DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Bleko

AANMAAKVLOEISTOF

bleko aanmaakvloeistof is geschikt voor het schoonmaken van kachelruitjes en voor het aanmaken van de barbecue, vuurkorf of openhaard.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,38

ACETON

bleko aceton is geschikt voor het verwijderen van allerlei synthetische producten en gedroogde verven, zoals lijm, verf, vet en inkt. tevens kan het gebruikt worden als hulpmiddel bij de verwerking van polyester. het is niet geschikt voor plastic, kunstzijde en chloorvezels. ook is dit product brandbaar. samenstelling: 100% aceton.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,95

ACRYL VERDUNNER

bleko acrylverdunner is een toevoeging voor watergedragen verven zoals acrylverf, dispersieverf en latexverf. het verlengt de open tijd (vertraagt de droogtijd), waardoor de verf langer verwerkbaar en door te strijken is, waardoor aanzetten en verfrolafdrukken voorkomen worden. het verbetert de vloeiing van de verf en geeft een betere benatting van de ondergrond en dus een betere verdeling en vloeiing over het oppervlak. het vermindert tevens het aandrogen van de verf in spuitinstallaties en ander verfgereedschap.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,97

AMMONIAK

bleko ammoniak is geschikt voor het reinigen en schoonmaken van ovens, ruiten, kasten, spiegels, beits, lijm en inkt. het is tevens geschikt voor het ontvetten van schilderwerk. het mag niet gemengd worden met bleek en/of chloorproducten en heeft tevens een bleekfunctie, dus pas op met gekleurde stoffen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,68

ANTIVRIES BS BLAUW

bleko antivries bs blauw is geschikt voor het beschermen van koelsystemen tegen bevriezing en kalkaanslag. het voorkomt roest en schuimvorming en kan gedurende het hele jaar gebruikt worden in de koelsystemen van alle benzine- en dieselmotoren. het is niet aan te raden verschillende soorten koelvloeistof door elkaar te gebruiken. ook is het niet verstandig om dit product in een hr cv installatie te doen. een mengverhouding van 1:1 antivries met water geeft bescherming tot -36°c. let op: de vorstbeschemring moet geactiveerd worden door de toevoeging van water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,67

B-CLEAN VERF/ALLESREINIGER

bleko b-clean verf/allesreiniger is een niet-schuimende, fosfaatvrije, biologisch afbreekbare reiniger die speciaal is ontwikkeld voor de professionele schilder. het is de ideale vervanger voor ammonia. het ontvet en maakt ondergronden voor schilderwerk antistatisch. als allesreiniger verwijdert het bijna alle soorten vuil op vrijwel elke ondergrond. tevens kan dit product gebruiken worden voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten en tuinmeubelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,18

BEHANGLIJMOPLOSSER

bleko b-clean behanglijmoplosser is bij uitstek geschikt voor het milieuvriendelijk verwijderen van alle soorten behang. gebruiksaanwijzing: behang goed nat maken met bijvoorbeeld verfroller, spons of plantenspuit (inademen spuitnevel vermijden) en ca. 10 á 15 minuten laten inwerken. daarna kan het behang meestal met hele banen verwijderd worden. bij afwasbaar vinylbehang vooraf het behang zo goed mogelijk over de hele breedte inkrassen met bijvoorbeeld een plamuurmes, hierdoor kan de behanglijmoplosser achter het behang komen. let op, eerst vloerbedekking, houtwerk en plinten afdekken. verdunning: 10 liter warm water:1 liter b-clean behanglijmoplosser.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,17

BRANDGEL

bleko brandgel is geschikt voor systeem- en inzethaarden die speciaal voor dit product zijn ontworpen, met of zonder afvoerkanaal en voor vuurpotten buitenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,35

BRANDSPIRITUS

bleko brandspiritus is geschikt voor het reinigen van o.a. ruiten, spiegels en tegels. het is daarnaast geschikt als brandstof voor fonduestellen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,46

CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR

bleko b-clean cementsluierverwijderaar is een krachtige reiniger speciaal ontwikkeld voor kalkhoudende steensoorten. het product verwijdert cementsluier en vuil. gebruiksaanwijzing: de cementsluierverwijderaar in een plastic emmer verdunnen met koud water 1:1 tot 1:20, afhankelijk van de vervuiling. voor reinigingsdoeleinden is 1:10 meestal voldoende. sterk vervuilde oppervlakken behandelen met 1:5 verdund product. gelijkmatig verdelen en goed schrobben, 5 á 10 minuten laten inwerken, daarna afspoelen met water. de behandeling indien nodig herhalen. tijdens het verwerken is het raadzaam plastic handschoenen te dragen. indien nodig de ondergrond eerst reinigen van grof en los vuil, gebruik hierbij een gewoon (synthetisch) reinigingsmiddel, maar nooit een alkalische reiniger zoals bijvoorbeeld groene zeep. ook oude waslagen vooraf verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,99

CHLOORBLEEKMIDDEL

bleko chloorbleekmiddel is geschikt voor het hygiënisch reinigen van bijvoorbeeld toiletten, gootstenen, koelkasten, tegels en aanrechten. ook kunnen vlekken in wasgoed hiermee verwijderd worden. gebruiksaanwijzing: voor het schoonmaken van toiletten is de dosering 60 ml op 10 liter water. voor het bleken van wasgoed is de dosering 60 ml op 10 liter water. voor optimaal resultaat het te behandelen object 20 minuten laten weken in de oplossing en vervolgens goed uitspoelen. dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,92

ETHANOL

bleko ethylalcohol is een vluchtige brandbare en kleurloze vloeistof die een sterke kenmerkende geur heeft. het is makkelijk mengbaar in water en is een veelzijdige oplosmiddel en ontvetter. als ontvetter verdampt het vrij snel en laat het weinig hinderlijk residu achter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,38

GEDEMINIRALISEERD WATER

bleko gedeminiraliseerd water (demi-water ) is chemisch zuiver water voor o.a. stoomstrijkijzers, luchbevochtigers, autoradiatoren en accu´s.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,92

ISOPROPANOL

bleko isopropanol is een uitstekende ontvetter die snel verdampt zonder een hinderlijk residu achter te laten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,12

KOELVLOEISTOF BS -26 GRADEN BLAUW

bleko coolant bs blauw -26 graden is geschikt voor de totale afvulling van open en gesloten koelsystemen. het geeft zomers een optimale koeling en bescherming tegen vorst in de winter. het voorkomt roest, corrosie, ketelsteen en schuim. ook tast het lak en rubber niet aan. het is een kant-en-klaar product en hoeft dus niet verdund te worden met water. het kan gedurende het hele jaar gebruikt worden. dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,09

KOELVLOEISTOF G12+ -40 GRADEN LILA

bleko coolant g12+ lila -40 graden geeft een langdurige bescherming en is mengbaar met andere organische koelvloeistoffen. het beschermt open en gesloten koelsystemen tegen vorst tot -40°c. het voorkomt roest, corrosie, kalkaanslag en schuim. ook tast het lak en rubber niet aan. het is een kant-en-klaar product en deze hoeft dus niet verdund te worden met water. het is universeel toepasbaar volgens de eisen voor mengbare longlife koelvloeistoffen van alle bekende auto- en truckfabrikanten. dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,50

KOOKPUNTBENZINE

bleko kookpuntbenzine is geschikt voor coleman/primus kooktoestellen en andere benzinebranders. het is schoner en functioneert goed bij lage temperaturen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,98

KUNSTSTOFREINIGER

bleko b-clean kunststofreiniger is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van kunststof producten zoals tuinmeubelen, kunststof kozijnen en andere kunststof voorwerpen. het is ook geschikt voor keukens, sanitair en gelakte oppervlakken. het geeft een streeploos, glanzend resultaat, is vuilafstotend en antistatisch. gebruiksaanwijzing: het te reinigen oppervlak afnemen met een spons, even laten inwerken en met een zeem of uitgewrongen doek afnemen. bij sterke vervuiling 1:10 of onverdund gebruiken. nawassen met water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,50

KWASTENREINIGER ACRYL

bleko kwastenreiniger acryl is uitsluitend geschikt voor het reinigen van verfgereedschap wat gebruikt is bij watergedragen verven. het reinigt grondig en diep tussen de kwastharen, heeft een groter vuilopnemend vermogen en houdt de kwastharen soepel. na het reinigen kunnen de kwasten en penselen het beste bewaard worden in een blik of pot gevuld met rauwe lijnolie zodat de haren van de kwasten goed in de lijnolie staan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,03

KWASTREINIGER

bleko kwastreiniger is geschikt voor het reinigen en schoonmaken van bijvoorbeeld kwasten, penselen en verfrollers welke gebruikt zijn voor alkydverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,77

KWASTREINIGER ARBO

bleko kwastreiniger arbo is ontworpen voor professioneel gebruik met een zo klein mogelijke impact op de arbeidsomstandigheden. het is geurarm en per uitstek geschikt voor het reinigen van kwasten en verfrollers welke gebruikt zijn voor alkydverven. het is niet geschikt voor waterverdunbare verven en muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,94

LAMPOLIE

bleko lampolie blank is geschikt voor alle soorten olielampen, ook olielampen zonder brander. ook is lampolie blank uitstekend geschikt voor oliestellen, decoratieve olielampen en tuinfakkels. tijdens het branden is het verstandig het verkoolde gedeelte van de pit bij te knippen, dit om het walmen in te perken. voor de dosering kunt u de gebruiksaanwijzing van uw lamp aanhouden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,46

LIJNOLIE GEBLEEKT

bleko lijnolie gebleekt is een uit lijnzaad vervaardigde en gezuiverde olie, die door een blekingsproces met het natuurproduct bleekaarde lichter is gemaakt. het verlaagt de consistentie van olieverven, vergroot de vloeiing en laat de penseelstreek vervagen. het heeft de neiging te vergelen in witte en pastelkleurige verven. dit wordt veroorzaakt door het hoge gehalte onverzadigde verbindingen in lijnolie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,80

LIJNOLIE GEKOOKT

bleko lijnolie gekookt is een heldere, plantaardige, lichtgele, drogende olie. het is geschikt voor het behandelen van houten voorwerpen zoals ladders, schuttingen, deuren en hanenbalken. let op, er is kans op broeigevaar bij absorptie in poreuze materialen zoals doeken, lappen en kleding. doeken dienen na gebruik met water overgoten te worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,71

LIJNOLIE RAUW

bleko lijnolie rauw is geschikt voor het impregneren van hout en voor het bewaren van gebruikte kwasten. het is een natuurproduct en dus minder belastend voor het milieu. het is te verdunnen met aromaatvrije verfverdunner of white spirit terpentine. het droogt nooit voor 100% en langzamer dan lijnolie gekookt (voor snellere droging kan 1-5% siccatief worden toegevoegd). let op: er is kans op broeigevaar bij absorptie in poreuze materialen zoals doeken, lappen en kleding, dus doeken moeten na gebruik met water overgoten worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,57

METHYLETHYLKETON (MEK)

bleko mek is een uitstekend oplosmiddel voor neopreenlijmen. het is daarnaast geschikt als hulpmiddel bij de verwerking van polyesters en als schoonmaakmiddel van matrijzen in de rubber- en kunststofindustrie. dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,79

ONTSTOPPER VAST

bleko ontstopper korrels zijn geschikt voor het ontstoppen van afvoeren. het kan aluminium, lichte metalen, niet–hittebestendige kunststoffen, zink en glas aantasten c.q. vervormen. gebruiksaanwijzing: probeer zoveel mogelijk stilstaand water te verwijderen. strooi ca. 25% van de inhoud van de flacon in de verstopte afvoer en giet er voorzichtig kokend water op. indien nodig herhalen. goed doorspoelen met water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,15

ONTSTOPPER VLOEIBAAR

bleko ontstopper vloeibaar is geschikt voor het ontstoppen van bad, douche en wastafelafvoerbuizen en het verwijderen van haar en zeepresten. gebruiksaanwijzing: zorg ervoor dat er zoveel mogelijk water verwijderd wordt uit de verstopte afvoer. vervolgens de ontstopper langzaam en direct in de afvoer gieten en laat dit ongeveer 30 minuten inwerken (1 kopje voor wastafels en 2 kopjes voor douche en bad). uiteindelijk goed naspoelen met water en indien nodig herhalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,63

ONTWERINGSWATER

bleko ontweringswater is geschikt voor het verwijderen van verweerde plekken op alle houtsoorten. indien aanwezig dienen oude vernis-, beits-, of verflagen verwijderd te worden. bij gebruik van afbijtmiddelen dient het hout goed nagewassen te worden. het product dient op het gehele oppervlak te worden aangebracht om een egale kleur te verkrijgen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,94

PAINTSOLV

bleko paintsolv is een sterke reiniger die toepasbaar is voor watergedragen en oplosmiddelhoudende verven. het werkt tevens op 2-componentenplamuren en -verven en producten op epoxybasis. het is vrij van symbolen en veilig in gebruik voor mens en milieu. na het reinigen slaan de pigmenten neer op de bodem waardoor het product meerdere keren te gebruiken is. het reinigt effectief verfgereedschappen zoals plamuurmessen, kwasten, verfketels en verfmengmachines en kan op dezelfde wijze als (spoel) thinner worden gebruikt in een spoelmachine.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,27

PETROLEUM

bleko petroleum kan gebruikt worden als ontvetter en aanmaak vloeistof. het kan tevens gebruikt worden als brandstof voor olielampen. houdt hierbij de dosering volgens de gebruiksaanwijzing van het apparaat aan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,48

RUITENREINIGER ANTI-INSECT CONCENTRAAT

bleko ruitenreiniger anti-insect concentraat verwijdert aanslag en insecten. het kan verdund worden met water. een flesje van 250 ml is goed voor 2,5 liter ruitenreiniger. dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,65

RUITENREINIGER ANTI-INSECT KANT & KLAAR

bleko ruitenreiniger anti-insekt k&k reinigt snel en effectief en verwijdert aangekoekte aanslag, muggen en vliegen. dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,19

RUITENSPROEIER ANTI VRIES

bleko ruitensproeier anti vries is zorgt voor helder zicht en beschermt tegen vorst. het werkt tot -20°c en is geschikt voor het streeploos reinigen van de autoruit. tevens voorkomt dit product het bevriezen van het sproeierreservoir.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,93

RUITENSPROEIER ANTI VRIES CONCENTRAAT

bleko ruitensproeier anti vries zorgt voor helder zicht en beschermt tegen vorst. onverdund biedt het een vorstbescherming tot -60°c en het voorkomt bevriezing van het ruitensproeierreservoir en dus ook de leidingen naar de sproeiers. lichte ijsaanslag op de autoruiten verdwijnt snel en ook kan hiermee de autoruit gereinigd worden van vet en pekelaanslag. het is 1:1 verdunbaar met water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,80

RUITONTDOOIER

bleko ruitenontdooier ontdooit ruiten en voorkomt her-bevriezing. voor het beste resultaat: spuit de vloeistof over de bovenkant van de ruit zodat deze naar beneden vloeit. gebruik de ruitenwissers om de vloeistof te verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,97

SCHOONMAAKAZIJN

bleko schoonmaakazijn is geschikt voor het reinigen van bijvoorbeeld vloerkleden, tapijten, koffiezetapparaten, douchekoppen en kranen. het is ook geschikt voor het opfrissen van kleuren van textiel en het verwijderen van vliegen en muggen op gladde oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,05

SICCATIEF

bleko siccatief is een toevoeging aan bijvoorbeeld olieverf om de droogtijd te verkorten. geschikt voor synthetische verven op basis van lijnolie en/of alkydhars. bij gebruiksklare verf mag de toevoeging maximaal enkele procenten zijn. voor het siccativeren van gekookte lijnolie 3 tot 5% toevoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,92

SILICONENVERWIJDERAAR

bleko siliconenverwijderaar is geschikt voor het reinigen van lak- en verlijmingswerkzaamheden. daarnaast kan het ook gebruikt worden voor het verwijderen van siliconenresten, olie, vetten en was van lakoppervlaktes. het is nagenoeg geurloos.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,39

SLOTONTDOOIER

bleko slotontdooier ontdooit en smeert sloten. het bevat glycol tegen herbevriezing.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,19

SPECIALE TERPENTINE

bleko professionele terpentine is aromaatvrij en reukloos. hierdoor is het een stuk vriendelijker voor mens en milieu. het is geschikt als verdunningsmiddel voor synthetische lakken en olieverven. ook kunnen metalen hiermee ontvet worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,48

SPOELTHINNER

bleko spoelthinner is geschikt voor het doorspoelen van verfleidingen/slangen van bijvoorbeeld verfspuitinstallaties of airless verfspuiten. daarnaast is het geschikt voor het reinigen en ontvetten van gereedschappen. het heeft uitstekende oplossende en reinigende eigenschappen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,53

STICKEROPLOSSER

bleko stickeroplosser is geschikt voor het verwijderen van bijvoorbeeld stickers, stickerlijm, tape-lijm, plakband en spuitsneeuw. stickeroplosser kan gebruikt worden op verfwerk, glas, steen, linoleum, tapijt en textiel. voorzichtig toepassen op tere hoogglansverf, tapijt, textiel en kunststoffen. stickeroplosser kan invloed hebben op de kleur, dus wordt aangeraden om het eerst voorzichtig te proberen. het kan opgebracht worden met een kwastje, vervolgens moet het even inwerken en tenslotte kan de sticker verwijderd worden. wanneer er lijmresten achterblijven nogmaals stickeroplosser opbrengen en na enkele minuten met een doek afnemen. bij vinylstickers een hoekje loshalen en stickeroplosser erachter laten lopen, vervolgens even laten inwerken en tot slot de sticker verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,06

STROOIZOUT

bleko strooizout is verpakt in een handige bewaaremmer met een inhoud van 7.5 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,32

STROOIZOUT 7,5 KG + 10 KG

het is nu écht winter: tijd om de slee en schaatsen van de zolder te halen! dit winterse weer brengt echter ook een hoop risico’s met zich mee. de straat en stoep kunnen in een grote ijsbaan veranderen. gevaarlijk! ga uitglijdgevaar tegen door voldoende strooizout in te slaan en preventief zout te strooien.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,99

SUPER AFBIJT METHYLEENVRIJ

bleko super afbijt methyleenvrij is een nieuwe generatie afbijtmiddel zonder methyleenchloride. het is geschikt voor het afbijten van verschillende verfsoorten. het is minder milieubelastend en veiliger in gebruik dan de conventionele afbijtmiddelen. door de unieke gel-formule is de afbijt drupvrij en zeer goed toepasbaar op verticale oppervlakken. het verwijdert zowel oplosmiddelhoudende (alkyd) als watergedragen (acryl) verven, lakken en beitsen, zoals latexverven, sierpleisters, lijmresten en diverse industrielakken van alle houtsoorten en metalen (uitgezonderd aluminium). bij een kunststof ondergrond wordt geadviseerd vooraf het oppervlak te testen op een onopvallende plaats.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,13

SYNTHETISCHE SPUITVERDUNNER

de bleko synthetische spuitverdunner is een kant-en-klaar product en direct toepasbaar. dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,09

TERPENTIJNOLIE

bleko terpentijnolie is geschikt om tijdens het schilderen met olieverf de verf te verdunnen. het verdunt olieverven, reinigt penselen en verwijdert boenwas op meubelen en parketvloeren. ook kan het gebruikt worden als vlekverwijderaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,75

TERPENTINE

bleko terpentine is een verfverdunner voor synthetische lakken (beitsen, verf en lakken op basis van alkydharsen) en olieverven, alsook ontvetter van metalen. het is schadelijk bij inslikken en bij aanraking met de huid, alsook schadelijk voor het milieu. het is voorzien van een kinderveilige sluiting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,88

TERPENTINE ARBO

bleko terpentine arbo is ontworpen voor professioneel gebruik met een zo klein mogelijke impact op de arbeidsomstandigheden en het milieu. de samenstelling is er specifiek op gericht om als verdunningsmiddel voor synthetische alkyd lakken en olieverven van de bekende verffabrikanten te dienen. met name de moderne alkyd lakken hebben de neiging erg snel te drogen en door de toevoeging van deze terpentine wordt dit drogingsproces wat vertraagd waardoor de vloeiing verbetert. de samenstelling van is zeer constant en wordt bewaakt middels een uitgebreid kwaliteitssysteem. dit garandeert dat de kostbare coating in optimale conditie aangebracht kan worden zonder problemen achteraf. het is tevens een uitstekende ontvetter voor metalen in bijvoorbeeld de ontvetterbak. het is vriendelijk in gebruik gemaakt door grondstoffen toe te passen die geurarm en aromaatvrij zijn en een gereduceerde ontvlambaarheid hebben ten opzichte van de traditionele terpentine. deze grondstoffen zijn bovendien biologisch afbreekbaar, wat prettig is voor het milieu. het is voorzien van een kinderveilige sluiting en vervangt de traditionele terpentine.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,51

TERPENTINE SPECIAAL

bleko terpentine speciaal is aromaatvrij en reukloos. hierdoor is deze terpentine een stuk vriendelijker voor mens en milieu. het is geschikt als verdunningsmiddel voor synthetische lakken en olieverven. het is ook geschikt voor het ontvetten van metalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,00

THINNER

bleko thinner is een celluloseverdunner voor het verdunnen van nitro-celluloselakken. het is geschikt voor het reinigen van aangedroogde verfvlekken en het ontvetten van ijzer en staal. het is voorzien van een kinderveilige sluiting, schadelijk bij inslikken en aanraking van de huid en milieuonvriendelijk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,63

VERFREINIGER ARBO

bleko verfreiniger arbo is ontworpen voor professioneel gebruik met een zo klein mogelijke impact op de arbeidsomstandigheden. het is geurloos en wordt gebruikt voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. door de speciale samenstelling is de nadroogtijd verkort en kan er direct geschilderd worden na het reinigen van het oppervlak. naspoelen is niet nodig. het kan op de volgende manier verdund worden: 1:10 voor sterk vervuilde oppervlakken, vloeren, ovens en motoren. 1:50 voor keukens, tuinmeubelen en machines. 1:100 voor ondergronden voor schilderwerk, tapijt en nicotine aanslag. dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,28

WASBENZINE

bleko wasbenzine is geschikt voor het verdunnen van lakken en verven op basis van alkydhars indien deze verspoten worden. het is tevens een schoonmaakmiddel voor vuil, vet en minerale oliën. de fles is voorzien van een kindveilige sluiting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,05

XYLEEN

bleko xyleen wordt voornamelijk toegepast als oplosmiddel van organische stoffen. het is een kleurloos en helder oplosmiddel met een typerende geur. het kan gebruikt worden als oplosmiddel voor bepaalde vetten. tevens kan het gebruikt worden als ontvetter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,87

ZOUTZUUR

bleko zoutzuur is geschikt voor het verwijderen van cement- en kalkresten. het is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik. het moet verdund worden met water (1:10 tot 1:20) en worden nagespoeld met water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,40

ZOUTZUUR 30%

bleko zoutzuur 30% verwijdert vervuiling van niet zuurgevoelige oppervlakken. het is geschikt voor het verwijderen van cementsluier of hardnekkige vervuiling, binnen en buiten. het is niet te gebruiken op zuurgevoelige oppervlakken zoals emaille, zink, gepolijst marmer, mangaanhoudende steensoorten en westwalder kleisteen. er wordt geadviseerd om tijdens het verwerken voor voldoende ventilatie te zorgen en ca. 10 x verdunnen, afhankelijk van de vervuiling. het is een product dat zorgvuldig toegepast dient te worden om ongewenste verkleuring of beschadiging aan het oppervlak te voorkomen. het mag nooit samengevoegd worden met bleekwater, omdat er dan chloorgas vrijkomt. het is een bijtend (corrosief) product en veroorzaakt brandwonden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,44

Bleko
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn