden voor superieure stofafzuiging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

68,64

HOOKIT SCHUURSCHIJF MULTIHOLE 334U PURPLE+

3m purple hookit schuurschijf 75 mm is een hoogwaardige schuurschijf met hookit bevestiging. het is geschikt voor het glad maken van ruwe lakoppervlakken of als onderdeel van de laatste stap voorafgaand aan het aanbrengen van primer. de schijf kan meer stof afvoeren met minder volloop dankzij het spiraalvormige gatenpatroon van de schijf, dat honderden gaten bevat om het stof een betere ontsnappingsroute te geven. met deze schijven kan sneller worden geschuurd, voor een betere productiviteit en een kortere cyclustijd. de consistente afwerking resulteert in een betere kwaliteit van reparaties en daardoor minder extra werk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,07

MICRO POLIJSTSCHIJFJES

3m 466l trizact finesse-it schuurschijven a5 Ø 32 mm zijn speciaal ontwikkelde polijstschijfjes voor het verwijderen van stofjes in auto(reparatie)lak. ze zijn zelfklevend met een polyester filmrug, de gegolfde buitenrand voorkomt ongewenst "insnijden" in de lak en ze zijn speciaal voor een superfijne schuurkras. geschikt voor hand- en machinetoepassingen. grofte: 5 micron. verpakking bevat 100 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

84,40

NYLONSCHIJF

3m scotch brite velcro 150 mm is een duurzame finishingschijf voor doeltreffende lichte tot middelzware reinigingstaken, krasverwijdering, ontbramen en het creëren van een satijnen finish op aluminium, roestvrij staal en andere metalen. het is ook geschikt voor gebruik op kunststoffen, hout en glasvezel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

151,24

ROLOC BRISTLE

3m bristle disc is uitstekend geschikt voor het reinigen van onregelmatige oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

72,35

ROLOC BRISTLE

3m bristle disc is uitstekend geschikt voor het reinigen van onregelmatige oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,25

ROLOC CUBITRON SCHUURSCHIJF 777F

3m 80512 777f roloc disc is voorzien van keramische schuurkorrel gemengd met aluminiumoxide voor duurzaamheid en efficiëntie die de productiviteit verhoogt voor zowel de verspaning als afwerking. de zware, waterafstotend polyester rug is geschikt voor gemiddelde druk toepassingen en een consistente snijsnelheid en het kan zowel voor natte als droge toepassingen gebruikt worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

51,76

ROLOC FIBERSCHIJF 787C 75 MM

3m 787961/89700 fiberschijf 787c roloc 76 mm snijdt snel door koolstofstaal. het premiumkwaliteit mineraal excelleert bij intensieve toepassingen en de 3m precision shaped grain-technologie resulteert in betere prestaties voor snijwerk. het is duurzaam en scheurbestendig en het 3m roloc bevestigingssysteem garandeert dat schijven stevig en veilig vastzitten, zonder dat er extra gereedschap vereist is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

71,46

ROLOC LICHTE SLIJP- EN MATTEERSCHIJF GB-DR

3m 60357 gb-dr roloc disc 76 mm sd-a-crs slijpt en blendt in één stap. het aluminiumoxide schuurmateriaal heeft een hoge snijkracht en het heeft een consistente finishing en lange levensduur. het materiaal smelt niet op warme lassen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

58,23

ROLOC ONTBRAAMSCHIJF

3m scotch-brite roloc exl 76 mm is een sterke, efficiënte ontbraamschijf voorzien van roloc snelwissel aansluiting. het is met name geschikt voor het reinigen, finishen en ontbramen van grotere werkstukken en tevens inzetbaar bij het afronden van zet- en knipkanten na het gebruik van schuurmaterialen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

80,79

ROLOC SCHUURSCHIJF

3m roloc schijf van aluminiumoxide snijdt snel en presteert goed op vele oppervlakken. de sterke polyester rug ondersteunt middelgrote druktoepassingen en levert consistente prestaties. de hittebestendige binding biedt meer duurzaamheid onder druk, warmte en water. de schijf kan worden gebruikt in natte of droge toepassingen en is voorzien van een hulpstuk voor snelle wissels. het biedt duurzaamheid en hoge prestaties voor het schuren, blenden, ontbramen en finishen van alle metalen ondergronden. de schuurkorrels van aluminiumoxide zijn op de stoffen rug gelijmd door middel van een hittebestendig hars dat zowel geschikt is voor natte als droge toepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,57

RONDE BORSTEL

3m sc-br schijf is een schijf die gebruikmaakt van keramische schuurkorrels en gevormde, flexibele borstels. het biedt meer oppervlaktecontact dan staalborstels en behoudt zijn schurende eigenschappen tijdens de volledige levensduur van de schijf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,60

SCHUURSCHIJF 75 MM

3m cubitron ii purple schuurschijf 75 mm heeft een 30% snellere snijwerking vergeleken met andere premium schuurmaterialen. de nauwkeurig gevormde, zelfslijpende korrels gaan tweemaal langer mee dan conventionele industriële schuurmaterialen. een scherper snijvlak betekent dat minder druk is vereist en er dus minder wrijving en slijtage is. het multihole gatenpatroon zorgt voor een uitstekende stofafzuiging. deze hookit schijf met klittenbandbevestiging hecht stevig en kan snel worden verwijderd voor snel wisselen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,51

SCHUURSCHIJF SCOTCH BRITE XT-RD S XCS 115X22 MM

3m xt-rd scotch-brite clean & strip schijf met glasvezelrug paars is een hoogwaardige schuurschijf vervaardigd uit hoog verspanend scotch-brite weefsel. het is goed bestand tegen randen en kanten, behandeld tegen vollopen en behoudt zijn scherpte. het is onder meer geschikt voor het verwijderen van antisteenslag, kitten, laklagen, roest en lijmresten. grofte: extra grof (s xcs). korrel: siliciumcarbide. diameter: 115 mm. asgat: 22 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,07

SCHUURSCHIJF VEZEL

3m fiberschijf cubitron ii zorgt er dankzij het precision shaped grain voor dat er sneller geschuurd kan worden onder minder druk. het zorgt voor verhoogde productiviteit en minder warmteontwikkeling. de stugge fiber rug en harsgebonden matrix zorgen ervoor dat de schijf bestand is tegen scheuren in heavy duty toepassingen zoals lasverspaning en aanschuinen. de grinding aid verlaagt de warmteontwikkeling tijdens het schuren op hittegevoelige legeringen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,88

SCOTCH-BRITE CLEAN & STRIP SCHIJF CG-DB

3m 57021 clean & strip blue schijf 178 mm rolocstift is geschikt voor complete reiniging, verwijderen van oude verflagen en oppervlaktevoorbereiding. het bedekt een groter oppervlak dan met draadborstels, heeft extra grof siliciumcarbide voor agressief snijden en een fijnere finish dan met draadborstels. de volloop- en warmtebestendigheid zorgt voor een extra lange werking en consistente finishresultaten gedurende de levensduur van de schijf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,07

SCOTCH-BRITE SUPER DUTY GB-DH 115 X 22 MM

3m 60333 scotch-brite gb-dh schijf is ontwikkeld voor het verspanen, reinigen en finishen van alle werkstukken en beschikbaar in de groftes super duty en heavy duty. het is bijzonder geschikt voor de nabewerking na het gebruik van cubitron ii fiberschijven en kan fiber schuurkrassen p40 en p60 verwijderen. deze gb-dh schijf heeft een licht verspanende werking en is bestand tegen scherpe kanten. daarnaast wordt de schijf gebruikt met haakse slijp- en excentrische machines voor het reinigen, finishen en ontbramen van diverse metalen en het verwijderen van lakken en coatings. de schijf is iets agressiever dan de sl-dh schijf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,56

SCOTCH-BRITE SURFACE CONDITIONING SCHIJF SC-DH

3m 65338 surface conditioning schijf heeft een nylon web voorzien van mineralen, een versterkte rug, een klit-hechting en een open structuur. het wordt gebruikt met haakse slijp- en excentrische machines en is geschikt voor het reinigen, finishen, ontbramen van diverse metalen en het verwijderen van lakken en coatings.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

89,13

SCOTCH-BRITE VLOERPAD POLYESTER 17 INCH BRUIN

3m 51br17 scotch brite polyester pad bruin is speciaal ontworpen voor het droog of nat strippen en heeft een open structuur. duurzaamheid: 7.000 tot 10.000 met snelheden van 150 rpm bij standaard onderhoud.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

95,88

SCOTCH-BRITE VLOERPAD POLYESTER 20 INCH BRUIN

3m 51br20 scotch brite vloerpads bruin 505 mm zijn speciaal ontworpen voor het droog of nat strippen en hebben een open structuur. duurzaamheid: 7.000 tot 10.000 m met snelheden van 150 rpm bij standaard onderhoud.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

127,55

SCOTCH-BRITE VLOERPAD POLYESTER 20 INCH WIT

3m 51wi20 scotch brite vloerpads wit 505 mm zijn voor het droog polijsten van beschermde vloeren. ze zijn te gebruiken om een diepe glans op vloeren met een vloerfinish te krijgen en kunnen ook gebruikt worden voor lichte sprayreiniging. duurzaamheid: +/- 25.000 m op 150 rpm bij standaard gebruik en onderhoud.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

126,54

SCOTCHBRITE 60231 POLIJSTSCHIJF

3m 60231 scotch brite velcro bruin 150 mm medium is een schurende polijstschijf, geschikt voor het grover verwijderen van oppervlakte imperfecties en krassen. het is geschikt voor toepassing op aluminium, roestvrij staal, kunststof, hout, glasvezel en verfoppervlakken. de schijf wordt bevestigd door middel van het hookit klittenband systeem op een steunschijf of geschikte schuurmachine.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

220,11

SURFACE CONDITIONING SCHIJF SC-DH

3m scotch-brite hookit sc-dh is uitstekend geschikt voor reinigen, finishen, blenden en licht afbramen. het open webmateriaal blijft koel bij gebruik en is volloopbestendig voor een langdurig gebruik. de goed vervormbare schijft conditioneert oppervlakken zonder groefjes te maken of het basismateriaal uit te hollen of te beschadigen. het is geschikt voor metaal, composieten, kunststof en andere materialen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

89,35

SURFACE CONDITIONING SCHIJF SC-DH ROOD

3m 60982 surface conditioning schijf sc-dh rood heeft dezelfde kwaliteit als scotch-brite schijven, maar is voorzien van een roloc draadaansluiting voor het snel en eenvoudig wisselen van de schijven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,46

TRIZACT HOOKIT BLENDING SCHUURSCHIJF

3m trizact schijf foam is geschikt voor het verwijderen van schuurkrassen voorafgaand aan het repareren van autopanelen met het 3m perfect-it-polijstsysteem. het is geschikt voor hand- en machineapplicatie en de foamconstructie zorgt voor een uniforme matte finish. verpakking bevat 15 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

49,96

TRIZACT SCHUURSCHIJVEN

3m hookit trizact schuurschijf vertegenwoordigt de nieuwste 3m-technologie voor precisie finishwerkzaamheden. de kern van deze technologie wordt gevormd door de microreplicatie coatings van nauwkeurig gepositioneerde mineraalstructuren – perfect voor het superieur verfraaien en finishen. door een constante, gelijkmatige slijtage van het schuurmineraal komen steeds weer nieuwe schuurmineralen beschikbaar. dit is ideaal als de oorspronkelijke finish nodig is op delicate of ingewikkelde componenten. omdat het schuurmineraal veel langer mee gaat dan conventionele schuurmaterialen, is het ook kostenbesparend. er zijn minder bewerkingen nodig in het finishproces, er is minder machinestilstand door minder schuurbandwisselingen, er is weinig uitval, er is lagere machinedruk mogelijk en dus minder vermoeidheid op de werkvloer en het bespaart tijd op zowel polijsten, reinigen als galvaniseren. verpakking bevat 15 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,77

VLOERPAD GROEN

3m scotch brite vloerpads groen voor schijfmachines.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

82,65

3m
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn