DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: 3m

1900 ECONOMY DUCT TAPE

3m 1900 duct tape is geschikt voor eenvoudige toepassingen zoals het tijdelijk vastzetten van stucloper en afdekfolie, het sluiten van zakken en dozen en het bundelen van kabels en snoeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,39

1909 ECONOMY DUCT TAPE

3m 1909 scotch linnen tape is een linnen duct tape voor algemene toepassingen. het is flexibel en makkelijk te verwerken en met de hand afscheurbaar. het is geschikt voor bijvoorbeeld het bundelen en bevestigen van kabels en snoeren, het afplakken, markeren en afdichten van luchtkanalen en lekkende vaten, het sluiten van zware dozen, het tijdelijk verstevigen en herstellen van dekzeilen en gescheurde verpakkingen en voor glassplinterbescherming.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,36

2060 GROENE TAPE

3m 2060 scotch professional masking tape is een groene afplaktape voor moeilijk beplakbare ondergronden zoals baksteen en beton. het heeft een hoge kleefkracht en is bestand tegen uv-licht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,06

2071 PAARSE TAPE

3m 2071 scotch professional masking tape is een paarse afplaktape voor delicate ondergronden zoals pas geverfde ondergronden en plafonds. het heeft een lichte kleefkracht en is bestand tegen vocht en uv-licht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,87

2080 SCOTCHBLUE SCHILDERSTAPE ORANJE

3m scotchblue masking tape 2080 is geschikt voor het afplakken van kwetsbare ondergronden zoals fijn stuc- en pleisterwerk, behang en vers geschilderde ondergronden, na 24 uur droogtijd. het is eenvoudig aan te brengen en ook weer eenvoudig en zonder lijmresten te verwijderen binnen 8 dagen. het is geschikt voor zowel binnen als buiten en zorgt voor strakke verflijnen als resultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,63

2090 BLAUWE TAPE

3m 2090 scotch professional masking tape is een blauwe afplaktape voor algemeen gebruik op o.a. ramen, kunststof en metaal. het heeft een gemiddelde kleefkracht en is bestand tegen uv-licht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,42

389 PREMIUM DUCT TAPE

3m 389 duct tape behandeld doek pe rubberhars 0,26 is een linnen duct tape met zeer hoge kleefkracht. het is zeer goed bestand tegen water en vocht, flexibel, makkelijk te verwerken en met de hand afscheurbaar. het is geschikt voor veeleisende toepassingen en toepasbaar op de meeste onregelmatige ondergronden. het is bijvoorbeeld geschikt voor bescherming bij schuren en zandstralen, het verzegelen van containers, het bundelen en bevestigen van kabels en snoeren, het afplakken, markeren en afdichten van luchtkanalen en lekkende vaten, het sluiten van zware dozen, het tijdelijk verstevigen en herstellen van dekzeilen en gescheurde verpakkingen en voor glassplinterbescherming.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,31

4611 VHB DUBBELZIJDIGE SCHUIMTAPE

3m 4611f vhb dubbelzijdige tape acrylaat hoge performantie is geschikt voor sterke langdurige verbindingen binnen en buiten. het heeft zeer goede vloei-eigenschappen, is weekmakerbestendig (zacht pvc) en heeft een hogere kleefkracht dan gewone schuimtapes. het heeft tevens een hoge temperatuursbestendigheid. de tape kan in vele gevallen gebruikt worden als vervanging voor conventionele verbindingstechnieken zoals lassen, pop- en klinknagels en bouten. het is geschikt voor het verbinden van o.a. metalen, panelen van polyester, abs, pu, pc, pvc, acrylaat en glas. het is speciaal in te zetten voor het maken van verbindingen die vervolgens worden gepoedercoat. het is niet geschikt voor het verlijmen op pe, pe, ptfe en siliconen. dikte: 1,1 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,72

764 MARKERINGSTAPE

3m 764i vinyl tape rubber is een vinyl tape voor algemene toepassingen. het is bestand tegen vochtigheid, slijtage en chemische producten, bijzonder flexibel en veelzijdig inzetbaar. het is geschikt voor tijdelijke toepassingen zoals grondmarkeringen, kleurcoderingen, identificatie, afdichten van buizen en bevestigen van dekzeilen. het is ook te gebruiken op geplastificeerd pvc en voor tijdelijke bescherming van o.a. metaal en deurframes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,08

9191 DUBBELZIJDIGE TAPIJTTAPE

3m scotch tapijtband is een veelzijdige tappijttape met uitstekende hechting. het is geschikt voor het fixeren van kamerbreed tapijt en tapijttegels op betegelde, houten en betonnen vloeren binnenshuis. het hecht zelfs op vloeren met vloerverwarming en aan de bovenzijde en onderzijde is het even sterk. het is handinscheurbaar, heeft een hot-melt lijmlaag en celwolweefsel drager. dikte: 0,26 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,98

DUAL LOCK KLIKBAND SJ355D

3m sj355d dual lock minipack acrylaat is voorzien van de bekende 3m vhb lijmlaag. het is bestand tegen uv en weekmakers en geschikt voor buitentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

206,79

DUBBELZIJDIGE TAPE VOOR PLINTEN

3m scotch double-sided tape xtra strong is geschikt voor het permanent bevestigen van plinten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,95

GESTREEPTE VEILIGHEIDSTAPE 5702

3m gestreepte veiligheidstape 5702 is speciaal ontwikkeld om vloeren te markeren met paden, gevaarlijke zones en laaghangende of uitstekende objecten in bijvoorbeeld fabrieken, magazijnen of ziekenhuizen. de helder gele en zwarte diagonale strepen geven een hoge zichtbaarheid en helpen ongelukken te voorkomen. de tape heeft een rubber lijm die snel hecht op vele verschillende oppervlakken maar toch heel eenvoudig te verwijderen is, zonder lijmresten achter te laten. het is flexibel en slijtvast en volgt eenvoudig hoeken, vormen en onregelmatige oppervlakken.•kan snel en altijd worden aangebracht.•de heldere gel en zwarte diagonale strepen geven een hoge zichtbaarheid.•rekt uit en volgt onregelmatige oppervlakken en vormt zich rond hoeken voor een goede hechting.•slijtvast, vocht en weersbestendig voor een lange levensduur


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,67

GLASREPARATIETAPE

3m scotch supreme glass repair tape hecht uitstekend en is zo goed als onzichtbaar. het is een kwalitatieve tape die specifiek bestemd is voor reparaties aan glazen of plastic oppervlakken. het hecht heel sterk en levert betrouwbare resultaten op gladde en ruwe oppervlakken en is geschikt voor gebruik binnen en buiten: dankzij de sterke, watervaste bovenlaag is de tape bestand tegen ongunstige weersomstandigheden en uv-licht. het kan bijvoorbeeld worden toegepast voor de reparatie van een kapotte pakking, het scherm van een smartphone of een gat in een serre.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,95

H180 HANDDISPENSER VERPAKKINGSTAPE

3m h180 heavy duty dispenser is geschikt voor het aanbrengen van 3m dozensluittape. deze draagbare en gebruiksvriendelijke dispenser sluit lengtenaden van a-dozen. het is vervaardigd van kunststof en metaal, geschikt voor tape tot 50 mm breed en is uitgevoerd met een verstelbare rem om de spanning en de toevoervan de tape te regelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,36

HOOK & LOOP ZELFKLEVEND KLITTENBAND

3m klittenband op rol is een hersluitbare verbinding voor eenvoudige toepassingen. het heeft een goede hechting op diverse ondergronden en is goed vochtbestendig. het is ideaal voor gebruik op soepele materialen en is geschikt voor diverse toepassingen binnenshuis zoals wandpanelen en stoelzittingen. het is niet geschikt voor langdurige buitentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

75,22

PLAKBAND SCOTCH SUPREME

3m scotch supreme reparatietape is een flexibele tape voor uiteenlopende reparaties en renovatie. het hecht goed op de meeste oppervlakken zoals plastic, papier, hout en metaal. het is met stof verstevigd, heeft een watervaste bovenlaag, is bestand tegen de weersomstandigheden en uv-licht en betrouwbaar bij temperaturen tot 93°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

53,70

REPARATIETAPE VERWIJDERBAAR

3m scotch supreme removable duct tape is verwijderbaar zonder kleefresten en geschikt voor tijdelijke reparaties en renovatie, zoals het bundelen van omvangrijke materialen voor transport, het uitvoeren van een snelle reparatie uit aan de auto, het bevestigen van een kabel op de vloer of het afdekken van een plant voor de winter. de met vezel verstevigde tape is heel scheurvast, uiterst flexibel, met de hand afscheurbaar en door het extra hechtvermogen is de tape ideaal voor zware, moeilijke reparaties. indien nodig kan de tape tot 6 maanden na het aanbrengen snel verwijderd worden zonder sporen achter te laten. het is geschikt voor binnen en buiten: dankzij de sterke, watervaste bovenlaag is de tape bestand tegen ongunstige weersomstandigheden en uv-licht en levert het product betrouwbare resultaten bij temperaturen tot 93°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,50

SAFETY WALK

3m safety-walk antislip tapes standaard is te gebruiken op alle gladde oppervlakken met intensief lopend en rollend verkeer. de tape heeft een lange levensduur en door de uitstekende hechting en de flexibiliteit van het product hecht het op iedere ondergrond. het heeft een hoge kwaliteit lijmlaag en is ideaal voor toepassing op productie/ en opslagruimtes, hellingen, trappen, ladders, treden op machines en voertuigen. het heeft hoge kwaliteit schurende deeltjes die fricties in elke applicatie mogelijk maken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

108,94

SAFETY-WALK ANTISLIP

3m safety-walk antislip tape vervormbaar is speciaal ontwikkeld voor oneffen en geprofileerde oppervlakken. het is specifiek voor gebruik op oppervlakken met patronen of gegaufreerde oppervlakken in industriële, commerciële of cateringzones. het is geschikt voor gebruik in droge, natte of olieachtige omstandigheden. de schurende deeltjes zijn van hoge kwaliteit, de aluminiumfolie past zich aan onregelmatige oppervlakken aan en het heeft zeer krachtige kleefstof.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

251,27

SAFETY-WALK ANTISLIP TAPE VEERKRACHTIG

3m safety-walk antislip tapes veerkrachtig is een veerkrachtige tape bestaande uit een stabiele plastic filmlaag met een gestructureerd veerkrachtig oppervlak. de rug heeft een drukgevoelige lijmlaag met een verwijderbare voering. de tape biedt een flexibel, duurzaam antislip oppervlak. het heeft een mediumstructuur, speciaal voor het lopen op blote voeten. het is ideaal voor boten en watersportuitrusting en kan ook worden gebruikt om niet-schurende wrijving te verhogen in tal van andere toepassingen. de gebruikte acrylaatlijm is ideaal voor vochtige zones.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

64,47

SCOTCH 3739 DOZENSLUITTAPE

3m 3739 scotch dozensluittape is speciaal voor zware dozen. het is ontwikkeld voor een goede hechting op gerecycleerd karton. verpakking bevat 6 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,25

SCOTCH 399 TEXTIELTAPE GEEL

3m 399 betonmaskeertape is een soepele, zeer stevig plakkende, scheur- en watervaste tape die ook op moeilijke oppervlakken hecht zoals beton, steen en metselwerk en hout. de tape is goed af te rollen, kan met de hand afgescheurd worden en is zelfs na meerdere dagen nog probleemloos te verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,16

SCOTCH AFPLAKTAPE 2010

3m scotch masking tape 2010 is geschikt voor het afplakken van de meeste, algemene ondergronden binnen. het heeft een hoge kleefkracht en is zonder lijmresten te verwijderen binnen 24 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,11

SCOTCH AFPLAKTAPE 2050

3m scotch masking tape 2050pcw is geschikt voor het afplakken van universele ondergronden binnen. het heeft een hoge kleefkracht en is zonder lijmresten te verwijderen binnen 120 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,45

SCOTCH AFPLAKTAPE BEIGE

3m 2328 maskeertape is een afplakband voor algemene toepassingen met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. het heeft goede hechting op glas, oude lak en rubber, heeft een lage lakrand en is temperatuurbestendig tot 70°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,75

SCOTCH MONTAGETAPE

3m scotch strong mounting tape is een permanente dubbelzijdige montagetape voor het vastplakken van harde of ruwe materialen op de meeste kunststof oppervlakken, tegels, hout en metaal. het kleeft snel zonder enige oppervlaktedruk en is bijzonder duurzaam. het heeft een extreme houvast: 30 cm band kan tot 2 kg dragen. het is geschikt voor gebruik binnenshuis en bevestigd betrouwbaar bij temperaturen van 0 tot 49°c. bij uv-straling buiten kan de tape zijn kleefkracht verliezen. niet geschikt op tapijt of op andere gevoelige oppervlakken en het kan bij het verwijderen leiden tot beschadiging van de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,45

SCOTCH MONTAGETAPE EXTREEM

3m scotch extreme mounting tape is een supersterke, weersbestendige, dubbelzijdig plakkende tape voor het snel monteren van zware voorwerpen zoals brievenbussen. het houdt zowel op gladde als op ruwe ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,95

SCOTCH MONTAGETAPE SPIEGELS

3m scotch mirror mounting tape is geschikt voor het permanent bevestigen van voorwerpen zoals spiegels in de badkamer. de tape heeft een extreme houvast: 30 cm band kan tot 2 kg dragen. het is speciaal geschikt voor badkamers en vochtige ruimten en bestand tegen vocht. let op, het moet bij het aanbrengen niet in rechtstreeks contact met water worden gebracht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,25

SCOTCH MONTAGETAPE TRANSPARANT

3m scotch transparante montagetape is een permanente, dubbelzijdige montagetape. het is geschikt voor het vastplakken van harde of ruwe materialen, kleeft snel zonder enige oppervlaktedruk en is bijzonder duurzaam.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,50

SCOTCH TAPIJTTAPE VERWIJDERBAAR

3m scotch carpet tape removable is een dubbelzijdige, zelfklevende tape voor de bevestiging van tapijt. het is geschikt voor elk type tapijt en uiteenlopende oppervlakken. de ondergrond moet schoon en droog zijn voor een optimaal resultaat. de tape is gemakkelijk afscheurbaar met de hand, de coating bevat geen solventen en het is milieuvriendelijk en geurloos.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,95

SCOTCH1436 ALUMINIUM TAPE

3m 1436 aluminium tape is een aluminium tape met lijm van synthetisch rubber en een eenvoudig verwijderbaar schutvel voor afdicht- en isolatietoepassingen in de bouwindustrie en in de klimaatregeltechiek. het heeft een hoge weerstand tegen extreme temperaturen, vlammen, oplosmiddelen, vochtigheid en straling en een uitstekende thermische geleiding. het is geschikt voor bescherming bij oppervlaktebehandeling (galvanisatie, metallisatie), afdichten en isolatietoepoassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,47

SCOTCHBLUE SCHILDERSTAPE GROEN

3m scotchblue masking tape 2093 is geschikt voor het afplakken van gladde ondergronden zoals ramen, hout, kunststof, tegels en metaal. het is eenvoudig aan te brengen en eenvoudig en zonder lijmresten te verwijderen binnen 8 dagen. het is zowel binnen als buiten in te zetten met strakke verflijnen als resultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,95

SCOTCHMOUNT 4026 DUBBELZIJDIGE SCHUIMTAPES

3m 4026 dubbelzijdige schuimtape pu acrylaat 1,6 is een tape met open celstructuur voor langdurige bevestigingen binnenshuis. het is geschikt voor het langdurig bevestigen, monteren en zelfklevend maken van bijna alle materialen, zoals spiegels, naamborden, haakjes en displays.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,65

TAPE 3903 50 MM

3m 3903i duct tape vinyl rubberhars 0,16 is een met de hand scheurbare, voor vele doeleinden bruikbare tape. het is gemaakt van vinyl met reliëf en heeft een rubber kleeflaag. deze tape is ideaal voor diverse toepassingen zoals tijdelijk herstel, identificatie, contrast, decoratie, vastzetten van draden, bundelen, afdekken, vasthouden, beschermen en andere functies zoals toepassingen die vocht resistentie vereisen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,14

TAPE GOUD

3m scotchblue professionele afplaktape is een professionele tape voor superstrak afplakken. het kan tot 2 maanden blijven zitten zonder lijmresten achter te laten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,70

TAPE SCOTCH ALUMINIUM

3m scotch aluminiumtape is een aluminium tape met uitstekend kleefvermogen, geschikt voor de reparatie en dichting van metalen oppervlakken. het is bijzonder duurzaam door de gemetalliseerde bovenlaag, waterdicht, gemakkelijk met de hand af te scheuren, bestand tegen olie en smeermiddelen en door de hoge weerstand tegen weersomstandigheden en uv-licht is de aluminium tape geschikt voor gebruik binnen en buiten: het hecht bij temperaturen van -10° tot 250°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,50

TAPE SCOTCH ANTI-LEK

3m scotch self-bonding tape is een zelfdichtende reparatietape. het is specifiek bestemd voor tijdelijke oplossingen bij loodgieterij en elektrische installaties. het zorgt voor een lucht- en waterdichte laag bij lekken en is tot 650% uitrekbaar. er wordt aanbevolen het product aan te brengen op kamertemperatuur en door de hoge mate van weerstand tegen water en weersomstandigheden, is de tape ook geschikt voor gebruik buiten. het is bestand tegen temperaturen van -40° tot 90°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,50

TAPE SCOTCH SUPREME

3m scotch supreme duct tape is een flexibele tape voor uiteenlopende reparaties en renovatie. het hecht goed op de meeste oppervlakken, zoals plastic, papier, hout en metaal. het is met stof verstevigd, heeft een watervaste bovenlaag, is bestand tegen weersomstandigheden en uv-licht en betrouwbaar bij temperaturen tot 93°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,95

TAPE SCOTCH SUPREME STRONG & EASY

3m scotch supreme s&e duct tape is een flexibele tape voor uiteenlopende reparaties en renovatie. het hecht goed op de meeste oppervlakken, zoals plastic, papier, hout en metaal. het is met stof verstevigd, heeft een watervaste bovenlaag, is bestand tegen weersomstandigheden en uv-licht en betrouwbaar bij temperaturen tot 93°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,15

TAPE SCOTCH TAPIJT EXTRA STRONG

3m scotch carpet tape extra strong is een dubbelzijdige, zelfklevende tape voor de bevestiging van tapijt. het is geschikt voor elk type tapijt en uiteenlopende oppervlakken. de ondergrond moet schoon en droog zijn voor een optimaal resultaat. de tape is gemakkelijk afscheurbaar met de hand, de coating bevat geen solventen en het is milieuvriendelijk en geurloos.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,95

TAPE SCOTCH UNIVERSEEL

3m scotch double-sided tape universal is een multifunctionele, dubbelzijdige zelfklevende tape. het is bijzonder veelzijdig en geschikt voor o.a. het vastzetten van tapijt of vloerbekleding, handwerk en het permanent bevestigen van decoratieve elementen. het heeft een sterk kleefvermogen en kleeft snel, permanent en goed zonder enige oppervlaktedruk, is gemakkelijk afscheurbaar met de hand en de coating bevat geen solventen, wat het product milieuvriendelijk maakt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,76

VERPAKKINGSTAPE SCOTCH 309 50MMX6M

3m 309 scotch verpakkingstape is gemaakt van minder milieubelastend polypropyleen. dikte: 50 micron.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,76

VERPAKKINGSTAPE SCOTCH 3715 50MMX66M

3m 371 scotch verpakkingstape polypropyleen is een universele tape voor lichte tot middelzware kartonnen dozen en verpakkingen. het is gemaakt van minder milieubelastend polypropyleen en de zelfklevende coating en bovenlaag bevatten geen solventen. dikte: 48 micron.verpakking bevat 6 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,06

VERPAKKINGSTAPE SCOTCH 48MMX50M PAPIER

3m scotch verpakkingstape papier is een milieuvriendelijke zelfklevende verpakkingstape van papier om kleine pakken en pakketjes op milieuvriendelijke wijze te verpakken. de zelfklevende coating bevat geen solventen en het is met de hand afscheurbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,48

VERPAKKINGSTAPE SCOTCH EXTREME

3m scotch verpakkingstape extreme is een transparante, zelfklevende verpakkingstape. het is uitzonderlijk sterk en geschikt voor zware kartonnen dozen en verpakkingen. dankzij de versteviging met glasvezel is de tape uitermate robuust en voornamelijk bestemd voor zware kartonnen dozen en verpakkingen die een hoge mate van belasting ondergaan tijdens het transport. de zelfklevende tape is ook geschikt om zware of beschadigde kartonnen dozen te verstevigen. het dicht goed af, is uitermate scheurvast en bijzonder duurzaam.het product bevat geen solventen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,44

VERPAKKINGSTAPE SCOTCH STRONG

3m scotch verpakkingstape strong is een universele tape voor lichte tot middelzware kartonnen dozen en verpakkingen. het is gemaakt van minder milieubelastend polypropyleen en de zelfklevende coating en bovenlaag bevatten geen solventen. dikte: 48 micron.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,10

VERPAKKINGSTAPE SCOTCH SUPER CLEAR

3m scotch verpakkingstape super clear is een uiterst transparante, zelfklevende tape die een mooi verpakkingsresultaat oplevert. de tape dicht goed af, is scheurvast en bijzonder duurzaam. de tape kan afgescheurd worden met de hand en het product bevat geen solventen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,87

3m
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn