DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Alabastine

MULTI KLUS MUURREINIGER CONCENTRAAT

alabastine muurreiniger is een unieke formule speciaal ontwikkeld voor de alabastine multi-klus sprayer, waarmee je 4x sneller de klus kunt klaren. alabastine muurreiniger is een chloorvrij concentraat en verwijdert vet, vlekken en andere aanslag zonder de ondergrond aan te tasten. het kan gebruikt worden voor regulier reinigingsonderhoud of als voorbehandeling voor het verven, ter verbetering van de hechting. door toevoeging van oxygen clean heeft alabastine muurreiniger een aangename geur. verbruik: ca. 60 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,13

MUURVERF 2 IN 1 BADKAMER EN KEUKEN

alabastine muurverf 2 in 1 badkamer en keuken is een unieke muurverf met ingebouwde fungiciden die schimmelvorming voorkomen en bestrijden, zonder voorbehandeling. hiermee wordt dus veel tijd bespaard en wordt tegelijkertijd het beste resultaat voor de muur en het plafond gegarandeerd. het is volledig droog na 12 uur. verbruik: ca. 7 m per liter per laag.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,60

MUURVERF 2 IN 1 GIPSPLAAT LATEX

alabastine muurverf 2 in 1 gipsplaat latex is een unieke muurverf met ingebouwde voorstrijk die direct op gipsplaten kan worden aangebracht. droogtijd: stofdroog na 20 minuten. uithardtijd: volledig droog na 24 uur. verbruik: ca. 6-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,50

MUURVERF 2 IN 1 RENOVATIEVERF

alabastine synthetische 2 in 1 renovatieverf is een unieke synthetische verf die direct op poederende ondergronden kan worden aangebracht. hiermee verbetert de hechting en wordt o.a. afbladderen voorkomen, zonder dat er voorbehandeling nodig is. bovendien isoleert het vlekken. ideaal voor renovatie van oude muren en plafonds. deze verf zorgt voor tijdbesparing en garandeert tegelijkertijd het beste resultaat. volledig droog na 24 uur. verbruik: ca. 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,92

MUURVERF 2 IN 1 SPUITBUS

alabastine muurverf 2in1 spuitbus is een helderwitte muurverf waarmee eenvoudig plaatselijke beschadigingen zoals strepen en verkleuringen op de witte muur bijgewerkt kunnen worden. de goede dekking zorgt voor een blijvend mooi resultaat, het is sneldrogend (15 minuten) en het kan op alle soorten behandelde en onbehandelde muren worden gebruikt. verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,84

MUURVERF 2 IN 1 VOCHTIGE MUREN EN KELDERS

alabastine muurverf 2 in 1 vochtige muren en kelders is een unieke muurverf met ingebouwde vochtwerende voorstrijk die direct op vochtige muren kan worden aangebracht, zonder voorbehandeling. dit bespaart dus veel tijd en tegelijkertijd zorgt dit unieke product voor het beste resultaat voor de muur of het plafond. de verf voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag en vochtplekken op steen en beton, stuc- en pleisterwerk (op cementbasis). het is volledig droog na 24 uur. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,92

MUURVERF 2-IN-1 PLAFONDVERF

alabastine muurverf 2in1 plafondverf is een voorbehandeling en muurverf in 1, wat dus tijd bespaart. het is zonder voorbehandeling direct op zuigende ondergronden binnenshuis toe te passen. het voorkomt aanzetten en kleurverschillen, is ideaal voor nieuwbouwmuren en spuitwerk/plafonds en is doorgaans in 1 laag dekkend. rendement: ca. 6,8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,50

MUURVERF 2IN1 VLEKKEN

alabastine muurverf 2in1 vlekken is een unieke synthetische verf die direct op nicotine en andere vlekken kan worden aangebracht. de vlekken zijn in n laag blijvend gesoleerd en slaan dus niet door, zonder voorbehandeling. dit bespaart tijd en tegelijkertijd worden de beste resultaten voor de muren en plafonds gegarandeerd. het is volledig droog na ca. 12 uur. verbruik: ca. 8-9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,24

MUURVERF SNELDROGEND

alabastine muurverf sneldrogend is een matte, sneldrogende muurverf: het is al na 3 uur volledig droog. het zorgt voor een streeploos resultaat, is in n laag dekkend en reukarm. verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,76

ROLBARE VOORSTRIJK 4 IN 1

alabastine rolbare voorstrijk 4 in 1 is een witte voorstrijk op waterbasis, speciaal ontwikkeld voor beschadigde ondergronden met vlekken, haarscheurtjes of felle kleur. het geeft de ideale basislaag voor een mooi schilderresultaat. het kan eenvoudig snel en schoon met een roller aangebracht worden, zonder spetters. het is stofdroog na 1 uur en overschilderbaar na ca. 6 uur (afhankelijk van temperatuur, luchtvochtigheid en ondergrond). minimale verwerkingtemperatuur: 5c. het is overschilderbaar met alle soorten verf (alkyd en acryl). verbruik: 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,04

ROLBARE VOORSTRIJK DEKKEND WIT

alabastine rolbare voorstrijk is voor binnen en zorgt voor een witte basislaag voor betere dekking van de eindlaag. het is tevens geschikt als grondverf voor muren met felle of donkere kleuren. het heeft een uitstekende hechting op o.a. steen, beton, stucwerk, spuitwerk (spack), gipsplaten en plaatmateriaal. het is overschilderbaar na 6 uur met alle soorten muurverf. verbruik: ca. 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,80

ROLBARE VOORSTRIJK S&S

alabastine rolbare voorstrijk voor structuurverf en sierpleister is speciaal ontwikkeld om de hechting en het aanbrengen van structuurverf- en sierpleister te vergemakkelijken. hierdoor worden kleur- en structuurverschillen in de eindlaag voorkomen. overschilderbaar na ca. 6 uur. verbruik: ca. 6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,53

ROLBARE VOORSTRIJK VLOEREN

alabastine rolbare voorstrijk vloeren heft de zuigende werking op van de ondergrond. het verbetert de hechting van vloerverven, egaliseermiddelen of tegellijmen. de verpakking bevat een concentraat dat goed is voor 4 liter voorstrijk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,88

ROLBARE VOORSTRIJK ZUIGING EN HECHTING

alabastine rolbare voorstrijk zuiging en hechting heft de zuigende werking op, verbetert hechting en voorkomt aanzetten, kleurverschillen en afbladderen binnenshuis. het hecht uitstekend op steen, beton, pleister- en stucwerk, spuitwerk (spack), gips- en boardplaten en nieuwbouwmuren. heti s niet geschikt voor poederende en niet-zuigende ondergronden en het is na ca. 3 uur overschilderbaar met latex-, muur- en structuurverf. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,84

SNELDROGENDE VOORSTRIJK

alabastine voorstrijk sneldrogend zorgt voor een betere en egale dekking van de verf. het voorkomt aanzetten en kleurverschillen en zorgt voor zuiniger verbruik van latex of structuurverf. al na 3 uur is de ondergrond overschilderbaar. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,80

VOORSTRIJK GIPS EN BETON

alabastine voorstrijk gipsplaat/cellenbeton is een unieke formule voor extreem zuigende ondergronden binnen en speciaal ontwikkeld voor de alabastine multi-klus sprayer, waardoor de klus 4x sneller klaar is. het heft de zuigende werking van de ondergrond op en verbetert de hechting. dit voorkomt aanzetten en kleurverschillen. bovendien zorgt het voor een zuiniger verfverbruik en een betere dekking en worden lastige poederende ondergronden vastgezet. het is ook geschikt voor structuurverf en pleisters. het is niet geschikt voor niet-zuigende ondergronden. het is overschilderbaar na ca. 3 uur. verbruik: ca. 60 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,68

VOORSTRIJK HECHTING GESLOTEN ONDERGRONDEN

alabastine voorstrijk hechting gesloten ondergronden verbetert de hechting van egaliseermiddel op gesloten, gladde, niet-zuigende ondergronden. het is geschikt voor gesloten ondergronden zoals tegels, kaal beton en bestaande verflagen op wanden en vloeren binnen. het droogt transparant rood op. droogtijd: ca. 3 uur. verbruik: 5 kg is voldoende voor ca. 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,00

VOORSTRIJK VOCHTIGE MUREN EN KELDERS

alabastine voorstrijk vochtige muren en kelders is een speciale voorstrijk voor vochtige binnenmuren als gevolg van optrekkend vocht en vochtdoorslag van buiten. het voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag, vochtplekken, schimmelvorming en afbladderende verf. zelfs loskomend behang wordt voorkomen. na behandeling kan direct latex of behang worden aangebracht. het is stofdroog na 4 uur en volledig droog na 24 uur. verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,92

XTRA VOORSTRIJK ALLES-IN-1

alabastine xtra voorstrijk alles-in-1 is te gebruiken als voorbehandeling voor latex-, muur-, structuurverf en behang. het isoleert vlekken, fixeert poederende ondergronden, heft zuigende werking op en verbetert de hechting. het is Ÿgeschikt voor ondergronden zoals steen, beton en gasbeton, pleister- en stucwerk, gipsplaten, baksteen, cement en kalkzandsteen. het is overschilderbaar na 15 uur. verbruik: 10-25 m per liter, afhankelijk van de mate van verdunning.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,20

XTRA VOORSTRIJK FIXEER

alabastine xtra voorstrijk fixeer is een sneldrogend voorstrijkmiddel voor het vastzetten van poreuze, poederende ondergronden. het dringt zeer diep in de ondergrond en voorkomt bladders in de verflaag. het is overschilderbaar na ca. 4 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,92

XTRA VOORSTRIJK VLEKKEN

alabastine xtra voorstrijk vlekken is een sneldrogende witte vlekkencoating voor het snel en blijvend bedekken van nicotine-, vet-, roest-, roet-, ballpoint-, potlood-, lijm-, lekkage- en teervlekken op wanden en plafonds. het isoleert vrijwel alle vlekken op wanden en plafonds en is overschilderbaar met alle soorten muurverf of latex. verbruik: ca. 7-9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,00

Alabastine
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn