DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: 3m

ASSORTIMENT

  

ASSORTIMENT
GEREEDSCHAP

  KITPISTOOL

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUURMES

  SCHUURMACHINE

  SLIJPMACHINE

ASSORTIMENT
KLEDING

  BESCHERMING

  BRILLEN

  GEZICHTSSCHILD

  HANDSCHOENEN

  HELMEN

  MASKERS

  OVERALL

ASSORTIMENT
LIJM-KIT

  3M

  MONTAGE EN CONTACTLIJMEN

ASSORTIMENT
TECHNISCHE-VLOEISTOF

  BOUWVLOEISTOFFEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  VERDUNNING - REINIGERS

ASSORTIMENT
VERF

  UNDERBODY COATINGS

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

1900 ECONOMY DUCT TAPE

3m 1900 duct tape is geschikt voor eenvoudige toepassingen zoals het tijdelijk vastzetten van stucloper en afdekfolie, het sluiten van zakken en dozen en het bundelen van kabels en snoeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,81

389 PREMIUM DUCT TAPE

3m 389 duct tape behandeld doek pe rubberhars 0,26 is een linnen duct tape met zeer hoge kleefkracht. het is zeer goed bestand tegen water en vocht, flexibel, makkelijk te verwerken en met de hand afscheurbaar. het is geschikt voor veeleisende toepassingen en toepasbaar op de meeste onregelmatige ondergronden. het is bijvoorbeeld geschikt voor bescherming bij schuren en zandstralen, het verzegelen van containers, het bundelen en bevestigen van kabels en snoeren, het afplakken, markeren en afdichten van luchtkanalen en lekkende vaten, het sluiten van zware dozen, het tijdelijk verstevigen en herstellen van dekzeilen en gescheurde verpakkingen en voor glassplinterbescherming.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,12

472 ENKELZIJDIG KLEVEND VINYL TAPE

3m 472 pvc tape is vanwege de bijzondere eigenschappen geschikt voor veeleisende beschermings-, las- en afsluitdoeleinden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,58

DUAL LOCK HERSLUITBARE KLIKBAND SJ4580

3m sj4580 klittenband transparant is een transparante paddestoel-vormige hersluitbare besvestiger voorzien van een transparante acrylaat pressure sensitive adhesive. het heeft een speciaal laag profiel met halve sluitingsdikte ten opzichte van de standaard dual lock. het hecht op zichzelf en is ontwikkeld om te hechten op metalen, glas, middel- tot hoogenergetische kunststoffen en lakken. de paddenstoelvormige stammen klikken op hun plaats om er zeker van te zijn dat de klittenbandsluiting werkt. het is ontworpen voor hechting op materialen met een hoge tot medium oppervlakte-energie en de foamtape achterzijde zorgt voor een beter contact met ondergronden met onregelmatigheden of die een textuur hebben. het is voorzien van een transparante acrylaat lijmlaag en heeft een sluitingsdikte van slechts 3,0 mm. het is bestand tegen temperaturen van -30c tot +70c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

631,11

DUAL LOCK HERSLUITBARE KLITTENBANDSLUITING SJ3540

3m sj3540 klittenband zwart heeft een op rubber gebaseerde lijmlaag aan de achterzijde van een zwarte en hersluitbare polypropyleen klittenbandsluiting. de sluiting is geschikt voor hechting op veel kunststoffen, verf met poedercoating en materialen met een lage oppervlakte-energie. het heeft 40 paddenstoelvormige stammen per cm en is gesloten 5,8 mm dik. het heeft een stamdichtheid van type 250 met aan de achterkant een drukgevoelige rubberen lijmlaag. de klittenbandsluiting is duurzaam en betrouwbaar en kan meer dan duizend keer worden gesloten en geopend voordat de oorspronkelijke trekkracht met 50 % afneemt. dit product heeft een lage temperatuurprestatie en is temperatuurbestendig tot +50c op lange termijn (+70 c op korte termijn). het is alleen geschikt voor binnengebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

758,73

DUAL LOCK HERSLUITBARE KLITTENBANDSLUITING SJ3560

3m sj3560 dual lock clear is een doorzichtige klittenbandsluiting met paddenstoelvormige stammen en een achterzijde met een doorzichtige drukgevoelige acrylaatlijm. het is 50 keer zo krachtig als gebruikelijke klittenbandsluitingen en kan duizenden keren worden geopend en gesloten voordat de originele trekkracht met 50% afneemt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

153,21

DUAL LOCK KLIKBAND

3m dual lock zwart is voorzien van een rubberen kleeflaag en geschikt voor toepassingen binnenshuis. het isideaal voor het onzichtbaar monteren van bijvoorbeeld posters, afdekpanelen, kabelgoten, bekleding, displays en informatieborden. het is ook geschikt voor interieurtoepassingen in boten of aan elementen die regelmatig moeten worden gedemonteerd, bijvoorbeeld vanwege desinfectie. het hersluitbare bevestigingssysteem is een universele bevestigingsoplossing voor alle toepassingen waarbij een hoge flexibiliteit en een onzichtbare verbinding vereist zijn. het is een uitstekend alternatief voor standaard bevestigingsmethoden zoals schroeven, popnagels, bouten en lijmen. het is duurzaam, gemakkelijk te positioneren en gemaakt van kunststof met halfronde koppen op korte stelen. wanneer samengedrukt is dit een sterke sluiting die u desgewenst ook weer geopend kan worden. het is te gebruiken bij temperaturen tussen -40c en +120c (afhankelijk van het type).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,35

DUAL LOCK KLIKBAND SJ3541

3m sj3541 dual lock 400 lijmlaag is geschikt voor toepassingen binnenshuis en ideaal voor het onzichtbaar monteren van bijvoorbeeld posters, afdekpanelen, kabelgoten, bekleding, displays en informatieborden. het is ook geschikt voor interieurtoepassingen in boten of aan elementen die regelmatig moeten worden gedemonteerd, bijvoorbeeld vanwege desinfectie. het hersluitbare bevestigingssysteem is een universele bevestigingsoplossing voor alle toepassingen waarbij een hoge flexibiliteit en een onzichtbare verbinding vereist zijn. het is een uitstekend alternatief voor standaard bevestigingsmethoden zoals schroeven, popnagels, bouten en lijmen. het is duurzaam, gemakkelijk te positioneren en gemaakt van kunststof met halfronde koppen op korte stelen. twee aangedrukte delen zorgen voor een stabiele, sterke sluiting die desgewenst ook weer geopend kunnen worden. het is te gebruiken bij temperaturen tussen -40 c en +120 c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

193,80

DUAL LOCK SJ-4570/SJ-457D

3m sj4570 klittenband transparant is een zelfklevende, transparante, zeer dunne (1,7 mm) klikband. het is een flexibele uitvoering, mede ontwikkeld voor de wat minder robuuste verbindingen. het is voorzien van een kleeflaag met goede hechting op zowel metaal als lse kunststoffen oppervlakken. het is geschikt voor doorschijnende kunststof materialen in de displayindustrie en toepassingen in de standbouw en winkelinrichting. het is temperatuurbestendig tot 70c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

361,67

PERFORMANCE PLUS DUCT TAPE 8979

3m 8979 linnen plus duct tape grijs is bestand tegen uv-straling en weersinvloeden voor aanbrenging tot n jaar zonder slijtage. het heeft een speciale lijm voor een directe en langdurige betrouwbare hechting op de meeste ondergronden. het beschermt tegen lichte slijtage, bijvoorbeeld als gevolg van de nevel van parelstralen, zandstralen of kogelstralen. het is een goede keuze voor het ophangen van polyesterdoeken voor insluitingstoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,71

SCOTCH 399 TEXTIELTAPE GEEL

3m 399 betonmaskeertape is een soepele, zeer stevig plakkende, scheur- en watervaste tape die ook op moeilijke oppervlakken hecht zoals beton, steen en metselwerk en hout. de tape is goed af te rollen, kan met de hand afgescheurd worden en is zelfs na meerdere dagen nog probleemloos te verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,65

SCOTCH1436 ALUMINIUM TAPE

3m 1436 aluminium tape is een aluminium tape met lijm van synthetisch rubber en een eenvoudig verwijderbaar schutvel voor afdicht- en isolatietoepassingen in de bouwindustrie en in de klimaatregeltechiek. het heeft een hoge weerstand tegen extreme temperaturen, vlammen, oplosmiddelen, vochtigheid en straling en een uitstekende thermische geleiding. het is geschikt voor bescherming bij oppervlaktebehandeling (galvanisatie, metallisatie), afdichten en isolatietoepoassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,55

3m
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn