DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Avis

ALKYD VERHARDER

avis alkyd verharder is een transparante kleurloze verharder op basis van een aliphatisch isocynaat. door toevoeging van de alkyd verharder aan alkydharshoudende lak wordt er een hogere performance van de uiteindelijke laklaag bereikt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,98

ALUMINIUMLAK

avis aluminiumlak is een universele, hoogglanzende aflak voor binnen en buiten op basis van vette alkydharsen. het heeft een grote weersbestendigheid, een hoge glans en is gemakkelijk met de kwast te verwerken. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,02

ANTI GRAFFITI WAX COATING

avis anti graffiti wax coating is een transparante, zogenaamde semipermanente anti graffiti coating. de coating is gebaseerd op natuurlijke wassen en komt volledig tegemoet aan milieu- en verwerkingseisen. avis anti graffiti wax coating is vrij van oplosmiddelen en niet ontvlambaar. een met avis anti graffiti wax coating behandelde gevel krijgt een iets kleurverdiepend effect en blijft ten opzichte van onbehandeld voor ca. 70% dampregulerend. sterk afhankelijk van de belasting werkt avis anti graffiti wax coating 2 tot 4 jaar. na uitharding is de avis anti graffiti wax coating zeer resistent tegen vele soorten inkt en verf. verbruik: ca. 0,5 liter per m² voor doorsnee metselsteen tot ca. 1 liter per m² voor sterk zuigende ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,75

ANTI SILICONEN

avis anti siliconen is een geurarme vloeistof die kratervorming en visogen voorkomt. het kan aan vrijwel alle oplosmiddelhoudende lakken en vernissen worden toegevoegd, zowel binnen als buiten. het is speciaal ontwikkeld voor ondergronden die met siliconen besmet zijn, bijvoorbeeld als gevolg van het gebruik van siliconenkitten. een paar druppels vloeistof toevoegen aan de lak of vernis voorkomt kratervorming en zogenaamde visogen in de verffilm. het benvloedt de eigenschappen van de lak en vernis niet.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,30

AQUA ALUMINIUM

avis aqua aluminium is een watergedragen, lood- en chromaatvrije 1k deklak op basis van polyurethaan gemodificeerde polyesterhars die zorgt voor een fraai metaaleffect. het droogt snel, heeft een goede flexibiliteit en hardheid en een perfecte dekking. verbruik: ca. 8-10 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

61,63

AQUA ANTI SILICONEN

avis aqua anti-siliconen voorkomt kratervorming en visogen, geeft een beter resultaat en kan aan vrijwel alle watergedragen lakken en vernissen worden toegevoegd, zowel binnen als buiten. het is speciaal ontwikkeld voor ondergronden die met siliconen besmet zijn, bijvoorbeeld als gevolg van het gebruik van siliconenkit. een paar druppels toevoegen aan de lak of vernis voorkomt kratervorming en zogenaamde visogen in de verffilm.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,61

AQUA BIGLO RADIANT

avis aqua biglo radiant is een moderne waterverdunbare verf voor binnen op basis van hoogwaardige kunstharsdispersie. het is toepasbaar op diverse ondergronden zoals zink, staal, ijzer, non-ferro metalen, hout en kunststof indien voorzien van de vereiste primer. op hout is het uitsluitend binnen toepasbaar. verbruik: ca. 6-9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

94,38

AQUA BIGLO SUNSCREEN

avis aqua biglo sunscreen is een speciaal samengestelde watergedragen blanke vernis. het heeft een hoge mechanische weerstand en is door de ingebouwde uv-filter niet snel vergelend. het is een speciale transparante aflak voor de avis aqua biglo radiant fluoriserende daglichtverven. verbruik: ca. 6-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

94,38

AQUA COLOURS

avis aqua colours is een waterverdunbare lak op acrylaatbasis voor buiten en binnen. het is niet milieubelastend, reukarm, stootvast, glansbestendig en niet vergelend, heeft een zeer goed dekvermogen en probleemloze vloeiing en een goede kantendekking. het is geschikt voor het decoratief aflakken van hout, styropor, ijzer, glasvezel- en raufaserbehang, pleister, cement en hobbyartikelen van hard kunststof zoals resopal, hard pvc en bakeliet. verbruik: ca. 10-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,13

AQUA GEVELIMPREGNEER

avis aqua gevelimpregneer is een transparant impregneermiddel op basis van silanen en siloxanenemulsie en dragers voor het minstens 10 jaar waterafstotend maken van doorslaande gevels. het kent een breed toepassingsgebied in de bescherming van gevels tegen doorslaand vocht. behandeling met avis aqua gevelimpregneer verhoogt de isolatiewaarde van gevels en reguleert vrijwel 100% de noodzakelijke waterdampdoorlating. tevens vermindert het (mos- en algen) aanslag, vervuiling en vorstschade aan steen en voegwerk. verbruik: 0,5 liter per m voor doorsnee metselsteen tot ca. 1 liter per m voor sterk zuigende ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,78

AQUA METALLIC

avis aqua metallic is een zijdeglanzende, waterverdunbare metaaleffect lak op acrylaatbasis voor buiten en binnen. het is reukarm, stootvast, glansbestendig, niet milieubelastend en niet vergelend. het heeft een zeer goed dekvermogen, een probleemloze vloeiing en een goede kantendekking. het is geschikt voor het decoratief aflakken van hout, styropor, ijzer, glasvezel- en raufaserbehang, pleister, cement en hobbyartikelen van hard kunststof zoals resopal, hard pvc en bakeliet. verbruik: ca. 10-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,30

AQUA MULTIPRIMER

avis aqua multiprimer is een waterverdunbare, universele hechtprimer voor binnen en buiten op basis van een acrylaat dispersie. deze primer is zeer makkelijk te verwerken, droogt snel, dekt goed, heeft een goede verffilmvorming en goede roestwerende werking. daarnaast is de primer bestand tegen weersinvloeden, vochtigheid en de gebruikelijke reinigingsmiddelen. na minimaal 2 uur overschilderbaar met waterverdunbare alsmede oplosmiddelhoudende 1- en 2-componenten verf. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,52

AQUA PU LAK

avis aqua pu lak is een waterverdunbare, 1-component, transparante, niet-vergelende blanke lak voor binnen op basis van een pu-acrylaat. het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van houtwerk zoals meubels, tafelbladen, panelen, vensters en deuren. de lak is vrijwel reukloos, makkelijk te verwerken en geeft in afgesloten ruimtes geen hinderlijke geur. tevens is de lak bestand tegen o.a. vocht, (drink)alcohol, gebruikelijke huishoudreinigingsmiddelen en koffie, thee en wijn. de lak is echter niet bestand tegen langdurige waterbelasting op horizontale delen. let op, bij gebruik van de matte variant op onbehandeld hout dient eerst te worden gegrond met de hoogglans variant. verbruik: ca. 12-15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,42

AQUA RENOLUX WB

avis aqua renolux wb is een matte, witte, waterdampdoorlatende, oplosmiddel- en weekmakervrije, reuk- en spanningsarme isolerende muurverf voor binnen. het isoleert nicotine-, rook-, roet-, vet-, en droge vochtvlekken op wanden en muren van beton, gips, pleisterwerk en hout. verbruik: ca. 6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,00

AQUA SCHOOLBORDENVERF

avis aqua schoolbordenverf is een watergedragen verf voor wand- en schoolborden van hout en metaal. het is beschrijfbaar met alle gebruikelijke krijtsoorten, behalve krijt op oliebasis (vetkrijt). uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis. verbruik: ca. 11 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,50

AQUA VLEKKEN ISOLEER

avis aqua vlekken isoleer is een watergedragen, waterverdunbare, reukarme grond- en isoleerverf voor zuigende ondergronden en ondergronden die verontreinigd zijn door nicotine-, vet-, bitumen-, rook-, viltstift- of watervlekken. met name geschikt voor binnen: bij verwerking buiten dient een aanvullende deklaag te worden aangebracht. kan zonder gronden direct op minerale ondergronden worden aangebracht, zoals gips, beton, gipsbouwplaten en minimaal 28 dagen oud pleister- en metselwerk. de primer is ook geschikt voor toepassing op styropor (piepschuim). wordt zowel voor nieuwbouw- als renovatiedoeleinden gebruikt en is na ongeveer 1 uur overschilderbaar met vrijwel alle gangbare muurverven. in veel gevallen kan dit product ook als eenlaagssysteem worden gebruikt. verbruik: ca. 6-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,70

BIGLO LICHTGEVEND POEDER

avis biglo radiant lichtgevend poeder geeft, aangemaakt met biglo sunscreen in verhouding van 300 gram poeder op 1 liter biglo sunscreen blank, een langdurige nagloeiing in het donker na belichting door daglicht of kunstlicht. het is toe te passen op een schone, harde en geschikte witte ondergrond (bij voorkeur behandeld met biglo voorlak wit).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,94

BIGLO RADIANT

avis biglo radiant is een 1-component daglichtverf op basis van acrylaathars waarbij sterke reflectie wordt verkregen door de inval van ultraviolette stralen zoals die in daglicht voorkomen. dit houdt in dat bij schemer de reflectie minder wordt en in het donker geen (door het ontbreken van daglicht) fluorescentie plaatsvindt. verbruik: ca. 6-8 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,11

BIGLO SUNSCREEN

avis biglo sunscreen is een speciaal samengestelde blanke vernis op basis van speciale acrylaathars. het heeft een hoge mechanische weerstand en is door de ingebouwde uv-filter niet snel vergelend. het is een speciale transparante aflak voor avis biglo radiant fluoriserende daglichtverven. verbruik: ca. 6-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

94,38

BIGLO VOORLAK

avis biglo voorlak is een witte, roestwerende grondlak op basis van een speciale combinatie van acrylaatharsen. het heeft goede mechanische eigenschappen, droogt snel en hecht uitstekend op uiteenlopende ondergronden. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,98

FLEVOPOL

avis flevopol is een voorstrijkmiddel op basis van weekmakervrije kunstharsdispersie op basis van pvpr (polyvinyl propionaat). het is geschikt als voorstrijkmiddel op zuigende ondergronden zoals gasbeton, gipskartonplaten en kalkzandsteen, zodat een betere hechting wordt verkregen van de aan te brengen muurverven of structuurpleister. 1 volumedeel flevopol op 3 volumedelen water verdunnen. verbruik: ca. 30 m per liter (wanneer verdund).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,24

FLEVOTINE INTERIEURLATEX

avis flevotine interieurlatex is een waterverdunbare, matte, oplosmiddelarme muurverf op basis van styreen-acrylaatdispersie voor binnen. deze muurverf is helderwit, waterverdunbaar, sneldrogend en onverzeepbaar. het is bedoeld als afwerklaag voor binnen op wanden, muren en plafonds, zoals schuur- en pleisterwerk, stucwerk, behang, hard- en zachtboard en gipsplaten. poederende en/of zuigende ondergronden moeten worden gempregneerd met flevopol. verbruik: ca. 8-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,26

GEVELIMPREGNEER

avis gevelimpregneer is een transparant impregneermiddel op basis van siliconen voor het minstens 10 jaar waterafstotend maken van doorslaande gevels. het verhoogt de isolatiewaarde van gevels en vermindert (mos- en algen)aanslag, vervuiling en vorstschade aan steen en voegwerk. het is toepasbaar op o.a. kalkzand-, metsel-, beton-, zandsteen en pleisterwerk. het is alkalibestendig, dus ook geschikt voor vers cementgebonden ondergronden vanaf 2 weken oud en voor kalkzandsteen. het maakt het oppervlak wel waterdicht, maar niet dampdicht. de steen blijft voor 100% waterdampdoorlatend. na opbrenging begint de waterafstotende werking na ca. 2 uur bij een temperatuur rond 15c. na 7 dagen bereikt het de maximale uitharding. het kan worden aangebracht door middel van spuiten, kwasten of vloeien. verbruik: ca. 0,5 liter per m voor doorsnee metselsteen tot ca. 1 liter per m voor sterk zuigende ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,58

GRONDLAK

avis grondlak is een grondlak op basis van alkydhars. het is geschikt voor houtwerk binnen en buiten. verbruik: ca. 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,13

HAMERSLAG

avis hamerslaglak is een decoratieve, roestwerende lak met hamerslagmotief. het kan, zonder primer en grondverf, direct over roest worden aangebracht. door de toevoeging van speciale actieve pigmenten heeft het uitstekende roestwerende eigenschappen en is het daardoor zeer duurzaam. geschikt voor binnen en buiten (hout alleen binnen). verbruik: ca. 8-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,66

IJZERMENIE

avis ijzermenie is een roestwerende menie op basis van een gemodificeerde alkydhars met actief roestwerend pigment. het is toepasbaar als roestwerende primer voor binnen en buiten op (geschopeerd) staal. het is ook toe te passen op hout als afsluitende laag voor omkanten van kozijnen die met metselwerk in aanraking komen. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,16

ISOLIERGRUND

kristall isolith isoleer spray is een speciaal ontwikkelde vlekkencoating in een handige spuitbus voor het snel en blijvend bedekken van vlekken zoals: waterdoorslag, nicotine, roet, vet, roest, potlood, teer en ballpoint op wanden en plafonds. kristall isolith isoleer spray is sneldrogend en overschilderbaar.droogt wit op.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,73

ISOLIERGRUND AQUA

kristall isolith aqua is een watergedragen, waterverdunbare, reukarme grond- en isoleerverf voor zuigende ondergronden en ondergronden die verontreinigd zijn door nicotine-, vet-, bitumen-, rook-, viltstift- of watervlekken. het is geschikt voor toepassing binnen. bij verwerking buiten dient een aanvullende deklaag te worden aangebracht. het kan zonder gronden direct op minerale ondergronden zoals gips, beton, gipsbouwplaten, pleister- en metselwerk worden aangebracht (let op: pleister- en metselwerk moet minstens 28 dagen oud zijn). het is ook geschikt voor toepassing op styropor (piepschuim) en wordt zowel in nieuwbouw als ook voor renovatiedoeleinden gebruikt. het is na ongeveer 1 uur overschilderbaar met vrijwel alle gangbare muurverven. theoretisch verbruik: ca. 6-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,40

ISOLIERGRUND HS

kristall isolit hs is een bijzonder preparaat op basis van een speciaal type kunsthars. het vergeelt niet en isoleert waterkringen, roestplekken, rook- en nicotinevlekken en aniline- en balpenvlekken op o.a. spaanplaat, bitumen, eterniet, beton, pleister- en metselwerk. het verhardt tevens klevende lagen in ook niet geheel wasvrij gemaakte ondergronden. het kan na 3 tot 4 uur worden overgeschilderd met vrijwel alle normale verven, zoals emulsie- en alkydharslakken, zuurhardende en 2-componentenlakken, chloorrubberverven en celluloselakken worden afgewerkt. het kan als grond- en isolatielaag op alle zuigende ondergronden (behalve styropor) worden aangebracht en kan gebruikt worden als goed dekkende grondlaag, waardoor vaak in de afwerklagen bespaard kan worden. het is ook geschikt als sneldrogende grondlak op radiatoren of als voorstrijkmiddel op beton. de behandelde plaatsen zijn tevens normaal te behangen of met folie te beplakken. theoretisch verbruik: ca. 8-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,12

KOUD VERZINKEN

avis koud verzink is een zinkstofcompoundverf op basis van epoxy-ester hars. het bevat een hoog percentage zuiver zink en geeft daardoor de grootst mogelijke kathodische bescherming tegen vorming van roest. dit wordt ook wel koud verzinken genoemd. het is overschilderbaar met de gebruikelijke verfsystemen. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,35

LIJNMARKERING

avis lijnmarkering is een professioneel verfmarkeringssysteem voor binnen en buiten. de markeringsverf van hoge kwaliteit, alsmede de uitgekiende applicator, zorgt voor een slijtvaste, scherpe, heldere en duurzame lijn. het is goed bestand tegen zware belasting (verkeer) en door de zijdeglans finish zijn de aangebrachte markeringen makkelijk te reinigen. het bevat geen cfk-s, geen chloorhoudende oplosmiddelen en geen lood. theoretisch verbruik: ca. 50 m bij 5 cm breedte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,95

LIJNMARKERINGS HANDSPUITPISTOOL

avis lijnmarkerings handspuitpistool.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

156,52

LIJNMASTER DOUBLE FORCE

avis line master double force is geschikt om 2 spuitbussen in tandemopstelling in te plaatsen. hiermee wordt voorkomen dat 2 keer dezelfde lijn getrokken moet worden om de gewenste dekking te krijgen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

361,26

LOODVRIJE MENIE

avis loodvrije menie is een luchtdrogende, roestwerende menie voor binnen en buiten op basis van een gemodificeerde alkydhars met zinkfosfaat als actief roestwerend pigment. het is geschikt voor toepassing zowel binnen als buiten toegepast op staal, geschopeerd staal, blank staal, gestraald staal en hout. het kan ook worden gebruikt als afsluitende laag op omkanten van houten kozijnen die met metselwerk in aanraking komen. verbruik: ca. 12-16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,22

MULTI-PRIMER SPUITBUS

avis multiprimer is een sneldrogende hechtprimer met roestwerende eigenschappen op basis van gemodificeerde alkydhars. door de unieke samenstelling is dit product geschikt voor de meeste moeilijke ondergronden. toepasbaar binnen en buiten op (non)ferro metalen, hout, steen, geglazuurde tegels, oude laklagen en kunststof. het vormt een uitstekende ondergrond voor de meeste luchtdrogende laksystemen. overspuit- of schilderbaar na ca. 4 uur. theoretisch verbruik: ca. 2 m per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,79

MULTIPRIMER

avis multiprimer is een zeer goed hechtende primer voor moeilijke ondergronden zoals verzinkt staal, zink, aluminium, hout en kunststoffen. deze primer zorgt voor een gelijkmatige gesloten film, die na droging weersbestendig, roestwerend en slag- en stootvast is. het is al na ca. 4 uur overschilderbaar met vrijwel alle gangbare verven en lakken. verbruik: ca. 10 m per liter en ca. 2 m per spuitbus.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,00

PERMOGLAZE

avis permoglaze muurverf is een dispersieverf op basis van vinyl acetaat voor binnen en buiten. deze muurverf is niet vergelend, bestand tegen zwakke zuren en was- en schrobvast. het vormt een blijvend flexibele verffilm, welke niet thermoplastisch is, waardoor slechts een geringe vuilaanhechting optreedt. het is bestand tegen stoom en condens. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,14

PERMOGLAZE ANTI SCHIMMEL

avis permoglaze as is een muurverf voor vochtige ruimten op basis van vinylversetaat en vinylacetaat voor binnen. deze muurverf is bestand tegen zwakke zuren, was- en schrobvast en niet vergelend. permoglaze as vormt een blijvend flexibele verffilm, welke niet thermoplastisch is, waadoor slechts een geringe vuilaanhechting optreedt. permoglaze as is bestand tegen stoom en condens. verbruik: ca. 10 m²/ltr. bij 40 micron droge laagdikte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,23

POLYURETHANE

avis polyurethane is een slijt- en slagvaste blanke lak voor binnen op basis van een combinatie van polyurethaan en alkydhars. de lak is lichtecht, droogt snel, heeft een zeer goede vloeiing en is bestand tegen normale huishoudchemicalien en alcoholische dranken. het is geschikt voor vrijwel alle houtsoorten. let op, bij gebruik van de matte variant dient eerst gegrond te worden met de hoogglans variant. verbruik: ca. 14,5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,69

PU SIEGEL

avis pu-siegel is een kleurloze, nauwelijks vergelende, sneldrogende, makkelijk verwerkbare, terpentineverdunbare lak voor binnen en buiten. het droogt snel en is heel makkelijk te verwerken, is slijtvast en toch elastisch en geschikt voor toepassing op alle houtsoorten. het is geschikt voor de afwerking en verzegeling van hout en houtconstructies, meubelen, houten vloeren en parketvloeren, ramen en deuren en alle andere houten objecten waaraan zeer hoge eisen worden gesteld. verbruik: ca. 10,9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,43

RENOLUX SB

avis renolux s.b. is een witte, matte, reuk- en spanningsarme isolerende verf voor binnen. het isoleert nicotine-, rook-, roet-, vet-, en droge vochtvlekken op wanden en muren van beton, gips, pleisterwerk en hout. het kan tevens verwerkt worden over bestaande synthetische (muur)verflagen. het is sneldrogend en waterdampdoorlatend. theoretisch verbruik: ca. 9,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

63,04

RESISTOL SUPERPLAMUUR

avis resistol superplamuur is een sneldrogende flexibele synthetische plamuur van zeer goede kwaliteit met een boterfijne samenstelling. het is geschikt voor het opvullen van kleine gaten en scheuren, het uitvlakken van hout en gegrond metaal en geschikt voor binnen- en buitengebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,95

ROEST STABILISERENDE PRIMER

avis roeststabiliserende primer is een loodvrije, roeststabiliserende grondlak. het werkt direct in op roest en stopt deze radicaal. het vormt een zeer goede hechtgrond en heeft een goede vloeiing. het is een roeststabilisator die een intens gesloten laag vormt op de ondergrond en roest omzet in een roeststabiliserend medium, ook als de ondergrond niet goed ontroest is. het is snelwerkend, vullend en watervast en geschikt voor toepassing op ijzeren en stalen objecten zoals boot, auto, brommer of hek. het voorkomt gedurende lange tijd nieuwe roestvorming en vormt een goede basis om overheen te schilderen of lakken met alle normale verven, ook met nitro- en acrylaatlakken. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,79

ROESTOMVORMER SPUITBUS

avis roestomvormer is een roeststabilisator en grondlaklaag in n. door de unieke samenstelling vormt het met ijzer en roest een zeer sterk metaal-organisch ijzercomplex. door zijn diep indringend vermogen en de zeer goede beschermende filmvorming biedt het een optimale laag voor verdere behandeling en het bevat geen zware metalen en minerale zuren. toepasbaar op ijzer en (blank) staal en speciaal geschikt voor het herstellen van roestplekken op machines, voertuigen en andere metalen objecten. het vormt een uitstekende ondergrond voor de meeste laksystemen. overspuit- of schilderbaar na ca. 5 uur. verbruik: ca. 2 m per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,67

SILICONEN VERWIJDERAAR

avis siliconen verwijderaar is een vloeibare oplossing die verhard en niet-verhard dichtingproduct veilig en doeltreffend verwijdert en een ruim aantal oppervlakten siliconenvrij maakt. het verwijdert eveneens waterbestendigmakende siliconencomponenten (penetranten) en butyl dichtingproducten. het is geschikt voor gebruik op glas en diens kaderwerk, u-pvc, metalen en hout en is eveneens uiterst geschikt voor het schoonmaken van industrile werkoppervlakten en gereedschappen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,66

SUPER AFBIJT

avis super afbijt is een zeer professioneel en intensief methyleenchloridevrij verfafbijtmiddel met een zeer snelle werking. het is toepasbaar op vrijwel alle ondergronden en speciaal geschikt voor het verwijderen van alkydlakken, watergedragen lakken en 1- of 2-componenten epoxy en polyurethaan coatings. het bevat geen zuren, logen, nmp, methyleenchloride, biociden en conserveringsmiddelen. verbruik: ca. 2-3 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,10

SUPER SNELGROND

avis super snelgrond is een snelgrond op basis van alkydhars. het is toepasbaar op houtwerk binnen en buiten en beschikt over goede eigenschappen zoals een hoge dekkracht, goede vulling en goede kantendekking. het is super sneldrogend (na 2 uur overschilderbaar) waardoor aanbrengen van meerdere lagen op 1 dag mogelijk is. theoretisch verbruik: 12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,86

TIMBERCOTE DEKKEND

avis timbercote dekkend is een uniek, halfglanzend houtbeschermingsmiddel voor buiten, op basis van alkydharsen. het is vochtregulerend en een grond- en aflak in een voor gebruik op o.a. kozijnen en deuren. het kan ook gebruikt worden op oude verflagen die intact zijn en het is geschikt voor vele houtsoorten. buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,86

TIMBERCOTE IMPREGNEER

avis timbercote impregneer is een half mat vochtregulerend transparant impregneermiddel voor buiten. het is toepasbaar op onbehandeld geveltimmerwerk en tuinhout van zachte houtsoorten zoals redwood, red cedar en ruw vuren. het heeft een geringe filmvorming, dringt diep in het hout door en is tevens geschikt als grondlaag voor timbercote transparant. overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,37

TIMBERCOTE TRANSPARANT

avis timbercote is een transparante houtbescherming voor buiten op basis van gemodificeerde alkydharsen. het biedt een duurzame bescherming door de toevoeging van een speciale uv-absorber. het is bestemd voor buitenverwerking op alle houtsoorten, zowel massief als gefineerd. het is eveneens toe te passen op bestaande goed schoongemaakte/ontvette vernislagen. verbruik: ca. 15 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,60

TRADITIONALS

avis traditionals is een halfsynthetische aflak, gemaakt van lijnolie-standolie, een vette alkydhars en de beste pigmenten. voor hout, buiten en binnen. goede verwerkbaarheid, een diepe bolle glans, een hoog vaste stofgehalte en een uitstekende buitenbestendigheid zijn belangrijke kenmerken. verbruik: 1 liter voor ca. 12-15 m² afhankelijk van de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,50

UNIVERSEEL REINIGER

avis universeel reiniger is een krachtige geconcentreerde reiniger en ontvetter voor muren, plafonds en geschilderd hout. het verbetert de hechting van nieuwe muurverf, lak en behang voor een perfect eindresultaat. heeft een frisse geur en is veilig voor de huid (verdund). effectiever en veiliger dan ammoniak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,47

WEGENVERF

avis wegenverf is een sneldrogende alkydharsverf. het heeft een goede verwerking, goede dekking, een hoog isolerend vermogen en is goed slijtvast. verbruik: ca. 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,10

WITTE MENIE

avis witte menie is een roestwerende menie op basis van een gemodificeerde alkydhars met zinkfosfaat als actief roestwerend pigment. verbruik: 1 liter voor ca. 15 m² bij een droge laagdikte van 35 micron.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,50

Avis
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn