DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Alabastine

ALLES VULLER KANT EN KLAAR

alabastine allesvuller kant en klaar is geschikt voor het vullen en repareren van gaten en scheuren tot 2 cm diep in één keer. het heeft een uitstekende hechting op bijna alle ondergronden zoals pleister, baksteen, steen en beton, binnen en buiten. het is niet geschikt voor op vochtige ondergronden, plastic en metaal. het is na ongeveer 24 uur overschilderbaar met alle soorten verf. bij buitengebruik moet het direct na droging worden overgeschilderd met minimaal 2 lagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,58

ALLES VULLER POEDER

alabastine allesvuller poeder is perfect voor het vullen van grotere gaten (2 tot 5 cm diep). het is ook geschikt voor het zetten van o.a. hoeken en contactdozen en het is voor vrijwel alle ondergronden te gebruiken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,80

BAKSTEENREPARATIE

alabastine baksteenreparatie repareert scheuren en gaten in bakstenen blijvend, zowel binnen als buiten. het hecht uitstekend op alle soorten baksteen. na droging is het weersbestendig en slijtvast. het is snel en makkelijk vanuit een kitpistool aan te brengen. de droogtijd is 24-48 uur (afhankelijk van laagdikte, temperatuur en luchtvochtigheid). max. 1 cm per laag toepassen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,12

BUITENVOEG REPARATIE

alabastine buitenvoeg reparatie is een weerbestendig, slijtvast, overschilderbaar vulmiddel. het repareert beschadigde buitenvoegen blijvend, hecht uitstekend op steen, beton en cement en is snel en makkelijk met een kitpistool aan te brengen. het is volledig droog na 24-48 uur (afhankelijk van laagdikte, temperatuur en luchtvochtigheid) en overschilderbaar na ca. 8 uur. maximale diepte: 1 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,12

EXTRA ALLES VULLER STEEN

alabastine extra allesvuller steen is perfect voor het behalen van een spiegelglad resultaat, zonder schuren. het vult kleine en grote gaten in vrijwel alle materialen. het product zakt niet uit en is makkelijk modelleerbaar, waardoor het ideaal is voor plafonds. het is overschilderbaar met acrylverf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,32

EXTRA ALLESVULLER HOUT

alabastine extra alles vuller hout vult zowel grove nerven als kleine en grote gaten, zorgt voor een spiegelglad resultaat en is schroef- en spijkervast. door de lichtgewichtformule is dit vulmiddel ook ideaal voor verticale reparaties. het is niet geschikt voor vochtige ondergronden, metaal of kunststof en zowel binnen als buiten toepasbaar. maximale laagdikte: 10 cm per laag.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,92

GIPSPLAATVULLER

alabastine gisplaatvuller is een lichtgewicht flexibel vulmiddel dat niet krimpt en snel en gemakkelijk uit de koker is aan te brengen. het is geschikt voor het vullen van naden en schroefgaten in gipsplaten, blijvend flexibel en na slechts 1 uur overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,20

GIPSPLAATVULLER KANT EN KLAAR

alabastine gipsplaatvuller kant en klaar is een met vezels versterkt vulmiddel voor naden tussen gipsplaten en gaten van gipsplaatschroeven in wanden en plafonds. voor het vullen van naden tussen gipsplaten (zonder tape). geeft een perfect gladde ondergrond voor verven en behangen. dekking: ca. 7,5 meter gipsplaatnaad.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,56

GIPSPLAATVULLER POEDER

alabastine gipsplaatvuller is een met vezels versterkt vulmiddel waarmee je naden tussen gipsplaten en gaten in gipsplaten kunt vullen zonder tape. werkt makkelijk en geeft een spiegelglad eindresultaat. je nieuwe wand is snel klaar voor de volgende stap! geeft een perfect gladde ondergrond voor verven en behangen. versterkt met vezels. dekking: ca. 20 meter naad per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,48

GROTE GATENVULLER KANT EN KLAAR

alabastine grote gatenvuller vult grote gaten en scheuren in één keer, zowel binnen als buiten. het zakt niet uit en is daardoor ook geschikt voor verticale en plafondreparaties. het is geschikt voor het dichten van leidingdoorvoeren en sleuven en ook voor het eenvoudig zetten van hoeken. het hecht uitstekend op steen, pleister- en stucwerk, beton, gipsplaten en polystyreen. het kan niet worden toegepast op vochtige ondergronden. de maximale laagdikte is 5 cm en de maximale diepte is 10 cm. het is overschilderbaar na ca. 24 uur met alle soorten verf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,72

GROTE GATENVULLER POEDER

alabastine grote gaten vuller is een lichtgewicht vulmiddel op cementbasis voor binnen en buiten dat diepe gaten tot 10 cm in één keer vult zonder uit te zakken. het is superglad af te werken en de uithardtijd is 24-36 uur bij een laag van 2-10 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,92

HAARSCHEURENVULLER

alabastine haarscheuren vuller is een vulmiddel voor haarscheuren tot 1 mm diep en repareert de scheurtjes onzichtbaar. het is makkelijk en snel met de kwast aan te brengen en overschilderbaar. droogtijd: 20 minuten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,96

MUUR VULLER POEDER

alabastine muur vuller is geschikt voor het repareren en vullen van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds. het droogt wit op, is sneldrogend en het is geschikt voor gaten en scheuren tot max 2-3 cm per laag. droogtijd: ca. 2 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,38

MUURVULLER GRANULAAT

alabastine muurvuller granulaat is een slijtvast vulmiddel voor gaten en scheuren binnen, tot ca. 2 cm diep. het stuift niet, is handig te doseren en werkt glad af.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,63

QUICK & EASY BOUWSCHEURVULLER

alabastine quick & easy bouwscheurvuller is ideaal voor het vullen van zet- en krimpscheuren in bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen. het hecht uitstekend op pleister- en stucwerk, gipsplaten, beton en steen. het is niet geschikt voor vochtige ondergronden, metaal, aluminium, kunststof of pvc. het is zowel binnen als buiten toepasbaar en zeer gemakkelijk in gebruik: er is geen kitpistool nodig. de maximale scheurbreedte is 2 mm en het product is overschilderbaar na ca. 30 minuten (bij 20°c, 2 mm laagdikte) met alle soorten muurverf. kleur: gebroken wit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,12

S.O.S. MUURVULLER

alabastine s.o.s. muurvuller is geschikt voor het in één keer vullen van kleine gaatjes en beschadigingen in steen, beton, stuc- en pleisterwerk en gipsplaten. dit product geeft direct een spiegelglad eindresultaat zonder te schuren. door de lichtgewicht formule is dit product ideaal voor plafondreparaties en geschikt voor zowel buiten als binnen, maar niet toepasbaar op vochtige ondergronden. met watergedragen verf overschilderbaar na 2 uur (bij 20°c), met alkydverf overschilderbaar na 24 uur (bij 20°c). kleur: wit. de maximale laagdikte is 5 cm per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,68

SCHEUREN- EN NADENVULLER KOKER

alabastine scheuren en naden vuller is een blijvend elastisch vulmiddel tegen scheuren in werkende ondergronden. het is al na 1 uur overschilderbaar en kan makkelijk en snel met behulp van een kitpistool worden aangebracht. het is geschikt voor binnen en buiten. verbruik: ca. 20 meter bij een scheur van 4 x 4 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,96

SIERPLEISTER VULLER

alabastine sierpleistervuller repareert blijvend en onzichtbaar alle gaten en scheuren in sierpleister. het is bedoeld voor binnenmuren en droogt wit op. het is geschikt voor het bijwerken van beschadigingen en scheuren in o.a. sierpleister, granol en structuurverf. droogtijd: 12 uur. dikte: max. 10 mm per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,72

SNELDROGENDE GROTE GATENVULLER

alabastine sneldrogende grote gatenvuller is een 2-componenten, oplosmiddelvrij vulmiddel voor het snel en duurzaam repareren van grote scheuren en gaten. het is geschikt voor het dichten van leidingdoorvoeren en sleuven en ook voor het in één keer zetten van hoeken, zonder uitzakken. het hecht uitstekend op steen, pleister, stucwerk, beton en gipsplaten. het is na ca. 30 minuten schuurbaar en na ca. 20 minuten overschilderbaar met alle soorten verf. het is tevens schroef-, boor en spijkerbaar en geschikt voor zowel buiten als binnen (niet voor vochtige ruimtes). de maximale laagdikte is 5 cm en de maximale diepte is 10 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,00

SNELDROGENDE MUURVULLER

alabastine sneldrogende muurvuller is geschikt voor snelle reparaties van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in wanden en plafonds. met deze muurvuller voor binnen en buiten worden oneffenheden in de muur onzichtbaar gemaakt. het is na ca. 30 minuten overschilderbaar. dikte: max. 1 cm per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,70

SPACKSPRAY

alabastine spackspray is geschikt voor het bijwerken en repareren van spack- en spuitwerk op wanden en plafonds binnen. het is ook geschikt om plaatselijk structuur aan te brengen. het is toepasbaar op pleisterwerk, gips- en spaanplaten en cellen betonnen oppervlakken. het is ook geschikt voor badkamer en toilet. verbruik: ca. 3-8 m² per liter, afhankelijk van de grofte van de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,60

SPACKVULLER

alabastine spackvuller is geschikt voor het vullen en repareren van gaten en scheuren in spack, spuitwerk en stucwerk. het is ook toepasbaar in vochtige ruimtes en geschikt voor binnen en buiten. het is overschilderbaar na ca. 10 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,72

STRUCTUURKIT

alabastine structuurkit is voor het vullen van scheuren en naden in structuurondergronden, binnen en buiten. het is ook geschikt voor reparaties in structuurverf en kan ook worden toegepast in vochtige ruimtes. het is overschilderbaar na ca. 10 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,64

SUPERIEURE MUURVULLER

alabastine superieure muurvuller is geschikt voor het in één keer vullen van scheuren en kleine en grote gaten voor een spiegelglad eindresultaat. het is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden, zoals steen, beton, stuc- en pleisterwerk, gips- en spaanplaten, vrijwel alle houtsoorten en polystyreen. door de lichtgewichtformule is het ideaal voor verticale en plafondreparaties en het is ook geschikt voor het modelleren en repareren van sierlijsten en ornamenten. het is ook buiten en in vochtige ruimtes toepasbaar, mits goed afgewerkt met minimaal 2 verflagen of een volledig afgewerkte tegelwand. het is geschikt voor binnen en buiten, maar niet toepasbaar op vochtige ondergronden, metaal, kunststof en pvc en het is overschilderbaar met watergedragen verf na ongeveer 2 uur. maximale laagdikte: 5 cm. maximale diepte: 10 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,88

SUPERSTERK VULLER (STEEN)

alabastine supersterk vuller is het ideale sneldrogende vulmiddel voor het vastzetten van o.a. trapleuningen, gordijnrails, hekwerken en contactdozen binnen en buiten. het droogt wit op en is dan ook prima te overschilderen. de reparatie is in 15 minuten muurvast en het is ideaal als schroeven niet meer mogelijk is. verwerkingstijd: 5 minuten. droogtijd: ca. 1 uur. het is belastbaar na ca. 24 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,72

Alabastine
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn