DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Alabastine

ALLES VULLER KANT EN KLAAR

alabastine allesvuller kant en klaar is geschikt voor het vullen en repareren van gaten en scheuren tot 2 cm diep in n keer. het heeft een uitstekende hechting op bijna alle ondergronden zoals pleister, baksteen, steen en beton, binnen en buiten. het is niet geschikt voor op vochtige ondergronden, plastic en metaal. het is na ongeveer 24 uur overschilderbaar met alle soorten verf. bij buitengebruik moet het direct na droging worden overgeschilderd met minimaal 2 lagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,58

ALLES VULLER POEDER

alabastine allesvuller poeder is perfect voor het vullen van grotere gaten (2 tot 5 cm diep). het is ook geschikt voor het zetten van o.a. hoeken en contactdozen en het is voor vrijwel alle ondergronden te gebruiken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,80

AUTOPLAMUUR

alabastine autoplamuur is een afwerkplamuur voor het egaliseren van krasjes, kleine oneffenheden en plamuurgaatjes in metaal, polyester en diverse andere materialen. de plamuur is sneldrogend en creert een spiegelgladde ondergrond voor het afspuiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,44

BAKSTEENREPARATIE

alabastine baksteenreparatie repareert scheuren en gaten in bakstenen blijvend, zowel binnen als buiten. het hecht uitstekend op alle soorten baksteen. na droging is het weersbestendig en slijtvast. het is snel en makkelijk vanuit een kitpistool aan te brengen. de droogtijd is 24-48 uur (afhankelijk van laagdikte, temperatuur en luchtvochtigheid). max. 1 cm per laag toepassen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,12

BUITENVOEG REPARATIE

alabastine buitenvoeg reparatie is een weerbestendig, slijtvast, overschilderbaar vulmiddel. het repareert beschadigde buitenvoegen blijvend, hecht uitstekend op steen, beton en cement en is snel en makkelijk met een kitpistool aan te brengen. het is volledig droog na 24-48 uur (afhankelijk van laagdikte, temperatuur en luchtvochtigheid) en overschilderbaar na ca. 8 uur. maximale diepte: 1 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,12

EXTRA ALLES VULLER STEEN

alabastine extra allesvuller steen is perfect voor het behalen van een spiegelglad resultaat, zonder schuren. het vult kleine en grote gaten in vrijwel alle materialen. het product zakt niet uit en is makkelijk modelleerbaar, waardoor het ideaal is voor plafonds. het is overschilderbaar met acrylverf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,32

EXTRA ALLESVULLER HOUT

alabastine extra alles vuller hout vult zowel grove nerven als kleine en grote gaten, zorgt voor een spiegelglad resultaat en is schroef- en spijkervast. door de lichtgewichtformule is dit vulmiddel ook ideaal voor verticale reparaties. het is niet geschikt voor vochtige ondergronden, metaal of kunststof en zowel binnen als buiten toepasbaar. maximale laagdikte: 10 cm per laag.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,92

GIPSPLAATVULLER

alabastine gisplaatvuller is een lichtgewicht flexibel vulmiddel dat niet krimpt en snel en gemakkelijk uit de koker is aan te brengen. het is geschikt voor het vullen van naden en schroefgaten in gipsplaten, blijvend flexibel en na slechts 1 uur overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,20

GIPSPLAATVULLER KANT EN KLAAR

alabastine gipsplaatvuller kant en klaar is een met vezels versterkt vulmiddel voor naden tussen gipsplaten en gaten van gipsplaatschroeven in wanden en plafonds. voor het vullen van naden tussen gipsplaten (zonder tape). geeft een perfect gladde ondergrond voor verven en behangen. dekking: ca. 7,5 meter gipsplaatnaad.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,56

GIPSPLAATVULLER POEDER

alabastine gipsplaatvuller is een met vezels versterkt vulmiddel waarmee je naden tussen gipsplaten en gaten in gipsplaten kunt vullen zonder tape. werkt makkelijk en geeft een spiegelglad eindresultaat. je nieuwe wand is snel klaar voor de volgende stap! geeft een perfect gladde ondergrond voor verven en behangen. versterkt met vezels. dekking: ca. 20 meter naad per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,48

GLASVEZELPLAMUUR

alabastine glasvezelplamuur is een grove plamuur die van pas komt bij ingrijpende hout-, metaal- en polyesterreparaties. dit product is ijzersterk doordat het met glasvezel is versterkt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,24

GROTE GATENVULLER KANT EN KLAAR

alabastine grote gatenvuller vult grote gaten en scheuren in n keer, zowel binnen als buiten. het zakt niet uit en is daardoor ook geschikt voor verticale en plafondreparaties. het is geschikt voor het dichten van leidingdoorvoeren en sleuven en ook voor het eenvoudig zetten van hoeken. het hecht uitstekend op steen, pleister- en stucwerk, beton, gipsplaten en polystyreen. het kan niet worden toegepast op vochtige ondergronden. de maximale laagdikte is 5 cm en de maximale diepte is 10 cm. het is overschilderbaar na ca. 24 uur met alle soorten verf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,72

GROTE GATENVULLER POEDER

alabastine grote gaten vuller is een lichtgewicht vulmiddel op cementbasis voor binnen en buiten dat diepe gaten tot 10 cm in n keer vult zonder uit te zakken. het is superglad af te werken en de uithardtijd is 24-36 uur bij een laag van 2-10 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,92

HAARSCHEURENVULLER

alabastine haarscheuren vuller is een vulmiddel voor haarscheuren tot 1 mm diep en repareert de scheurtjes onzichtbaar. het is makkelijk en snel met de kwast aan te brengen en overschilderbaar. droogtijd: 20 minuten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,96

HOUT VULLER

alabastine houtvuller is perfect voor alle houtsoorten, binnen en buiten. deze vuller is sneldrogend, uitstekend schuurbaar en overschilderbaar met elke verf. droogtijd: ca. 3 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,36

HOUTKIT FLEXIBEL

alabastine houtkit flexibel vult kieren en naden van kozijnen, deuren, trappen, plinten en overige verbindingen. het is blijvend flexibel, ideaal voor werkende ondergronden en uv- en weerbestendig. het is overschilderbaar na 24 uur en volledig uitgehard na ca. 10 dagen. verbruik: ongeveer 10 meter voeg van 5x5 mm per verpakking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,72

HOUTPLAMUUR UNIVERSEEL

alabastine houtplamuur universeel is geschikt voor het milieuvriendelijk en glad afwerken van nerven, krasjes en kleine beschadigingen in het hout. het is geschikt voor zowel geschilderd als ongeschilderd hout, is zeer makkelijk te verwerken en snel overschilderbaar met elke verf (droogtijd is ca. 1 uur). het is zowel binnen als buiten te gebruiken. dikte: max. 1 mm per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,60

HOUTREPARATIE

alabastine houtreparatie is een 2-componenten product om beschadigd hout duurzaam te repareren. scheuren, beschadigingen, afgebroken hoeken bij kozijnen, deuren en meubels kunnen hiermee ijzersterk gerepareerd worden. dit product heeft alle eigenschappen van hout en krimpt niet. dikte: horizontale delen max. 5 cm per laag, verticale delen max. 2 cm per laag. droogtijd: ca. 6 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,04

HOUTROT STOP

alabastine houtrotimpregneer is een houtrotstop die zacht en verrot hout, binnen en buiten, weer hard maakt. het voorkomt verdere aantasting van het hout en krimpt niet. droogtijd: ca. 6 uur.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,00

HOUTROTIMPREGNEER PROFESSIONEEL

alabastine houtrotimpregneer professioneel zorgt voor een perfecte voorbehandeling voordat een beschadiging gevuld kan worden met alabastine houtrotvuller professioneel. het impregneert en versterkt het door houtrot aangetaste hout. hierdoor wordt de ondergrond steviger om een reparatie op aan te brengen. deze stevige ondergrond zorgt er ook voor dat het vulmiddel beter zal hechten aan het hout. hierdoor wordt de reparatie nog duurzamer. na het aanbrengen kan na 30 minuten al gestart worden met het vullen van de beschadiging. het is alleen te gebruiken in combinatie met houtrotvuller professioneel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,72

HOUTROTVULLER

alabastine houtrotvuller levert gegarandeerd professionele kwaliteit voor definitieve reparatie van verrot hout, binnen en buiten. het is uitstekend schuur-, spijker- en schroefbaar. dikte: horizontale delen max. 5 cm per laag, verticale delen max. 2 cm per laag. droogtijd: ca. 6 uur.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,44

HOUTROTVULLER PROFESSIONEEL

alabastine houtrotvuller professioneel is geschikt voor reparatie van beschadigingen door houtrot op bijvoorbeeld kozijnen, deuren, dorpels of tuinhuis, binnen en buiten. door de flexibele eigenschappen vormt dit product zich gemakkelijk naar de juiste vorm en het zakt niet uit, zelfs niet bij grote reparaties. het is ook geschikt voor toepassing bij lage temperaturen en uitstekend schuurbaar. het is te overschilderen met alle soorten verf (alkyd en acryl) en beits.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,08

HOUTROTVULLER REPARATIESET

alabastine houtrot reparatieset is een complete set voor houtrotreparatie en biedt alles wat nodig is voor een perfect resultaat. dit pakket bestaat uit alabastine impregneer, alabastine houtrotvuller 500 gram, speciale reparatiespatel, mengplateau en een gebruiksaanwijzing. het is een professionele kwaliteit voor definitieve reparatie van verrot hout. het is uitstekend schuur-, spijker- en schroefbaar. dikte: horizontale delen max. 5 cm per laag, verticale delen max. 2 cm per laag. verwerkingstijd: 20 minuten. droogtijd: 6 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,68

HOUTVULLER KOKER

alabastine houtvuller is geschikt voor het moeiteloos vullen van scheuren en naden tot 1 cm in alle houtsoorten binnen en buiten. het is sneldrogend, uitstekend schuurbaar en overschilderbaar met elke verf na ca. 3 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,44

KNEEDBAAR HOUT

alabastine kneedbaar hout repareert kleine scheurtjes en gaatjes in hout. zoals de naam al aangeeft, is het een kneedbare vulling voor hout. het is zowel binnen als buiten toe te passen en er zitten geen oplosmiddelen in. het is bovendien verkrijgbaar in 6 houtkleuren en wit die onderling mengbaar zijn. hierdoor kan ook zelf een kleur gecreerd worden. dikte: max. 1 cm per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,56

LAKPLAMUUR

alabastine lakplamuur is perfect geschikt voor het repareren van lakbeschadigingen en kleine krasjes. het is speciaal ontwikkeld voor geschilderd en gegrond hout, zowel binnen als buiten. het is na ongeveer 14 uur droogtijd overschilderbaar met alle gangbare verven. dikte: max. 1 mm per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,48

MDF VULLER

alabastine mdf vuller is speciaal ontwikkeld voor mdf en is het enige vulmiddel dat na aflakken onzichtbaar is. spiegelglad eindresultaat. al na 2 uur overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,72

MUUR VULLER POEDER

alabastine muur vuller is geschikt voor het repareren en vullen van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds. het droogt wit op, is sneldrogend en het is geschikt voor gaten en scheuren tot max 2-3 cm per laag. droogtijd: ca. 2 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,38

MUURGLAD

alabastine muurglad is geschikt voor het glad maken van beschadigde of gestructureerde muren zoals wanden met structuurverf, sierpleister of granol. het is ook geschikt voor cellenbeton, glasweefsel en kaal beton. het is zeer makkelijk aan te brengen met de roller en eenvoudig glad te strijken met de gladstrijker. het is na 8-12 uur overschilderbaar met alle soorten muurverf en te behangen. verbruik: ca. 12-15 meter per 5 liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,24

MUURGLAD SUPERIEUR

alabastine muurglad superieur is speciaal voor het repareren en egaliseren van beschadigingen tot 5 mm in wanden en plafonds. het is geschikt voor grove structuurondergronden zoals grove structuurverf, granol, sierpleister en spackondergronden. het is ook geschikt voor muren met glasweefselbehang, kale betonmuren en muren van gips- en cellenbetonblokken. het is alleen geschikt voor binnen en niet geschikt voor buiten, vochtige ruimtes en muren met vochtdoorslag. het is na ca. 12 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 0.8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,00

MUURGLAD TOEBEHOREN

alabastine muurgladroller en -strijker zorgen ervoor dat muurglad makkelijk opgebracht, verdeeld en afgewerkt kan worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,04

MUURGLAD VOCHTBESTENDIG

alabastine muurglad vochtbestendig is speciaal voor het gladmaken van oneffenheden en krassen in vochtige ruimtes. het is geschikt voor beschadigingen in gestructureerde muren zoals structuurverf, sierpleister en spack op o.a. steen, beton, pleister- en stucwerk, cement, gipsplaten en tegels. het is geschikt voor binnen en buiten, natte ruimtes of wanden met vochtdoorslag. de maximale laagdikte is 3 mm, er kunnen meerdere lagen worden aangebracht indien nodig. het is na ca. 8 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 1,2 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,00

MUURVULLER GRANULAAT

alabastine muurvuller granulaat is een slijtvast vulmiddel voor gaten en scheuren binnen, tot ca. 2 cm diep. het stuift niet, is handig te doseren en werkt glad af.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,25

POLYESTER GLASMAT

alabastine polyester glasmat helpt bij snelle, ijzersterke reparaties aan metaal, polyester, hout en kunststoffen. de glasmat is te gebruiken i.c.m. alabastine polyesterhars en verharder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,76

POLYESTER PLAMUUR

alabastine polyesterplamuur is een reparatieplamuur voor het repareren van gaten en deuken (max. 5 mm diep) in metaal, hout, polyester en diverse andere materialen. dit flexibele product is overigens heel gemakkelijk glad te schuren. droogtijd: ca. 20 minuten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,40

POLYESTER REPARATIESET

alabastine polyester reparatieset is een complete set voor ingrijpende reparaties aan metaal, polyester, hout en diverse kunststoffen. dit product overbrugt zeer grote gaten en is ijzersterk. verpakking: 240 gr. polyesterhars, 10 gr. verharder, 1/8 m glasmat. droogtijd: 20 minuten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,96

POLYESTERHARS

alabastine polyester hars is ideaal voor snelle, ijzersterke reparaties aan metaal, polyester, hout en kunststoffen. het kan voor het beste resultaat gebruikt worden i.c.m. met de alabastine polyester glasmat en verharder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,08

QUICK & EASY BOUWSCHEURVULLER

alabastine quick & easy bouwscheurvuller is ideaal voor het vullen van zet- en krimpscheuren in bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen. het hecht uitstekend op pleister- en stucwerk, gipsplaten, beton en steen. het is niet geschikt voor vochtige ondergronden, metaal, aluminium, kunststof of pvc. het is zowel binnen als buiten toepasbaar en zeer gemakkelijk in gebruik: er is geen kitpistool nodig. de maximale scheurbreedte is 2 mm en het product is overschilderbaar na ca. 30 minuten (bij 20c, 2 mm laagdikte) met alle soorten muurverf. kleur: gebroken wit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,12

REPARATIEPLAATJES

alabastine reparatieplaatjes maken het repareren van grotere beschadigingen eenvoudiger. de plaatjes kunnen als mal gebruikt worden bij het repareren van hoeken in deuren en kozijnen. hierdoor is het heel eenvoudig om een strakke hoek te maken. de set bestaat uit 5 plaatjes van verschillende maten. daarom is er altijd een maat die goed past bij de klus. ze zijn te gebruiken met alabastine houtrotvuller, alabastine houtrotvuller professioneel en alabastine houtreparatie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,24

S.O.S. HOUTVULLER

houtvuller voor het in n keer vullen van kleine gaatjes, nerven en beschadigingen in hout. hecht uitstekend op alle houtsoorten. dit product geeft direct een spiegelglad eindresultaat zonder te schuren. door de lichtgewicht formule is dit product ideaal voor verticale reparaties. geschikt voor zowel buiten als binnen, maar niet toepasbaar op vochtige ondergronden. met watergedragen verf overschilderbaar na 2 uur (bij 20c), met alkydverf overschilderbaar na 24 uur (bij 20c). kleur: wit. maximale laagdikte is 5 cm per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,68

S.O.S. MUURVULLER

alabastine s.o.s. muurvuller is geschikt voor het in n keer vullen van kleine gaatjes en beschadigingen in steen, beton, stuc- en pleisterwerk en gipsplaten. dit product geeft direct een spiegelglad eindresultaat zonder te schuren. door de lichtgewicht formule is dit product ideaal voor plafondreparaties en geschikt voor zowel buiten als binnen, maar niet toepasbaar op vochtige ondergronden. met watergedragen verf overschilderbaar na 2 uur (bij 20c), met alkydverf overschilderbaar na 24 uur (bij 20c). kleur: wit. de maximale laagdikte is 5 cm per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,68

SCHEUREN EN NADENVULLER TUBE

alabastine scheuren en nadenvuller is een blijvend elastisch vulmiddel tegen scheuren in werkende ondergronden. het is al na 1 uur overschilderbaar en geschikt voor binnen en buiten. verbruik: 20 m, bij een scheur van 4 x 4 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,40

SCHEUREN- EN NADENVULLER KOKER

alabastine scheuren en naden vuller is een blijvend elastisch vulmiddel tegen scheuren in werkende ondergronden. het is al na 1 uur overschilderbaar en kan makkelijk en snel met behulp van een kitpistool worden aangebracht. het is geschikt voor binnen en buiten. verbruik: ca. 20 meter bij een scheur van 4 x 4 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,96

SIERPLEISTER VULLER

alabastine sierpleistervuller repareert blijvend en onzichtbaar alle gaten en scheuren in sierpleister. het is bedoeld voor binnenmuren en droogt wit op. het is geschikt voor het bijwerken van beschadigingen en scheuren in o.a. sierpleister, granol en structuurverf. droogtijd: 12 uur. dikte: max. 10 mm per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,72

SNELDROGENDE GROTE GATENVULLER

alabastine sneldrogende grote gatenvuller is een 2-componenten, oplosmiddelvrij vulmiddel voor het snel en duurzaam repareren van grote scheuren en gaten. het is geschikt voor het dichten van leidingdoorvoeren en sleuven en ook voor het in n keer zetten van hoeken, zonder uitzakken. het hecht uitstekend op steen, pleister, stucwerk, beton en gipsplaten. het is na ca. 30 minuten schuurbaar en na ca. 20 minuten overschilderbaar met alle soorten verf. het is tevens schroef-, boor en spijkerbaar en geschikt voor zowel buiten als binnen (niet voor vochtige ruimtes). de maximale laagdikte is 5 cm en de maximale diepte is 10 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,00

SNELDROGENDE HOUTREPARATIE

alabastine sneldrogende houtreparatie is een oplosmiddelvrij middel voor het snel repareren van beschadigd en verrot hout. het is in 30 minuten droog, minder schadelijk voor het milieu en krimpt niet. dikte: max. 3 cm per laag. verwerkingstijd: 20 minuten. droogtijd: 2 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,16

SNELDROGENDE HOUTROTVULLER (2K)

alabastine sneldrogende houtrotvuller 2k is speciaal ontwikkeld voor het snel, ijzersterk en duurzaam repareren van houtrotbeschadigingen aan o.a. kozijnen, deuren, dorpels en tuinhuisjes, binnen en buiten. het is sneldrogend (na 20 minuten overschilderbaar), heeft een uitstekende hechting, is vormvast, zakt niet uit en krimpt niet. het is blijvend flexibel en vangt de werking van het hout op, perfect schuurbaar, spijker- en schroefbaar en overschilderbaar met alle soorten verf (alkyd en acryl) of beits.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,32

SNELDROGENDE MUURVULLER

alabastine sneldrogende muurvuller is geschikt voor snelle reparaties van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds. met deze muurvuller voor binnen en buiten worden oneffenheden in de muur onzichtbaar gemaakt. het is na ca. 30 minuten overschilderbaar. dikte: max. 1 cm per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,70

SNELPLAMUUR

alabastine snelplamuur is al na 30 minuten overschilderbaar met alle gangbare verven. het is te gebruiken voor schilderwerk op hout, metaal of polyester, ouder dan een half jaar. het is zowel binnen als buiten te gebruiken. dikte: max. 1 mm per laag.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,24

SPACKSPRAY

alabastine spackspray is geschikt voor het bijwerken en repareren van spack- en spuitwerk op wanden en plafonds binnen. het is ook geschikt om plaatselijk structuur aan te brengen. het is toepasbaar op pleisterwerk, gips- en spaanplaten en cellen betonnen oppervlakken. het is ook geschikt voor badkamer en toilet. verbruik: ca. 3-8 m per liter, afhankelijk van de grofte van de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,60

SPACKVULLER

alabastine spackvuller is geschikt voor het vullen en repareren van gaten en scheuren in spack, spuitwerk en stucwerk. het is ook toepasbaar in vochtige ruimtes en geschikt voor binnen en buiten. het is overschilderbaar na ca. 10 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,72

SPUITPLAMUUR

alabastine spuitplamuur is de ideale afwerkplamuur bij bijvoorbeeld carrosseriereparaties. het is ook uitstekend te gebruiken als grondlaag voor het afspuiten. het egaliseert krasjes, kleine oneffenheden en plamuurgaatjes en creert een spiegelgladde ondergrond voor het afspuiten. het is gemakkelijk te verwerken en glad te schuren. het is overschilderbaar na ca. 1 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,44

STOPVERF

alabastine stopverf is geschikt voor het aanstoppen van ruiten in glassponningen. het heeft een uitstekende hechting op hout, beton en metaal en is geschikt voor zowel binnen als buiten. het is na ca. 2-6 weken overschilderbaar met alkydharsverf (afhankelijk van temperatuur en luchtvochtigheid). het is dan nog niet volledig uitgehard, maar wel overschilderbaar. bij het overschilderen met een acrylverf moet eerst een alkyd primer of grondverf gebruikt worden. maximale diepte: 1 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,80

STRUCTUURKIT

alabastine structuurkit is voor het vullen van scheuren en naden in structuurondergronden, binnen en buiten. het is ook geschikt voor reparaties in structuurverf en kan ook worden toegepast in vochtige ruimtes. het is overschilderbaar na ca. 10 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,64

SUPERIEURE MUURVULLER

alabastine superieure muurvuller is geschikt voor het in n keer vullen van scheuren en kleine en grote gaten voor een spiegelglad eindresultaat. het is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden, zoals steen, beton, stuc- en pleisterwerk, gips- en spaanplaten, vrijwel alle houtsoorten en polystyreen. door de lichtgewichtformule is het ideaal voor verticale en plafondreparaties en het is ook geschikt voor het modelleren en repareren van sierlijsten en ornamenten. het is ook buiten en in vochtige ruimtes toepasbaar, mits goed afgewerkt met minimaal 2 verflagen of een volledig afgewerkte tegelwand. het is geschikt voor binnen en buiten, maar niet toepasbaar op vochtige ondergronden, metaal, kunststof en pvc en het is overschilderbaar met watergedragen verf na ongeveer 2 uur. maximale laagdikte: 5 cm. maximale diepte: 10 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,88

SUPERSTERK VULLER (HOUT)

alabastine supersterke houtvuller is een 2-componenten polyesterplamuur voor ijzersterke reparaties aan hout, metaal, steen en polyester. het is binnen 15 minuten uitgehard en zowel binnen als buiten te gebruiken. het is niet geschikt voor acrylverfsystemen, krimpt niet, zakt niet uit en vult gaten tot max. 1 cm diep in een keer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,72

SUPERSTERK VULLER (STEEN)

alabastine supersterk vuller is het ideale sneldrogende vulmiddel voor het vastzetten van o.a. trapleuningen, gordijnrails, hekwerken en contactdozen binnen en buiten. het droogt wit op en is dan ook prima te overschilderen. de reparatie is in 15 minuten muurvast en het is ideaal als schroeven niet meer mogelijk is. verwerkingstijd: 5 minuten. droogtijd: ca. 1 uur. het is belastbaar na ca. 24 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,72

VERHARDER

alabastine verharder is te gebruiken bij polyesterplamuur, glasvezelplamuur, polyesterhars en glasmat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,60

Alabastine
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn