DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Alabastine

ALLES VULLER KANT EN KLAAR

alabastine allesvuller kant en klaar is geschikt voor het vullen en repareren van gaten en scheuren tot 2 cm diep in n keer. het heeft een uitstekende hechting op bijna alle ondergronden zoals pleister, baksteen, steen en beton, binnen en buiten. het is niet geschikt voor op vochtige ondergronden, plastic en metaal. het is na ongeveer 24 uur overschilderbaar met alle soorten verf. bij buitengebruik moet het direct na droging worden overgeschilderd met minimaal 2 lagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,08

ALLES VULLER POEDER

alabastine allesvuller poeder is perfect voor het vullen van grotere gaten (2 tot 5 cm diep). het is ook geschikt voor het zetten van o.a. hoeken en contactdozen en het is voor vrijwel alle ondergronden te gebruiken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,24

AUTOPLAMUUR

alabastine autoplamuur is een afwerkplamuur voor het egaliseren van krasjes, kleine oneffenheden en plamuurgaatjes in metaal, polyester en diverse andere materialen. de plamuur is sneldrogend en creert een spiegelgladde ondergrond voor het afspuiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,68

BAKSTEENREPARATIE

alabastine baksteenreparatie repareert scheuren en gaten in bakstenen blijvend, zowel binnen als buiten. het hecht uitstekend op alle soorten baksteen. na droging is het weersbestendig en slijtvast. het is snel en makkelijk vanuit een kitpistool aan te brengen. de droogtijd is 24-48 uur (afhankelijk van laagdikte, temperatuur en luchtvochtigheid). max. 1 cm per laag toepassen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,20

BEHANGSTRIPPER

alabastine behangstripper is een krachtige, geconcentreerde verwijderaar voor alle soorten behang, zelfs niet absorberende behangsoorten. het weekt behang snel en moeiteloos los zonder de ondergrond te beschadigen en is ook te gebruiken met de alabastine multi-klus sprayer, waardoor de klus 4x sneller geklaard kan worden. verbruik: ca. 300 m/ltr. verpakking: 500 ml. flacon.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,32

BOUWSCHEURENTAPE

alabastine bouwscheurentape is een zelfklevende, elastische tape voor het repareren van werkende scheuren. een rol heeft een afmeting van 10 meter lang bij 5 cm breed.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,36

BUITENVOEG REPARATIE

alabastine buitenvoeg reparatie is een weerbestendig, slijtvast, overschilderbaar vulmiddel. het repareert beschadigde buitenvoegen blijvend, hecht uitstekend op steen, beton en cement en is snel en makkelijk met een kitpistool aan te brengen. het is volledig droog na 24-48 uur (afhankelijk van laagdikte, temperatuur en luchtvochtigheid) en overschilderbaar na ca. 8 uur. maximale diepte: 1 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,20

EXTRA ALLES VULLER STEEN

alabastine extra allesvuller steen is perfect voor het behalen van een spiegelglad resultaat, zonder schuren. het vult kleine en grote gaten in vrijwel alle materialen. het product zakt niet uit en is makkelijk modelleerbaar, waardoor het ideaal is voor plafonds. het is overschilderbaar met acrylverf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,40

EXTRA ALLESVULLER HOUT

alabastine extra alles vuller hout vult zowel grove nerven als kleine en grote gaten, zorgt voor een spiegelglad resultaat en is schroef- en spijkervast. door de lichtgewichtformule is dit vulmiddel ook ideaal voor verticale reparaties. het is niet geschikt voor vochtige ondergronden, metaal of kunststof en zowel binnen als buiten toepasbaar. maximale laagdikte: 10 cm per laag.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,56

EXTRA KRACHTIGE TEGELREINIGER

alabastine extra krachtige tegelreiniger verwijdert hardnekkige kalk- en cementsluiers en is uitstekend geschikt voor sterk vervuilde oppervlakken. het is veilig om mee te werken, want hoewel de tegelreiniger sterk geconcentreerd is, is het product ook biologisch afbreekbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,04

GARAGEVLOER COATING

alabastine garagevloer coating is een grijze, hoogwaardige 2-componenten epoxycoating op waterbasis voor binnen. het is eenvoudig te reinigen en levert showroomkwaliteit. de coating is duurzaam en hoogwaardig met een levenslange garantie. het is maximaal bestand tegen bandafdrukken en chemicalin. het is niet geschikt voor zeer gesloten vloeren en anhydrietvloeren. bij vloeren met vloerverwarming kan verkleuring optreden. 1 laag is al voldoende voor maximale hardheid en hechting. verbruik: ca. 20 m per verpakking bij een gladde opgeruwde betonnen vloer. droogtijd: voetverkeer na 48 uur, autobelastbaar na ca. 7 dagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

111,20

GIPSPLAATVULLER

alabastine gisplaatvuller is een lichtgewicht flexibel vulmiddel dat niet krimpt en snel en gemakkelijk uit de koker is aan te brengen. het is geschikt voor het vullen van naden en schroefgaten in gipsplaten, blijvend flexibel en na slechts 1 uur overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,00

GIPSPLAATVULLER KANT EN KLAAR

alabastine gipsplaatvuller kant en klaar is een met vezels versterkt vulmiddel voor naden tussen gipsplaten en gaten van gipsplaatschroeven in wanden en plafonds. voor het vullen van naden tussen gipsplaten (zonder tape). geeft een perfect gladde ondergrond voor verven en behangen. dekking: ca. 7,5 meter gipsplaatnaad.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,36

GIPSPLAATVULLER POEDER

alabastine gipsplaatvuller is een met vezels versterkt vulmiddel waarmee je naden tussen gipsplaten en gaten in gipsplaten kunt vullen zonder tape. werkt makkelijk en geeft een spiegelglad eindresultaat. je nieuwe wand is snel klaar voor de volgende stap! geeft een perfect gladde ondergrond voor verven en behangen. versterkt met vezels. dekking: ca. 20 meter naad per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,88

GLASVEZELPLAMUUR

alabastine glasvezelplamuur is een grove plamuur die van pas komt bij ingrijpende hout-, metaal- en polyesterreparaties. dit product is ijzersterk doordat het met glasvezel is versterkt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,16

GROTE GATENVULLER KANT EN KLAAR

alabastine grote gatenvuller vult grote gaten en scheuren in n keer, zowel binnen als buiten. het zakt niet uit en is daardoor ook geschikt voor verticale en plafondreparaties. het is geschikt voor het dichten van leidingdoorvoeren en sleuven en ook voor het eenvoudig zetten van hoeken. het hecht uitstekend op steen, pleister- en stucwerk, beton, gipsplaten en polystyreen. het kan niet worden toegepast op vochtige ondergronden. de maximale laagdikte is 5 cm en de maximale diepte is 10 cm. het is overschilderbaar na ca. 24 uur met alle soorten verf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,24

GROTE GATENVULLER POEDER

alabastine grote gaten vuller is een lichtgewicht vulmiddel op cementbasis voor binnen en buiten dat diepe gaten tot 10 cm in n keer vult zonder uit te zakken. het is superglad af te werken en de uithardtijd is 24-36 uur bij een laag van 2-10 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,80

HAARSCHEURENVULLER

alabastine haarscheuren vuller is een vulmiddel voor haarscheuren tot 1 mm diep en repareert de scheurtjes onzichtbaar. het is makkelijk en snel met de kwast aan te brengen en overschilderbaar. droogtijd: 20 minuten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,40

HOUT VULLER

alabastine houtvuller is perfect voor alle houtsoorten, binnen en buiten. deze vuller is sneldrogend, uitstekend schuurbaar en overschilderbaar met elke verf. droogtijd: ca. 3 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,04

HOUTKIT FLEXIBEL

alabastine houtkit flexibel vult kieren en naden van kozijnen, deuren, trappen, plinten en overige verbindingen. het is blijvend flexibel, ideaal voor werkende ondergronden en uv- en weerbestendig. het is overschilderbaar na 24 uur en volledig uitgehard na ca. 10 dagen. verbruik: ongeveer 10 meter voeg van 5x5 mm per verpakking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,80

HOUTPLAMUUR UNIVERSEEL

alabastine houtplamuur universeel is geschikt voor het milieuvriendelijk en glad afwerken van nerven, krasjes en kleine beschadigingen in het hout. het is geschikt voor zowel geschilderd als ongeschilderd hout, is zeer makkelijk te verwerken en snel overschilderbaar met elke verf (droogtijd is ca. 1 uur). het is zowel binnen als buiten te gebruiken. dikte: max. 1 mm per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,40

HOUTREPARATIE

alabastine houtreparatie is een 2-componenten product om beschadigd hout duurzaam te repareren. scheuren, beschadigingen, afgebroken hoeken bij kozijnen, deuren en meubels kunnen hiermee ijzersterk gerepareerd worden. dit product heeft alle eigenschappen van hout en krimpt niet. dikte: horizontale delen max. 5 cm per laag, verticale delen max. 2 cm per laag. droogtijd: ca. 6 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,96

HOUTROT IMPREGNEER

let op, dit artikel is omstreeks 10 december weer leverbaar. alabastine houtrotimpregneer maakt zacht en verrot hout, binnen en buiten, weer hard. het voorkomt verdere aantasting van het houten krimpt niet. droogtijd: ca. 6 uur.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,64

HOUTROT- & HOUTREPARATIE PLAMUURMESSEN

alabastine houtrot- en houtreparatie plamuurmes is een set van 2 rvs plamuurmessen die speciaal ontwikkeld zijn voor grote reparaties aan hout zoals houtrot, grote beschadigingen of afgebroken hoeken bij kozijnen, deuren en meubels. deze messen zijn ideaal voor het mengen en aanbrengen van 2-componenten producten. de plamuurmessen zijn van 2 verschillende maten, zodat het ook als mengplateau gebruikt kan worden en hebben een comfortabel ergonomisch handvat met perfecte grip. tip: aan het handvat zit een metalen tool voor het sluiten van blikken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,96

HOUTROTIMPREGNEER PROFESSIONEEL

alabastine houtrotimpregneer professioneel zorgt voor een perfecte voorbehandeling voordat een beschadiging gevuld kan worden met alabastine houtrotvuller professioneel. het impregneert en versterkt het door houtrot aangetaste hout. hierdoor wordt de ondergrond steviger om een reparatie op aan te brengen. deze stevige ondergrond zorgt er ook voor dat het vulmiddel beter zal hechten aan het hout. hierdoor wordt de reparatie nog duurzamer. na het aanbrengen kan na 30 minuten al gestart worden met het vullen van de beschadiging. het is alleen te gebruiken in combinatie met houtrotvuller professioneel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,56

HOUTROTVULLER

alabastine houtrotvuller levert gegarandeerd professionele kwaliteit voor definitieve reparatie van verrot hout, binnen en buiten. het is uitstekend schuur-, spijker- en schroefbaar. dikte: horizontale delen max. 5 cm per laag, verticale delen max. 2 cm per laag. droogtijd: ca. 6 uur.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,24

HOUTROTVULLER PROFESSIONEEL

alabastine houtrotvuller professioneel is geschikt voor reparatie van beschadigingen door houtrot op bijvoorbeeld kozijnen, deuren, dorpels of tuinhuis, binnen en buiten. door de flexibele eigenschappen vormt dit product zich gemakkelijk naar de juiste vorm en het zakt niet uit, zelfs niet bij grote reparaties. het is ook geschikt voor toepassing bij lage temperaturen en uitstekend schuurbaar. het is te overschilderen met alle soorten verf (alkyd en acryl) en beits.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,36

HOUTROTVULLER REPARATIESET

alabastine houtrot reparatieset is een complete set voor houtrotreparatie en biedt alles wat nodig is voor een perfect resultaat. dit pakket bestaat uit alabastine impregneer, alabastine houtrotvuller 500 gram, speciale reparatiespatel, mengplateau en een gebruiksaanwijzing. het is een professionele kwaliteit voor definitieve reparatie van verrot hout. het is uitstekend schuur-, spijker- en schroefbaar. dikte: horizontale delen max. 5 cm per laag, verticale delen max. 2 cm per laag. verwerkingstijd: 20 minuten. droogtijd: 6 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,56

HOUTVULLER KOKER

alabastine houtvuller is geschikt voor het moeiteloos vullen van scheuren en naden tot 1 cm in alle houtsoorten binnen en buiten. het is sneldrogend, uitstekend schuurbaar en overschilderbaar met elke verf na ca. 3 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,28

KIT EN STICKER VERWIJDERAAR

alabastine kit en sticker verwijderaar is een snelwerkende verwijderaar voor alle acryl-, siliconen- en butyleenkit. het verwijdert ook stickers en lijmresten, is eenvoudig en snel in gebruik, tast de ondergrond niet aan en creeert een schone ondergrond voor een sanitairstrip of kitlaag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,68

KNEEDBAAR HOUT

alabastine kneedbaar hout repareert kleine scheurtjes en gaatjes in hout. zoals de naam al aangeeft, is het een kneedbare vulling voor hout. het is zowel binnen als buiten toe te passen en er zitten geen oplosmiddelen in. het is bovendien verkrijgbaar in 6 houtkleuren en wit die onderling mengbaar zijn. hierdoor kan ook zelf een kleur gecreerd worden. dikte: max. 1 cm per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,32

KWASTENREINIGER

alabastine kwastenreiniger is een krachtige reiniger voor het verwijderen van verfresten uit kwasten. het reinigt tot diep in de kern en houdt de borstelharen zacht waardoor de kwasten langer meegaan. verbruik: ca. 10 kwasten per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,12

LAKPLAMUUR

alabastine lakplamuur is perfect geschikt voor het repareren van lakbeschadigingen en kleine krasjes. het is speciaal ontwikkeld voor geschilderd en gegrond hout, zowel binnen als buiten. het is na ongeveer 14 uur droogtijd overschilderbaar met alle gangbare verven. dikte: max. 1 mm per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,84

LAMINAAT SPATEL

de alabastine laminaat spatel is een handige spatel die zorgt voor de perfecte afwerking zonder krassen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,44

LAMINAATVULLER

alabastine laminaatvuller repareert gaatjes en krasjes in laminaat zo onzichtbaar en kleurecht mogelijk. de 6 kleuren zijn ook onderling mengbaar waardoor altijd de perfecte kleur gemaakt kan worden. dikte: max. 1 mm per laag. droogtijd: ca. 24 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,68

MDF 2-IN-1 GRONDVERF

alabastine mdf 2-in-1 grondverf is een professionele, watergedragen grondverf die de zuigende werking van het mdf opheft door de vorming van een dun filmlaagje. dit voorkomt aanzetten en kleurverschillen en zorgt voor een egaal eindresultaat. het is schuur- en overschilderbaar na ca. 2 uur. verbruik: ca. 13 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,60

MDF REINIGER

alabastine mdf reiniger is een reiniger voor het verwijderen van de waslaag op mdf. het zorgt voor 100% vetvrij en schoon mdf en voorkomt slechte hechting van (grond)verf. het is ook geschikt voor hdf. de doekjes zijn sterk en handig, hebben een frisse geur, irriteren niet en zijn zacht voor de handen. een verpakking van 24 doekjes is geschikt voor ca. 36 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,80

MDF VULLER

alabastine mdf vuller is speciaal ontwikkeld voor mdf en is het enige vulmiddel dat na aflakken onzichtbaar is. spiegelglad eindresultaat. al na 2 uur overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,80

MULTI KLUS MUURREINIGER CONCENTRAAT

alabastine muurreiniger is een unieke formule speciaal ontwikkeld voor de alabastine multi-klus sprayer, waarmee je 4x sneller de klus kunt klaren. alabastine muurreiniger is een chloorvrij concentraat en verwijdert vet, vlekken en andere aanslag zonder de ondergrond aan te tasten. het kan gebruikt worden voor regulier reinigingsonderhoud of als voorbehandeling voor het verven, ter verbetering van de hechting. door toevoeging van oxygen clean heeft alabastine muurreiniger een aangename geur. verbruik: ca. 60 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,13

MUUR VULLER POEDER

alabastine muur vuller is geschikt voor het repareren en vullen van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds. het droogt wit op, is sneldrogend en het is geschikt voor gaten en scheuren tot max 2-3 cm per laag. droogtijd: ca. 2 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,48

MUURDECOR BETON EFFECT

alabastine muurdecor is een binnenmuurverf voor het creren van een uniek betoneffect. het egaliserend vermogen van deze verf zorgt ervoor dat het tevens geschikt is voor het wegwerken van oneffenheden en beschadigingen. het is toepasbaar op o.a. steen, pleister- en stucwerk, cement en gipsplaten. het is niet geschikt voor vochtige ruimtes en ruimtes met vochtdoorslag. dit product is makkelijk aan te brengen en egaal af te werken met een gladde muurroller en strijker. verbruik: op lichtbeschadigde wanden ca. 12 m en als structuurverf ca. 9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,80

MUURDECOR ZAND EFFECT

alabastine muurdecor is een decormuurverf voor het creren van een uniek zandeffect binnen. het egaliserend vermogen van deze verf zorgt ervoor dat het tevens geschikt is voor het wegwerken van oneffenheden en beschadigingen. het is toepasbaar op o.a. steen, pleister- en stucwerk, cement en gipsplaten. het is net geschikt voor vochtige ruimtes en ruimtes met vochtdoorslag. dit product is makkelijk aan te brengen en egaal af te werken met een gladde muurroller en strijker. rendement: ca. 9-12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,80

MUURGLAD

alabastine muurglad is geschikt voor het glad maken van beschadigde of gestructureerde muren zoals wanden met structuurverf, sierpleister of granol. het is ook geschikt voor cellenbeton, glasweefsel en kaal beton. het is zeer makkelijk aan te brengen met de roller en eenvoudig glad te strijken met de gladstrijker. het is na 8-12 uur overschilderbaar met alle soorten muurverf en te behangen. verbruik: ca. 12-15 meter per 5 liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,60

MUURGLAD TOEBEHOREN

alabastine muurgladroller en -strijker zorgen ervoor dat muurglad makkelijk opgebracht, verdeeld en afgewerkt kan worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,72

MUURVERF 2 IN 1 BADKAMER EN KEUKEN

alabastine muurverf 2 in 1 badkamer en keuken is een unieke muurverf met ingebouwde fungiciden die schimmelvorming voorkomen en bestrijden, zonder voorbehandeling. hiermee wordt dus veel tijd bespaard en wordt tegelijkertijd het beste resultaat voor de muur en het plafond gegarandeerd. verbruik: ca. 7 m per liter per laag. volledig droog na ca. 12 uur.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,76

MUURVERF 2 IN 1 GIPSPLAAT LATEX

alabastine muurverf 2 in 1 gipsplaat latex is een unieke muurverf met ingebouwde voorstrijk die direct op gipsplaten kan worden aangebracht. droogtijd: stofdroog na 20 minuten. uithardtijd: volledig droog na 24 uur. verbruik: ca. 6-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,50

MUURVERF 2 IN 1 RENOVATIEVERF

alabastine synthetische 2 in 1 renovatieverf is een unieke synthetische verf die direct op poederende ondergronden kan worden aangebracht. hiermee verbetert de hechting en wordt o.a. afbladderen voorkomen, zonder dat er voorbehandeling nodig is. bovendien isoleert het vlekken. ideaal voor renovatie van oude muren en plafonds. deze verf zorgt voor tijdbesparing en garandeert tegelijkertijd het beste resultaat. volledig droog na 24 uur. verbruik: ca. 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,64

MUURVERF 2 IN 1 SPUITBUS

alabastine muurverf 2in1 spuitbus is een helderwitte muurverf waarmee eenvoudig plaatselijke beschadigingen zoals strepen en verkleuringen op de witte muur bijgewerkt kunnen worden. de goede dekking zorgt voor een blijvend mooi resultaat, het is sneldrogend (15 minuten) en het kan op alle soorten behandelde en onbehandelde muren worden gebruikt. verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,44

MUURVERF 2 IN 1 VOCHTIGE MUREN EN KELDERS

alabastine muurverf 2 in 1 vochtige muren en kelders is een unieke muurverf met ingebouwde vochtwerende voorstrijk die direct op vochtige muren kan worden aangebracht, zonder voorbehandeling. dit bespaart dus veel tijd en tegelijkertijd zorgt dit unieke product voor het beste resultaat voor de muur of het plafond. de verf voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag en vochtplekken op steen en beton, stuc- en pleisterwerk (op cementbasis). volledig droog na 24 uur. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,30

MUURVERF 2-IN-1 PLAFONDVERF

alabastine muurverf 2in1 plafondverf is een voorbehandeling en muurverf in 1, wat dus tijd bespaart. het is zonder voorbehandeling direct op zuigende ondergronden binnenshuis toe te passen. het voorkomt aanzetten en kleurverschillen, is ideaal voor nieuwbouwmuren en spuitwerk/plafonds en is doorgaans in 1 laag dekkend. rendement: ca. 6,8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,50

MUURVERF 2IN1 VLEKKEN

alabastine muurverf 2in1 vlekken is een unieke synthetische verf die direct op nicotine en andere vlekken kan worden aangebracht. de vlekken zijn in n laag blijvend gesoleerd en slaan dus niet door, zonder voorbehandeling. dit bespaart tijd en tegelijkertijd worden de beste resultaten voor de muren en plafonds gegarandeerd. het is volledig droog na ca. 12 uur. verbruik: ca. 8-9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,92

MUURVERF SNELDROGEND

alabastine muurverf sneldrogend is een matte, sneldrogende muurverf: het is al na 3 uur volledig droog. het zorgt voor een streeploos resultaat, is in n laag dekkend en reukarm. verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,56

MUURVULLER GRANULAAT

alabastine muurvuller granulaat is een slijtvast vulmiddel voor gaten en scheuren binnen, tot ca. 2 cm diep. het stuift niet, is handig te doseren en werkt glad af.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,35

PLAMUURMES HOUT

alabastine hout plamuurmes is een fijn plamuurmes voor kleine beschadigingen en gaatjes in hout. dit mes zorgt voor minder streepvorming door de schuine 'engelse' vorm van het vakkundig geslepen rvs blad met perfecte buigzaamheid. het handvat is comfortabel ergonomisch met perfecte grip. tip: aan de onderzijde van het mes zit een metalen tool waarmee blikken gemakkelijk gesloten kunnen worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,72

POLYESTER GLASMAT

alabastine polyester glasmat helpt bij snelle, ijzersterke reparaties aan metaal, polyester, hout en kunststoffen. de glasmat is te gebruiken i.c.m. alabastine polyesterhars en verharder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,64

POLYESTER PLAMUUR

alabastine polyesterplamuur is een reparatieplamuur voor het repareren van gaten en deuken (max. 5 mm diep) in metaal, hout, polyester en diverse andere materialen. dit flexibele product is overigens heel gemakkelijk glad te schuren. droogtijd: ca. 20 minuten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,84

POLYESTER REPARATIESET

alabastine polyester reparatieset is een complete set voor ingrijpende reparaties aan metaal, polyester, hout en diverse kunststoffen. dit product overbrugt zeer grote gaten en is ijzersterk. verpakking: 240 gr. polyesterhars, 10 gr. verharder, 1/8 m glasmat. droogtijd: 20 minuten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,48

POLYESTERHARS

alabastine polyester hars is ideaal voor snelle, ijzersterke reparaties aan metaal, polyester, hout en kunststoffen. het kan voor het beste resultaat gebruikt worden i.c.m. met de alabastine polyester glasmat en verharder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,72

QUICK & EASY BOUWSCHEURVULLER

alabastine quick & easy bouwscheurvuller is ideaal voor het vullen van zet- en krimpscheuren in bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen. het hecht uitstekend op pleister- en stucwerk, gipsplaten, beton en steen. het is niet geschikt voor vochtige ondergronden, metaal, aluminium, kunststof of pvc. het is zowel binnen als buiten toepasbaar en zeer gemakkelijk in gebruik: er is geen kitpistool nodig. de maximale scheurbreedte is 2 mm en het product is overschilderbaar na ca. 30 minuten (bij 20c, 2 mm laagdikte) met alle soorten muurverf. kleur: gebroken wit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,92

QUICK & EASY HOUTKIT FLEXIBEL

alabastine quick and easy houtkit is een flexibel product, ideaal voor het kitten van kieren en naden in werkende ondergronden. het is toepasbaar bij kozijnen, deuren, afdeklatten, trappen, plinten en overige hout-hout verbindingen. het is ook geschikt voor kieren en naden tussen kozijnen en muren, wanden en plafonds, bij plinten, trappen, vensterbanken en overige hout-steen verbindingen. het is zowel binnen (ook in vochtige ruimtes) als buiten toepasbaar en overschilderbaar na 24 uur met alle soorten verf of beits. maximaal te repareren voegdiepte/-breedte: 5 x 5 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,92

REPARATIEPLAATJES

alabastine reparatieplaatjes maken het repareren van grotere beschadigingen eenvoudiger. de plaatjes kunnen als mal gebruikt worden bij het repareren van hoeken in deuren en kozijnen. hierdoor is het heel eenvoudig om een strakke hoek te maken. de set bestaat uit 5 plaatjes van verschillende maten. daarom is er altijd een maat die goed past bij de klus. ze zijn te gebruiken met alabastine houtrotvuller, alabastine houtrotvuller professioneel en alabastine houtreparatie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,96

ROLBARE VOORSTRIJK 4 IN 1

alabastine rolbare voorstrijk 4 in 1 is een witte voorstrijk op waterbasis, speciaal ontwikkeld voor beschadigde ondergronden met vlekken, haarscheurtjes of felle kleur. het geeft de ideale basislaag voor een mooi schilderresultaat. het kan eenvoudig snel en schoon met een roller aangebracht worden, zonder spetters. het is stofdroog na 1 uur en overschilderbaar na ca. 6 uur (afhankelijk van temperatuur, luchtvochtigheid en ondergrond). minimale verwerkingtemperatuur: 5c. het is overschilderbaar met alle soorten verf (alkyd en acryl). verbruik: 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,20

ROLBARE VOORSTRIJK DEKKEND WIT

alabastine rolbare voorstrijk is voor binnen en zorgt voor een witte basislaag voor betere dekking van de eindlaag. het is tevens geschikt als grondverf voor muren met felle of donkere kleuren. het heeft een uitstekende hechting op o.a. steen, beton, stucwerk, spuitwerk (spack), gipsplaten en plaatmateriaal. het is overschilderbaar na 6 uur met alle soorten muurverf. verbruik: ca. 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,28

ROLBARE VOORSTRIJK VLOEREN

alabastine rolbare voorstrijk vloeren heft de zuigende werking op van de ondergrond. het verbetert de hechting van vloerverven, egaliseermiddelen of tegellijmen. de verpakking bevat een concentraat dat goed is voor 4 liter voorstrijk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,92

ROLBARE VOORSTRIJK ZUIGING EN HECHTING

alabastine rolbare voorstrijk zuiging en hechting heft de zuigende werking op, verbetert hechting en voorkomt aanzetten, kleurverschillen en afbladderen binnenshuis. het hecht uitstekend op steen, beton, pleister- en stucwerk, spuitwerk (spack), gips- en boardplaten en nieuwbouwmuren. heti s niet geschikt voor poederende en niet-zuigende ondergronden en het is na ca. 3 uur overschilderbaar met latex-, muur- en structuurverf. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,80

S.O.S. HOUTVULLER

houtvuller voor het in n keer vullen van kleine gaatjes, nerven en beschadigingen in hout. hecht uitstekend op alle houtsoorten. dit product geeft direct een spiegelglad eindresultaat zonder te schuren. door de lichtgewicht formule is dit product ideaal voor verticale reparaties. geschikt voor zowel buiten als binnen, maar niet toepasbaar op vochtige ondergronden. met watergedragen verf overschilderbaar na 2 uur (bij 20c), met alkydverf overschilderbaar na 24 uur (bij 20c). kleur: wit. maximale laagdikte is 5 cm per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,24

S.O.S. MUURVULLER

alabastine s.o.s. muurvuller is geschikt voor het in n keer vullen van kleine gaatjes en beschadigingen in steen, beton, stuc- en pleisterwerk en gipsplaten. dit product geeft direct een spiegelglad eindresultaat zonder te schuren. door de lichtgewicht formule is dit product ideaal voor plafondreparaties en geschikt voor zowel buiten als binnen, maar niet toepasbaar op vochtige ondergronden. met watergedragen verf overschilderbaar na 2 uur (bij 20c), met alkydverf overschilderbaar na 24 uur (bij 20c). kleur: wit. de maximale laagdikte is 5 cm per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,24

SANITAIR REPARATIE

alabastine sanitair reparatie repareert lakbeschadigingen aan sanitaire objecten binnen, en heeft een glanzend resultaat. het is watervast na ca. 4 dagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,64

SANITAIR STRIP

alabastine sanitair strip is een witte kit op rol voor een waterdichte afsluiting van naden langs bad, douche, aanrecht en wastafel. het is gemakkelijk en zonder geknoei te verwerken en de waterdichte afsluiting zorgt voor een blijvend mooi en strak eindresultaat. dekking: ongeveer 5 m per rol.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,84

SCHEUREN EN NADENVULLER KOKER

alabastine scheuren en nadenvuller is een blijvend elastisch vulmiddel tegen scheuren in werkende ondergronden. het is al na 1 uur overschilderbaar en kan makkelijk en snel met behulp van een kitpistool worden aangebracht. geschikt voor binnen en buiten. verbruik: ca. 20 meter bij een scheur van 4 x 4 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,28

SCHEUREN EN NADENVULLER TUBE

alabastine scheuren en nadenvuller is een blijvend elastisch vulmiddel tegen scheuren in werkende ondergronden. het is al na 1 uur overschilderbaar en geschikt voor binnen en buiten. verbruik: 20 m, bij een scheur van 4 x 4 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,52

SIERPLEISTER VULLER

alabastine sierpleistervuller repareert blijvend en onzichtbaar alle gaten en scheuren in sierpleister. het is bedoeld voor binnenmuren en droogt wit op. het is geschikt voor het bijwerken van beschadigingen en scheuren in o.a. sierpleister, granol en structuurverf. droogtijd: 12 uur. dikte: max. 10 mm per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,80

SIERPLEISTERREINIGER

alabastine sierpleister reiniger is een geconcentreerd synthetisch reinigingsmiddel met milde geur, speciaal ontwikkeld voor het reinigen van sierpleister en structuurverf. het is chloorvrij en verwijdert vet, nicotine en roet zonder de ondergrond aan te tasten. het kan gebruikt worden voor regulier onderhoud of als voorbehandeling voor het verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,60

SNELDROGENDE EGALISEERPASTA

alabastine sneldrogende egaliseerpasta is geschikt voor het egaliseren van oneffenheden en krassen in wanden en plafonds, tot 3 mm per laag. het is ook geschikt voor structuurondergronden en granol en toepasbaar op steen, beton, pleister- en stucwerk, cement en gipsplaten. het is een ideale voorbehandeling voor schilderen, tegelen of behangen en alleen geschikt voor binnen. het is niet geschikt voor buiten, vochtige ruimtes of wanden met vochtdoorslag. het is overschilderbaar na ca. 6-8 uur. verbruik: 5 kg is voldoende voor ongeveer 3 m.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,48

SNELDROGENDE GROTE GATENVULLER

alabastine sneldrogende grote gatenvuller is een 2-componenten, oplosmiddelvrij vulmiddel voor het snel en duurzaam repareren van grote scheuren en gaten. het is geschikt voor het dichten van leidingdoorvoeren en sleuven en ook voor het in n keer zetten van hoeken, zonder uitzakken. het hecht uitstekend op steen, pleister, stucwerk, beton en gipsplaten. het is na ca. 30 minuten schuurbaar en na ca. 20 minuten overschilderbaar met alle soorten verf. het is tevens schroef-, boor en spijkerbaar en geschikt voor zowel buiten als binnen (niet voor vochtige ruimtes). de maximale laagdikte is 5 cm en de maximale diepte is 10 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,88

SNELDROGENDE HOUTREPARATIE

alabastine sneldrogende houtreparatie is een oplosmiddelvrij middel voor het snel repareren van beschadigd en verrot hout. het is in 30 minuten droog, minder schadelijk voor het milieu en krimpt niet. dikte: max. 3 cm per laag. verwerkingstijd: 20 minuten. droogtijd: 2 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,80

SNELDROGENDE HOUTROTVULLER (2K)

alabastine sneldrogende houtrotvuller 2k is speciaal ontwikkeld voor het snel, ijzersterk en duurzaam repareren van houtrotbeschadigingen aan o.a. kozijnen, deuren, dorpels en tuinhuisjes, binnen en buiten. het is sneldrogend (na 20 minuten overschilderbaar), heeft een uitstekende hechting, is vormvast, zakt niet uit en krimpt niet. het is blijvend flexibel en vangt de werking van het hout op, perfect schuurbaar, spijker- en schroefbaar en overschilderbaar met alle soorten verf (alkyd en acryl) of beits.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,60

SNELDROGENDE MUURVULLER

alabastine sneldrogende muurvuller is geschikt voor snelle reparaties van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds. met deze muurvuller voor binnen en buiten worden oneffenheden in de muur onzichtbaar gemaakt. het is na ca. 30 minuten overschilderbaar. dikte: max. 1 cm per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,92

SNELDROGENDE VOORSTRIJK

alabastine voorstrijk sneldrogend zorgt voor een betere en egale dekking van de verf. het voorkomt aanzetten en kleurverschillen en zorgt voor zuiniger verbruik van latex of structuurverf. al na 3 uur is de ondergrond overschilderbaar. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,24

SNELPLAMUUR

alabastine snelplamuur is al na 30 minuten overschilderbaar met alle gangbare verven. het is te gebruiken voor schilderwerk op hout, metaal of polyester, ouder dan een half jaar. het is zowel binnen als buiten te gebruiken. dikte: max. 1 mm per laag.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,56

SPAAN & STRIJKER SET

alabastine spaan & strijker is geschikt voor het eenvoudig aanbrengen van onder andere alabastine sneldrogende, superieure en vochtbestendige egaliseerpasta's.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,84

SPACKSPRAY

alabastine spackspray is geschikt voor het bijwerken en repareren van spack- en spuitwerk op wanden en plafonds binnen. het is ook geschikt om plaatselijk structuur aan te brengen. het is toepasbaar op pleisterwerk, gips- en spaanplaten en cellen betonnen oppervlakken. het is ook geschikt voor badkamer en toilet. verbruik: ca. 3-8 m per liter, afhankelijk van de grofte van de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,76

SPACKVULLER

alabastine spackvuller is geschikt voor het vullen en repareren van gaten en scheuren in spack, spuitwerk en stucwerk. het is ook toepasbaar in vochtige ruimtes en geschikt voor binnen en buiten. het is overschilderbaar na ca. 10 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,80

SPUITPLAMUUR

alabastine spuitplamuur is de ideale afwerkplamuur bij bijvoorbeeld carrosseriereparaties. ook uitstekend te gebruiken als grondlaag voor het afspuiten. het egaliseert krasjes, kleine oneffenheden en plamuurgaatjes en creert een spiegelgladde ondergrond voor het afspuiten. gemakkelijk te verwerken en glad te schuren. overschilderbaar na ca. 1 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,32

STEEN PLAMUURMES

alabastine steen plamuurmes is een ideaal plamuurmes voor bijvoorbeeld kleine scheuren en gaten in steen. het heeft de juiste buigzaamheid voor een superglad eindresultaat en is voorzien van een stevig rvs blad en een comfortabel handvat voor een perfecte grip. de metalen achterkant is te gebruiken voor het sluiten van blikken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,72

STOPVERF

alabastine stopverf is geschikt voor het aanstoppen van ruiten in glassponningen. het heeft een uitstekende hechting op hout, beton en metaal en is geschikt voor zowel binnen als buiten. het is na ca. 2-6 weken overschilderbaar met alkydharsverf (afhankelijk van temperatuur en luchtvochtigheid). het is dan nog niet volledig uitgehard, maar wel overschilderbaar. bij het overschilderen met een acrylverf moet eerst een alkyd primer of grondverf gebruikt worden. maximale diepte: 1 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,56

STRUCTUURKIT

structuurkit voor het vullen van scheuren en naden in structuurondergronden. ook geschikt voor reparaties in structuurverf. geschikt voor zowel binnen als buiten. Ÿook geschikt voor vochtige ruimtes. overschilderbaar na ca. 10 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,72

STRUCTUURVERF 2 IN 1 ELASTISCHE STRUCTUURVERF

alabastine structuurverf 2 in 1 elastische structuurverf is een unieke, blijvend elastische structuurverf die haarscheurtjes permanent voorkomt en repareert, ook in werkende muren. bovendien repareert het kleine oneffenheden. het heeft een volle korrel, is extra duurzaam, goed dekkend en kan binnen en buiten worden aangebracht. verbruik: ca. 1,3 m per kg.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,88

STRUCTUURVERF 3-IN-1

alabastine structuurverf 3in1 extra fijn is een helder witte, in n laag dekkende structuurverf. het voorkomt en repareert haarscheurtjes en alle kleine oneffenheden blijvend en is geschikt voor binnen en buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,16

STRUCTUURVERF SNELDROGEND

alabastine structuurverf sneldrogend fijn is een helder witte, in n laag dekkende structuurverf. het is al na 3 uur volledig droog, heeft een fijne structuur en is geschikt voor binnen en buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,32

SUPER AFBIJT

alabastine super afbijt verwijdert snel en grondig vele verfsoorten, vernissen en latex. het kan ook gebruikt worden op steenachtige ondergronden. het bevat geen metyleenchloryde en verwijdert tot 10 lagen in 1 keer. het is geschikt voor alle verfsoorten. verwerkingstijd: 20 minuten tot 4 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,20

SUPER AFBIJT EXTRA KRACHTIG

alabastine extra krachtige super afbijt is super krachtig, verwijdert meerdere lagen in n keer, is geschikt voor alle verfsoorten en is mc vrij.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,88

SUPER VLOERLIJM AFBIJT

alabastine super vloerlijmafbijt is een krachtige, snel werkende, methyleenchloridevrije vloerlijmverwijderaar voor binnen. het verwijdert zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen lijm en is toepasbaar op hout, steen en metaal. het verwijdert geen waterkit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,32

SUPERIEURE EGALISEERPASTA

alabastine superieure egaliseerpasta is geschikt om beschadigingen tot 5 mm in n laag te repareren en egaliseren. ook is het mogelijk om een structuurwand makkelijk glad te maken met deze egaliseerpasta. hiervoor wordt de alabastine spaan en strijker aangeraden. verbruik: 20 kg is geschikt voor ca. 12 m.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

53,52

SUPERIEURE MUURVULLER

alabastine superieure muurvuller is geschikt voor het in n keer vullen van scheuren en kleine en grote gaten voor een spiegelglad eindresultaat. het is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden, zoals steen, beton, stuc- en pleisterwerk, gips- en spaanplaten, vrijwel alle houtsoorten en polystyreen. door de lichtgewichtformule is het ideaal voor verticale en plafondreparaties en het is ook geschikt voor het modelleren en repareren van sierlijsten en ornamenten. het is ook buiten en in vochtige ruimtes toepasbaar, mits goed afgewerkt met minimaal 2 verflagen of een volledig afgewerkte tegelwand. het is geschikt voor binnen en buiten, maar niet toepasbaar op vochtige ondergronden, metaal, kunststof en pvc en het is overschilderbaar met watergedragen verf na ongeveer 2 uur. maximale laagdikte: 5 cm. maximale diepte: 10 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,56

SUPERSTERK VULLER (HOUT)

alabastine supersterke houtvuller is een 2-componenten polyesterplamuur voor ijzersterke reparaties aan hout, metaal, steen en polyester. het is binnen 15 minuten uitgehard en zowel binnen als buiten te gebruiken. het is niet geschikt voor acrylverfsystemen, krimpt niet, zakt niet uit en vult gaten tot max. 1 cm diep in een keer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,48

SUPERSTERK VULLER (STEEN)

alabastine supersterk vuller is het ideale sneldrogende vulmiddel voor het vastzetten van o.a. trapleuningen, gordijnrails, hekwerken en contactdozen binnen en buiten. het droogt wit op en is dan ook prima te overschilderen. de reparatie is in 15 minuten muurvast en het is ideaal als schroeven niet meer mogelijk is. verwerkingstijd: 5 minuten. droogtijd: ca. 1 uur. het is belastbaar na ca. 24 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,80

TEGELGRONDVERF 1K

alabastine tegelgrondverf 1 komponent voor binnen zorgt voor een perfecte ondergrond voor het overschilderen van tegels en voegen. het heeft een optimale hechting op gladde tegelondergronden en is een zeer goede basis voor de alabastine tegellak. overschilderbaar na ca. 15 uur. verbruik: ca. 18 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,00

TEGELLAK 1K

speciale hoogglanslak voor tegels binnen die reeds behandeld zijn met alabastine tegelgrondverf. geschikt voor het waterbestendig aflakken van bestaand tegelwerk. niet geschikt voor het overschilderen van tegels en voegen in de douche en rondom de badkuip. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,76

TEGELLAK 2K

alabastine warmwaterbestendige tegellak 2-componenten is een speciale, slijtvaste hoogglanslak voor gladde tegels binnen die reeds behandeld zijn met alabastine warmwaterbestendige tegelgrondverf. dit product is speciaal voor het overschilderen van tegels en voegen in de douche en rondom de badkuip en in de keuken. het is volledig droog na 72 uur en belastbaar na 24 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,04

ULTRA AFBIJT

alabastine ultra afbijt is speciaal voor het eenvoudig verwijderen van vele verfsoorten, vernissen en latex. met dit product is schrapen of krabben niet meer nodig en ontstaan er geen beschadigingen. het verwijdert tot 15 lagen in 1 keer. verbruik: 1 pot is geschikt voor 1 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,20

UNIVERSELE ONTVETTER

alabastine universele ontvetter is een krachtige, geconcentreerde ontvetter en reiniger voor muren en plafonds. het verbetert de hechting van voorstrijk, nieuwe muurverf of behang.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,96

VERFREINIGER

alabastine verfreiniger is een speciaal product dat effectiever is dan ammonia ter voorbereiding op nieuw schilderwerk. deze ontvettende verfreiniger heeft een aangename geur door toevoeging van oxygen clean. krachtige, geconcentreerde reiniger en ontvetter voor muren, plafonds en geschilderd hout. verbetert de hechting van nieuwe muurverf, lak en behang, voor een perfect eindresultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,56

VERHARDER

alabastine verharder is te gebruiken bij polyesterplamuur, glasvezelplamuur, polyesterhars en glasmat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,12

VLOER VULLER

alabastine vloervuller is een speciaal vulmiddel met een ijzersterk, slijtvast resultaat voor het vullen van gaten en scheuren in vloeren. het biedt bovendien uitstekende hechting op beton en cement. het is overschilderbaar na ca. 1 uur en belastbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 11-14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,80

VOCHTBESTENDIGE EGALISEERPASTA

alabastine vochtbestendige egaliseerpasta is geschikt voor het eenvoudig egaliseren van tegels of beschadigde wanden in vochtige ruimtes zoals de badkamer. na het aanbrengen van deze kant-en-klare pasta is de muur klaar om te schilderen, tegelen of behangen. het is ook geschikt voor wanden met vochtdoorslag en voor wanden buiten. het is aan te brengen met de alabastine spaan en strijker tot 3 mm in n laag. het is overschilderbaar na ca. 8 uur. verbruik: ongeveer 15 kg is voldoende voor ongeveer 9 m (afhankelijk van laagdikte en ondergrond).

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

57,64

VOEGEN EN TEGELRAND REPARATIE

alabastine voegen en tegelrand reparatie is speciaal ontwikkeld voor het eenvoudig repareren en vullen van voegen en het lijmen van kapotte of losse tegels. het is geschikt voor vochtige ruimtes binnen. droogtijd: 24 uur. het is gebruiksklaar met een verbruik van ca. 6-10 m per tube.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,96

VOEGEN MAKEOVER SET

de alabastine voegen makeoverset maakt uw voegen weer als nieuw. set van 3 tubes van 220 ml. inhoud: voegenreiniger 220 vr. sterk geconcentreerde voegenreiniger in gelvorm. voor het optimaal reinigen en ontvetten van alle voegen. verwijdert al het vuil en kalkaanslag. alleen geschikt voor binnen. eenvoudig aan te brengen dankzij het handige sponsje. spettert en drupt niet. voegenfris 220vf-wi. voor het opfrissen en omkleuren van voegen. geschikt voor alle vochtige ruimtes. schrobvast en hecht alleen op voegen. alleen geschikt voor binnen. eenvoudig aan te brengen met het tubesponsje. voegenbeschermer 220-vb. beschermt voegen langdurig tegen vocht kalkaanslag vuil en verkleuren. houdt de voegen blijvend mooi. eenvoudig aan te brengen met het handige sponsje. brengt een transparant flinterdun beschermlaagje aan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,50

VOEGENBESCHERMER

deze voegenbeschermer zorgt voor langdurige bescherming van binnenvoegen tegen vocht, kalk en vuil. geschikt voor vochtige ruimtes zoals keuken, toilet en badkamer. niet geschikt voor poreuze voegen waarin kunststoffen, zoals siliconen of epoxy, zijn verwerkt of voegen die zijn behandeld met een waterafstotend middel. ook niet geschikt voor voegen van normaal metselwerk en tegels die geschilderd zijn. een tube is voldoende voor een tegeloppervlak van ca. 9 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,24

VOEGENFRIS

voegenfris is speciaal geschikt voor het omkleuren en opfrissen van voegen in vochtige ruimtes binnen. het product hecht zich alleen op voegen en is eenvoudig aan te brengen met een ingebouwd handig sponsje. uitgehard na ca. 1 uur. schrobvast en overschilderbaar na ca. 3 weken. verbruik: ongeveer 36 m/ltr. niet geschikt voor niet poreuze voegen waarin kunststoffen,zoals siliconen of epoxy, verwerkt zijn en voegen die zijn behandeld met een waterafstotend middel. ook niet geschikt voor geschilderde tegels, ongeglazuurde tegels en vloertegels. een tube is voldoende voor een tegeloppervlak van ca. 8 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,24

VOEGENREINIGER

alabastine voegenreiniger reinigt vuil en kalkaanslag van alle binnenvoegen tussen wand- en vloertegels, schoon metselwerk, steenstrips en baksteen. ideaal als voorbehandelingsproduct voor het aanbrengen van alabastine voegen en tegelrandreparatie, voegenfris of voegenbeschermer. een tube is voldoende voor een tegeloppervlak van ca. 8 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,76

VOEGPASTA WAND EN VLOER

alabastine voegpasta wand en vloer is geschikt voor het voegen van wand- en vloertegels, binnen en buiten. het is zeer eenvoudig aan te brengen, waterdicht en watervast. het is uitstekend geschikt voor de badkamer, toilet en keuken, warmwaterbestendig en zeer goed reinigbaar. het is niet geschikt voor poreuze tegels, natuursteen en langdurige waterbelasting. voegbreedte: 1-6 mm. droogtijd: 24 uur en warmwaterbestendig na 48 uur.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,68

VOORSTRIJK ALLES-IN-1

alabastine voorstrijk alles-in-1 is geschikt als voorbehandeling voor latex-, muur-, structuurverf en behang. het isoleert vlekken, fixeert poederende ondergronden, heft zuigende werking op en verbetert de hechting. het is geschikt voor ondergronden zoals steen, beton en gasbeton, pleister- en stucwerk, gipsplaten, baksteen, cement en kalkzandsteen, binnen en buiten. onverdund isoleert het vlekken zoals nicotine-, roet-, teer-, potlood-, thee-, viltstift- en lekkagevlekken (10 m per liter). verdund (1 op 2) zet het poederende ondergronden zoals veegvast en witkalk vast (20 m per liter). verdund (1 op 3) heft het de zuigende werking van de ondergrond op (26 m per liter). het is overschilderbaar na 15 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,68

VOORSTRIJK GIPS EN BETON

alabastine voorstrijk gipsplaat/cellenbeton is een unieke formule voor extreem zuigende ondergronden binnen en speciaal ontwikkeld voor de alabastine multi-klus sprayer, waardoor de klus 4x sneller klaar is. het heft de zuigende werking van de ondergrond op en verbetert de hechting. dit voorkomt aanzetten en kleurverschillen. bovendien zorgt het voor een zuiniger verfverbruik en een betere dekking en worden lastige poederende ondergronden vastgezet. het is ook geschikt voor structuurverf en pleisters. het is niet geschikt voor niet-zuigende ondergronden. het is overschilderbaar na ca. 3 uur. verbruik: ca. 60 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,21

VOORSTRIJK HECHTING

alabastine voorstrijk hechting verbetert hechting van egaliseermiddel, tegellijm en verf. het is ideaal als voorbereiding voor het klussen op zuigende ondergronden. het is geschikt voor wanden en vloeren op ondergronden zoals steen, beton en gasbeton, onbehandeld pleister- en stucwerk, gipsplaten, baksteen, cement, en kalkzandsteen, binnen en buiten. het is volledig droog na minimaal 3 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,68

VOORSTRIJK HECHTING GESLOTEN ONDERGRONDEN

alabastine voorstrijk hechting gesloten ondergronden verbetert de hechting van egaliseermiddel op gesloten, gladde, niet-zuigende ondergronden. het is geschikt voor gesloten ondergronden zoals tegels, kaal beton en bestaande verflagen op wanden en vloeren binnen. het droogt transparant rood op. droogtijd: ca. 3 uur. verbruik: 5 kg is voldoende voor ca. 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,92

VOORSTRIJK VOCHTIGE MUREN EN KELDERS

alabastine voorstrijk vochtige muren en kelders is een speciale voorstrijk voor vochtige binnenmuren als gevolg van optrekkend vocht en vochtdoorslag van buiten. het voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag, vochtplekken, schimmelvorming en afbladderende verf. zelfs loskomend behang wordt voorkomen. na behandeling kan direct latex of behang worden aangebracht. het is stofdroog na 4 uur en volledig droog na 24 uur. verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,52

WARMWATERBESTENDIGE TEGELGRONDVERF 2K

alabastine warmwaterbestendige tegelgrondverf 2k is een 2-componenten grondverf op waterbasis met superieure hechting op geglazuurde wand- en vloertegels, speciaal voor bad en douche. het is na minimaal 16 uur en maximaal 72 uur droging (bij 20c) kan de tegelgrondverf worden overschilderd met alabastine tegellak. verbruik: ca. 32 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,08

XTRA VOORSTRIJK ALLES-IN-1

alabastine xtra voorstrijk alles-in-1 is te gebruiken als voorbehandeling voor latex-, muur-, structuurverf en behang. het isoleert vlekken, fixeert poederende ondergronden, heft zuigende werking op en verbetert de hechting. het is Ÿgeschikt voor ondergronden zoals steen, beton en gasbeton, pleister- en stucwerk, gipsplaten, baksteen, cement en kalkzandsteen. het is overschilderbaar na 15 uur. verbruik: 10-25 m per liter, afhankelijk van de mate van verdunning.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,80

XTRA VOORSTRIJK FIXEER

alabastine xtra voorstrijk fixeer is een sneldrogend voorstrijkmiddel voor het vastzetten van poreuze, poederende ondergronden. het dringt zeer diep in de ondergrond en voorkomt bladders in de verflaag. het is overschilderbaar na ca. 4 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,56

XTRA VOORSTRIJK VLEKKEN

alabastine xtra voorstrijk vlekken is een sneldrogende witte vlekkencoating voor het snel en blijvend bedekken van nicotine-, vet-, roest-, roet-, ballpoint-, potlood-, lijm-, lekkage- en teervlekken op wanden en plafonds. het isoleert vrijwel alle vlekken op wanden en plafonds en is overschilderbaar met alle soorten muurverf of latex. verbruik: ca. 7-9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,20

XTRA VOORSTRIJK ZUIGING EN HECHTING

alabastine voorstrijk zuigende ondergronden voorkomt aanzetten en kleurverschillen en leidt tot zuiniger verbruik van latex en structuurverf. het is overschilderbaar na ca. 3 uur. verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,56

Alabastine
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn