DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: 3m

764 MARKERINGSTAPE

3m 764i vinyl tape rubber is een vinyl tape voor algemene toepassingen. het is bestand tegen vochtigheid, slijtage en chemische producten, bijzonder flexibel en veelzijdig inzetbaar. het is geschikt voor tijdelijke toepassingen zoals grondmarkeringen, kleurcoderingen, identificatie, afdichten van buizen en bevestigen van dekzeilen. het is ook te gebruiken op geplastificeerd pvc en voor tijdelijke bescherming van o.a. metaal en deurframes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,08

DUAL LOCK KLIKBAND SJ355D

3m sj355d dual lock minipack acrylaat is voorzien van de bekende 3m vhb lijmlaag. het is bestand tegen uv en weekmakers en geschikt voor buitentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

206,79

GESTREEPTE VEILIGHEIDSTAPE 5702

3m gestreepte veiligheidstape 5702 is speciaal ontwikkeld om vloeren te markeren met paden, gevaarlijke zones en laaghangende of uitstekende objecten in bijvoorbeeld fabrieken, magazijnen of ziekenhuizen. de helder gele en zwarte diagonale strepen geven een hoge zichtbaarheid en helpen ongelukken te voorkomen. de tape heeft een rubber lijm die snel hecht op vele verschillende oppervlakken maar toch heel eenvoudig te verwijderen is, zonder lijmresten achter te laten. het is flexibel en slijtvast en volgt eenvoudig hoeken, vormen en onregelmatige oppervlakken.•kan snel en altijd worden aangebracht.•de heldere gel en zwarte diagonale strepen geven een hoge zichtbaarheid.•rekt uit en volgt onregelmatige oppervlakken en vormt zich rond hoeken voor een goede hechting.•slijtvast, vocht en weersbestendig voor een lange levensduur


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,67

HOOK & LOOP ZELFKLEVEND KLITTENBAND

3m klittenband op rol is een hersluitbare verbinding voor eenvoudige toepassingen. het heeft een goede hechting op diverse ondergronden en is goed vochtbestendig. het is ideaal voor gebruik op soepele materialen en is geschikt voor diverse toepassingen binnenshuis zoals wandpanelen en stoelzittingen. het is niet geschikt voor langdurige buitentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

75,22

PLAKBAND SCOTCH SUPREME

3m scotch supreme reparatietape is een flexibele tape voor uiteenlopende reparaties en renovatie. het hecht goed op de meeste oppervlakken zoals plastic, papier, hout en metaal. het is met stof verstevigd, heeft een watervaste bovenlaag, is bestand tegen de weersomstandigheden en uv-licht en betrouwbaar bij temperaturen tot 93°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

53,70

SAFETY WALK

3m safety-walk antislip tapes standaard is te gebruiken op alle gladde oppervlakken met intensief lopend en rollend verkeer. de tape heeft een lange levensduur en door de uitstekende hechting en de flexibiliteit van het product hecht het op iedere ondergrond. het heeft een hoge kwaliteit lijmlaag en is ideaal voor toepassing op productie/ en opslagruimtes, hellingen, trappen, ladders, treden op machines en voertuigen. het heeft hoge kwaliteit schurende deeltjes die fricties in elke applicatie mogelijk maken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

108,94

SAFETY-WALK ANTISLIP

3m safety-walk antislip tape vervormbaar is speciaal ontwikkeld voor oneffen en geprofileerde oppervlakken. het is specifiek voor gebruik op oppervlakken met patronen of gegaufreerde oppervlakken in industriële, commerciële of cateringzones. het is geschikt voor gebruik in droge, natte of olieachtige omstandigheden. de schurende deeltjes zijn van hoge kwaliteit, de aluminiumfolie past zich aan onregelmatige oppervlakken aan en het heeft zeer krachtige kleefstof.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

251,27

SAFETY-WALK ANTISLIP TAPE VEERKRACHTIG

3m safety-walk antislip tapes veerkrachtig is een veerkrachtige tape bestaande uit een stabiele plastic filmlaag met een gestructureerd veerkrachtig oppervlak. de rug heeft een drukgevoelige lijmlaag met een verwijderbare voering. de tape biedt een flexibel, duurzaam antislip oppervlak. het heeft een mediumstructuur, speciaal voor het lopen op blote voeten. het is ideaal voor boten en watersportuitrusting en kan ook worden gebruikt om niet-schurende wrijving te verhogen in tal van andere toepassingen. de gebruikte acrylaatlijm is ideaal voor vochtige zones.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

64,47

3m
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn