DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: 3m

ASSORTIMENT

  

ASSORTIMENT
GEREEDSCHAP

  KITPISTOOL

  MESSEN

  OPBERGSYSTEMEN

  PLAMUURMES

  SCHUURMACHINE

  SLIJPMACHINE

ASSORTIMENT
KLEDING

  BESCHERMING

  BRILLEN

  GEZICHTSSCHILD

  HANDSCHOENEN

  HELMEN

  MASKERS

  OVERALL

ASSORTIMENT
LIJM-KIT

  3M

  MONTAGE EN CONTACTLIJMEN

ASSORTIMENT
TECHNISCHE-VLOEISTOF

  BOUWVLOEISTOFFEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  VERDUNNING - REINIGERS

ASSORTIMENT
VERF

  UNDERBODY COATINGS

ASSORTIMENT
VERFTOEBEHOREN

  AFDEKKEN

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHUREN

  SCHUREN HAND

  SCHUURMACHINE

  TAPE

  VERF SPUITEN

  VERF SPUITEN ACCESSOIRES

  VERFGEREEDSCHAPPEN

  VERFSPUITEN

  VERGEREESCHAPPEN

0779 EPX MENGNEUS VOOR 400 ML PATRONEN

3m epxn400 scotch-weld epx nozzle duo mengmond 400 ml is een mengneus voor dubbele patronen van 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

85,47

16219 PPS BEKER DISPENSER

3m 16219 dispenser voor pps binnenbeker std, m en l is een pps dispenser voor de binnenbekers large, standard en midi.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

56,21

16298 PPS DEKSEL & BEKER DISPENSER

3m 16298 pps lid & liner dispenser mini & micro is geschikt voor pps mini deksels en bekers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

56,21

6473 DOODLE BUG HAND SCHROBBER

3m doodle bug handschrobber is reinigingsapparatuur van hoge kwaliteit. het is een efficiŽnte en veelzijdige oplossing voor het schoonmaken van vloeren. er kan gekozen worden voor een losse doodle bug padhouder of een doodle bug padhouder met een witte pad voor het polijsten en een bruine pad voor het strippen. deze pads zijn zeer duurzaam en gemakkelijk te reinigen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,16

7910 KLEEFDOEK PER STUK

3m 7910 kleefdoek is een handige, soepele, niet geweven kleefdoek met grote stofopnamecapaciteit. het laat geen lijmresten achter en kleeft niet aan de hand.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,31

BINNENBEKER MET DEKSEL EN FILTER 200 MICRON

3m 16000 binnenbeker met deksel en filter 200 micron. het wordt aanbevolen voor oplosmiddelhoudende verf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

111,29

BUITENBEKER INCLUSIEF SLUITRING

3m 16001 buiten beker inclusief sluitring.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,70

EPX SQUARE ORANGE MIXING NOZZLE 45 ML

3m epxn45 nozzle voor45 ml 10:1 is een mengneus voor de dp8010 45 ml patronen voor de 10:1 verhouding.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

117,48

FIJNSTOFMASKER FFP3

dit artikel is tijdelijk niet leverbaar! 3m 6933 fijnstofmasker ffp3 is een extra comfortabel stofmasker met uitademventiel. het unieke ontwerp geeft een verbeterd draagcomfort (onder meer voor brildragers). het innovatieve cpc-uitademventiel vermindert de warmteophoping binnenin het masker door er voor te zorgen dat warmte en vochtige uitgeademde lucht gemakkelijk uit het masker stroomt. het heeft een doeltreffende bescherming tegen schadelijke fijnstof en niet-vluchtige vloeibare deeltjes tot 50 maal de actuele mag/bg waarde. het is 149:2001 goedgekeurd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,10

HIGH PERFORMANCE POETSDOEK

3m scotch brite microvezeldoek is een extra zachte poetsdoek met een hoog absorptievermogen die poetsresten verwijdert zonder micro-krasjes te maken. afmetingen: 360 mm x 320 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,06

HP156 ABSORPTIEDOEK

3m hp156 olie-absorbtie doek is vervaardigd uit sterk absorberend materiaal, bijeengehouden met een verstevigend pluisvrij net. het is geschikt voor een snelle opruiming waar olie wordt gelekt of waar lekken voor kunnen komen. het is waterafstotend en dus ideaal voor het absorberen van oliŽn in gebieden waar mogelijk ook water aanwezig is, bijvoorbeeld in de open lucht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

191,30

KLEEFDOEK AQUA 10 STUKS

3m 50401 kleefdoek aqua. een verpakking bevat 10 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,23

PERFECT-IT III POETSDOEKEN

3m perfect-it iii polijstdoekjes zijn zachte poetsdoeken met een groot opnamevermogen, geschikt voor alle voorkomende poetswerkzaamheden. ze krassen niet en geven geen statische lading. verpakking bevat 275 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,16

POETSDOEK

3m hp poetsdoek is een premium kwaliteit poetsdoek, voorzien van een gepatenteerde microvezel structuur. het verwijdert streeploos vuil, olie en vet en is zowel droog als nat toepasbaar met of zonder schoonmaakmiddel. verpakking bevat 3 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,62

PPS BUITENBEKER MIDI 400 ML

3m standaard buitenbeker met sluitring midi ondersteunt de binnenbeker en deksel. de wegwerp binnenbeker kan in deze herbruikbare buitenbeker geplaats worden. vervolgens kan de lak in de binnenbeker gemengd worden, kan het wegwerp deksel met ingebouwde filter erop geklikt worden en kan de sluitring bevestigd worden om zo het pps system te voltooien. na deze eenvoudige stappen kan er gespoten worden. dit system geeft de spuiter de mogelijkheid om altijd onder een hoek van 90 graden te spuiten, onafhankelijk waar het paneel zich bevindt, desnoods ondersteboven. hiermee wordt lak bespaard. dit alles in ťťn concept voorkomt contaminatie van buitenaf, zorgt voor consistente materiaaloverdracht en betere kwaliteit terwijl er minder lak nodig is. het verlaagt het verbruik van reinigingsmiddelen met tot wel 70% en verkleint de voorbereidings- en reinigingstijd met tot wel 50%. het zorgt voor betere kwaliteit, lagere materiaalkosten, minder gebruik van reinigingsmiddelen, verbeterde productiviteit, minder rommel en extra gebruiksgemak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,28

PPS COLOUR MATCHING LAMP II

3m 16550 pps colour matching lamp ii is een lichtbron die het natuurlijke licht repliceert. dit zorgt voor minder werk door bijvoorbeeld een foute kleurenmatch, lakfouten of ongelijk spuitwerk, veroorzaakt door slechte verlichting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

747,60

PPS DISPENSER VOOR DEKSELS

3m 16299 dispenser voor pps deksels is voor het verdelen van benodigdheden voor het 3m paint preparation system. het biedt uitzonderlijk gemak om pps materialen te pakken, houdt benodigdheden schoon, net, geordend en vrij van verontreiniging en is van bovenaf bij te vullen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

56,21

REINIGING- EN ONTVETTINGSDOEKEN

3m ontvettingsdoekjes zijn geschikt voor het reinigen van kozijnen, het droogmaken van vochtige ondergronden of voor het afstrijken van de kwast. in ťťn handeling neemt de doek vuil en aanslag van de ondergrond op en laat het een superschoon oppervlak achter. ook op een lichtvochtige ondergrond bewijst de doek zijn diensten. de doek heeft namelijk een hoog absorptievermogen van zes maal het eigen gewicht. de doek is gemaakt van nat geweven papier. tegelijkertijd is de doek ook buitengewoon sterk, waardoor het papier niet ísnottertí als het nat wordt. de doeken worden geleverd op een rol met perforaties, waardoor elke keer een doek beschikbaar is. hierdoor wordt nooit teveel materiaal afgescheurd en is de rol economisch in het gebruik. de rol wordt geleverd in een handzame doos - die ook dienst doet als dispenser Ė zodat de doeken goed beschermd worden tegen vuil en zo hun optimale werking behouden. verpakking bevat 400 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

75,16

STOFMASKER 06910+ FFP1

dit artikel is tijdelijk niet leverbaar! 3m 06910+ fijnstofmasker biedt comfortabele en effectieve lichtgewicht bescherming tegen stof en nevel. de bolle vorm, het design met twee banden, het neuskussen en de neusklem garanderen draagcomfort voor verschillend gevormde gezichten. het biedt betrouwbare, doeltreffende bescherming tegen fijne deeltjes en heeft een duurzame, tegen inklappen bestendige binnenschelp.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,84

STRUCTURAL ADHESIVE NOZZLE GROEN 48 ML

3m epxn48 scotch-weld nozzle groen 48 ml is een mengneus voor 48 ml patronen (o.a. dp100plus en dp620) voor de 1:1 en 1:2 verhouding.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,36

T151 ABSORPTIEDOEK

3m t151 olie-absorptie doekmet een zeer hoge absorptiecapaciteit, ten behoeve van olie. het is waterafstotend en dus ideaal voor het absorberen van oliŽn in gebieden waar mogelijk ook water aanwezig is, bijvoorbeeld in open lucht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

238,56

T156 OLIE ABSORPTIEVEL

3m t156 olie-absorptie doek vangt lekkages en druppels op, heeft een zeer hoog absorptievermogen en is eenvoudig te gebruiken. omdat dit vel hydrofoob (waterafstotend) is, is het dus ideaal voor het absorberen van oliŽn in gebieden waar mogelijk ook water aanwezig is, bijvoorbeeld in open lucht. het is gemaakt van polypropyleen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

198,05

T270 ABSORPTIEWORST

3m t270 olie-absorptie worst voor het indammen van olieverontreinigingen. het is geschikt voor een snelle opruiming waar olie wordt gelekt of waar lekken voor kunnen komen. het is waterafstotend en dus ideaal voor het absorberen van oliŽn in gebieden waar mogelijk ook water aanwezig is, bijvoorbeeld in open lucht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

141,28

T4 OLIE ABSORPTIE MINIWORST

3m t4 absorptie worst olie vangt lekkages en druppels op, heeft een zeer hoog absorptievermogen en is eenvoudig te gebruiken. omdat deze rollen hydrofoob (waterafstotend) is, is het dus ideaal voor het absorberen van oliŽn in gebieden waar mogelijk ook water aanwezig is, bijvoorbeeld in open lucht. alleen olie wordt verwijderd, niet water, en het is gemaakt van polypropyleen. afmeting: ō 7,5 cm x 120 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

147,59

3m
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn