DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Alabastine

BEHANGSTRIPPER

alabastine behangstripper is een krachtige, geconcentreerde verwijderaar voor alle soorten behang, zelfs niet absorberende behangsoorten. het weekt behang snel en moeiteloos los zonder de ondergrond te beschadigen en is ook te gebruiken met de alabastine multi-klus sprayer, waardoor de klus 4x sneller geklaard kan worden. verbruik: ca. 300 m/ltr. verpakking: 500 ml. flacon.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,32

EXTRA KRACHTIGE TEGELREINIGER

alabastine extra krachtige tegelreiniger verwijdert hardnekkige kalk- en cementsluiers en is uitstekend geschikt voor sterk vervuilde oppervlakken. het is veilig om mee te werken, want hoewel de tegelreiniger sterk geconcentreerd is, is het product ook biologisch afbreekbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,04

KIT EN STICKER VERWIJDERAAR

alabastine kit en sticker verwijderaar is een snelwerkende verwijderaar voor alle acryl-, siliconen- en butyleenkit. het verwijdert ook stickers en lijmresten, is eenvoudig en snel in gebruik, tast de ondergrond niet aan en creeert een schone ondergrond voor een sanitairstrip of kitlaag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,68

KWASTENREINIGER

alabastine kwastenreiniger is een krachtige reiniger voor het verwijderen van verfresten uit kwasten. het reinigt tot diep in de kern en houdt de borstelharen zacht waardoor de kwasten langer meegaan. verbruik: ca. 10 kwasten per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,12

MDF REINIGER

alabastine mdf reiniger is een reiniger voor het verwijderen van de waslaag op mdf. het zorgt voor 100% vetvrij en schoon mdf en voorkomt slechte hechting van (grond)verf. het is ook geschikt voor hdf. de doekjes zijn sterk en handig, hebben een frisse geur, irriteren niet en zijn zacht voor de handen. een verpakking van 24 doekjes is geschikt voor ca. 36 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,80

SANITAIR REPARATIE

alabastine sanitair reparatie repareert lakbeschadigingen aan sanitaire objecten binnen, en heeft een glanzend resultaat. het is watervast na ca. 4 dagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,64

SANITAIR STRIP

alabastine sanitair strip is een witte kit op rol voor een waterdichte afsluiting van naden langs bad, douche, aanrecht en wastafel. het is gemakkelijk en zonder geknoei te verwerken en de waterdichte afsluiting zorgt voor een blijvend mooi en strak eindresultaat. dekking: ongeveer 5 m per rol.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,84

SIERPLEISTERREINIGER

alabastine sierpleister reiniger is een geconcentreerd synthetisch reinigingsmiddel met milde geur, speciaal ontwikkeld voor het reinigen van sierpleister en structuurverf. het is chloorvrij en verwijdert vet, nicotine en roet zonder de ondergrond aan te tasten. het kan gebruikt worden voor regulier onderhoud of als voorbehandeling voor het verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,60

SUPER AFBIJT

alabastine super afbijt verwijdert snel en grondig vele verfsoorten, vernissen en latex. het kan ook gebruikt worden op steenachtige ondergronden. het bevat geen metyleenchloryde en verwijdert tot 10 lagen in 1 keer. het is geschikt voor alle verfsoorten. verwerkingstijd: 20 minuten tot 4 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,20

SUPER AFBIJT EXTRA KRACHTIG

alabastine extra krachtige super afbijt is super krachtig, verwijdert meerdere lagen in n keer, is geschikt voor alle verfsoorten en is mc vrij.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,88

SUPER VLOERLIJM AFBIJT

alabastine super vloerlijmafbijt is een krachtige, snel werkende, methyleenchloridevrije vloerlijmverwijderaar voor binnen. het verwijdert zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen lijm en is toepasbaar op hout, steen en metaal. het verwijdert geen waterkit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,32

ULTRA AFBIJT

alabastine ultra afbijt is speciaal voor het eenvoudig verwijderen van vele verfsoorten, vernissen en latex. met dit product is schrapen of krabben niet meer nodig en ontstaan er geen beschadigingen. het verwijdert tot 15 lagen in 1 keer. verbruik: 1 pot is geschikt voor 1 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,20

UNIVERSELE ONTVETTER

alabastine universele ontvetter is een krachtige, geconcentreerde ontvetter en reiniger voor muren en plafonds. het verbetert de hechting van voorstrijk, nieuwe muurverf of behang.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,96

VERFREINIGER

alabastine verfreiniger is een speciaal product dat effectiever is dan ammonia ter voorbereiding op nieuw schilderwerk. deze ontvettende verfreiniger heeft een aangename geur door toevoeging van oxygen clean. krachtige, geconcentreerde reiniger en ontvetter voor muren, plafonds en geschilderd hout. verbetert de hechting van nieuwe muurverf, lak en behang, voor een perfect eindresultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,56

VOEGEN EN TEGELRAND REPARATIE

alabastine voegen en tegelrand reparatie is speciaal ontwikkeld voor het eenvoudig repareren en vullen van voegen en het lijmen van kapotte of losse tegels. het is geschikt voor vochtige ruimtes binnen. droogtijd: 24 uur. het is gebruiksklaar met een verbruik van ca. 6-10 m per tube.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,96

VOEGEN MAKEOVER SET

de alabastine voegen makeoverset maakt uw voegen weer als nieuw. set van 3 tubes van 220 ml. inhoud: voegenreiniger 220 vr. sterk geconcentreerde voegenreiniger in gelvorm. voor het optimaal reinigen en ontvetten van alle voegen. verwijdert al het vuil en kalkaanslag. alleen geschikt voor binnen. eenvoudig aan te brengen dankzij het handige sponsje. spettert en drupt niet. voegenfris 220vf-wi. voor het opfrissen en omkleuren van voegen. geschikt voor alle vochtige ruimtes. schrobvast en hecht alleen op voegen. alleen geschikt voor binnen. eenvoudig aan te brengen met het tubesponsje. voegenbeschermer 220-vb. beschermt voegen langdurig tegen vocht kalkaanslag vuil en verkleuren. houdt de voegen blijvend mooi. eenvoudig aan te brengen met het handige sponsje. brengt een transparant flinterdun beschermlaagje aan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,50

VOEGENBESCHERMER

deze voegenbeschermer zorgt voor langdurige bescherming van binnenvoegen tegen vocht, kalk en vuil. geschikt voor vochtige ruimtes zoals keuken, toilet en badkamer. niet geschikt voor poreuze voegen waarin kunststoffen, zoals siliconen of epoxy, zijn verwerkt of voegen die zijn behandeld met een waterafstotend middel. ook niet geschikt voor voegen van normaal metselwerk en tegels die geschilderd zijn. een tube is voldoende voor een tegeloppervlak van ca. 9 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,24

VOEGENFRIS

voegenfris is speciaal geschikt voor het omkleuren en opfrissen van voegen in vochtige ruimtes binnen. het product hecht zich alleen op voegen en is eenvoudig aan te brengen met een ingebouwd handig sponsje. uitgehard na ca. 1 uur. schrobvast en overschilderbaar na ca. 3 weken. verbruik: ongeveer 36 m/ltr. niet geschikt voor niet poreuze voegen waarin kunststoffen,zoals siliconen of epoxy, verwerkt zijn en voegen die zijn behandeld met een waterafstotend middel. ook niet geschikt voor geschilderde tegels, ongeglazuurde tegels en vloertegels. een tube is voldoende voor een tegeloppervlak van ca. 8 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,24

VOEGENREINIGER

alabastine voegenreiniger reinigt vuil en kalkaanslag van alle binnenvoegen tussen wand- en vloertegels, schoon metselwerk, steenstrips en baksteen. ideaal als voorbehandelingsproduct voor het aanbrengen van alabastine voegen en tegelrandreparatie, voegenfris of voegenbeschermer. een tube is voldoende voor een tegeloppervlak van ca. 8 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,76

Alabastine
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn