DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: 3m

4611 VHB DUBBELZIJDIGE SCHUIMTAPE

3m 4611f vhb dubbelzijdige tape acrylaat hoge performantie is geschikt voor sterke langdurige verbindingen binnen en buiten. het heeft zeer goede vloei-eigenschappen, is weekmakerbestendig (zacht pvc) en heeft een hogere kleefkracht dan gewone schuimtapes. het heeft tevens een hoge temperatuursbestendigheid. de tape kan in vele gevallen gebruikt worden als vervanging voor conventionele verbindingstechnieken zoals lassen, pop- en klinknagels en bouten. het is geschikt voor het verbinden van o.a. metalen, panelen van polyester, abs, pu, pc, pvc, acrylaat en glas. het is speciaal in te zetten voor het maken van verbindingen die vervolgens worden gepoedercoat. het is niet geschikt voor het verlijmen op pe, pe, ptfe en siliconen. dikte: 1,1 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,72

DUBBELZIJDIGE TAPE VOOR PLINTEN

3m scotch double-sided tape xtra strong is geschikt voor het permanent bevestigen van plinten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,95

SCOTCH MONTAGETAPE

3m scotch strong mounting tape is een permanente dubbelzijdige montagetape voor het vastplakken van harde of ruwe materialen op de meeste kunststof oppervlakken, tegels, hout en metaal. het kleeft snel zonder enige oppervlaktedruk en is bijzonder duurzaam. het heeft een extreme houvast: 30 cm band kan tot 2 kg dragen. het is geschikt voor gebruik binnenshuis en bevestigd betrouwbaar bij temperaturen van 0 tot 49c. bij uv-straling buiten kan de tape zijn kleefkracht verliezen. niet geschikt op tapijt of op andere gevoelige oppervlakken en het kan bij het verwijderen leiden tot beschadiging van de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,45

SCOTCH MONTAGETAPE EXTREEM

3m scotch extreme mounting tape is een supersterke, weersbestendige, dubbelzijdig plakkende tape voor het snel monteren van zware voorwerpen zoals brievenbussen. het houdt zowel op gladde als op ruwe ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,95

SCOTCH MONTAGETAPE SPIEGELS

3m scotch mirror mounting tape is geschikt voor het permanent bevestigen van voorwerpen zoals spiegels in de badkamer. de tape heeft een extreme houvast: 30 cm band kan tot 2 kg dragen. het is speciaal geschikt voor badkamers en vochtige ruimten en bestand tegen vocht. let op, het moet bij het aanbrengen niet in rechtstreeks contact met water worden gebracht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,25

SCOTCH MONTAGETAPE TRANSPARANT

3m scotch transparante montagetape is een permanente, dubbelzijdige montagetape. het is geschikt voor het vastplakken van harde of ruwe materialen, kleeft snel zonder enige oppervlaktedruk en is bijzonder duurzaam.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,50

SCOTCH TAPIJTTAPE VERWIJDERBAAR

3m scotch carpet tape removable is een dubbelzijdige, zelfklevende tape voor de bevestiging van tapijt. het is geschikt voor elk type tapijt en uiteenlopende oppervlakken. de ondergrond moet schoon en droog zijn voor een optimaal resultaat. de tape is gemakkelijk afscheurbaar met de hand, de coating bevat geen solventen en het is milieuvriendelijk en geurloos.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,95

SCOTCHMOUNT 4026 DUBBELZIJDIGE SCHUIMTAPES

3m 4026 dubbelzijdige schuimtape pu acrylaat 1,6 is een tape met open celstructuur voor langdurige bevestigingen binnenshuis. het is geschikt voor het langdurig bevestigen, monteren en zelfklevend maken van bijna alle materialen, zoals spiegels, naamborden, haakjes en displays.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,65

TAPE SCOTCH TAPIJT EXTRA STRONG

3m scotch carpet tape extra strong is een dubbelzijdige, zelfklevende tape voor de bevestiging van tapijt. het is geschikt voor elk type tapijt en uiteenlopende oppervlakken. de ondergrond moet schoon en droog zijn voor een optimaal resultaat. de tape is gemakkelijk afscheurbaar met de hand, de coating bevat geen solventen en het is milieuvriendelijk en geurloos.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,95

TAPE SCOTCH UNIVERSEEL

3m scotch double-sided tape universal is een multifunctionele, dubbelzijdige zelfklevende tape. het is bijzonder veelzijdig en geschikt voor o.a. het vastzetten van tapijt of vloerbekleding, handwerk en het permanent bevestigen van decoratieve elementen. het heeft een sterk kleefvermogen en kleeft snel, permanent en goed zonder enige oppervlaktedruk, is gemakkelijk afscheurbaar met de hand en de coating bevat geen solventen, wat het product milieuvriendelijk maakt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,76

3m
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn