DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Anza

BLOKWITTER PARKETVERNIS

anza blokwitter parketvernis met een mix van varkenshaar en synthetische vezels. de kwast heeft een ergonomisch handvat en kan tevens worden gekoppeld aan alle anza verlengstelen. het is geschikt voor alle verven en beitsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,84

DIAMOND CLASSIC KWAST DUBBELDIK PLAT

anza diamond classic is een professionele verfkwast van puur dubbeldik zwart varkenshaar met touwwoeling en geverniste houten steel. deze kwast is zeer functioneel en van hoogwaardige kwaliteit. het is geschikt voor verven op alkydbasis en verkrijgbaar in 1 t/m 3 inch.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,98

DIAMOND CLASSIC KWAST ROND

anza diamond classic rond is een professionele verfkwast van puur zwart varkenshaar met touwwoeling en geverniste houten steel. de kwast is zeer functioneel en van hoogwaardige kwaliteit. het is geschikt voor verven op alkydbasis en verkrijgbaar in maat 8 t/m 24.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,60

ECONOMIC KWAST ROND

anza economic verfkwast is een ronde budgetkwast met zwart varkenshaar, touwwoeling en geverniste houten steel. het is geschikt voor alle verfsoorten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,05

EMAILLE LAKPENSEEL

anza emaille lakpenseel met varkensharen. het is geschikt voor verven op alkydbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,38

KWAST PLAT DUBBELDIK WIT 197

anza 197 platte kwast wit dubbeldik is een platte verfkwast dubbeldik met wit haar en geverniste houten steel. het is geschikt voor watergedragen verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,08

KWAST PLAT DUBBELDIK ZWART 196

anza platte verfkwast 196 dubbeldik met zwart varkenshaar en geverniste houten steel. het is geschikt voor verven op alkydbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,08

KWAST ROND 222

anza verfkwast rond heeft zwart varkenshaar, een vernikkelde ring en een geverniste houten steel. het is geschikt voor verven op alkydbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,12

LYONS GEBOGEN PENSEEL WIT

anza lyons gebogen penseel met wit varkenshaar en ongelakte houten steel. het is geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,24

LYONS GEBOGEN PENSEEL ZWART

anza gebogen lyons penseel zwart heeft zwart varkenshaar en een gelakte houten steel. geschikt voor verven op alkydbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,60

PLATINUM AQUA KWAST DUBBELDIK PLAT

anza platinum aqua kwast plat heeft een dubbeldikke haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. de rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. de steel is van gevernist hout. het is geschikt voor verven op waterbasis en verkrijgbaar in 1 t/m 2.5 inch.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,64

PLATINUM AQUA KWAST ROND

anza platinum aqua kwast rond heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. de rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. de steel is van gevernist hout. geschikt voor verven op waterbasis. verkrijgbaar in maat 8 t/m 20.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,85

PLATINUM KWAST DUBBELDIK PLAT

anza platinum dubbeldik plat heeft een dubbeldikke haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. de rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. de steel is van gevernist hout. geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,44

PLATINUM KWAST OVAAL

anza platinum ovaal heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. de rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. de steel is van gevernist hout. geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,06

PLATINUM KWAST ROND

anza platinum rond heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. de rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. de steel is van gevernist hout. geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,01

PLATINUM KWAST SCHUIN

anza platinum schuin heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. de rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. de steel is van gevernist hout. geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,75

PLATINUM LYONS GEBOGEN PENSEEL

anza platinum lyons penseel gebogen heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. de rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. de steel is van gevernist hout. het is uitermate handig voor de kleine hoekjes en randjes die met een gewone kwast niet bereikt kunnen worden en het is geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,60

PLATINUM RADIATORKWAST

anza platinum radiatorkwast heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. de rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. de steel is van gevernist hout. geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,31

PLATINUM RADIATORKWAST SOFT GRIP

anza platinum radiatorkwast soft grip heeft synthetisch haar, een soft grip handvat met emmersteun, een roestvaststalen bus (inox) en nagenoeg onverslijtbare vezels. het is geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,65

PLATINUM SOFT GRIP BLOKWITTER

anza platinum soft grip blokwitter met ergonomisch handvat, synthetisch haar en een roestvaststalen ring. het is geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,61

PLATINUM SOFT GRIP KWAST DUBBELDIK PLAT

anza platinum plat dubbeldik softgrip heeft dubbeldik synthetisch haar, een soft grip handvat, een roestvaststalen bus (inox) en nagenoeg onverslijtbare vezels. het is geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,01

PLATINUM SOFT GRIP KWAST PLAT

anza platinum plat softgrip heeft synthetisch haar, een soft grip handvat, een roestvaststalen bus (inox) en nagenoeg onverslijtbare vezels. het is geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,15

PLATINUM SOFT GRIP KWAST ROND

anza platinum rond softgrip heeft synthetisch haar, een soft grip handvat, een roestvaststalen bus (inox) en nagenoeg onverslijtbare vezels. het is geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,81

PLATINUM SOFT GRIP KWAST SCHUIN

anza platinum schuin softgrip heeft synthetisch haar, een soft grip handvat, een roestvaststalen bus (inox) en nagenoeg onverslijtbare vezels. het is geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,62

POLYESTER KWAST ROND

anza polyester kwast rond is een verfkwast met wit haar, vernikkelde ring en ongelakte houten steel. het is geschikt voor verven op alkydbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,76

PRECISION PLATINUM DRIEHOEKIGE KWASTPENSEEL

anza precision platinum is een softgrip driehoekige kwastpenseel gebaseerd op het tritech-principe: uniek ontwerp, volledige controle en perfecte precisie. het houdt het midden tussen een kwast en een penseel en daarom wordt het ook wel een kwastpenseel genoemd. zowel de vorm van de steel als de plaatsing van de synthetische haren is driehoekig (en past daarom precies in rechte hoeken). de steel is te kenmerken als artistiek en is bij uitstek geschikt voor precisie- en detailwerk en voor hoeken bij bijvoorbeeld kozijnen en deurposten. het is geschikt voor watergedragen en voc 2010 lakken zowel binnen als buiten. het is voorzien van een beschermkapje die kan worden aangebracht voor kortstondige pauzes tussen de lagen door.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,64

PRECISION PRO DRIEHOEKIGE KWASTPENSEEL

anza precision pro is een driehoekige kwastpenseel gebaseerd op het tritech-principe: uniek ontwerp, volledige controle en perfecte precisie. het houdt het midden tussen een kwast en een penseel en daarom wordt het ook wel een kwastpenseel genoemd. zowel de vorm van de steel als de plaatsing van de synthetische haren is driehoekig (en past daarom precies in rechte hoeken). de steel is te kenmerken als artistiek en is bij uitstek geschikt voor precisie- en detailwerk en voor hoeken bij bijvoorbeeld kozijnen en deurposten. het is geschikt voor watergedragen en voc 2010 lakken zowel binnen als buiten. het is voorzien van een beschermkapje die kan worden aangebracht voor kortstondige pauzes tussen de lagen door.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,46

SPALTER

anza spalter heeft een gelakte houtsteel en wit krachtig haar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,38

TEXKWAST OVAAL

anza ovale texkwast met zwarte varkensharen en houten steel. het is geschikt voor muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,09

TITANIUM AQUA PLAT

anza titanium aqua plat is geschikt voor alle watergedragen lakken. de kwast heeft een perfecte soepelheid, verdeling, laagdikte en besnijding/aflijning.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,54

TITANIUM AQUA ROND

anza titanium aqua rond is geschikt voor alle watergedragen lakken. de kwast heeft een perfecte soepelheid, verdeling, laagdikte en besnijding/aflijning.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,49

TITANIUM AQUA ROND PUNT

anza titanium aqua rond punt is geschikt voor alle watergedragen lakken. de kwast heeft een perfecte soepelheid, verdeling, laagdikte en besnijding/aflijning.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,03

TITANIUM KWAST PLAT

anza titanium plat heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. de rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. de steel is van gevernist hout. het is geschikt voor verven op alkydbasis en verkrijgbaar in maat 1 t/m 2.5.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,85

TITANIUM KWAST ROND

anza titanium kwast rond heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. de rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. de steel is van gevernist hout en de kwast is geschikt voor verven op alkydbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,76

TITANIUM KWAST SCHUIN

anza titanium kwast schuin heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. de rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. de steel is van gevernist hout. het is geschikt voor verven op alkydbasis en verkrijgbaar in maat 1,5 en 2.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,62

VOORDEEL BLOKWITTER

anza voordeel blokwitter van wit varkenshaar met kunststof kap en steel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,41

VOORDEELKWAST WIT

anza voordeelkwast wit heeft wit varkenshaar en een kunststof steel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,70

Anza
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn