DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: 3m

ASSORTIMENT

  

ASSORTIMENT
GEREEDSCHAP

  KITPISTOOL

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUURMES

  SCHUURMACHINE

  SLIJPMACHINE

ASSORTIMENT
KLEDING

  BESCHERMING

  BRILLEN

  GEZICHTSSCHILD

  HANDSCHOENEN

  HELMEN

  MASKERS

  OVERALL

ASSORTIMENT
LIJM-KIT

  3M

  MONTAGE EN CONTACTLIJMEN

ASSORTIMENT
TECHNISCHE-VLOEISTOF

  BOUWVLOEISTOFFEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  VERDUNNING - REINIGERS

ASSORTIMENT
VERF

  UNDERBODY COATINGS

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

28433 ROS ELITE SCHUURMACHINE 152 MM 5 MM

3m 28433 ros elite schuurmachine 152 mm (5 mm) is een licht ontwerp met laag profiel en stille werking, wat zorgt voor meer controle en comfort. het is een flexibel gereedschap dat kan worden gebruikt waar perslucht niet beschikbaar of niet voldoende is. de krachtige motor staat garant voor professionele prestaties voor alle schuur- en finishingtoepassingen. het heeft 3 snelheidsstanden die makkelijk met de duim te bedienen zijn en het is ergonomisch in gebruik dankzij het 3m gripping materiaal, de voorgevormde polssteun en de rubberen handgreep.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

425,42

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE 150 MM PNEUMATISCH

3m 28502 ros elite schuurmachine 152 mm (8 mm) is een krachtige excentrische schuurmachine met een 150 mm schuurpad en een perfect uitgebalanceerde motor met een lichtgewicht aluminium behuizing. de duurzame composietkap loopt door tot de basis om trillingen te vermijden en barsten in de behuizing te voorkomen. een interne geluiddemper beschermt het gehoor van de gebruiker, waarbij het toerental van de machine dankzij een toerentalregelaar nauwkeurig geregeld kan worden naar de gewenste snelheid. dankzij de grote 8 mm schuuruitslag kan er met deze schuurmachine effectief geschuurd worden met een finish zonder krassen of schuursporen. het kan gebruikt worden voor het strakschuren van oppervlakken als hout, metaal, aluminium, kunststof, glasvezel, composietmaterialen en allerlei andere ondergronden. het wordt aangedreven door perslucht vanuit de compressor. dankzij het pneumatische vermogen kan met deze schuurmachine krachtiger geschuurd worden dan met een elektrische schuurmachine, waarbij langer en ononderbroken geschuurd kan worden, zonder haperingen of storingen. het beschikt over een dubbele werking die ook wel da wordt genoemd. hierbij draaien de schuurschijf en de schuurpad in twee gelijktijdige overlappende ovalen patronen. hierdoor volgt geen van de schuurpartikels tweemaal hetzelfde pad. dit levert een finish zonder krassen en schuursporen die meteen kan worden geschilderd, gelakt of gespoten. het heeft een 15 0mm velcro klittenband schuurpad met multihole gatenpatroon. hierdoor kan het schuurstof tijdens het schuren optimaal worden afgezogen voor een stofvrij schuurresultaat. dankzij het sterke velcro klittenband kunnen alle 150 mm velcro schuurschijven op de machine geplaatst worden. het is aan de achterkant voorzien van de mogelijkheid om de machine aan te sluiten op de centrale stofafzuiging of een schuurstofzuiger. hiermee kan het schuurstof tijdens het schuren afgezogen worden waarbij schoner en effectiever geschuurd kan worden. door het schuurstof af te zuigen loopt schuurpapier ook minder snel vol, waardoor langer met een velletje schuurpapier geschuurd kan worden. het is geschikt voor industriŽle schuurklussen, voorzien van een ergonomische vormgeving, heeft een rubberen handgreep met 3m grijpmateriaal, is trillingsvrij en licht in gewicht, heeft een aluminium huis en een composietkap en het produceert een finish zonder schuurkrassen of -sporen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

352,77

EXENTRISCH ROTERENDE SCHUURMACHINE 28508

3m 28508 ros elite schuurmachine 152 mm (5 mm) centrale afzuiging is ontworpen met een indrukwekkende kracht/gewicht-ratio voor uitstekende schuurprestaties. de speciaal ontworpen steunschijf met de machine biedt meer gebruiksgemak, een precieze hantering, superieur comfort en veiligheid voor de gebruiker. het heeft minder trillingen en een soepele werking door de perfect uitgebalanceerde steunschijf, heeft een interne geluidsdemper en is ontworpen voor maximale bedieningscomfort. het wordt geleverd inclusief de 3m clean sanding steunschijf. toerental: 12000 tpm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

352,77

SCHUURMACHINE

3m 28337 ros elite schuurmachine 152 mm is een pneumatische excentrisch roterende schuurmachine, geschikt voor tweehandig gebruik. de ergonomische handgreep kan zowel links- als rechtshandig worden gemonteerd, het heeft een diameter van 152 mm (9,5 mm uitslag), een toerental van 120000 tpm en een motor van 0,46 pk. gewicht: 1,32 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

529,14

SCHUURMACHINE 28505 76 MM

3m 28505 ros elite schuurmachine 76 mm (2,5 mm) is een roterende schuurmachine van 76 mm met een 2,5 mm uitslag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

352,77

3m
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn