DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Bison

SECONDELIJM GEL

bison secondelijm gel is een super sterke, snelle, gelvormige secondelijm die corrigeerbaar en licht vullend is. het ideaal voor poreuze materialen en lijmt diverse materialen zoals aardewerk, porselein, kurk, hout, karton, metaal, rubber en vele kunststoffen. verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak. alleen voor puntverlijmingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,75

SECONDELIJM INDUSTRIE

bison secondelijm industrie is een supersterke, razendsnelle professionele secondelijm in handige doseerflacon. het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak. alleen voor puntverlijmingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,35

SECONDELIJM MET ACTIVATOR

bison secondelijm met activator is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm met activator, speciaal voor moeilijke verbindingen. het lijmt hout, mdf, spaanplaat, rubber, metaal, keramiek en vele kunststoffen en het is zeer geschikt voor moeilijke maar passende verbindingen (haakse- en verstekverbindingen) zoals bij plinten, sierlijsten, afwerklijsten en -strips en foto en -schilderijlijsten. het is ideaal voor o.a. de afwerking van keuken en vloer, het vervaardigen van zelfbouwmeubels, diverse hobbytoepassingen, modelbouw en kleine reparaties. verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak. alleen geschikt voor puntverlijmingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,51

SECONDELIJM MET KWAST

bison secondelijm met kwast is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm met kwast voor het eenvoudig doseren, aanbrengen en uitsmeren van lijm. het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,63

SECONDELIJM SUPER COMPACT

bison secondelijm super compact is een super sterke, razendsnelle, universele secondelijm in kleine, handige tubetjes. het zijn 3 tubes met het ideale volume voor 3 reparaties en het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,67

SECONDELIJM TIPPER

bison secondelijm tipper is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm in ultra moderne dispenser. het is exact en eenvoudig te doseren, zonder knoeien. het lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,99

SECONDELIJM VLOEIBAAR

bison secondelijm vloeibaar is een super sterke, razendsnelle universele secondelijm. het lijmt diverse materialen zoals vele kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. verbruik: een druppel is genoeg voor ca. 2 cm² lijmoppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,11

Bison
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn