DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: 3m

ASSORTIMENT

  

ASSORTIMENT
GEREEDSCHAP

  KITPISTOOL

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUURMES

  SCHUURMACHINE

  SLIJPMACHINE

ASSORTIMENT
KLEDING

  BESCHERMING

  BRILLEN

  GEZICHTSSCHILD

  HANDSCHOENEN

  HELMEN

  MASKERS

  OVERALL

ASSORTIMENT
LIJM-KIT

  3M

  MONTAGE EN CONTACTLIJMEN

ASSORTIMENT
TECHNISCHE-VLOEISTOF

  BOUWVLOEISTOFFEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  VERDUNNING - REINIGERS

ASSORTIMENT
VERF

  UNDERBODY COATINGS

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

2060 GROENE TAPE

3m 2060 scotch professional masking tape is een groene afplaktape voor moeilijk beplakbare ondergronden zoals baksteen en beton. het heeft een hoge kleefkracht en is bestand tegen uv-licht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,77

2090 BLAUWE TAPE

3m 2090 scotch professional masking tape is een blauwe afplaktape voor algemeen gebruik op o.a. ramen, kunststof en metaal. het heeft een gemiddelde kleefkracht en is bestand tegen uv-licht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,75

2090 SCOTCH AFPLAKTAPE BLAUW

3m 2090 scotch-blue tape heeft een middelsterke kleefkracht en is te gebruiken op glas, kunststof, metaal en gelakte, geschilderde en andere niet-ruwe ondergronden. onder normale omstandigheden is de tape binnen 1 maand probleemloos verwijderbaar zonder achterlaten van lijmresten en/of de ondergrond te beschadigen. bij extreme uv belasting ten gevolge van de directe inwerking van zonlicht wordt geadviseerd het binnen 14 dagen te verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,60

2093 AFPLAKBAND SCOTCHBLUE BLAUW

3m 2093 scotch-blue tape is optimaal geschikt voor het afplakken op oppervlakken zoals ramen, hout, kunststof, tegels en metaal. het zorgt voor scherpe verfranden en voorkomt het doorlopen van verf en andere vloeistoffen. het is schoon verwijderbaar binnen 14 dagen, geschikt voor binnen en buiten en uv-bestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

233 AUTO MASKING TAPE

3m auto masking tape 233 is kwalitatief hoogwaardig afplakband voor bijzondere toepassingen. het heeft een zeer fijne, dikkere crepe papierrug, is temperatuurbestendig tot 120°c en is 1 uur waterbestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,67

244 SCOTCH AFPLAKTAPE GOLD

3m 244 scotch tape gold voor een zeer scherpe aflijning. het is geschikt voor diverse toepassingen, zoals het afplakken van deuren (uit o.a. hard hout of metaal), ramen, pleistermuren, glas, laminaat, kasten en plafond. het laat geen lijmresten achter bij verwijdering na 6 maanden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,97

4737 FINE LINE AFPLAKBAND ROL 33 METER

3m scotch fineline tape 4737 is een dunne, lichtblauwe vinyl fineline tape. het is doorschijnend zodat er zicht kan worden gehouden op het werk. het is uitstekend geschikt voor toepassing in alle voorkomende laksystemen, met name watergedragen lakken. het heeft een zeer goede hechting op kunststof. let op, het kan niet in direct zonlicht gebruikt worden, anders is het moeilijk te verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,14

GOLD MASKEERTAPE T244

3m t244 gold maskeertape wordt vaak gebruikt om ramen af te plakken maar ook om boten en andere klussen af te plakken voor een zeer scherpe aflijning. het is geschikt voor diverse oppervlakken, zoals het deuren (uit o.a. hardhout of metaal), ramen, pleistermuren, glas, laminaat, kasten en plafonds, binnen en buiten. het laat geen lijmresten bij verwijdering na 6 maanden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,20

MASKING TAPE 3434 BLAUW

3m masking tape 3434 blauw is uitstekend bestand tegen water, heeft een hoge aanvangshechting, geeft een mooie lakovergang, is temperatuurbestendig tot 120 graden, heeft een uitstekende hechting op rubber en is ook geschikt voor ir droging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,58

PREMIUM MASKEERTAPE 3030

3m maskeertape groen is geschikt voor toepassingen met lakken op waterbasis. deze flexibele en consistente, groene maskeertape van glad crępepapier beschikt over een speciaal geformuleerd hechtmiddel op basis van rubber en hars en resulteert in schone verflijnen en minder ophoping van verfresten. deze tape is bestand tegen water en laat geen hechtmiddelen door, zelfs na blootstelling aan vocht of ultraviolet licht. de tape is bestand tegen temperaturen tot 100°c, blijft zitten zonder los te laten of om te krullen en kan schoon en eenvoudig worden verwijderd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,02

SCHILDERSTAPE BLAUW 50 MM X 50 M

3m 2090e maskingtape blauw is te gebruiken op steen, onbehandeld beton en andere gestructureerde/poreuze ondergronden. het is binnen 3 dagen verwijderbaar zonder achterlaten van lijmresten, heeft een sterke kleefkracht en is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,48

SCHILDERSTAPE GROEN

3m maskingtape groen is te gebruiken op steen, onbehandeld beton en andere gestructureerde/poreuze ondergronden. het is binnen 3 dagen verwijderbaar zonder achterlaten van lijmresten, heeft een sterke kleefkracht en is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,70

SCOTCH 218 FINE LINE MASKEERTAPE GROEN

3m 218 fineline tape is een maskingtape ontwikkeld voor zeer nauwkeurige verflijnen, ook op bolvormige ondergronden. het is geschikt voor schilderwerk in 2 kleuren en andere toepassingen waar rechte verflijnen worden vereist. het heeft een goede vocht- en oplosmiddelresistentie. het is niet geschikt voor buitentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,69

SCOTCH AFPLAKTAPE BEIGE

3m maskeertape is een afplakband voor algemene toepassingen met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. het heeft goede hechting op glas, oude lak en rubber, heeft een lage lakrand en is temperatuurbestendig tot 70°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,61

SCOTCHBLUE AFDEKPLAKBAND

3m 2080 scotch-blue tape is een schilderstape van hoge kwaliteit voor een professioneel eindresultaat. het heeft een optimale kleefkracht en is binnen 8 dagen zonder lijmresten te verwijderen van delicate oppervlakken zoals behangpapier met reliëf, gewoon behangpapier, glad pleisterwerk en vers geschilderde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

SOFT EDGE FOAM MASKEER AFPLAKBAND

3m maskeerkleefstrip is een foamtape voor het maskeren van stijlen en andere zones die voor het spuiten moeten worden afgeplakt. het is ideaal voor het afplakken van portier-, motorkap- of achterklepopeningen en andere delen van voertuigen. het materiaal kan gemakkelijk worden verplaatst dankzij de kleefeigenschappen van de tape en de tape heeft een speciaal samengestelde polyurethaan schuimstructuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,51

TAPE GOUD

3m scotchblue professionele afplaktape is een professionele tape voor superstrak afplakken. het kan tot 2 maanden blijven zitten zonder lijmresten achter te laten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,63

3m
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn