DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Bison

ACRYLAATKIT

bison acrylaatkit is een hoogwaardige, zeer gemakkelijk verwerkbare, elasto-plastische afdichtingskit op acrylaatdispersiebasis voor het afdichten van voegen, naden, kieren en scheuren binnen. het is overschilderbaar en strak afmesbaar en geschikt voor toepassing bij deur- en raamkozijnen, vensterbanken, lambrisering, trappen, plinten, wanden, gipsplaten, plafonds en doorvoerleidingen. het hecht op baksteen, (gas)beton, metselwerk, pleisterwerk, hout en de meeste overige poreuze ondergronden. het hecht niet op bitumen, pe, pp, p.t.f.e en siliconen. het is niet geschikt voor blijvend natte plaatsen en voor blijvend elastische afdichtingen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,63

ACRYLAATKIT 30 MINUTEN

bison acrylaatkit 30 minuten is een hoogwaardige, zeer gemakkelijk verwerkbare, elasto-plastische afdichtingskit op acrylaatdispersiebasis voor het afdichten van voegen, naden, kieren en scheuren. het is toepasbaar op o.a. deur- en raamkozijnen, vensterbanken, prefab-elementen, trappen, plinten, wanden, gipsplaten, plafonds, golfplaten en doorvoerleidingen. het hecht op baksteen, (gas)beton, metselwerk, pleisterwerk, hout, glas, keramische tegels, metalen en hard pvc. het hecht niet op bitumen, pp, pe, p.t.f.e. en siliconen. het is na 30 minuten overschilderbaar en strak afmesbaar en binnen en buiten toepasbaar. het is niet geschikt voor blijvend natte plaatsen en voor blijvend elastische afdichtingen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,59

ACRYLAATKIT REGENVAST

bison acrylaatkit regenvast is een hoogwaardige, gemakkelijk verwerkbare, snel regenvaste plasto-plastische afdichtingskit op acrylaatdispersiebasis voor het afdichten van voegen, naden, kieren en scheuren binnen en buiten. het is overschilderbaar en strak afmesbaar. het is toepasbaar op o.a. deur- en raamkozijnen, vensterbanken, prefab-elementen, trappen, plinten, wanden, gipsplaten, plafonds, golfplaten en doorvoerleidingen. het hecht op baksteen, (gas)beton, metselwerk, pleisterwerk, hout, glas, keramische tegels, metalen en hard-pvc. het hecht niet op bitumen, pe, pp, p.t.f.e. en siliconen. het is niet geschikt voor blijvend natte plaatsen en blijvend elastische afdichtingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,95

ACRYLAATKIT STRUCTUUR

bison acrylaatkit structuur heeft een korrelige structuur. het is een hoogwaardige, zeer gemakkelijk verwerkbare, elasto-plastische afdichtingskit op acrylaatdispersiebasis voor het afdichten van weinig werkende voegen, naden, kieren en scheuren rondom met sierpleister (spack) bewerkte oppervlakken bij wanden, deur- en raamkozijnen, vensterbanken, prefab-elementen, gipsplaten, plafonds, spack, structuurpleister- en metselwerk en het is goed overschilderbaar. het hecht op pleisterwerk, spack, stucwerk, metselwerk, baksteen, (gas)beton, hout, glas, keramische tegels, metalen en hard-pvc en is tevens zeer geschikt voor het opvullen van scheuren in structuurpleister- en metselwerk. het hecht niet op bitumen, pe, pp, p.t.f.e. en siliconen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,31

AFDICHTBAND

bison afdichtband is een water- en weerbestendige afdichtingstape voor het afdichten en de reparatie van lekkages, naden en scheuren bij dakgoten, afvoerpijpen en -buizen, schoorstenen, golf- en profielplaten, dakelementen, dakrandprofielen, bitumineuze dakbedekkingen, dakpannen, raamkozijnen, bovenlichten, dakkapellen, dakvensters, broeikassen, lichtkoepels, deurposten, scheuren in lood, zink, aluminium, steen en beton. het is ook geschikt voor het afdichten van lekkages bij auto's en caravans. het hecht op alle bekende bouwmaterialen zoals steen, beton, lood, eterniet, zink, aluminium, staal, glas, hout, bitumen en plastic. dikte tape: 1,5 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,63

ALLESLIJM

bison alleslijm is een kleurloze, waterbestendige knutsellijm. het is bijzonder geschikt voor 1001 lijmklusjes bij het knutselen of in het huishouden. het lijmt o.a. papier, karton, textiel, canvas, diverse kunststoffen, polystyreenschuim (piepschuim /tempex), leer en kleine stukjes hout, glas, aardewerk, porselein en metaal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,03

ALLESLIJM DRAAI & DOSEER

bison alleslijm draai & doseer is een glasheldere alleslijm in handige flacon voor het verlijmen van o.a. porselein, keramiek, hout, glas, metaal, leer, papier, karton, kurk, textiel, polystyreenschuim en de meeste kunststoffen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,23

ALLESLIJM DRAAI & DOSEER OPLOSMIDDELVRIJ

bison alleslijm draai & doseer oplosmiddelvrij is een transparante oplosmiddelvrije alleslijm in handige flacon voor het verlijmen van o.a. porselein, keramiek, hout, glas, metaal, leer, papier, karton, kurk, textiel en de meeste kunststoffen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,50

ALLESLIJM FLEX & CLEAN

bison alleslijm flex & clean is een glasheldere, oplosmiddelvrije alleslijm voor de verlijming van vele toepassingen zoals karton, papier, vilt, leer, kurk, textiel, hout, onderling en met metaal, porselein, glas, styrofoam® en vele kunststoffen. door de unieke flex & clean verpakking is de lijm nóg makkelijker en schoner aan te brengen, want de speciale tube druipt en scheurt niet. niet geschikt voor voor de verlijming van foto's, pe en pp.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,30

BEGLAZINGSKIT

bison beglazingskit is een hoogwaardige, overschilderbare, zeer snelle, waterbestendige afdichtingskit op speciale polymeerbasis voor voegen bij enkel en dubbel glas, binnen en buiten. het is speciaal geschikt voor topafdichting van beglazing in kozijnen van hout, metaal en kunststof en het afdichten van bouwkundige aansluitvoegen tussen kozijn, vensterbank en gevel. het is ook geschikt voor zelfreinigende beglazing. het hecht zonder primer op glas, met alkyd- en acrylverf geschilderd hout, beton, metaal en kunststof. het is niet geschikt voor bitumen, pe, pp en ptfe. de kit is water-, uv, en weersbestendig en ongevoelig voor schimmel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,19

BEHANGPLAKSEL VOOR EXTRA ZWAAR EN SPECIAAL BEHANG

bison behangplaksel extra zwaar en speciaal behang is op basis van hoogwaardig cellulose en kunsthars. het is geschikt voor het aanbrengen van alle soorten zwaar, extra zwaar en speciaal behang, zoals rauhfaser, (zwaar) duplex, vlakvinyl, structuurvinyl, acryl, afstripbaar, afwasbaar, juteweefsel, opgeschuimd, relief en textiel behang.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,75

BEHANGPLAKSEL VOOR NORMAAL EN ZWAAR BEHANG

bison behangplaksel voor normaal en zwaar behang is op basis van carboxy methyl cellulose. het is geschikt voor het aanbrengen van alle soorten licht, normaal en zwaar behang, zoals papier, simplex, duplex en acryl behang.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,43

BEHANGPLAKSEL VOOR VLIESBEHANG

bison behangplaksel vliesbehang is behangplaksel op basis van hoogwaardig cellulose en kunsthars. het is geschikt voor het aanbrengen van vliesbehang op alle soorten vlakke ondergrond en het is direct op de muur aan te brengen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,75

BETON KIT

bison beton kit is een hoogwaardige, vullende reparatiekit voor het herstellen van brede scheuren en barsten in o.a. cementvoegen en beton. het is geschikt voor binnen en buiten, blijvend weerbestendig en heeft een uitstekende hechting op vele bouwmaterialen, zoals beton, metselwerk en steen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,43

BOUWKIT FIBER

bison bouwkit fiber is een hoogwaardige, universele polyurethaanlijm met vullende werking. het is snel, pasteus, extra sterk en geschikt voor het verlijmen van stevige constructies van allerlei materialen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,03

BUTYLEENKIT

bison butyleenkit is geschikt voor het afdichten van voegen bij enkel glas en statische voegen bij deur- en raamkozijnen, vensterbanken, prefab-elementen, profielstenen en wandplaten. het hecht op beton, pleisterwerk, baksteen, hout en glas. het is niet geschikt voor het toepassen op blijvend natte plaatsen, zoals onderwatervoegen, sanitaire installaties en zwembaden en het hecht niet op pe, pp, ptfe en siliconen. gebruik voor afdichting bij dubbel glas bison beglazingskit. het is overschilderbaar, uv-bestendig en temperatuurbestendig van -20 tot +80ºc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,99

CAR MIRROR

bison car mirror spuit + gaas is een hoogwaardige, snelle, sterke, trilbestendige lijm voor achteruitkijkspiegels met een metalen voet. uithardigstijd: ca. 5 minuten vasthouden. de maximale eindsterkte wordt bereikt na 24 uur. verpakking bevat een setje voor 2 toepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,99

CAR TAPE

bison car fix is een uv- en weerbestendige 2-zijdige zelfklevende schuimtape voor gladde en vlakke ondergronden binnen en buiten. het is geschikt voor het snel, schoon en eenvoudig bevestigen van accessoires op auto, boot en caravan, zoals sierstrips, derde remlichten, type-plaatjes, verkeers- en waarschuwingsborden en thermometers. het hecht op vlakke en gladde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,07

DIRECT REPAIR TAPE 3 METER X 2,5 CM

bison rubber seal direct repair tape is een zelf-fuserende en extreem sterke reparatie rubber seal tape. het is geschikt voor het direct 100% waterdicht afdichten, beschermen en repareren van alle materialen. het is blijvend elastisch en makkelijk verwerkbaar, zelfs onderwater toepasbaar, geschikt voor het waterdicht afdichten van elektrsiche verbindingen en voor reparaties bij lekkages, tot 12 bar drukbestendig, temperatuurbestendig van -54 tot +260 graden celcius, uv- en weersbestendig en chemicaliënbestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,39

DOUBLE FIX ONZICHTBAAR DUBBELZIJDIGE MONTAGETAPE

bison doublefix onzichtbaar is een extra sterke, volledig transparante, dubbelzijdige montagetape. het is ideaal voor een permanente, veilige en onzichtbare bevestiging van o.a. borden, decoratieve voorwerpen, haken en thermometers op gladde oppervlakken, binnen en buiten. het is ook geschikt voor glazen oppervlakken, metaal, tegels of steen en voor gebruik in en rond de douche. het is water-, uv- en temperatuurbestendig en 1 rol draagt tot 75 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,59

DOUBLEFIX UNIVERSEEL

bison doublefix universeel is een ultra sterke, heavy-duty, dubbelzijdige montagetape. het is ideaal voor permanente en veilige bevestiging van o.a. borden, huisnummers, haken en rekken op vrijwel alle gladde en ruwe oppervlakken zoals metaal, tegels, hout of steen, binnen en buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,39

DUBBEL FIX

bison dubbel fix is een vochtbestendige, 2-zijdige, zelfklevende schuimtape voor gladde en vlakke ondergronden binnen. het is geschikt voor het snel, schoon en gemakkelijk bevestigen van voorwerpen op vlakke en gladde ondergronden (keramische tegels, glas, metaal, formica) binnen, zoals spiegels, zeepbakjes, muurhaakjes, naamplaatjes, plastic houders en affiches. het is ideaal voor gebruik in sanitaire ruimtes en het heeft een grote hechtkracht, namelijk 350 gram per 2 cm tape.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,07

DUBBEL FIX VERWIJDERBAAR

bison dubbel fix verwijderbaar is een schoon, verwijderbaar, vochtbestendig, 2-zijdig zelfklevend schuimtape voor gladde en vlakke ondergronden binnen. het is geschikt voor het snel, schoon, gemakkelijk en tijdelijk bevestigen van voorwerpen op vlakke en gladde ondergronden zoals keramische tegels, glas, metaal en formica, zoals spiegels, zeepbakjes, muurhaakjes, naamplaatjes, plastic houders en affiches en het is ideaal voor gebruik in sanitaire ruimtes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,31

DUO ONTSTOPPER

bison duo ontstopper is een extreem krachtige en effectieve 2-componenten ontstopper, speciaal ontwikkeld voor de meest hardnekkige verstoppingen. het bereikt zelfs de diepste punten van de afvoeren bruist en spat niet. het is geschikt voor de meeste soorten leidingen in o.a. de keuken, douche en wc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,75

GLASS

bison glass is een snelle, glasheldere, waterbestendige lijm voor glas. het lijmt glas en kristal onderling en op metaal en is ideaal voor het lijmen en repareren van glazen en kristallen voorwerpen, zoals een vaas, drinkglas, karaf, beeld, schaal, vitrinekast, tafelblad, lamp of lijst. het hardt uit onder invloed van uv-straling (zonlicht): verlijming kan uitsluitend plaatsvinden in direct zonlicht. het is tevens mogelijk gebruik te maken van een uv-lamp met een golflengte van 250 nm tot 350 nm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,43

GLUE GUN HOBBY

bison glue gun hobby lijmt vele poreuze en niet-poreuze materialen in enkele seconden, zoals hout, vele kunststoffen, textiel, karton, keramiek en glas, onderling en in combinatie. het heeft een hoge smelt capaciteit en is geschikt voor de doe het zelf en alle huishoudelijke reparaties. het lijmt bijna alle materialen snel, netjes, duurzaam en betrouwbaar. het is ideaal voor bijvoorbeeld het maken van een droogbloemboeket, het decoreren van (foto)lijstjes en bij modelbouw.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,91

GLUE GUN SUPER

bison glue gun super is een krachtig lijmpistool voor het snel repareren of (opnieuw) bevestigen van vele materialen. het lijmt vele poreuze en niet-poreuze materialen in enkele seconden, zoals hout, metaal, steen, glas, tegels, keramiek, leer, textiel en vele kunststoffen. het heeft een hoge smelt capaciteit en is geschikt voor de doe-het-zelf en alle huishoudelijke reparaties. het lijmt bijna alle materialen snel, netjes, duurzaam en betrouwbaar. het is ideaal voor de maken, repareren, isoleren en afdichten van bijvoorbeeld tapijten, schoenzolen en hakken, montage latten, plinten of lijmen van een losse tegel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,19

GLUE STICKS HOBBY

bison glue sticks hobby zijn transparante lijmpatronen met een diameter van 7 mm voor de bison glue gun hobby. het lijmt in enkele seconden vele poreuze en niet-poreuze materialen, zoals hout, diverse plastics, droogbloemen, schoenen, textiel, karton, tegels, keramiek en glas, zowel onderling als in combinatie. het is tevens geschikt voor het snel maken en goed repareren van tapijten, kleden, boekbinden, schoenzolen, hakken en vele andere klussen. speciaal geschikt voor kleinere oppervlakken en niet geschikt voor grote oppervlakken, polyethyleen (pe), polypropyleen (pp) en p.t.f.e. niet te gebruiken voor dragende delen, delen die voortdurend onder spanning staan of op warmtegevoelige materialen. het is weerbestendig en krimpt niet. open tijd: 15-20 seconden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,79

GLUE STICKS SUPER

bison glue sticks super zijn transparante lijmpatronen met een diameter van 11 mm voor de bison glue gun super. het lijmt in enkele seconden vele poreuze en niet-poreuze materialen, zoals hout, diverse plastics, droogbloemen, schoenen, textiel, karton, tegels, keramiek en glas zowel onderling als in combinatie. het is tevens geschikt voor het snel maken en goed repareren van tapijten, kleden, boekbinden, schoenzolen, hakken en vele andere klussen. niet geschikt voor grote oppervlakken, polyethyleen (pe), polypropyleen (pp) en p.t.f.e. niet te gebruiken voor dragende delen, delen die voortdurend onder spanning staan of op warmtegevoelige materialen. het is weerbestendig, krimpt niet, bestand tegen uv-licht, was- en poetsmiddelen en spleetvullend. open tijd: 15-20 seconden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,79

GRIZZLY TAPE

bison grizzly tape is een krachtige, extreem duurzame en weerbestendige pe geëxtrudeerde tape. het is geschikt voor waterdichte reparatie, versterken en verbinden van allerlei klussen, binnen en buiten, in alle weersomstandigheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,39

GROENE AANSLAGVRETER

bison groene aanslagvreter is een superkrachtig concentraat voor het verwijderen en voorkomen van groene aanslag op o.a. muren, daken, (tegel)paden, ramen, bielzen en zonnepanelen. het verwijdert eenvoudig groene aanslag en beschermt maandenlang.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,35

HANDCLEANER

bison handcleaner is een handreinigingscreme met scrub-functie. het reinigt sterk vervuilde handen snel en gemakkelijk en is speciaal voor lijm, kit, alkyd- en nitroverven, opgedroogde latex, inkt, olie, vet, teer en bitumen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,63

HARD PLASTICLIJM

bison hard plastic lijm is een hoogwaardige en sterke lijm voor het repareren van vele (huishoudelijke) voorwerpen van kunststof. het lijmt kunststoffen die in het huishouden voorkomen, zoals abs, acrylglas (perspex, plexiglas), polycarbonaat (lexan) en hard pvc. het is bijzonder geschikt voor reparaties aan huishoudelijke apparaten zoals (mobiele) telefoon, koffiezetapparaat, audioapparatuur, waterkoker, afstandbediening, computer, printer en toetsenbord. het is ook zeer geschikt voor het lijmen van pvc elektra buizen en kunststof delen van fiets- en autoverlichting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,99

HARD PVC LIJM

bison hard pvc lijm met komo-keur voor het verlijmen van afvoerbuizen, hulpstukken en goten van hard pvc met nauwe passing. het is ook geschikt voor abs. het is spleetvullend tot 0,3 mm en toepasbaar op pvc buizen met diameters t/m 160 mm. het is geschikt voor o.a. leidingsystemen conform en1329, 1453 en 1455 en niet geschikt voor drukleidingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,03

HARD PVC LIJM GEL

bison hard pvc lijm gel met kwast is geschikt voor het lijmen van afvoerbuizen, hulpstukken en goten van hard pvc met nauwe en ruime passing met diameters t/m 250 mm. het is ook geschikt voor abs. geschikt voor o.a. leidingsystemen conform en1329, 1453 en 1455. spleetvullend tot 0,8 mm en druipt niet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,19

HOUT & VLOER

bison hout & vloer is een hoogwaardige, kleurspecifieke afdichtingskit voor aansluitvoegen bij parket, laminaat, planken, kurken, linoleum en pvc vloeren langs o.a. muren en radiatorbuizen. het is uitermate geschikt voor plaatsen waar toepassing van plinten niet mogelijk is. daarnaast is het ook geschikt voor het afdichten van naden bij trappen en andere houtconstructies.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,63

HOUT KONSTRUKTIELIJM 2K EXPERT

bison hout konstruktielijm is een hoogwaardige, bruine 2-componenten polyurethaan houtkonstruktielijm voor alle houtsoorten binnen en buiten. het is sterker dan hout, spleetvullend, weerbestendig en (zee-)watervast. het is geschikt voor hoogwaardige verlijmingen en reparaties van constructies en verbindingen waaraan hoge eisen worden gesteld. het is geschikt voor harde, zachte, exotische en gelakte houtsoorten (zoals vingerlas, zwaluwstaarten, pen- en gatverbindingen, drevels en veren), ook als de delen niet perfect passen. ook is dit product geschikt voor het verlijmen van hout op steen, beton, gasbeton, metaal en diverse kunststoffen en voor de bescherming van kopse kanten tegen houtrot. theoretisch verbruik: ca. 5-6 m² per kilo. aandruktijd: 4 uur bij 15°c, 3 uur bij 20°c, 1 uur bij 25°c. droog-/uithardingstijd: ca. 24 uur bij 20°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,51

HOUTLIJM (D2)

bison houtlijm is een hoogwaardige houtlijm voor binnen (d2-norm). het is super sterk en droogt transparant op. hetis geschikt voor toepassing op hout op hout, zacht- en hardboard, kunstharsplaat en spaanplaat op hout met behulp van klemmen of een pers. het is geschikt voor het fineren/lijmen van papier, karton, pvc-doek met papier- of textielrug op hout en board.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,47

HOUTLIJM EXTRA (D3)

bison houtlijm extra (d3) is een hoogwaardige, transparant opdrogende houtlijm voor binnen en buiten. het is geschikt om toe te passen voor hout op hout, zacht- en hardboard, kunstharsplaat, spaanplaat op hout, fineren/lijmen van papier, karton, pvc-doek met papier- of textielrug op hout en board en houtconstructies zoals raamkozijnen en deuren. het is speciaal voor lijmverbindingen waarbij eisen worden gesteld aan de vochtbestendigheid.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,95

HOUTLIJM TOPSPEED (D2)

bison houtlijm topspeed is een hoogwaardige, snelle (droogtijd 4 minuten), transparante houtlijm voor binen (d2-norm). het is geschikt voor houtconstructies en verbindingen d.m.v. veren, zwaluwstaarten, pen- en gatverbindingen en speciaal voor het zeer snel verlijmen van alle soorten hard en zacht hout, board, spaanplaat, exotisch hout, fineer, papier en karton.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,95

KIT

bison kit is een super sterke, vloeibare, universele contactlijm op basis van neopreenrubber, kunstharsen en oplosmiddelen. het lijmt plastic bekledingsplaat (zoals formica), fineer, board, plastic randen, rubber, leer, linoleum, kurk, textiel of polyetherschuim zowel onderling als op hout, spaanplaat, beton en metaal. het is zeer geschikt voor o.a. het lijmen van trapranden, vloerbedekking op trappen, dopjes of viltjes onder meubels en ook voor reparaties aan bijvoorbeeld schoenen, tassen, speelgoed en tapijt of bij het maken van (hobby) knutselwerken. het is uitermate geschikt voor materialen onder spanning, vocht- en vorstbestendig en temperatuurbestendig van -40°c tot +70°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,83

KIT POT MET KWAST

bison kit pot met kwast is een supersterke, vloeibare contactlijm op basis van neopreenrubber met een kwast. dit product is uitermate geschikt voor het verlijmen van vlakverbindingen of lamineren van vele materialen die direct vast, belast en/of bewerkt moeten kunnen worden. de lijm is geschikt voor o.a. hout, board, fineer, rubber, leer, plastic- en metalen bekledingsplaten, kurk, canvas, linoleum en polyetherschuim. het is ook te gebruiken voor reparaties aan bijv. schoenen, speelgoed en tassen. niet geschikt voor polystyreenschuim, pe, pp en vinyl.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,79

KIT TRANSPARANT

bison kit transparant is een super sterke, glasheldere, universele contactlijm op basis van polyurethaanrubber, kunstharsen en oplosmiddelen. het is ideaal voor het lijmen van vele transparante materialen zoals plexiglas, perspex, polycarbonaat en lijmt ook (kunst)leer, vinyl, zacht pvc, kurk, canvas, textiel en vele harde en zachte kunststoffen zoals pvc, abs en polystyreen. het is zeer geschikt voor het repareren van bijvoorbeeld schoenen, tassen, speelgoed, boekenkaften, naamplaatjes of bij het maken van (hobby) knutselwerken en uitermate geschikt voor het lijmen van vijverfolie van pvc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,91

KITSTRIP SANITAIR

bison kitstrip sanitair is een eenvoudig aan te brengen, zelfklevende afdichtstrip voor blijvend mooie en waterdichte voegen langs bad, douchebak, aanrecht, wastafel, spoelbak en vloer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,47

KLUS TAPE

bison klus tape is een zeer sterk klevende enkelzijdige textieltape met pe-coating. het is handig voor reparaties binnen en buiten, zoals afdichten, waterdicht maken, bundelen en (tijdelijk) bevestigen van voorwerpen zoals vloerbedekking, kabels en folie en/of papier tijdens reinigen, verven van gevels en het spuiten van muren. het hecht op vele ondergronden zoals metaal, steen, schoonmetselwerk, beton en hout. het is ook geschikt voor het afplakken van wanden van isolatieplaten en zeer geschikt voor de reparatie van tuingereedschap zoals tuinslang en kruiwagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,59

KNEEDBAAR HOUT

bison kneedbaar hout is een vulmiddel voor alle soorten hout. het is geschikt voor het opvullen en glad afwerken van beschadigingen aan houtoppervlakken, zoals scheurtjes en spijkergaatjes. het is verkrijgbaar in verschillende houtkleuren, die onderling mengbaar zijn. de droogtijd is ongeveer 30 minuten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,75

KOMBI METAAL

bison kombi metaal is een metaalkleurige, ijzersterke 2-componenten epoxylijm. het is ideaal voor ijzersterke reparaties aan voorwerpen van metaal zoals gereedschap, onderdelen van de auto, motor of (brom)fiets, (tuin)hekken of bestek, die bestand moeten zijn tegen extreme omstandigheden zoals krachten, trillingen, (zee)water en zware belasting. het is geschikt voor het lijmen van metalen onderling of in combinatie met steen, hout, beton en diverse kunststoffen en tevens geschikt voor het afdichten van een klein gaatje in de radiator.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,15

KOMBI PLASTIC

bison kombi plastic is een snelle, super sterke en vullende 2-componenten (acrylaat)lijm. het is ideaal voor snelle en super sterke reparaties aan kunststof voorwerpen die bestand moeten zijn tegen zware omstandigheden zoals krachten en trillingen, zoals huishoudelijke apparaten, speelgoed, kunststof onderdelen aan gereedschap en onderdelen van de auto, motor of (brom)fiets. het is geschikt voor het lijmen van vrijwel alle kunststoffen zoals abs, acrylglas (perspex, plexiglas), polycarbonaat (lexan) en harde pvc. ook geschikt voor het lijmen van kunststof in combinatie met porselein, steen, marmer, rubber en verschillende soorten metaal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,95

KOMBI POWER

bison kombi power is een universele 2-componenten polyurethaanlijm voor de moeilijkste verbindingen. het lijmt vele materialen zoals metaal, ijzer, roestvrij staal, aluminium, zink, beton, steen, marmer, keramische wand- en vloertegels, hout, glas, rubber en vele kunststoffen. het is vooral geschikt voor verlijming van kunststof met andere materialen. verbruik: ca. 0,15 m²-0,30 m² per set, afhankelijk van de ondergrond en of de te lijmen materialen geheel of dotsgewijs worden ingesmeerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,03

KOMBI PROFESSIONAL

bison kombi pro xl is zeer geschikt voor sterke verlijmingen van grote oppervlakken van steen, beton, aardewerk, natuursteen, porselein, hout, metaal en diverse kunststoffen zoals formica, polyester en bakeliet, zowel onderling als in combinatie. niet geschikt voor polyethyleen(pe), polypropyleen(pp), p.t.f.e. en siliconenrubber. het is supersterk, temperatuurbestendig van -40°c tot 80°c, vullend, water- en chemicaliënbestendig en overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,63

KOMBI SNEL

bison kombi snel is een glasheldere, snelle 2-componenten epoxylijm. het is ideaal voor het snel, sterk en onzichtbaar repareren van vele materialen zoals aardewerk, porselein, glas, leer, hout, steen, metaal en keramiek. verbruik: 24 ml = ca. 240 cm² bij een laagdikte van 1 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,15

KOMBI STICK

bison kombi stick is een 2-componenten epoxy kneedmassa voor 1001 permanente reparaties en restauraties in en om het huis, zoals de auto, boot en caravan, machines en gereedschap. het vult scheuren en gaten in steen, hout, staal en kunststoffen, zoals polyester en epoxy. het is ook te gebruiken als kneedbare plug voor het opvullen van schroefgaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,99

KOMBI TURBO

bison kombi turbo is een super snelle, zeer sterke en transparante 2-componenten epoxylijm. het is ideaal voor supersnelle en ijzersterke reparaties van vele voorwerpen, zoals serviesgoed, sieraden, bloempotten en beelden. het lijmt steen, aardewerk, porselein, gips, terracotta, metaal, hout, leer en vele kunststoffen. door het vullende vermogen is dit product ideaal voor oneffen breuken. vanwege de zeer snelle uithardingstijd is het alleen geschikt voor kleine verlijmingen die binnen 90 seconden verbonden kunnen worden. verbruik bij 24 ml = ca. 240 cm² bij een laagdikte van 1 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,15

KONSTRUKTIE TIX

bison konstruktie tix is een hoogwaardige, tixotrope, transparante 1-component polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten. het is geschikt voor het watervast verlijmen van de meeste houtsoorten, formica, polystyreenschuim (tempex) en glaswol op poreuze ondergronden. het hecht ook op metaal, beton, gasbeton, steen en diverse kunststoffen, is ideaal voor verticale verbindingen en voldoet aan de eisen voor en 204 d4.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,59

KONSTRUKTIE TIX TOPSPEED

bison konstruktie tix topspeed is een zeer snelle tixotrope, transparante, 1-component polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten. deze lijm is handvast binnen slechts 5 minuten en geschikt voor het watervast verlijmen van de meeste houtsoorten, formica, polystyreenschuim (tempex) en glaswol op poreuze ondergronden. het hecht ook op metaal, beton, gasbeton, steen en diverse kunststoffen. het is ideaal voor verticale verbindingen en voldoet aan de eisen voor en 204 d4.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,39

KONSTRUKTIELIJM (D4)

bison konstruktielijm is een hoogwaardige, watervaste en vullende polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten (d4-norm). het is geschikt voor het lijmen van vrijwel alle houtsoorten, onderling en op formica, metaal, steen, beton en diverse kunststoffen en speciaal voor het lijmen en repareren van (hout)constructies en verbindingen waaraan hoge eisen worden gesteld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,99

KONSTRUKTIELIJM FIBER

bison konstruktielijm fiber is een vezelversterkte, snelle, vloeibare, watervaste polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten (d4-norm). het is geschikt voor het snel lijmen van vrijwel alle houtsoorten, onderling en op formica, metaal, steen, beton en diverse kunststoffen. het is speciaal voor het lijmen en repareren van (hout)constructies en verbindingen waaraan de hoogste eisen worden gesteld en is ideaal voor grote klussen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,79

LAMINAATPARKETLIJM

bison laminaatparketlijm is een kwalitatief hoogwaardige vochtbestendige houtlijm voor alle soorten laminaatparket. het is geschikt voor alle soorten laminaatparket die zwevend worden gelegd en het beschermt de voegen tegen vocht waardoor het hout niet kan zwellen en geen aftekening van de naden optreedt. verbruik: ca. 30 m² per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,87

LEKKAGEKIT

bison lekkagekit is een hoogwaardige, elastische afdichtingskit voor waterdichte reparaties van voegen of scheuren op en rondom het dak. het hecht zelfs op vochtige ondergronden en is geschikt voor het waterdicht afdichten van naden, beschadigingen en voegen in daken, dakramen, afvoeren en metaalprofielen. het is ideaal voor het afdichten van lekkages bij luchtkanalen (airconditioning) en schoorstenen. het hecht op metalen, glas, (ruw) hout, bitumen, steen, beton en vele kunststoffen, zoals pvc. het heeft een zeer hoge kleefkracht zonder primer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,03

LIJMSPRAY

bison lijmspray is een contactlijm in spray-vorm. het is geschikt voor het permanent of tijdelijk verlijmen van papier, karton, foto’s, posters, reproducties, collages, metaalfolies (aluminium folie) en voor het tijdelijk bevestigen van sjablonen. het is tevens te gebruiken voor het verlijmen van isolatie- en decoratiematerialen, zoals polyetherschuim/schuimrubber (geluidsisolatie, kussens in meubels), vilt, textiel, leer, kurk, piepschuim (tempex), onderling en op hout, board, spaanplaat, glas, beton en metalen. verbruik: ca. 5 m² per liter wanneer tweezijdig opgebracht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,63

LIJMVERWIJDERAAR

bison lijmverwijderaar is super krachtig en zeer effectief. uitermate geschikt voor de verwijdering van lijm- en stickerresten van diverse ondergronden. dankzij de unieke gelformule is het verticaal toepasbaar en nauwkeurig aan te brengen. tevens geschikt voor het verwijderen van vlekken en resten van verf, vet, smeer, inkt en olie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,95

LOCK BOND

bison lock bond is een vloeibaar borgmiddel voor metalen bouten, moeren en schroeven. het zet metalen bouten, moeren, schroeven, tapbouten en -einden vast, die later weer losgedraaid moeten kunnen worden. het dicht schroefdraadverbindingen af en beschermt tegen roestvorming op schroefdraad.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,43

MAX REPAIR

bison max repair is een innovatieve universele lijm voor 1001 reparaties in en om het huis. het is extreem sterk, extreem elastisch, waterbestendig en vullend. het is geschikt voor het repareren van poreuze en niet-poreuze materialen zoals hout, textiel, leer, kurk, metaal, glas, plastic, rubber, keramische tegels, steen, cement en vele andere materialen, zowel binnen als buiten. het is niet geschikt voor pe, pp en ptfe.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,15

MAX REPAIR UNIVERSAL LIJM

bison max repair universal lijm is een transparante, waterbestendige, krachtige en veelzijdige lijm op basis van de bison polymeer technologie voor de meest voorkomende lijmklusjes in en om het huis. het is geschikt voor het repareren van poreuze en niet-poreuze materialen, zoals hout, textiel, leer, kurk, metaal, glas, plastic, rubber, keramische tegels, steen, cement en vele andere materialen, binnen en buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,75

METALEN LIJMKAM

bison lijmkam met houten handvat voor optimale verwerking van diverse lijmtypes op grote oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,67

MODEL PLASTIC

bison model plastic is een modelbouwlijm voor polystyreen bouwmodellen. het is geschikt voor het glashelder, watervast en stevig verlijmen van bouwmodellen van polystyreen (ps), zoals modelauto's, -vliegtuigen, -huisjes en -boten en tevens geschikt voor andere kunststoffen (abs, san, sb en asa).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,39

MONTAGEKIT DIRECT GRIP

bison montagekit direct grip is een extra sterke en oplosmiddelvrije montagelijm op basis van acrylaat-polymeer dispersie met een extreem hoge aanvangshechting. het is ideaal voor het muurvast bevestigen van allerlei materialen die direct vast moeten zitten op poreuze ondergronden. het is ideaal voor het super snel bevestigen van hout, kunststof, metaal, steen, gips, tegels, polystyreenschuim (piepschuim) op ondergronden van beton, steen, pleisterwerk, hout en spaanplaat, zoals het bevestigen van regelwerk, plinten, drempels, schroten, vensterbanken, plaatmateriaal, gipsplaten, tegels. het is zeer geschikt voor decoratiematerialen, zoals ornamenten en sierlijsten van gips/ polystyreen/ polyurethaan, naamplaatjes en ophanghaakjes en tevens uitermate geschikt voor vlakverlijming.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,79

MONTAGEKIT HEAVY DUTY

bison montagekit heavy duty is een hoogwaardige, universele montagelijm met een hoge aanvangshechting op basis van smp technology. het is geschikt voor het muurvast bevestigen van zware materialen op alle ondergronden en verbindingen waaraan hoge eisen worden gesteld, binnen en buiten. het is vullend en blijvend elastisch en ideaal voor het monteren van vrijwel alle (bouw)materialen zoals hout, vele kunststoffen, vele metalen, (natuur)steen, beton, glas, gips, trespa, spaanplaat, kurk, pleisterwerk en keramische tegels. het is geschikt voor vrijwel alle ondergronden: glad, poreus, niet-poreus, zelfs licht vochtig en zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. plaatmateriaal, dakplaten, dak- en vorstpannen, balken, regelwerk, latten, plinten, drempels, vensterbanken, naamplaten, huisnummers en spiegels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,39

MONTAGEKIT ORIGINAL

bison montagekit original is een extra sterke, vullende en universele montagelijm op basis van neopreenrubber. het is geschikt voor het extra sterk, gemakkelijk en muurvast bevestigen van allerlei materialen zoals hout, steen, beton, metaal en vele kunststoffen op praktisch iedere ondergrond van steen, beton, hout, metaal, kunststof, pleisterwerk en gipsplaat. het is zowel binnen als buiten toepasbaar en geschikt voor het bevestigen van materialen onder spanning. spijkers en schroeven zijn hierdoor overbodig. theoretisch verbruik bij wandbekledingsplaten en panelen: ca. 5-8 m² per kilo en bij schroten, plinten en regelwerk: ca. 4-6 m² per kilo verlijmd oppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,63

MONTAGEKIT ORIGINAL TAPE

bison montagekit tape original is een dubbelzijdige, extra sterke montagetape voor binnen en buiten toepassingen. het is te bevestigen zonder spijkers of schroeven, weefsel versterkt en makkelijk scheurbaar. het is ideaal voor het snel en eenvoudig bevestigen van o.a. plinten, brievenbussen, plaatmateriaal, tegels, naamplaatjes, huisnummers, rookmelders, ophanghaakjes, elektriciteitsdozen en accessoires en tevens geschikt voor decoratieve ornamenten en sierlijsten van polyurethaan- en polystyreenschuim op zowel gladde als ruwe ondergronden. verbruik op een gladde ondergrond: 1,5 cm per kg. op een ruwe ondergrond: 8 cm per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,43

MONTAGEKIT SUPER

bison montagekit super is een sterke, universele en oplosmiddelvrije montagelijm, met name voor binnen, op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het snel en muurvast bevestigen van allerlei materialen op poreuze ondergronden, waardoor spijkers en schroeven overbodig zijn. de kit is gemakkelijk verwerkbaar en vullend en ideaal voor het monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal, vele kunststoffen, gips en piepschuim op poreuze (zuigende) ondergronden. het is zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, huisnummers, wandbekledingsplaten, panelen, dorpels, keramische tegels, stopcontacten en elektriciteitsdozen. het is ook zeer geschikt voor decoratiematerialen zoals ornamenten en sierlijsten van gips/ polystyreen/polyurethaan, naamplaatjes en ophanghaakjes. het is tevens uitermate geschikt voor vlakverlijming.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,63

MONTAGEKIT TAPE DIRECT GRIP

bison montagekit tape is een dubbelzijdige, extra sterke montagetape voor binnen en buiten toepassingen. het is te bevestigen zonder spijkers of schroeven, weefsel versterkt, makkelijk scheurbaar en ideaal voor het snel en eenvoudig bevestigen van o.a. plinten, brievenbussen, plaatmateriaal, tegels, naamplaatjes, huisnummers, rookmelders, ophanghaakjes, elektriciteitsdozen en accessoires. het is tevens geschikt voor decoratieve ornamenten en sierlijsten van polyurethaan- en polystyreenschuim op zowel gladde als ruwe ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,75

MONTAGEKIT TOPSPEED

bison montagekit topspeed is een zeer snel uithardende, watervaste en sterke montagelijm op basis van polyurethaan. het is ideaal voor het binnen 10 minuten monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal en vele kunststoffen op praktisch iedere ondergrond van steen, beton, hout, metaal, kunststof, pleisterwerk en gipsplaat. het is zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, tuinhout, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, naamplaten, huisnummers, wandbekledingsplaten, glaswol, panelen, dorpels, keramische tegels, ophanghaakjes, stopcontacten en elektriciteitsdozen. spijkers en schroeven zijn niet nodig en het is vullend en zowel binnen als buiten toepasbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,67

MONTAGEKIT TRANSPARANT

bison montagekit transparant is een transparante, sterke en oplosmiddelvrije montagelijm op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het onzichtbaar en muurvast bevestigen van allerlei materialen op poreuze ondergronden. spijkers en schroeven zijn overbodig, het is gemakkelijk verwerkbaar en vullend. het is ideaal voor het monteren van allerlei (bouw)materialen zoals hout, steen, beton, metaal, vele kunststoffen, gips en piepschuim op poreuze (zuigende) ondergronden en zeer geschikt voor het bevestigen van o.a. regelwerk, plinten, drempels, vensterbanken, plaatmateriaal, lambrisering, schroten, afwerklatten, kabelgoten, huisnummers, wandbekledingsplaten, panelen, dorpels, keramische tegels, stopcontacten, elektriciteitsdozen. het is ook zeer geschikt voor decoratiematerialen, zoals ornamenten en sierlijsten van gips/ polystyreen/ polyurethaan, naamplaatjes, ophanghaakjes en tevens uitermate geschikt voor vlakverlijming.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,99

NATUURSTEENKIT

bison natuursteenkit is een hoogwaardige, neutrale siliconenkit voor afdichtingen rondom natuursteen. het vormt geen vlekken op natuursteen en poreuze ondergronden, is zuurvrij, blijvend elastisch, waterbestendig en ongevoelig voor schimmel. het is geschikt voor het afdichten van voegen, naden en kieren bij toepassingen rondom natuursteen zoals marmer, graniet, zandsteen en belgisch hardsteen). het is tevens geschikt voor de afdichting bij vloertegels, wandtegels, wastafel, aanrechtblad, vensterbank, bad en douchebak. het hecht goed op poreuze ondergronden zoals natuursteen en op diverse kunststoffen, blank glas, geglazuurde tegels, metalen en hout. het heeft geen hechting op bitumen, polyethyleen, polypropyleen en ptfe.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,19

ONTVETTER EN VERDUNNER

bison ontvetter/verdunner is geschikt voor het ontvetten van te lijmen oppervlakken en het reinigen van kwasten. het is ook geschikt voor het verdunnen van bison kit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,23

OPENHAARDENKIT

bison openhaardenkit is een vuurvaste afdichtingskit voor het repareren en afdichten van scheuren, naden en voegen bij openhaarden, allesbranders, kachels, schoorstenen en het monteren en afdichten van betonnen haarden en barbeques. het is tevens geschikt voor het tijdelijk afdichten van uitlaatsystemen van auto’s en motoren. het hecht op metaal, steen en beton en is hittebestendig to 1250°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,91

PARKETKIT

bison hout en vloer klassiek is een hoogwaardige, kleurspecifieke acrylaat afdichtingskit voor het afdichten van aansluitvoegen bij parket- en laminaatvloeren. het is geschikt voor aansluitvoegen langs o.a. muren, trappen en radiatorbuizen, specifiek op plaatsen waar toepassing van plinten niet mogelijk is. het is geschikt voor voegen met een maximale uitzetting van 7,5%, is elastisch, overschilderbaar en tempertuurbestendig (-30°c tot + 80°c).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,63

POLY MAX

bison poly max is een universele, hoogwaardige montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke smp technologie. het is geschikt voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). het is binnen en buiten toepasbaar, extra sterk en blijvend elastisch.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,43

POLY MAX CRYSTAL

bison poly max crystal express is een universele, kristalheldere montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke smp technologie. het is geschikt voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). het is extra sterk, en blijvend elastisch en geschikt voor het lijmen van o.a. glas, steen, natuursteen, beton, pleisterwerk, vele kunststoffen, hout, spaanplaat, trespa, ijzer, aluminium, zink, staal, rvs en andere metalen, keramische tegels, kurk en spiegels. het is teven geschikt voor het monteren van plinten, schroten, lattenwerk, vensterbanken, drempels, boeiboorden, plaatmateriaal, isolatiemateriaal, gipsplaten, polystyreenornamenten en sierlijsten. het is ook geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen bij (kunststof) kozijnen, boeiboorden, daken, dakgoten, muren, lichtkoepels en schoorstenen en als topafdichting bij beglazing.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,15

POLY MAX EXPRESS

bison poly max express is een universele, hoogwaardige montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke smp technologie met zeer snelle eindsterkte opbouw. het is geschikt voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). het heeft een zeer snelle eindsterkte opbouw, is extra sterk en blijvend elastisch. het is geschikt voor het lijmen van o.a. glas, steen, natuursteen, beton, pleisterwerk, vele kunststoffen, hout, spaanplaat, trespa, ijzer, aluminium, zink, staal, rvs en andere metalen, keramische tegels, kurk en spiegels. het is geschikt voor het monteren van o.a. plinten, schroten, lattenwerk, vensterbanken, drempels, boeiboorden, plaatmateriaal, isolatiemateriaal, gipsplaten, polystyreenornamenten en sierlijsten. het is geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen bij (kunststof) kozijnen, boeiboorden, daken, dakgoten, muren, lichtkoepels en schoorstenen en als topafdichting bij beglazing.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,99

POLY MAX HIGH TACK EXPRESS

bison poly max high tech express is een universele, hoogwaardige montagelijm en afdichtingskit op basis van unieke smp technologie, met zeer hoge aanvangshechting en snelle eindsterkte opbouw. het is geschikt voor het lijmen, monteren en afdichten van vrijwel alle (bouw)materialen op vrijwel alle ondergronden (zowel gladde, poreuze als niet-poreuze ondergronden). de lijm heeft een zeer hoge aanvangshechting, snelle eindsterkte opbouw en is blijvend elastisch. verbruik: bij dotsgewijze verlijming: 5-8 m² per kg. strepen: uit 1 koker komt ca. 8-15 meter lijm (afhankelijk van de diameter van de afgesneden spuitmond). het is handvast na 30 minuten (de verbinding is voldoende sterk voor vervoer of lichte belasting) en de maximale eindsterkte is bereikt na ca. 4 uur, afhankelijk van de ondergrond en de omgevingsomstandigheden.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,31

POLYSTYREENSCHUIMLIJM

bison polystyreenschuimlijm is een kant-en-klare dispersielijm. het lijmt isolatieplaten, decoratieplaten, plafondtegels en folie (tempex, styropor, climatapis, depron, roofmate, styrodur en isomo) op poreuze ondergronden zoals hout, spaanplaat, regelwerk, beton, steen en stucwerk. verbruik: ca. 2,5-3,5 m² per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,79

POLYURETHAANLIJM

bison polyurethaanlijm is een universele en supersterke 2-componenten polyurethaanlijm voor de moeilijkste verbindingen. het is super sterk, spleetvullend en weer- en (zee-)waterbestendig. het is geschikt voor alle verlijmingen waar zeer hoge eisen worden gesteld aan duurzaamheid, sterkte, slag- en stootvastheid, temperatuurbestendigheid en (zee)waterbestendigheid, bijvoorbeeld bij boten of caravans. het is tevens geschikt voor het super sterk verlijmen van grote oppervlakken, pvc-folie, kunstgras of noppentegels op beton, spiegels, vloerbedekking op polyester(boten), tegels op tegels en isolatiemateriaal op metaal en ideaal voor het lijmen van vele materialen zoals metalen, vele houtsoorten, steen, beton, keramische wand- en vloertegels, glas, rubber en vele kunststoffen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,19

POWER PISTOL

bison power pistol is een robuust en duurzaam kitpistool met direct stop systeem: het product loopt niet na. het is geschikt voor alle kokers lijm en kit zoals montagekitten, poly max, pu-konstruktielijmen, siliconenkitten en acrylaatkitten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,19

POWER REPAIR TAPE

bison power repair tape is een supersterke duct tape, ideaal voor zware taken. het is geschikt voor binnen- & buitengebruik, heeft een ijzersterke hechting op kunststof, hout, steen en beton, is veelzijdig (perfect voor waterdicht repareren, versterken, afdichten, verbinden en beschermen), is uv-stabiel en temperatuurbestendig en handig in gebruik (met de hand afscheurbaar).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,79

PROMAX PURSCHUIM EXTRA

bison promax purschuim extra is het meest complete en universele isolatieschuim (hoogrendement polyurethaanschuim) met maximale snelheid, elasticiteit en opbrengst. het heeft een snelle doorharding en is binnen 10 minuten kleefvrij, het is blijvend elastisch en dus ook geschikt voor werkende materialen, het geeft extra opbrengst: directe expansie zonder verder uitzetting (minder snijverlies) (450 ml geeft 30 - 35 liter schuim). het is te gebruiken in o.a. garages, kelders, zolders en schuren voor aansluitvoegen bij scheidingswanden met plafonds, wanden onderling, stelruimtes tussen raam- of deurkozijnen en muur, aansluitnaden van nokken, dakbeschot, schoorstenen en dakkapellen, doorvoeringen van pijpen, buizen, kabels en elektrische leidingen. het is tevens geschikt voor het verlijmen van isolatieplaten, het monteren van elektriciteitsdozen en kozijnen, deuren en vensters en voor het maken van maquettes en modellandschappen. het hecht op vele bouwmaterialen zoals hout, beton, steen, metselwerk, pleisterwerk, metalen en diverse kunststoffen (polyester, polystyreenschuim (tempex), pvc en pu-schuim).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,47

PROTECTOR SCHIMMELBESTENDIG

bison protector schimmelbestendig is een impregneerspray welke het vochtopnemend vermogen reduceert van behandelde oppervlakken en zo de ontwikkeling van schimmels voorkomt. het geeft een effectieve bescherming gedurende 2 jaar. het is geschikt voor (vrijwel) alle poreuze ondergronden onderhevig aan ongunstige luchtvochtigheidsomstandigheden. het is uitermate effectief op plaatsen waar thermale bruggen kunnen ontstaan, zoals bij deuren, raamkozijnen, achter meubilair en lambrisering. het is geschikt voor ca. 6-10 m² oppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,99

PURSCHUIM

bison purschuim is een universeel polyurethaanschuim met een groot uitzettingsvermogen, binnen en buiten toepasbaar. het is geschikt voor het snel en gemakkelijk dichten, isoleren en vullen van grotere naden, voegen en scheuren tegen warmteverlies, koude, tocht, geluid en vocht. het hecht op vele bouwmaterialen zoals hout, beton, steen, metselwerk, pleisterwerk, metalen, glas en vele kunststoffen, zoals polyester, polystyreenschuim (tempex), pvc en hard polyurethaanschuim. het heeft geen hechting op polyethyleenfolie, siliconen of p.t.f.e.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,47

PURSCHUIM B2

bison purschuim brandvertragend p2 is een universeel, brandvertragend polyurethaanschuim met speciale spuitslang voor efficiente applicatie. het is geschikt voor het snel, brandvertragend (b2) en gemakkelijk dichten, isoleren en vullen van grotere naden, voegen en scheuren tegen warmteverlies, koude, tocht, geluid en vocht. het hecht op vele bouwmaterialen zoals hout, beton, steen, metselwerk, pleisterwerk, metalen, glas en vele kunststoffen, zoals polyester, polystyreenschuim (tempex), pvc en hard polyurethaanschuim. het heeft geen hechting op polyethyleenfolie, siliconen of p.t.f.e. en het heeft brandklasse b2. verbruik: ca. 750 ml voor 30-35 liter schuim.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,27

REPAIR KIT ALLESVULLER

bison repair kit allesvuller is een gebruiksklaar reparatiemiddel voor snelle en eenvoudige reparatie van beschadigingen, gaten, scheuren, naden en kieren, voor vrijwel alle ondergronden, zowel binnen als buiten. het heeft een uitstekende hechting op pleisterwerk, stucwerk, gipsplaten, spaanplaat, steen, beton, metaal en hout.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,87

REPAIR KIT WAND & PLAFOND GLAD

bison repair kit wand & plafond glad is een gebruiksklaar reparatiemiddel voor wanden en plafonds binnen en buiten. het repareert beschadigingen, (plug)gaten, scheuren, naden en oneffenheden in gladde wanden en plafonds snel en eenvoudig. het vult gaten tot maximaal 50 mm diep en hecht op ondergronden van pleisterwerk, stucwerk, gips(platen), steen, beton en hout.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,87

RUBBER REPAIR

bison rubber repair is een reparatiepasta voor het repareren, beschermen en waterdicht maken van 1001 zaken. het is tevens geschikt voor het opvullen en afdichten van naden en kieren in o.a. rubber, leer, textiel, neopreen, diverse kunststoffen, hout, metaal en keramiek. het is uitermate geschikt voor het lijmen van bijvoorbeeld (sport)schoenen (zolen en hakken), laarzen, handschoenen, slippers, (hockey)sticks, opblaasbare objecten (zoals boten, luchtbedden) van rubber of zacht pvc, regenpakken, reistassen, wetsuits, duikuitrusting, tenten, (paarden)zadels, decoratieve artikelen en autolichten. het is niet geschikt voor pp en pe, sterk, slijtvast, waterbestendig, blijvend flexibel, universeel, opvullend, chemicaliën- en weersbestendig en temperatuurbestendig (-40°c tot +120°c).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,75

RUBBER SEAL

bison rubber seal is een coating op rubberbasis van superieure universele kwaliteit die geschikt is voor het waterdicht afdichten, beschermen en repareren van vrijwel alle materialen. het onderscheidt zich door de gebruiksvriendelijkheid en de blijvende elasticiteit van 750%. het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, zoals in de badkamer, kelder, tuin, of op daken en muren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,39

RUBBER SEAL REPARATIETAPE 5 METER X 7,5 CM

bison rubber seal tape is geschikt voor (nood)reparaties en direct water- en luchtdicht. het hecht op natte ondergronden, is blijvend elastisch en is uv- en weerbestendig. ook is het verwerkbaar met bison rubber seal kit. het is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen zoals daken, muren, tuinen, kelders en badkamers en hecht op alle materialen zoals hout, beton, steen, metaal, zink, bitumen, epdm(vooraf testen) en pvc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,99

RUBBER SEAL STARTERSKIT

bison rubber seal is een coating op rubberbasis van superieure universele kwaliteit die geschikt is voor het waterdicht afdichten, beschermen en repareren van vrijwel alle materialen. het onderscheidt zich door de gebruiksvriendelijkheid en de blijvende elasticiteit van 750%. het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, zoals in de badkamer, kelder, tuin, of op daken en muren. de starterskit bevat de volgende producten: bison rubber seal coating 750 ml, bison rubber seal textielband 2,5 m x 10 cm, bison rubber seal kwast, bison rubber seal schuurvezel, bison rubber seal roerhoutje, kortingsbon voor bison scrub wipes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,79

RUBBER SEAL TEXTIELBAND

bison rubber seal wordt gebruikt voor het overbruggen van scheuren, kieren en naden en vergemakkelijkt de opbouw van de laagdikte. het is ideaal voor het afdichten, beschermen en repareren van vrijwel alle materialen zoals hout, beton, steen, metaal, zink, bitumen en pvc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,71

SANITAIR REINIGER

bison sanitair reiniger is een superkrachtige en geconcentreerde spray voor het eenvoudig reinigen van sanitair en sanitaire ruimtes. het is de ideale reiniger voor dagelijks gebruik, geeft een stralende glans en heeft een frisse geur. het is geschikt voor sanitair zoals vloeren, douchewanden, tegels, douchekop, kranen, douchecabines, baden en wastafels. het is ook geschikt voor het reinigen van lichte kalkaanslag en voor het verwijderen van huidvetten en zeepresten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,27

SCHIMMELVRETER

bison schimmelvreter vernietigt onmiddellijk schimmel en algen op wanden, vloeren en voegen, zowel binnen als buiten. met de unieke combinatie van spray en schuim is het geschikt voor de behandeling van zowel grote oppervlakten als hardnekkige vlekken en lastig bereikbare plaatsen. het geeft resultaat in 10 minute en is toepasbaar op wanden, vloeren en voegen in o.a. sanitaire ruimtes, keukens, kelders en garages. het is ook geschikt voor buitentoepassingen zoals gevels, balkons en plantenbakken. verbruik: 1 flacon voor 4-6 m² wand of 12-16 m voegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,19

SEAL MAX

bison seal max is een hoogwaardige, universele afdichtingskit op basis van innovatieve polymeertechnologie. het is blijvend elastisch, overschilderbaar en geschikt voor alle materialen en ondergronden binnen en buiten in natte en droge omstandigheden. het is ideaal voor aansluitvoegen, sanitairvoegen, dilatatievoegen, beglazingsvoegen en het opvullen van scheuren langs o.a. deur- en raamkozijn, vensterbank, plint, trap, bad, douche, wastafel, tegelwand, aanrechtblad, muur, plafond en vloer. het is tevens geschikt voor het krimpvrij opvullen van scheuren en kleine gaten. het hecht uitstekend op vrijwel alle (bouw)materialen zoals beton, steen, stucwerk, gipsplaat, geglazuurde oppervlakken, keramiek, email, tegels, glas, metalen (o.a. aluminium, staal, rvs, chroom), (geverfd) hout en vele kunststoffen (o.a. acrylbaden, polystyreen(schuim), pvc, abs, pc). het is ongevoelig voor schimmel en uv-, weer- en chemicaliënbestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,91

SECONDELIJM GEL

bison secondelijm gel is een super sterke, snelle, gelvormige secondelijm die corrigeerbaar en licht vullend is. het ideaal voor poreuze materialen en lijmt diverse materialen zoals aardewerk, porselein, kurk, hout, karton, metaal, rubber en vele kunststoffen. verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak. alleen voor puntverlijmingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,75

SECONDELIJM INDUSTRIE

bison secondelijm industrie is een supersterke, razendsnelle professionele secondelijm in handige doseerflacon. het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak. alleen voor puntverlijmingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,35

SECONDELIJM MET ACTIVATOR

bison secondelijm met activator is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm met activator, speciaal voor moeilijke verbindingen. het lijmt hout, mdf, spaanplaat, rubber, metaal, keramiek en vele kunststoffen en het is zeer geschikt voor moeilijke maar passende verbindingen (haakse- en verstekverbindingen) zoals bij plinten, sierlijsten, afwerklijsten en -strips en foto en -schilderijlijsten. het is ideaal voor o.a. de afwerking van keuken en vloer, het vervaardigen van zelfbouwmeubels, diverse hobbytoepassingen, modelbouw en kleine reparaties. verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak. alleen geschikt voor puntverlijmingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,51

SECONDELIJM MET KWAST

bison secondelijm met kwast is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm met kwast voor het eenvoudig doseren, aanbrengen en uitsmeren van lijm. het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,63

SECONDELIJM SUPER COMPACT

bison secondelijm super compact is een super sterke, razendsnelle, universele secondelijm in kleine, handige tubetjes. het zijn 3 tubes met het ideale volume voor 3 reparaties en het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,67

SECONDELIJM TIPPER

bison secondelijm tipper is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm in ultra moderne dispenser. het is exact en eenvoudig te doseren, zonder knoeien. het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,99

SECONDELIJM VLOEIBAAR

bison secondelijm vloeibaar is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm. het lijmt diverse materialen zoals vele kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,11

SILICONE MULTI TOOL

bison silicone multi tool is een handige multi-tool die te gebruiken is voor het gladstrijken en het verwijderen van een voegkit zoals acrylaatkit en siliconenkit. het geintegreerde mesje is handig te gebruiken voor het openen van een koker en het op maat afsnijden van het spuitmondje.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,03

SILICONENKIT ACRYLBADEN

bison siliconenkit acrylbaden is een hoogwaardige, zuurvrije, neutrale siliconenkit voor acrylbaden en kunststof douchewanden. de kit is ongevoelig voor schimmel, waterbestendig, blijvend elastisch en kleurvast. geschikt voor het waterdicht afdichten van voegen, naden en kieren in badkamer, keuken, toilet en douche, speciaal bij acrylbaden en kunststof douchewanden. tevens geschikt voor afdichtingen bij sanitair-toepassingen zoals voegen tussen tegelwand en douchebak, bad, wastafel, aanrecht, spoelbak en tegelwanden onderling. hecht op diverse kunststoffen, blank glas, geglazuurde tegels, metalen en hout. verbruik: 1 koker voor ca. 8 meter voeg van 6 x 6 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,11

SILICONENKIT AUTO MARINE

bison siliconenkit auto marine is een hoogwaardige, blijvend elastische, waterbestendige siliconenkit op azijnzuurbasis voor het afdichten van koplampen, autoruiten, luikgaten, patrijspoorten en bootlichten en voor het coaten van rubberprofielen van caravan, auto of boot. het is ongevoelig voor schimmel en ideaal voor het afdichten van koplampen, autoruiten, luikgaten, patrijspoorten en bootlichten en voor het coaten van rubberprofielen van caravan, auto of boot. het heeft een goede hechting op niet-poreuze oppervlakken, zoals glas, aluminium, gelakt metaal en hout, rubber en diverse kunststoffen. het heeft geen hechting op polyethyleen, polypropyleen, p.t.f.e, acrylglas en onbehandelde metalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,59

SILICONENKIT BOUW

bison siliconenkit bouw is een hoogwaardige, neutrale/zuurvrije, blijvend elastische, water-, uv- en chemicalienbestendige siliconenkit voor alle bouwafdichtingen. het is geschikt voor het afdichten van bewegende voegen en dilatatie- en aansluitvoegen, naden en kieren in de bouw, woning, auto, boot en caravan. het is ideaal voor kunststoffen (pvc deur- en raamkozijnen, polycarbonaat en plexiglas koepels), steen en metselwerk en (gevoelige) metalen (koper, zink, ijzer, aluminium, messing en roestvrijstaal). het zorgt voor een universele hechting zonder primer op alle gangbare bouwmaterialen zoals beton, steen, natuursteen, keramiek, emaille, glas, metalen, rubber, hout en kunststoffen (acryl, pvc, abs, polystyreen, polyester). het hecht niet op bitumen, polyethyleen, polypropyleen en p.t.f.e.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,79

SILICONENKIT GLAS

bison siliconenkit glas is een hoogwaardige, blijvend elastische, waterbestendige siliconenkit voor glastoepassingen. het is geschikt voor het afdichten van voegen, naden en kieren in de woning, glasbouw, vitrinebouw, auto, boot en caravan. het is speciaal voor het lijmen en voegen van blank glas, volglasaquaria, vitrines, etalageruiten, glazen terraria, waterbekkens en (dubbel)glasconstructies. het hecht op blank glas (niet gecoat, ongelaagd), keramiek, geglazuurde tegels, emaille, metalen (aluminium) en diverse kunststoffen. het heeft geen hechting op bitumen, polyethyleen, polyproyleen en p.t.f.e. het is ook te gebruiken voor 3d kaartverlijmingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,11

SILICONENKIT HIGH TEMP

bison siliconenkit high temp is een hittebestendige siliconenkit voor het verlijmen en afdichten van voegen die blootgesteld worden aan hoge temperaturen tot 300°c. het hecht zeer goed op glas, emaille, tegels, geglazuurde keramiek en gladde metalen en is uitermate geschikt voor met name het verlijmen en afdichten van oven- en magnetronruiten, randen rondom (keramische) kookplaten, warmte afvoerkanalen, rookkanalen, hitteschermen voor de openhaard en als vloeibare pakking voor automotive toepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,51

SILICONENKIT RESTEN VERWIJDERAAR

bison siliconenkitrestenverwijderaar is een pasta voor het grondig verwijderen van resten uitgeharde siliconenkit in voegen of op ondergronden. het kan gebruikt worden op keramische tegels, glas, metalen, plastic, gelamineerd materiaal, aluminium en emaille. het is veilig toepasbaar zonder beschadigingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,19

SILICONENKIT SANITAIR

bison siliconenkit sanitair is een hoogwaardige, blijvend elastische, waterbestendige siliconenkit op azijnzuurbasis voor sanitair afdichtingen. de kit is ongevoelig voor schimmel en na 2 uur belastbaar met water. geschikt voor het afdichten van voegen, naden en kieren in de badkamer, keuken, toilet, douche, auto, boot en caravan. speciaal voor afdichtingen bij sanitair- en keramische toepassingen zoals voegen tussen tegelwand en bad, douchebak, wastafel, aanrecht, spoelbak en tegelwanden onderling. hecht op blank glas, keramiek, geglazuurde tegels, emaille, metalen, hout en diverse kunststoffen. geen hechting op bitumen, polyethyleen, polypropyleen en p.t.f.e.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,91

SPIEGELLIJM

bison spiegellijm is speciaal aanbevolen voor het verlijmen van (zilver)spiegels op allerlei ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,19

SPUITMONDJE

bison spuitmondjes is een set met 3 spuitmondjes en 1 kokerafsluitdopje. het is bruikbaar voor alle kitsoorten en kokers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,43

STEEL

bison steel strip is kneedbaar staal en een ijzersterke epoxy reparatiemassa. het is vullend en snel en geschikt voor reparaties in huis, schuur, auto, boot en caravan, zoals lekkende waterbuizen, radiatoren, metalen water- en benzinetanks, scheuren in metaal, steen, beton, hout, keramiek en porselein.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,67

SUPER ACRYLAAT SCHILDERSKIT

bison super acrylaat schilderskit is geschikt om te overschilderen met alle verfsoorten en is direct overschilderbaar. het is een ‘anti-crack gereedschap’ voor het afwerken van onder meer plafond- en wandaansluitingen, deur- en raamkozijnen, vensterbanken, trappen, plinten, gipsplaten en doorvoerleidingen. door de elasticiteit is het ook geschikt voor het afdichten van (werkende) scheuren en barsten in muren en de sleutel tot een geslaagd schildersresultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,31

SUPER SEALER CONSTRUCTION

bison super sealer construction is een unieke, overschilderbare afdichtingskit voor een duurzame, elastische afdichting onder alle omstandigheden. het is geschikt voor alle bouwafdichtingen zoals dilatatievoegen, aansluitvoegen, naden en kieren in de bouw, woning, auto boot en caravan. het is ideaal voor afdichtingen bij (kunststof) deur- en raamkozijnen, steen en metselwerk en (gevoelige) metalen. het is overschilderbaar met alle watergedragen en de meeste oplosmiddelhoudende (alkyd) verven en tevens geschikt als overschilderbare (top)afdichting bij enkele en isolerende (dubbel glas) beglazingen. het hecht niet op bitumen, polyethyleen (pe), polypropyleen (pp), ptfe en acrylglas.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,59

SUPER SILICONE KITCHEN

bison super silicone kitchen is een hoogwaardige, neutrale, zeer snelle siliconenkit voor het elastisch afdichten van aansluitvoegen, naden en kieren in de keuken, zoals voegen tussen aanrecht, tegelwand en vloer, spoelbak en tegelwanden onderling. het heeft een uitstekende hechting op alle materialen in en rondom de keuken zoals glas, natuursteen, composiet, graniet, geschilderd hout, beton, rvs en vele andere metalen en kunststoffen. het is uitermate geschikt voor toepassing met een hoge hygiene eis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,79

SUPER SILICONE SANITAIR

bison super silicone sanitair is een blijvend elastische, waterbestendige siliconenkit op azijnzuurbasis met langdurige bescherming. het is geschikt voor sanitaire afdichtingen zoals het afdichten van naden, voegen en kieren tussen tegelwand, bad, douchebak, wastafel en aanrecht in sanitaire ruimtes zoals badkamers, toilet en keukens. het is ook ideaal voor acrylbaden, kunststof douchebakken en douchewanden. het hecht op blank glas, keramiek, geglazuurde tegels, emaille, metalen, hout en diverse kunststoffen. het heeft geen hechting op bitumen, polyethyleen, polypropyleen en ptfe en het is niet geschikt voor aquaria. het is ongevoelig voor schimmel, 100% kleurvast en na 2 uur belastbaar met water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,71

SUPERSCHUIM

bison super schuim is een polyurethaanschuim met een groot uitzettingsvermogen voor het snel en gemakkelijk afdichten, isoleren en vullen van grotere naden, voegen, aansluitingen, scheuren en gaten tegen warmteverlies, koude, tocht, geluid en vocht, binnen en buiten, zoals aansluitvoegen bij scheidingswanden met plafonds en wanden onderling, stelruimtes tussen raam- of deurkozijnen en muur, aansluitnaden van nokken, dakbeschot, schoorstenen en dakkapellen, doorvoeringen van pijpen, buizen, kabels en elektrische leidingen. het is tevens geschikt voor het verlijmen van isolatieplaten, het monteren van elektriciteitsdozen en kozijnen, deuren en vensters, het opvullen van holle ruimtes en het maken van maquettes en modellandschappen. het is verwerkbaar in alle standen (ook rechtopstaand) en uitspuitbaar in alle richtingen. ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,47

TAPIJTTAPE EXTRA STRONG

bison tapijttape extra strong heeft een dubbelzijdige zelfhechtende lijmstrip en is geschikt voor het naadloos vastzetten en later eenvoudig verwijderen van tapijt, ook op wat ruwere ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,75

TEGELLIJM

bison tegellijm is een vochtbestendige lijm voor het aanbrengen van alle soorten wandtegels op poreuze ondergronden zoals cementgebonden pleisterwerk, gipsblokken, beton, gasbeton, hout, board en spaanplaat. het is ook geschikt voor marmer. verbruik: ca. 0,5-1 m² per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,83

TEGELLIJM SUPER

bison tegellijm super is een lijm voor alle soorten wandtegels en tegels over tegels. het is vochtbestendig, blijvend elastisch en gemakkelijk verwerkbaar. het is geschikt voor het aanbrengen van keramische wandtegels op poreuze ondergronden (cementgebonden pleisterwerk, gipsblokken, beton, gasbeton, hout, board en spaanplaat) en speciaal geschikt voor het lijmen van tegels over tegels (voegen enkele dagen open laten), voor buitentegelwerk en voor het lijmen van zware wandtegels. verbruik: ca. 0,5-1 m² per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,95

TEXTIELLIJM

bison textiellijm is een lijm voor o.a. textiel, jute, vilt en kokos. het is geschikt voor bijvoorbeeld het omzomen van corduroy-, denim- en spijkerbroeken, het herstellen van gaten en scheuren in kleding en bekleding (zoals jacks, broeken, tenten, strandstoelen en windschermen), het aanbrengen van applicaties van vilt, het omboorden van lopers, matten en tapijten en het plakken van textiel op hout, meubelplaat, spaanplaat en hard- en zachtboard.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,27

TIX

bison tix is een super sterke, gelvormige, universele contactlijm. het is makkelijk smeerbaar, druipt niet en trekt geen draden. het lijmt plastic bekledingsplaat (zoals formica), fineer, board, plastic randen, rubber, leer, linoleum, kurk, textiel of polyetherschuim zowel onderling als op hout, spaanplaat, beton en metaal. de lijm druipt niet en is daarom uitermate geschikt voor verticale verlijmingen. het is zeer geschikt voor o.a. het lijmen van trapranden, vloerbedekking op trappen, dopjes of viltjes onder meubels. het is ook geschikt voor reparaties aan bijvoorbeeld schoenen, tassen, speelgoed, tapijt, of bij het maken van (hobby) knutselwerken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,23

TURBO SCHUIM

bison turbo schuim is een zeer snel uitharend polyurethaanschuim met een groot uitzettingsvermogen voor het zeer snel en gemakkelijk dichten, isoleren en vullen van grotere naden, voegen en scheuren tegen warmteverlies, koude, tocht, geluid en vocht. het hecht op vele bouwmaterialen zoals hout, beton, steen, metselwerk, pleisterwerk, metalen, glas en vele kunststoffen, zoals polyester, polystyreenschuim (tempex), pvc en hard polyurethaanschuim. het heeft geen hechting op polyethyleenfolie, siliconen of p.t.f.e. het is snel kleefvrij en snijdbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,47

VERPAKKINGSTAPE

bison verpakkingstape is geschikt voor een groot assortiment verpakkingsmogelijkheden en combineert hoge hechting met maximum gemak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,79

VETVRETER BBQ, GRILL & OVEN

bison vetvreter bbq, grill en oven is een superkrachtige en geconcentreerde schuimspray, speciaal ontwikkeld voor het reinigen van bbq, grill en oven. het is superkrachtig (zelfs voor aangekoekt en ingebrand vet) en verhelpt verkleuring van o.a. roestvrijstalen kookplaten. het is geschikt voor het ontvetten van (gas)barbecues, ovens, bakplaten, planchas en andere grillapparatuur. het is ook geschikt voor het ontvetten van harde metalen en roestvrij staal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,35

VETVRETER KEUKEN

bison vetvreter keuken is een superkrachtige en geconcentreerde ontvetterspray voor het reinigen van vrijwel alle vette oppervlakken in de keuken. het is superkrachtig en reinigt eenvoudig (aangekoekt) vet, is snel afneembaar en geeft een frisse geur. het is geschikt voor gebruik in de keuken, zoals voor de kookplaat, het fornuis of de bakoven. het is ook geschikt voor het ontvetten van huishoudelijke apparatuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,27

VINYL TAPE

bison vinyl tape is geschikt voor het naadloos vastzetten en later weer eenvoudig verwijderen van vinyl vloerbedekking. het kan het beste worden aangebracht op een ondergrond die ongeveer dezelfde temperatuur heeft als de ondergrond en de omgeving.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,15

VLEKVRETER

bison vlekvreter is een super effectieve en geconcentreerde spray voor het eenvoudig reinigen van (hardnekkige) vlekken. het geeft een snel resultaat (het hoeft slechts enkele seconden in te werken) en is vrij van oplosmiddelen. het is geschikt voor toepassing op textiel en bekleding zoals tapijt en meubel- en autobekleding en het verwijdert hardnekkige vlekken zoals rode wijn, koffie, chocolade en schoensmeer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,43

VLOEIBARE ONTSTOPPER

bison vloeibare ontstopper is een superkrachtige en effectieve ontstopper die moeiteloos vet, etensresten en haar oplost. het heeft een krachtige gelformule, bereikt zelfs de diepste punten van de afvoer en bruist en spat niet. het is geschikt voor de meeste soorten leidingen in o.a. de keuken, douche en wc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,39

VLOERBEDEKKINGSLIJM

bison vloerbedekkingslijm is een kant & klare dispersielijm voor het permanent lijmen van tapijt en tapijttegels met jute- of latexrug, latexschuimrug, naaldvilten, linoleum, vinyl op vilt, kurkvloerbedekking, homogene vinylvloerbedekking, vloerbedekking met vinylschuimrugzijde en cushioned (opgeschuimd) vinyl (novilon) op poreuze ondergronden zoals cement, beton en hout. het is geschikt voor intensief gebruik (trappen, kantoren), rolstoelvast, geschikt voor vloerverwarming, vochtbestendig en oplosmiddelvrij. verbruik: voor pvc-vloerbedekking ca. 3 m² per kilo en voor tapijten ca. 2,5 m² per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,51

VLOERBEDEKKINGSLIJM VERWIJDERBAAR

bison vloerbedekkingslijm verwijderbaar is geschikt voor het lijmen en later weer eenvoudig verwijderen van vloerbedekking met een pvc-, vinylschuim-, jute-, of latexrug en naaldvilten op poreuze ondergronden (cement, beton, hout, board en spaanplaat). het is ook geschikt voor het lijmen van vloerbedekking over bestaande, gladde vloerbedekkingen (pvc, linoleum). het is niet geschikt voor het lijmen van vloerbedekking op trappen en vloerbedekking in tegels. gebruik voor vloerbedekkingen waarop veel wordt gelopen of in vochtige ruimten bison vloerbedekkingslijm. verbruik: ca. 7-10 m² per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,91

VOCHTVRETER COMPACT

bison vochtvreter compact is een compacte, gemakkelijke manier om van vocht, condens en muffe geurtjes af te komen. het is 100% lekvrij en makkelijk op te hangen met het meegeleverde hangertje.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,19

WAND EN KLAAR AFWEEK EN REINIGER

bison wand en klaar afweek en reiniger is een kant en klare behangafweek en muurreiniger in één voor het snel en eenvoudig verwijderen van alle soorten behang die met behanglijm zijn aangebracht. het is tevens te gebruiken als muurreiniger voor het verwijderen van behanglijmresten, vuil en vet van de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,83

WAND EN KLAAR BEHANGLIJM GLASWEEFSEL

bison wand en klaar behanglijm glasweefsel is een kant & klare lijm voor het eenvoudig aanbrengen van glasweefsel- en glasvliesbehang op poreuze, zuigende ondergronden zoals stucwerk, steen, beton, cement, gipsplaat en hout. de lijm is direct op de muur aan te brengen. indien volgens de gebruiksaanwijzing aangebracht, is het behang later eenvoudig te verwijderen. verbruik: ca. 5 m² per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,31

WAND EN KLAAR BEHANGLIJM VINYL/PAPIER

bison wand en klaar behanglijm vinyl-papier is geschikt voor het eenvoudig aanbrengen van vinylbehang met een papieren- of textielrug op poreuze, zuigende ondergronden zoals stucwerk, steen, beton, cement, gipsplaat en hout. de lijm is tevens geschikt voor zware wandbekleding en speciale behangsoorten zoals schuimvinyl en fotobehang. verbruik: ca. 6 m² per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,39

WAND EN KLAAR BEHANGLIJM VLIESBEHANG

bison wand en klaar behanglijm vliesbehang is een kant & klare lijm voor het eenvoudig aanbrengen van alle soorten behang met een vliesrug op poreuze, zuigende ondergronden zoals stucwerk, steen, beton, cement, gipsplaat en hout. de lijm is direct op de muur aan te brengen. verbruik: ca. 6 m² per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,11

WAND EN KLAAR BEHANGSET

bison wand&klaar behangset is een universele, kwalitatieve behangset voor het succesvol aanbrengen van alle soorten behang. de set bestaat uit een lijmrooster (kunststof uitrolrooster om de behanglijm egaal te verdelen over de behangroller, geschikt voor ieder formaat wand&klaar behanglijm emmer), een behanglijmroller (universele vachtroller van hoge kwaliteit om de behanglijm egaal te verdelen op de ondergrond. direct op de muur te gebruiken of op papieren behang. geeft geen pluizen en spettert niet) en behangspatel (flexibele kunststof behangspatel om het behang op de muur glad te strijken en eenvoudig in hoeken aan te drukken. dit voorkomt luchtbellen achter het behang en beschadigt het behang niet), afbreekmes (met 2 reserve messen om het behang haarscherp af te snijden langs plafond, vloer, ramen en stopcontacten) en instructiehulp “behangen van a tot z” (handleiding voor de behangklus met duidelijke instructies en tips om stap voor stap te helpen bij de behangklus).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,63

WAND EN KLAAR REPARATIELIJM

bison wand en klaar behangreparatielijm is een kant en klare, extra sterke behangreparatielijm voor het eenvoudig herstellen van loszittende stukken behang. het is toepasbaar op alle behangsoorten. het is geschikt voor het eenvoudig herstellen van loszittende stukken behang, zoals openstaande naden en losse hoekjes en eenvoudig en schoon in gebruik door de unieke draai en doseerdop met 2 doseerstanden, voor punt- en vlakverlijmingen. het is tevens geschikt voor het aanbrengen van decoratieve behangranden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,19

WATERKIT

bison waterkit is een kant & klare lijm op waterbasis voor het verlijmen van vloerbedekking en tapijttegels met een jute-, vilt- of textielrug, linoleum en wandkurk op poreuze ondergronden zoals cement, beton en hout. verbruik: 2-3 m² per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,99

WIPES SCRUB

bison wipes scrub zijn vezelversterkte reinigingsdoekjes voor het zwaardere schoonmaakwerk. ze zijn ideaal voor tijdens en na het klussen. ze reinigen handen, gereedschappen en werkoppervlakken en verwijderen moeiteloos natte en deels ingedroogde vlekken verf, kit, bitumen, polyurethaan, purschuim, lijm, polyester vuller, epoxy, olie, smeer, benzine en inkt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,98

WOOD MAX

bison wood max is een houtconstructielijm op basis van unieke smp technologie; watervast (d4-norm) en sterker dan hout. het is geschikt voor het verlijmen van hout met hout en met bijna alle bouwmaterialen zoals metaal, steen, beton of kunststof. het is bijzonder geschikt voor veeleisende houtconstructies en verbindingen (kozijnen, deuren, boten).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,35

ZACHT PLASTICLIJM

bison zacht plastic lijm is lijm voor waterbestendige reparaties aan vinyl en zacht pvc. het repareert o.a. opblaasbare boten, zwembadjes, zwembanden, strandballen, tentzeilen, waterbedden, regenkleding en vijverfolie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,75

Bison
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn