DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Anza

DIAMOND CLASSIC KWAST DUBBELDIK PLAT

anza diamond classic is een professionele verfkwast van puur dubbeldik zwart varkenshaar met touwwoeling en geverniste houten steel. deze kwast is zeer functioneel en van hoogwaardige kwaliteit. het is geschikt voor verven op alkydbasis en verkrijgbaar in 1 t/m 3 inch.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,98

DIAMOND CLASSIC KWAST ROND

anza diamond classic rond is een professionele verfkwast van puur zwart varkenshaar met touwwoeling en geverniste houten steel. de kwast is zeer functioneel en van hoogwaardige kwaliteit. het is geschikt voor verven op alkydbasis en verkrijgbaar in maat 8 t/m 24.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,60

KWAST PLAT DUBBELDIK ZWART 196

anza platte verfkwast 196 dubbeldik met zwart varkenshaar en geverniste houten steel. het is geschikt voor verven op alkydbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,08

KWAST ROND 222

anza verfkwast rond heeft zwart varkenshaar, een vernikkelde ring en een geverniste houten steel. het is geschikt voor verven op alkydbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,12

POLYESTER KWAST ROND

anza polyester kwast rond is een verfkwast met wit haar, vernikkelde ring en ongelakte houten steel. het is geschikt voor verven op alkydbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,76

TITANIUM KWAST PLAT

anza titanium plat heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. de rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. de steel is van gevernist hout. het is geschikt voor verven op alkydbasis en verkrijgbaar in maat 1 t/m 2.5.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,85

TITANIUM KWAST ROND

anza titanium kwast rond heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. de rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. de steel is van gevernist hout en de kwast is geschikt voor verven op alkydbasis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,76

TITANIUM KWAST SCHUIN

anza titanium kwast schuin heeft een haarmix van moderne synthetische vezels waardoor grotere verfopname en gelijkmatigere afgifte bereikt wordt. de rvs/inox kop is volgekit, waardoor er geen insijpeling van water of terpentine optreedt. de steel is van gevernist hout. het is geschikt voor verven op alkydbasis en verkrijgbaar in maat 1,5 en 2.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,62

Anza
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn