DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Bison

HANDCLEANER

bison handcleaner is een handreinigingscreme met scrub-functie. het reinigt sterk vervuilde handen snel en gemakkelijk en is speciaal voor lijm, kit, alkyd- en nitroverven, opgedroogde latex, inkt, olie, vet, teer en bitumen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,63

LIJMVERWIJDERAAR

bison lijmverwijderaar is super krachtig en zeer effectief. uitermate geschikt voor de verwijdering van lijm- en stickerresten van diverse ondergronden. dankzij de unieke gelformule is het verticaal toepasbaar en nauwkeurig aan te brengen. tevens geschikt voor het verwijderen van vlekken en resten van verf, vet, smeer, inkt en olie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,95

SILICONE MULTI TOOL

bison silicone multi tool is een handige multi-tool die te gebruiken is voor het gladstrijken en het verwijderen van een voegkit zoals acrylaatkit en siliconenkit. het geintegreerde mesje is handig te gebruiken voor het openen van een koker en het op maat afsnijden van het spuitmondje.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,03

SILICONENKIT RESTEN VERWIJDERAAR

bison siliconenkitrestenverwijderaar is een pasta voor het grondig verwijderen van resten uitgeharde siliconenkit in voegen of op ondergronden. het kan gebruikt worden op keramische tegels, glas, metalen, plastic, gelamineerd materiaal, aluminium en emaille. het is veilig toepasbaar zonder beschadigingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,19

VLOERBEDEKKINGSLIJM VERWIJDERBAAR

bison vloerbedekkingslijm verwijderbaar is geschikt voor het lijmen en later weer eenvoudig verwijderen van vloerbedekking met een pvc-, vinylschuim-, jute-, of latexrug en naaldvilten op poreuze ondergronden (cement, beton, hout, board en spaanplaat). het is ook geschikt voor het lijmen van vloerbedekking over bestaande, gladde vloerbedekkingen (pvc, linoleum). het is niet geschikt voor het lijmen van vloerbedekking op trappen en vloerbedekking in tegels. gebruik voor vloerbedekkingen waarop veel wordt gelopen of in vochtige ruimten bison vloerbedekkingslijm. verbruik: ca. 7-10 m² per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,91

WAND EN KLAAR AFWEEK EN REINIGER

bison wand en klaar afweek en reiniger is een kant en klare behangafweek en muurreiniger in één voor het snel en eenvoudig verwijderen van alle soorten behang die met behanglijm zijn aangebracht. het is tevens te gebruiken als muurreiniger voor het verwijderen van behanglijmresten, vuil en vet van de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,83

WAND EN KLAAR VLEKKENSPRAY

bison wand&klaar vlekkenspray is een kant-en-klare, witte vlekkenspray voor het eenvoudig bedekken van permanente en terugkerende vlekken op de ondergrond zodat deze later niet door het behang schijnen. het is geschikt voor o.a roet-, roest-, nicotine-, potlood-, balpen- en vochtvlekken en het is superdekkend en sneldrogend.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,23

Bison
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn