DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Bison

HOUT KONSTRUKTIELIJM 2K EXPERT

bison hout konstruktielijm is een hoogwaardige, bruine 2-componenten polyurethaan houtkonstruktielijm voor alle houtsoorten binnen en buiten. het is sterker dan hout, spleetvullend, weerbestendig en (zee-)watervast. het is geschikt voor hoogwaardige verlijmingen en reparaties van constructies en verbindingen waaraan hoge eisen worden gesteld. het is geschikt voor harde, zachte, exotische en gelakte houtsoorten (zoals vingerlas, zwaluwstaarten, pen- en gatverbindingen, drevels en veren), ook als de delen niet perfect passen. ook is dit product geschikt voor het verlijmen van hout op steen, beton, gasbeton, metaal en diverse kunststoffen en voor de bescherming van kopse kanten tegen houtrot. theoretisch verbruik: ca. 5-6 m per kilo. aandruktijd: 4 uur bij 15c, 3 uur bij 20c, 1 uur bij 25c. droog-/uithardingstijd: ca. 24 uur bij 20c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,51

KONSTRUKTIE TIX

bison konstruktie tix is een hoogwaardige, tixotrope, transparante 1-component polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten. het is geschikt voor het watervast verlijmen van de meeste houtsoorten, formica, polystyreenschuim (tempex) en glaswol op poreuze ondergronden. het hecht ook op metaal, beton, gasbeton, steen en diverse kunststoffen, is ideaal voor verticale verbindingen en voldoet aan de eisen voor en 204 d4.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,59

KONSTRUKTIE TIX TOPSPEED

bison konstruktie tix topspeed is een zeer snelle tixotrope, transparante, 1-component polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten. deze lijm is handvast binnen slechts 5 minuten en geschikt voor het watervast verlijmen van de meeste houtsoorten, formica, polystyreenschuim (tempex) en glaswol op poreuze ondergronden. het hecht ook op metaal, beton, gasbeton, steen en diverse kunststoffen. het is ideaal voor verticale verbindingen en voldoet aan de eisen voor en 204 d4.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,39

KONSTRUKTIELIJM (D4)

bison konstruktielijm is een hoogwaardige, watervaste en vullende polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten (d4-norm). het is geschikt voor het lijmen van vrijwel alle houtsoorten, onderling en op formica, metaal, steen, beton en diverse kunststoffen en speciaal voor het lijmen en repareren van (hout)constructies en verbindingen waaraan hoge eisen worden gesteld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,99

KONSTRUKTIELIJM FIBER

bison konstruktielijm fiber is een vezelversterkte, snelle, vloeibare, watervaste polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten (d4-norm). het is geschikt voor het snel lijmen van vrijwel alle houtsoorten, onderling en op formica, metaal, steen, beton en diverse kunststoffen. het is speciaal voor het lijmen en repareren van (hout)constructies en verbindingen waaraan de hoogste eisen worden gesteld en is ideaal voor grote klussen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,79

Bison
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn