DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: 3m

ASSORTIMENT

  

ASSORTIMENT
GEREEDSCHAP

  KITPISTOOL

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUURMES

  SCHUURMACHINE

  SLIJPMACHINE

ASSORTIMENT
KLEDING

  BESCHERMING

  BRILLEN

  GEZICHTSSCHILD

  HANDSCHOENEN

  HELMEN

  MASKERS

  OVERALL

ASSORTIMENT
LIJM-KIT

  3M

  MONTAGE EN CONTACTLIJMEN

ASSORTIMENT
TECHNISCHE-VLOEISTOF

  BOUWVLOEISTOFFEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  VERDUNNING - REINIGERS

ASSORTIMENT
VERF

  UNDERBODY COATINGS

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

80317 DUBBELZIJDIGE TAPE 25 MM X 20 M

3m 80317 dubbelzijdige tape 25 mm x 20 m is een acrylaat dubbelzijdigklevend montageschuimband voor het aanbrengen van o.a. sierlijsten, parkeerstrippen, reflectoren en spiegelglas. het heeft een hoge aanvanghechting en het acrylaatschuim zorgt ervoor dat materiaalspanningen geabsorbeerd worden. het is geschikt voor metaal en kunststof verbindingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,75

DUBBELZIJDIGE SCHUIMTAPE 4032

3m mount tape 4032 dubbelzijdig is een zachte schuimtape met een hoge afschuifsterkte voor gebruik op uiteenlopende oppervlakken voor montage, verbinding of bevestiging. het biedt een duurzame montage bij binnentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,30

SCOTCHMOUNT 4026 DUBBELZIJDIGE SCHUIMTAPES

3m 4026 dubbelzijdige schuimtape pu acrylaat 1,6 is een tape met open celstructuur voor langdurige bevestigingen binnenshuis. het is geschikt voor het langdurig bevestigen, monteren en zelfklevend maken van bijna alle materialen, zoals spiegels, naamborden, haakjes en displays.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,85

VHB 4912F DIKTE 2,0 MM 19 MM X 16 M

3m 4912f vhb lijmstrip acrylaat is een tweezijdig klevende lijmstrip. het kan door zijn dikte ook grotere oneffenheden opvangen. het is geschikt voor het bevestigen van dak- en wandpanelen van bussen en vrachtwagens en het bevestigen van borden, displays en panelen, zowel binnen als buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,99

VHB 4950F DIKTE 1,1 MM 12 MM X 33 M

3m lijmstrip vhb acrylaat 4950f is een tweezijdig klevende lijmstrip. het is geschikt voor de bevestiging van o.a. dak- en wandbeplating vrachtwagens en bussen, plaatverstevigers, lichtstraten, lichtreclame, bewegwijzering, meubelfabricage, borden en displays.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

98,47

VHB 4959F DIKTE 3 MM 19 MM X 16 M

3m 4959f vhb lijmstrip is een tweezijdig klevende lijmstrip. het kan door zijn dikte grotere oneffenheden opvangen. het is geschikt voor het bevestigen van o.a. dak- en wandbeplating op vrachtwagens en bussen, plaatverstevigers, lichtstraten, lichtreclame, bewegwijzering, meubelfabricage, borden en displays.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

87,88

VHB 4991 DIKTE 2,3 MM 19 MM X 16 M

3m 4991 vhb dubbelzijdige schuimtape is een tweezijdig klevende lijmstrip van comfortabel acrylaatschuim met unieke vloei-eigenschappen en hoge weekmakerbestendigheid.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,51

VHB TAPE 4646

3m lijmstrip vhb acrylaat 4646 is een snelle en gebruiksvriendelijke permanente hechtmethode. het is zeer krachtig en stabiel, ook op de lange termijn en de drukgevoelige lijm hecht bij contact voor een directe verwerkingssterkte. de praktisch onzichtbare hechting houdt oppervlakten glad, het heeft een dikte van 0,6 mm en een stevige schuimbasis en is goed bestand tegen hoge temperaturen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,96

VHB TAPE 4941

3m 4941 vhb dubbelzijdige schuimtape is een snelle en gebruiksvriendelijke permanente hechtmethode. het is zeer krachtig en stabiel, ook op de lange termijn. de drukgevoelige lijm hecht bij contact voor een directe verwerkingssterkte en de praktisch onzichtbare hechting houdt oppervlakten glad. de grijze, veelzijdige en vervormbare kern van acrylschuim van 1,1 mm dik zorgt voor een goede balans tussen kracht en vervormbaarheid onder veeleisende omstandigheden, met name bij ondergronden met een hoge tot gemiddelde oppervlakte-energie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,42

VHB TAPE 5952 F

3m 5952f vhb dubbelzijdige tape is een snelle en gebruiksvriendelijke permanente verbindingsmethode. het is zeer krachtig en stabiel, ook op de lange termijn. de drukgevoelige lijm hecht bij contact voor een directe verwerkingssterkte en de praktisch onzichtbare hechting houdt oppervlakken glad. het heeft zwarte, gemodificeerde acrylaatlijm met een uiterst vervormbare kern van acrylschuim van 1,1 mm dik en het hecht op een groot aantal verschillende ondergronden, ook de meeste verfsoorten met poedercoating en onregelmatige oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

106,56

3m
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn