DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: 3m

ASSORTIMENT

  

ASSORTIMENT
GEREEDSCHAP

  KITPISTOOL

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUURMES

  SCHUURMACHINE

  SLIJPMACHINE

ASSORTIMENT
KLEDING

  BESCHERMING

  BRILLEN

  GEZICHTSSCHILD

  HANDSCHOENEN

  HELMEN

  MASKERS

  OVERALL

ASSORTIMENT
LIJM-KIT

  3M

  MONTAGE EN CONTACTLIJMEN

ASSORTIMENT
TECHNISCHE-VLOEISTOF

  BOUWVLOEISTOFFEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  VERDUNNING - REINIGERS

ASSORTIMENT
VERF

  UNDERBODY COATINGS

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

1900 ECONOMY DUCT TAPE

3m 1900 duct tape is geschikt voor eenvoudige toepassingen zoals het tijdelijk vastzetten van stucloper en afdekfolie, het sluiten van zakken en dozen en het bundelen van kabels en snoeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,81

2060 GROENE TAPE

3m 2060 scotch professional masking tape is een groene afplaktape voor moeilijk beplakbare ondergronden zoals baksteen en beton. het heeft een hoge kleefkracht en is bestand tegen uv-licht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,77

2080 SCOTCHBLUE SCHILDERSTAPE ORANJE

3m scotchblue masking tape 2080 is geschikt voor het afplakken van kwetsbare ondergronden zoals fijn stuc- en pleisterwerk, behang en vers geschilderde ondergronden, na 24 uur droogtijd. het is eenvoudig aan te brengen en ook weer eenvoudig en zonder lijmresten te verwijderen binnen 8 dagen. het is geschikt voor zowel binnen als buiten en zorgt voor strakke verflijnen als resultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,34

2090 BLAUWE TAPE

3m 2090 scotch professional masking tape is een blauwe afplaktape voor algemeen gebruik op o.a. ramen, kunststof en metaal. het heeft een gemiddelde kleefkracht en is bestand tegen uv-licht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,75

2090 SCOTCH AFPLAKTAPE BLAUW

3m 2090 scotch-blue tape heeft een middelsterke kleefkracht en is te gebruiken op glas, kunststof, metaal en gelakte, geschilderde en andere niet-ruwe ondergronden. onder normale omstandigheden is de tape binnen 1 maand probleemloos verwijderbaar zonder achterlaten van lijmresten en/of de ondergrond te beschadigen. bij extreme uv belasting ten gevolge van de directe inwerking van zonlicht wordt geadviseerd het binnen 14 dagen te verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,60

2093 AFPLAKBAND SCOTCHBLUE BLAUW

3m 2093 scotch-blue tape is optimaal geschikt voor het afplakken op oppervlakken zoals ramen, hout, kunststof, tegels en metaal. het zorgt voor scherpe verfranden en voorkomt het doorlopen van verf en andere vloeistoffen. het is schoon verwijderbaar binnen 14 dagen, geschikt voor binnen en buiten en uv-bestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

233 AUTO MASKING TAPE

3m auto masking tape 233 is kwalitatief hoogwaardig afplakband voor bijzondere toepassingen. het heeft een zeer fijne, dikkere crepe papierrug, is temperatuurbestendig tot 120c en is 1 uur waterbestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,67

244 SCOTCH AFPLAKTAPE GOLD

3m 244 scotch tape gold voor een zeer scherpe aflijning. het is geschikt voor diverse toepassingen, zoals het afplakken van deuren (uit o.a. hard hout of metaal), ramen, pleistermuren, glas, laminaat, kasten en plafond. het laat geen lijmresten achter bij verwijdering na 6 maanden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,97

280 SAFETY-WALK ANTISLIPTAPE VEERKRACHTIG FIJN

3m safety walk is een veerkrachtige tape bestaande uit een stabiele plastic filmlaag met een gestructureerd veerkrachtig oppervlak. de rug heeft een drukgevoelige lijmlaag met een verwijderbare voering. het biedt een flexibel, duurzaam antislip oppervlak voor het lopen op blote voeten. het is ook ideaal voor op boten en watersportuitrusting. het kan ook worden gebruikt om niet-schurende wrijving te verhogen in diverse andere toepassingen. de gebruikte acrylaatlijm is uitstekend geschikt voor vochtige zones en het is dankzij de fijne structuur ook te gebruiken in badkamers en toiletten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

63,98

370 SAFETY-WALK ANTISLIPTAPE VEERKRACHTIG

3m safety walk veerkrachtig 370 bestaat uit een stabiele plastic filmlaag met een gestructureerd veerkrachtig oppervlak. de rug heeft een drukgevoelige lijmlaag met een verwijderbare voering. het biedt een flexibel, duurzaam antislip oppervlak. het heeft een mediumstructuur voor het lopen op blote voeten en is ook ideaal voor op boten. het kan ook worden gebruikt om niet-schurende wrijving te verhogen in tal van andere toepassingen. de gebruikte acrylaatlijm is uitstekend geschikt voor vochtige zones.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

130,42

389 PREMIUM DUCT TAPE

3m 389 duct tape behandeld doek pe rubberhars 0,26 is een linnen duct tape met zeer hoge kleefkracht. het is zeer goed bestand tegen water en vocht, flexibel, makkelijk te verwerken en met de hand afscheurbaar. het is geschikt voor veeleisende toepassingen en toepasbaar op de meeste onregelmatige ondergronden. het is bijvoorbeeld geschikt voor bescherming bij schuren en zandstralen, het verzegelen van containers, het bundelen en bevestigen van kabels en snoeren, het afplakken, markeren en afdichten van luchtkanalen en lekkende vaten, het sluiten van zware dozen, het tijdelijk verstevigen en herstellen van dekzeilen en gescheurde verpakkingen en voor glassplinterbescherming.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,12

472 ENKELZIJDIG KLEVEND VINYL TAPE

3m 472 pvc tape is vanwege de bijzondere eigenschappen geschikt voor veeleisende beschermings-, las- en afsluitdoeleinden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,58

4737 FINE LINE AFPLAKBAND ROL 33 METER

3m scotch fineline tape 4737 is een dunne, lichtblauwe vinyl fineline tape. het is doorschijnend zodat er zicht kan worden gehouden op het werk. het is uitstekend geschikt voor toepassing in alle voorkomende laksystemen, met name watergedragen lakken. het heeft een zeer goede hechting op kunststof. let op, het kan niet in direct zonlicht gebruikt worden, anders is het moeilijk te verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,14

6314 SCHILDERSBIES 25 MM

3m 6314 schildersbies is een speciaal ontworpen tape die in stroken is gesneden, zodat er stukken kunnen worden uitgetrokken voor het schilderen van strepen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,05

80317 DUBBELZIJDIGE TAPE 25 MM X 20 M

3m 80317 dubbelzijdige tape 25 mm x 20 m is een acrylaat dubbelzijdigklevend montageschuimband voor het aanbrengen van o.a. sierlijsten, parkeerstrippen, reflectoren en spiegelglas. het heeft een hoge aanvanghechting en het acrylaatschuim zorgt ervoor dat materiaalspanningen geabsorbeerd worden. het is geschikt voor metaal en kunststof verbindingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,75

ANTI-SLIPSTRIP 25 MM 18,3 M ZELFKLEVEND ZWART

3m gpzw25 safewalk general purpose 25mm is een zelfklevende antislip tape. de standaard structuurkorrel is zeer geschikt voor toepassing in veel belopen ruimtes binnenshuis, zoals het antislip maken van traptreden en gangen, maar ook hellingen en ladders. het wordt op een rol van 18,3 meter geleverd. de breedte van de tape bedraagt 25 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,82

DIAMOND GRADE CONTOUR

3m reflectie tape contour markering is ontworpen voor toepassingen op voertuigen met harde wanden. deze folie heeft een uitstekend reflecterend vermogen en een hoge helderheid en acht jaar garantie. het voldoet aan de unece 104 vereisten.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

140,66

DUAL LOCK HERSLUITBARE KLIKBAND SJ4580

3m sj4580 klittenband transparant is een transparante paddestoel-vormige hersluitbare besvestiger voorzien van een transparante acrylaat pressure sensitive adhesive. het heeft een speciaal laag profiel met halve sluitingsdikte ten opzichte van de standaard dual lock. het hecht op zichzelf en is ontwikkeld om te hechten op metalen, glas, middel- tot hoogenergetische kunststoffen en lakken. de paddenstoelvormige stammen klikken op hun plaats om er zeker van te zijn dat de klittenbandsluiting werkt. het is ontworpen voor hechting op materialen met een hoge tot medium oppervlakte-energie en de foamtape achterzijde zorgt voor een beter contact met ondergronden met onregelmatigheden of die een textuur hebben. het is voorzien van een transparante acrylaat lijmlaag en heeft een sluitingsdikte van slechts 3,0 mm. het is bestand tegen temperaturen van -30c tot +70c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

631,11

DUAL LOCK HERSLUITBARE KLITTENBANDSLUITING SJ3540

3m sj3540 klittenband zwart heeft een op rubber gebaseerde lijmlaag aan de achterzijde van een zwarte en hersluitbare polypropyleen klittenbandsluiting. de sluiting is geschikt voor hechting op veel kunststoffen, verf met poedercoating en materialen met een lage oppervlakte-energie. het heeft 40 paddenstoelvormige stammen per cm en is gesloten 5,8 mm dik. het heeft een stamdichtheid van type 250 met aan de achterkant een drukgevoelige rubberen lijmlaag. de klittenbandsluiting is duurzaam en betrouwbaar en kan meer dan duizend keer worden gesloten en geopend voordat de oorspronkelijke trekkracht met 50 % afneemt. dit product heeft een lage temperatuurprestatie en is temperatuurbestendig tot +50c op lange termijn (+70 c op korte termijn). het is alleen geschikt voor binnengebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

758,73

DUAL LOCK HERSLUITBARE KLITTENBANDSLUITING SJ3560

3m sj3560 dual lock clear is een doorzichtige klittenbandsluiting met paddenstoelvormige stammen en een achterzijde met een doorzichtige drukgevoelige acrylaatlijm. het is 50 keer zo krachtig als gebruikelijke klittenbandsluitingen en kan duizenden keren worden geopend en gesloten voordat de originele trekkracht met 50% afneemt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

153,21

DUAL LOCK KLIKBAND

3m dual lock zwart is voorzien van een rubberen kleeflaag en geschikt voor toepassingen binnenshuis. het isideaal voor het onzichtbaar monteren van bijvoorbeeld posters, afdekpanelen, kabelgoten, bekleding, displays en informatieborden. het is ook geschikt voor interieurtoepassingen in boten of aan elementen die regelmatig moeten worden gedemonteerd, bijvoorbeeld vanwege desinfectie. het hersluitbare bevestigingssysteem is een universele bevestigingsoplossing voor alle toepassingen waarbij een hoge flexibiliteit en een onzichtbare verbinding vereist zijn. het is een uitstekend alternatief voor standaard bevestigingsmethoden zoals schroeven, popnagels, bouten en lijmen. het is duurzaam, gemakkelijk te positioneren en gemaakt van kunststof met halfronde koppen op korte stelen. wanneer samengedrukt is dit een sterke sluiting die u desgewenst ook weer geopend kan worden. het is te gebruiken bij temperaturen tussen -40c en +120c (afhankelijk van het type).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,35

DUAL LOCK KLIKBAND SJ3541

3m sj3541 dual lock 400 lijmlaag is geschikt voor toepassingen binnenshuis en ideaal voor het onzichtbaar monteren van bijvoorbeeld posters, afdekpanelen, kabelgoten, bekleding, displays en informatieborden. het is ook geschikt voor interieurtoepassingen in boten of aan elementen die regelmatig moeten worden gedemonteerd, bijvoorbeeld vanwege desinfectie. het hersluitbare bevestigingssysteem is een universele bevestigingsoplossing voor alle toepassingen waarbij een hoge flexibiliteit en een onzichtbare verbinding vereist zijn. het is een uitstekend alternatief voor standaard bevestigingsmethoden zoals schroeven, popnagels, bouten en lijmen. het is duurzaam, gemakkelijk te positioneren en gemaakt van kunststof met halfronde koppen op korte stelen. twee aangedrukte delen zorgen voor een stabiele, sterke sluiting die desgewenst ook weer geopend kunnen worden. het is te gebruiken bij temperaturen tussen -40 c en +120 c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

193,80

DUAL LOCK KLIKBAND SJ355D

3m sj355d dual lock minipack acrylaat is voorzien van de bekende 3m vhb lijmlaag. het is bestand tegen uv en weekmakers en geschikt voor buitentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

150,17

DUAL LOCK SJ-4570/SJ-457D

3m sj4570 klittenband transparant is een zelfklevende, transparante, zeer dunne (1,7 mm) klikband. het is een flexibele uitvoering, mede ontwikkeld voor de wat minder robuuste verbindingen. het is voorzien van een kleeflaag met goede hechting op zowel metaal als lse kunststoffen oppervlakken. het is geschikt voor doorschijnende kunststof materialen in de displayindustrie en toepassingen in de standbouw en winkelinrichting. het is temperatuurbestendig tot 70c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

361,67

DUBBELZIJDIGE SCHUIMTAPE 4032

3m mount tape 4032 dubbelzijdig is een zachte schuimtape met een hoge afschuifsterkte voor gebruik op uiteenlopende oppervlakken voor montage, verbinding of bevestiging. het biedt een duurzame montage bij binnentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,30

GOLD MASKEERTAPE T244

3m t244 gold maskeertape wordt vaak gebruikt om ramen af te plakken maar ook om boten en andere klussen af te plakken voor een zeer scherpe aflijning. het is geschikt voor diverse oppervlakken, zoals het deuren (uit o.a. hardhout of metaal), ramen, pleistermuren, glas, laminaat, kasten en plafonds, binnen en buiten. het laat geen lijmresten bij verwijdering na 6 maanden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,20

HOOK & LOOP ZELFKLEVEND KLITTENBAND

3m klittenband op rol is een hersluitbare verbinding voor eenvoudige toepassingen. het heeft een goede hechting op diverse ondergronden en is goed vochtbestendig. het is ideaal voor gebruik op soepele materialen en is geschikt voor diverse toepassingen binnenshuis zoals wandpanelen en stoelzittingen. het is niet geschikt voor langdurige buitentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

56,50

MASKING TAPE 3434 BLAUW

3m masking tape 3434 blauw is uitstekend bestand tegen water, heeft een hoge aanvangshechting, geeft een mooie lakovergang, is temperatuurbestendig tot 120 graden, heeft een uitstekende hechting op rubber en is ook geschikt voor ir droging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,58

PERFORMANCE PLUS DUCT TAPE 8979

3m 8979 linnen plus duct tape grijs is bestand tegen uv-straling en weersinvloeden voor aanbrenging tot n jaar zonder slijtage. het heeft een speciale lijm voor een directe en langdurige betrouwbare hechting op de meeste ondergronden. het beschermt tegen lichte slijtage, bijvoorbeeld als gevolg van de nevel van parelstralen, zandstralen of kogelstralen. het is een goede keuze voor het ophangen van polyesterdoeken voor insluitingstoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,71

PREMIUM MASKEERTAPE 3030

3m maskeertape groen is geschikt voor toepassingen met lakken op waterbasis. deze flexibele en consistente, groene maskeertape van glad crpepapier beschikt over een speciaal geformuleerd hechtmiddel op basis van rubber en hars en resulteert in schone verflijnen en minder ophoping van verfresten. deze tape is bestand tegen water en laat geen hechtmiddelen door, zelfs na blootstelling aan vocht of ultraviolet licht. de tape is bestand tegen temperaturen tot 100c, blijft zitten zonder los te laten of om te krullen en kan schoon en eenvoudig worden verwijderd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,02

SAFETY WALK

3m safety-walk antislip tapes standaard is te gebruiken op alle gladde oppervlakken met intensief lopend en rollend verkeer. de tape heeft een lange levensduur en door de uitstekende hechting en de flexibiliteit van het product hecht het op iedere ondergrond. het heeft een hoge kwaliteit lijmlaag en is ideaal voor toepassing op productie/ en opslagruimtes, hellingen, trappen, ladders, treden op machines en voertuigen. het heeft hoge kwaliteit schurende deeltjes die fricties in elke applicatie mogelijk maken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

106,51

SAFETY-WALK ANTISLIP TAPE VEERKRACHTIG

3m safety-walk antislip tapes veerkrachtig is een veerkrachtige tape bestaande uit een stabiele plastic filmlaag met een gestructureerd veerkrachtig oppervlak. de rug heeft een drukgevoelige lijmlaag met een verwijderbare voering. de tape biedt een flexibel, duurzaam antislip oppervlak. het heeft een mediumstructuur, speciaal voor het lopen op blote voeten. het is ideaal voor boten en watersportuitrusting en kan ook worden gebruikt om niet-schurende wrijving te verhogen in tal van andere toepassingen. de gebruikte acrylaatlijm is ideaal voor vochtige zones.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

54,88

SAFETY-WALK STANDAARD

3m safety walk tape heeft schuurkorrels, door een taaie duurzame polymeer bevestigd op een vormvaste plastic rug. het wordt meestal gebruikt op allerlei gladde oppervlakken met intensief lopend of rollend verkeer zoals gangen, productie- en opslagruimten, hellingen, trappen, ladders, treden op machines en heftrucks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,74

SCHILDERSTAPE BLAUW 50 MM X 50 M

3m 2090e maskingtape blauw is te gebruiken op steen, onbehandeld beton en andere gestructureerde/poreuze ondergronden. het is binnen 3 dagen verwijderbaar zonder achterlaten van lijmresten, heeft een sterke kleefkracht en is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,48

SCHILDERSTAPE GROEN

3m maskingtape groen is te gebruiken op steen, onbehandeld beton en andere gestructureerde/poreuze ondergronden. het is binnen 3 dagen verwijderbaar zonder achterlaten van lijmresten, heeft een sterke kleefkracht en is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,70

SCOTCH 218 FINE LINE MASKEERTAPE GROEN

3m 218 fineline tape is een maskingtape ontwikkeld voor zeer nauwkeurige verflijnen, ook op bolvormige ondergronden. het is geschikt voor schilderwerk in 2 kleuren en andere toepassingen waar rechte verflijnen worden vereist. het heeft een goede vocht- en oplosmiddelresistentie. het is niet geschikt voor buitentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,69

SCOTCH 399 TEXTIELTAPE GEEL

3m 399 betonmaskeertape is een soepele, zeer stevig plakkende, scheur- en watervaste tape die ook op moeilijke oppervlakken hecht zoals beton, steen en metselwerk en hout. de tape is goed af te rollen, kan met de hand afgescheurd worden en is zelfs na meerdere dagen nog probleemloos te verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,65

SCOTCH 6890 DOZENSLUITTAPE 50 MM X 66 M

3m 6890 pvc dozensluit tape is een verpakkingstape voor het sluiten van dozen. het is voorzien van een natuurlijk rubber/hars kleefstof op basis van een oplosmiddel. de pvc-drager is bestand tegen vocht en chemicalin, het kan met de hand worden gescheurd en het maakt weinig geluid bij het afrollen. de kleefstof wordt gekenmerkt door een hoge aanvanghechting en is bestand tegen dwarskrachten op de verpakking. het is ook geschikt voor gebruik bij thermisch krimpen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,67

SCOTCH AFPLAKTAPE 2050

3m scotch masking tape 2050pcw is geschikt voor het afplakken van universele ondergronden binnen. het heeft een hoge kleefkracht en is zonder lijmresten te verwijderen binnen 120 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,74

SCOTCH AFPLAKTAPE BEIGE

3m maskeertape is een afplakband voor algemene toepassingen met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. het heeft goede hechting op glas, oude lak en rubber, heeft een lage lakrand en is temperatuurbestendig tot 70c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,61

SCOTCH PVC FINE LINE TAPE

3m scotch pvc fine line tape is een krachtige dozensluittape met een sterke rug van upvc-folie en met een natuurlijke rubberharslijm die voornamelijk wordt gebruikt voor het afsluiten van enkele stroken. het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het sluiten van dozen en zakken, kleurcodering, bevestigen, decoreren en bundelen van zware pakketten. de tape kan worden bedrukt en het presteert goed onder alle gangbare temperaturen tijdens verschepen of opslag, waaronder diepvries omstandigheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,43

SCOTCH VEZELVERSTERKTE TAPE 8981 DOORZICHTIG

3m 8981 hechtingtape vezel bevat gelaagd glasgaren wat tegen tapedelaminatie beschermt waardoor de tapeprestaties goed blijven. de synthetische rubberlijm zorgt voor een stevige verbinding op een breed scala van substraten en de glasvezelfilamenten voegen kracht toe voor o.a. het sluiten van dozen en bundelen. dankzij de hoge treksterkte is het ideaal voor omsnoeren, bundelen en versterken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,10

SCOTCH1436 ALUMINIUM TAPE

3m 1436 aluminium tape is een aluminium tape met lijm van synthetisch rubber en een eenvoudig verwijderbaar schutvel voor afdicht- en isolatietoepassingen in de bouwindustrie en in de klimaatregeltechiek. het heeft een hoge weerstand tegen extreme temperaturen, vlammen, oplosmiddelen, vochtigheid en straling en een uitstekende thermische geleiding. het is geschikt voor bescherming bij oppervlaktebehandeling (galvanisatie, metallisatie), afdichten en isolatietoepoassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,55

SCOTCHBLUE AFDEKPLAKBAND

3m 2080 scotch-blue tape is een schilderstape van hoge kwaliteit voor een professioneel eindresultaat. het heeft een optimale kleefkracht en is binnen 8 dagen zonder lijmresten te verwijderen van delicate oppervlakken zoals behangpapier met relif, gewoon behangpapier, glad pleisterwerk en vers geschilderde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

SCOTCHBLUE SCHILDERSTAPE GROEN

3m scotchblue masking tape 2093 is geschikt voor het afplakken van gladde ondergronden zoals ramen, hout, kunststof, tegels en metaal. het is eenvoudig aan te brengen en eenvoudig en zonder lijmresten te verwijderen binnen 8 dagen. het is zowel binnen als buiten in te zetten met strakke verflijnen als resultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,34

SCOTCHMOUNT 4026 DUBBELZIJDIGE SCHUIMTAPES

3m 4026 dubbelzijdige schuimtape pu acrylaat 1,6 is een tape met open celstructuur voor langdurige bevestigingen binnenshuis. het is geschikt voor het langdurig bevestigen, monteren en zelfklevend maken van bijna alle materialen, zoals spiegels, naamborden, haakjes en displays.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,85

SOFT EDGE FOAM MASKEER AFPLAKBAND

3m maskeerkleefstrip is een foamtape voor het maskeren van stijlen en andere zones die voor het spuiten moeten worden afgeplakt. het is ideaal voor het afplakken van portier-, motorkap- of achterklepopeningen en andere delen van voertuigen. het materiaal kan gemakkelijk worden verplaatst dankzij de kleefeigenschappen van de tape en de tape heeft een speciaal samengestelde polyurethaan schuimstructuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,51

TAPE GOUD

3m scotchblue professionele afplaktape is een professionele tape voor superstrak afplakken. het kan tot 2 maanden blijven zitten zonder lijmresten achter te laten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,63

VERPAKKINGSTAPE SCOTCH 309 50MMX6M

3m 309 scotch verpakkingstape is gemaakt van minder milieubelastend polypropyleen. dikte: 50 micron.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,91

VHB 4912F DIKTE 2,0 MM 19 MM X 16 M

3m 4912f vhb lijmstrip acrylaat is een tweezijdig klevende lijmstrip. het kan door zijn dikte ook grotere oneffenheden opvangen. het is geschikt voor het bevestigen van dak- en wandpanelen van bussen en vrachtwagens en het bevestigen van borden, displays en panelen, zowel binnen als buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,99

VHB 4950F DIKTE 1,1 MM 12 MM X 33 M

3m lijmstrip vhb acrylaat 4950f is een tweezijdig klevende lijmstrip. het is geschikt voor de bevestiging van o.a. dak- en wandbeplating vrachtwagens en bussen, plaatverstevigers, lichtstraten, lichtreclame, bewegwijzering, meubelfabricage, borden en displays.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

98,47

VHB 4959F DIKTE 3 MM 19 MM X 16 M

3m 4959f vhb lijmstrip is een tweezijdig klevende lijmstrip. het kan door zijn dikte grotere oneffenheden opvangen. het is geschikt voor het bevestigen van o.a. dak- en wandbeplating op vrachtwagens en bussen, plaatverstevigers, lichtstraten, lichtreclame, bewegwijzering, meubelfabricage, borden en displays.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

87,88

VHB 4991 DIKTE 2,3 MM 19 MM X 16 M

3m 4991 vhb dubbelzijdige schuimtape is een tweezijdig klevende lijmstrip van comfortabel acrylaatschuim met unieke vloei-eigenschappen en hoge weekmakerbestendigheid.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,51

VHB TAPE 4646

3m lijmstrip vhb acrylaat 4646 is een snelle en gebruiksvriendelijke permanente hechtmethode. het is zeer krachtig en stabiel, ook op de lange termijn en de drukgevoelige lijm hecht bij contact voor een directe verwerkingssterkte. de praktisch onzichtbare hechting houdt oppervlakten glad, het heeft een dikte van 0,6 mm en een stevige schuimbasis en is goed bestand tegen hoge temperaturen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,96

VHB TAPE 4941

3m 4941 vhb dubbelzijdige schuimtape is een snelle en gebruiksvriendelijke permanente hechtmethode. het is zeer krachtig en stabiel, ook op de lange termijn. de drukgevoelige lijm hecht bij contact voor een directe verwerkingssterkte en de praktisch onzichtbare hechting houdt oppervlakten glad. de grijze, veelzijdige en vervormbare kern van acrylschuim van 1,1 mm dik zorgt voor een goede balans tussen kracht en vervormbaarheid onder veeleisende omstandigheden, met name bij ondergronden met een hoge tot gemiddelde oppervlakte-energie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,42

VHB TAPE 5952 F

3m 5952f vhb dubbelzijdige tape is een snelle en gebruiksvriendelijke permanente verbindingsmethode. het is zeer krachtig en stabiel, ook op de lange termijn. de drukgevoelige lijm hecht bij contact voor een directe verwerkingssterkte en de praktisch onzichtbare hechting houdt oppervlakken glad. het heeft zwarte, gemodificeerde acrylaatlijm met een uiterst vervormbare kern van acrylschuim van 1,1 mm dik en het hecht op een groot aantal verschillende ondergronden, ook de meeste verfsoorten met poedercoating en onregelmatige oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

106,56

VHB TAPE GPH-160GF

3m lijmstrip vhb gph-160gf grijs is een snelle en gebruiksvriendelijke permanente hechtmethode. het is zeer krachtig en stabiel, ook op de lange termijn. de drukgevoelige lijm hecht bij contact voor een directe verwerkingssterkte en de praktisch onzichtbare hechting houdt oppervlakten glad. het is 1,6 mm, hittebestendig, universeel toepasbaar en heeft een aanpasbare acrylschuimbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,23

VINYL TAPE 471

3m maskeringstape 471 behoudt zijn levendige kleur, zelfs na afschuring en blootstelling aan oplosmiddelen. de rubberlijm heeft uitstekende houdkracht op veel verschillende oppervlakken en het is snel en gemakkelijk aan te brengen op allerlei oppervlakken. het is gemakkelijk te verwijderen en laat geen lijmresten achter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,86

VINYL TAPE 471

3m maskeringstape 471 geel behoudt zijn levendige kleur zelfs na afschuring en blootstelling aan oplosmiddelen. de rubberlijm zorgt voor uitstekende houdkracht op veel verschillende oppervlakken, het is snel te verwijderen en het laat geen lijmresten achter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,72

VINYLTAPE ZELFKLEVEND 471 BLAUW

3m blue fine line tape serie 471 is een zelfklevende vinyltape, geschikt als markerings- en identificatiemiddel op de grond. het kan in n stuk worden verwijderd zonder sporen na te laten, behoudt zijn vorm en laat niet los bij krommingen en ingesloten delen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,15

3m
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn