DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Anza

ALU BEUGEL 3K SOFTGRIP

anza alu beugel 3k softgrip is een aluminium lichtgewicht softgrip beugel pin 8 mm voor 18 cm rollers. doordat deze beugel zeer licht is worden de arm en schouder minder moe. het handvat is van soft grip en ligt lekker in hand. het is tevens geschikt voor anza verlengstelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,51

ANTEX LAKSET 2+1 ROLLERS

anza antex lakset 2+1 is speciaal geschikt voor watergedragen lakken. het is een microvezel die veel verf opneemt en waar verf dus dikker mee opgezet kan worden. het bestaat uit 3 antex rollers, 1 verfbeugel en 1 verfbakje.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,48

ANTEX MAXI MICROVEZELROLLER KORFBEUGEL

anza antex maxi microvezelrol korfbeugel is een microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller is anti-spat en geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken. let op: alleen te gebruiken i.c.m. een korfbeugel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,70

ANTEX WIT MAXI MICROVEZELROLLER

anza antex wit maxi microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller is anti-spat en heeft een redelijke verfopname. het is geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,11

ANTEX WIT MIDI MICROVEZELROLLER

anza antex wit midi microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller heeft een poolhoogte van 8 mm, is anti-spat en heeft een redelijke verfopname. het is geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,46

ANTEX WIT MINI MICROVEZELROLLER

anza antex wit mini microvezelrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller heeft een poolhoogte van 8 mm, is anti-spat en heeft een redelijke verfopname. het is geschikt voor zeer vloeibare producten zoals impregnering en houtbeits, maar ook voor muurverven, 2-componentenlakken en alle overige lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,79

BEUGEL SOFTGRIP 18 CM

anza beugel 3k softgrip pin 8 mm voor 18 cm rollers. het is tevens geschikt voor anza verlengstelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,86

BEUGEL SOFTGRIP 25 CM

anza softgripbeugel pin 8 mm voor 25 cm rollers. het is tevens geschikt voor anza verlengstelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,56

BEUGEL SOFTGRIP KORT

anza softgripbeugel pin 6 mm voor 10 en 15 cm rollers. het is tevens geschikt voor anza verlengstelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,34

BEUGEL SOFTGRIP LANG

anza lange softgripbeugel pin 6 mm voor 10 en 15 cm rollers. het is tevens geschikt voor anza verlengstelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,88

BEUGEL SOFTGRIP MINI

anza softgripbeugel pin 6 mm voor 4,5,6 en 7 cm rollers. het is tevens geschikt voor anza verlengstelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,51

ELON MAXI MUURVERFROLLER

anza elon maxi muurverfrol voor een medium grove ondergrond. het geeft een fijne structuur en heeft een goede verfopname. het is geschikt voor alle muurverven, maar kan ook gebruikt worden voor 2-componentenlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,40

ELON MINI MUURVERFROLLER

anza elon mini muurverfrol voor een medium grove ondergrond. het geeft een fijne structuur en heeft een goede verfopname. het is geschikt voor alle muurverven, maar kan ook gebruikt worden voor 2-componentenlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,66

FLOORUX BEUGEL

anza floorux beugel voor vloerrollers van 45 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,25

HAND LAKBAKJE

anza hand verfbakje heeft een comfortabele handgreep, is geschikt voor zowel links- als rechtshandige toepassing en kan gebruikt worden voor lak- en muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,65

INZETEMMER

anza binnenemmer voor de sam verfemmer. verpakking bevat 5 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,29

KORFBEUGEL ALU SOFTGRIP

anza aluminium lichtgewicht softgrip korfbeugel. het is tevens geschikt voor anza verlengstelen. let op, het is alleen te gebruiken in combinatie met muurverfrollen geschikt voor korfbeugels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,60

LAKSET

anza lakset is een professioneel anza lakset met beugel, verfbakje en 3 mini anza viltrollers van 10 cm voor een superglad resultaat op deuren en houtwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,40

MAMUT MUURVERFROLLERS + BEUGEL

anza mamut 2 rollen met beugel voor een licht gestructureerde ondergrond. het geeft een medium grove structuur en heeft een goede verfopname. het is geschikt voor alle verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,90

MICMEX MAXI MICROVEZEL MUURVERFROL

anza micmex maxi microvezel muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond. het geeft een zeer fijne structuur, is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. het is geschikt voor alle muurverven en verkrijgbaar in 18 cm en 25 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,89

MICMEX MAXI MICROVEZEL MUURVERFROL KORFBEUGEL

anza micmex maxi microvezel muurverfrol korfbeugel voor een gladde tot medium grove ondergrond geeft een zeer fijne structuur. de roller is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. het is geschikt voor alle muurverven. let op: het is alleen te gebruiken i.c.m. een korfbeugel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,93

MICMEX MIDI MICROVEZEL MUURVERFROL

anza microvezel muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond. het geeft een zeer fijne structuur, is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. het is geschikt voor alle muurverven. afmetingen: 18 mm x 10 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,24

MICMEX MINI MICROVEZEL MUURVERFROL

anza micmex mini microvezel muurverfrol voor een gladde tot medium grove ondergrond geeft een zeer fijne structuur. de roller is anti-spat en heeft een zeer hoge verfopname. het is geschikt voor alle muurverven. afmetingen: 15 mm x 10 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,12

MOLTO LAKROL EXTRA FIJN 10 STUKS

anza molto lakrol extra fijn is een schuim lakrol, geschikt voor alle lakken. een verpakking bevat 10 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,44

MUURVERFROLLER RIMAX

anza rimax is een muurverfroller voor de wat gestructureerde ondergrond. de roller pluist niet, heeft een grote verfopname en een goede dekking en zorgt voor een mooi en fijn eindresultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,29

MUURVERFSET 6-DELIG

anza muurverfset 6-delig is een volledig pakket met 2 anza muurverfrollers van 18 cm, 1 bijpassende beugel, 1 kwast maat 12, 1 verfbakje en 1 inzetbakje. de muurverfroller is universeel inzetbaar, van hoogwaardige kwaliteit, pluisvrij en geeft een middelmatig glad resultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,51

NYLON VERVANGROL RADIATOR 10 STUKS

anza nylon vervangrol radiator is een roller voor 2-componenten verven op basis van polyurethaan en epoxy. verpakking bevat 10 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,12

RILON MUURVERFROL KORFBEUGEL

anza rilon muurverfrol is geschikt voor alle gestructureerde en grove ondergronden. het heeft een zeer grote verfopname, is ook geschikt voor silicaat verf en lijmen en geeft een fijn resultaat. voor gebruik goed uitwassen. let op, deze roller kan alleen gebruikt worden in combinatie met een korfbeugel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,92

ROLLERBRUSH LARGE

anza rollerbrush large is een vergrendelbare beugel voor de anza mini lakviltrollers van 10 en 15 cm. het is ook te gebruiken als verfkwast en geschikt voor alle lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,37

ROLLING PAD

anza rolling pad is een complete kanten verfpad met synthetische vervangbare vacht en pp handvat voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. het is geschikt voor alle muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,80

TITEXROL

anza titex vloerverfrol voor vlakke ondergronden. het geeft een gladde structuur en heeft een hoge verfopname. het is geschikt voor vernissen, betonverven en 2-componentenlakken op grotere oppervlakten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,66

VILTROL MAXI

anza viltrol maxi voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,09

VILTROL MAXI KORFBEUGEL

anza viltrol maxi korfbeugel voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. let op: het is alleen te gebruiken i.c.m. een korfbeugel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,39

VILTROL MIDI

anza dubbeldikke viltrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. afmetingen: 5 mm x 10 cm en 5 mm x 15 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,77

VILTROL MINI

anza viltrol mini voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. afmetingen: 5 mm x 10 cm en 5 mm x 15 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,92

VILTROL MINI 2 STUKS

anza viltrol voor een gladde ondergrond en een glad resultaat. de roller is pluisvrij en heeft een verbeterde verfopname. het is geschikt voor alle lakken, marine coatings en 2-componentenlakken. afmetingen: 5 mm x 5 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,14

WISTEX MAXI MUURVERFROL 22MM

anza wistex maxi muurverfrol voor een medium tot grove ondergrond. het geeft een grove structuur en heeft een hoge verfopname. het is geschikt voor alle muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,12

Anza
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn