DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Alabastine

MUURDECOR BETON EFFECT

alabastine muurdecor is een binnenmuurverf voor het creren van een uniek betoneffect. het egaliserend vermogen van deze verf zorgt ervoor dat het tevens geschikt is voor het wegwerken van oneffenheden en beschadigingen. het is toepasbaar op o.a. steen, pleister- en stucwerk, cement en gipsplaten. het is niet geschikt voor vochtige ruimtes en ruimtes met vochtdoorslag. dit product is makkelijk aan te brengen en egaal af te werken met een gladde muurroller en strijker. verbruik: op lichtbeschadigde wanden ca. 12 m en als structuurverf ca. 9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,80

MUURDECOR ZAND EFFECT

alabastine muurdecor is een decormuurverf voor het creren van een uniek zandeffect binnen. het egaliserend vermogen van deze verf zorgt ervoor dat het tevens geschikt is voor het wegwerken van oneffenheden en beschadigingen. het is toepasbaar op o.a. steen, pleister- en stucwerk, cement en gipsplaten. het is net geschikt voor vochtige ruimtes en ruimtes met vochtdoorslag. dit product is makkelijk aan te brengen en egaal af te werken met een gladde muurroller en strijker. rendement: ca. 9-12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,80

TEGELGRONDVERF 1K

alabastine tegelgrondverf 1 komponent voor binnen zorgt voor een perfecte ondergrond voor het overschilderen van tegels en voegen. het heeft een optimale hechting op gladde tegelondergronden en is een zeer goede basis voor de alabastine tegellak. overschilderbaar na ca. 15 uur. verbruik: ca. 18 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,00

TEGELLAK 1K

speciale hoogglanslak voor tegels binnen die reeds behandeld zijn met alabastine tegelgrondverf. geschikt voor het waterbestendig aflakken van bestaand tegelwerk. niet geschikt voor het overschilderen van tegels en voegen in de douche en rondom de badkuip. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,76

TEGELLAK 2K

alabastine warmwaterbestendige tegellak 2-componenten is een speciale, slijtvaste hoogglanslak voor gladde tegels binnen die reeds behandeld zijn met alabastine warmwaterbestendige tegelgrondverf. dit product is speciaal voor het overschilderen van tegels en voegen in de douche en rondom de badkuip en in de keuken. het is volledig droog na 72 uur en belastbaar na 24 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,04

WARMWATERBESTENDIGE TEGELGRONDVERF 2K

alabastine warmwaterbestendige tegelgrondverf 2k is een 2-componenten grondverf op waterbasis met superieure hechting op geglazuurde wand- en vloertegels, speciaal voor bad en douche. het is na minimaal 16 uur en maximaal 72 uur droging (bij 20c) kan de tegelgrondverf worden overschilderd met alabastine tegellak. verbruik: ca. 32 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,08

Alabastine
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn