DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Bison

DUO ONTSTOPPER

bison duo ontstopper is een extreem krachtige en effectieve 2-componenten ontstopper, speciaal ontwikkeld voor de meest hardnekkige verstoppingen. het bereikt zelfs de diepste punten van de afvoeren bruist en spat niet. het is geschikt voor de meeste soorten leidingen in o.a. de keuken, douche en wc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,75

GROENE AANSLAGVRETER

bison groene aanslagvreter is een superkrachtig concentraat voor het verwijderen en voorkomen van groene aanslag op o.a. muren, daken, (tegel)paden, ramen, bielzen en zonnepanelen. het verwijdert eenvoudig groene aanslag en beschermt maandenlang.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,35

PROTECTOR SCHIMMELBESTENDIG

bison protector schimmelbestendig is een impregneerspray welke het vochtopnemend vermogen reduceert van behandelde oppervlakken en zo de ontwikkeling van schimmels voorkomt. het geeft een effectieve bescherming gedurende 2 jaar. het is geschikt voor (vrijwel) alle poreuze ondergronden onderhevig aan ongunstige luchtvochtigheidsomstandigheden. het is uitermate effectief op plaatsen waar thermale bruggen kunnen ontstaan, zoals bij deuren, raamkozijnen, achter meubilair en lambrisering. het is geschikt voor ca. 6-10 m oppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,99

SANITAIR REINIGER

bison sanitair reiniger is een superkrachtige en geconcentreerde spray voor het eenvoudig reinigen van sanitair en sanitaire ruimtes. het is de ideale reiniger voor dagelijks gebruik, geeft een stralende glans en heeft een frisse geur. het is geschikt voor sanitair zoals vloeren, douchewanden, tegels, douchekop, kranen, douchecabines, baden en wastafels. het is ook geschikt voor het reinigen van lichte kalkaanslag en voor het verwijderen van huidvetten en zeepresten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,27

VETVRETER BBQ, GRILL & OVEN

bison vetvreter bbq, grill en oven is een superkrachtige en geconcentreerde schuimspray, speciaal ontwikkeld voor het reinigen van bbq, grill en oven. het is superkrachtig (zelfs voor aangekoekt en ingebrand vet) en verhelpt verkleuring van o.a. roestvrijstalen kookplaten. het is geschikt voor het ontvetten van (gas)barbecues, ovens, bakplaten, planchas en andere grillapparatuur. het is ook geschikt voor het ontvetten van harde metalen en roestvrij staal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,35

VETVRETER KEUKEN

bison vetvreter keuken is een superkrachtige en geconcentreerde ontvetterspray voor het reinigen van vrijwel alle vette oppervlakken in de keuken. het is superkrachtig en reinigt eenvoudig (aangekoekt) vet, is snel afneembaar en geeft een frisse geur. het is geschikt voor gebruik in de keuken, zoals voor de kookplaat, het fornuis of de bakoven. het is ook geschikt voor het ontvetten van huishoudelijke apparatuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,27

VLEKVRETER

bison vlekvreter is een super effectieve en geconcentreerde spray voor het eenvoudig reinigen van (hardnekkige) vlekken. het geeft een snel resultaat (het hoeft slechts enkele seconden in te werken) en is vrij van oplosmiddelen. het is geschikt voor toepassing op textiel en bekleding zoals tapijt en meubel- en autobekleding en het verwijdert hardnekkige vlekken zoals rode wijn, koffie, chocolade en schoensmeer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,43

VLOEIBARE ONTSTOPPER

bison vloeibare ontstopper is een superkrachtige en effectieve ontstopper die moeiteloos vet, etensresten en haar oplost. het heeft een krachtige gelformule, bereikt zelfs de diepste punten van de afvoer en bruist en spat niet. het is geschikt voor de meeste soorten leidingen in o.a. de keuken, douche en wc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,39

Bison
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn