DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Aircraft

BLANKE LAK

aircraft blanke lak is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. de lak is kras- en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,69

COLOUR SPRAY

aircraft colour spray is een alkyd lak voor ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. ook wanneer de lak uitgehard is, is het niet overspuitbaar met acryllak of nitro-cellulose lak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,69

EFFECTLAK

aircraft effectlak is een decoratieve lak met zeer hoge dekkracht voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. het is uitermate geschikt voor decoratieve doeleinden binnenshuis. de lak is niet veegvast en is niet bestand tegen weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25 tot 1,75 m≤ per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,69

FLUORESCERENDE LAK

aircraft fluor is een decoratieve, fluorescerende acrylaatlak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een duurzame kleur, een duurzame glans, een goede corrosiewering en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,20

HECHTPRIMER VOOR KUNSTSTOFFEN

aircraft kunststof hechtprimer is een sneldrogende, transparante hechtprimer voor het behandelen van onbehandelde ondergronden van vele soorten kunststof. het heeft een uitstekende hechting en is, zonder schuren, na ca. 10-15 minuten overspuitbaar met alle laksystemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,46

HITTEBESTENDIGE LAK

aircraft hittebestendig is op basis van siliconenhars, geschikt voor ondergronden zoals uitlaten, motoren en barbecues, die blootstaan aan zeer hoge temperaturen tot 650įc. de lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en kan direct en zonder primer op de ondergrond worden toegepast.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,20

PRIMER

aircraft primer is een sneldrogende, nitro-cellulose primer voor ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. het is overspuitbaar met alle laksystemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,69

RADIATORLAK

aircraft radiatorlak is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. de lak is bestand tegen warmte en schoonmaakmiddelen en heeft een duurzame kleur en een duurzame glans. de lak heeft een goede corrosiewerende werking en is kras- en stootvast.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,20

ZINK ALUMINIUM

aircraft zink aluminium is een alu-zinkspray op basis van epoxy-ester voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en hittebestendig tot 350ļc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,74

ZINK GALVANISER

aircraft zink galvaniser is een zinkspray op basis van acryl voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en hittebestendig tot 350ļc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,74

ZINKSPRAY 97%

aircraft zinkspray 97% is een zinkspray op basis van epoxy-ester voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en hittebestendig tot 350ļc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,74

Aircraft
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn