DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Bleko

ACETON

bleko aceton is geschikt voor het verwijderen van allerlei synthetische producten en gedroogde verven, zoals lijm, verf, vet en inkt. tevens kan het gebruikt worden als hulpmiddel bij de verwerking van polyester. niet geschikt voor plastic, kunstzijde en chloorvezels. ook is dit product brandbaar. samenstelling: 100% aceton.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,58

ACRYL VERDUNNER

bleko acrylverdunner is een toevoeging voor watergedragen verven zoals bijvoorbeeld acrylverf, dispersieverf en latexverven. verlengt de open tijd d.w.z. vertraagt de droogtijd, dus langer verwerkbaar en daardoor langer door te strijken, waardoor aanzetten en verfrolafdrukken voorkomen worden. verbetert de vloeiing van de veerf, geeft een betere benatting van de ondergrond, dus een betere verdeling en vloeiing over het opervlak. vermindert het aandrogen van de verf in spuitinstallaties en ander verfgereedschap.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,93

AMMONIAK

bleko ammoniak is geschikt voor het reinigen en schoonmaken van ovens, ruiten, kasten, spiegels, beits, lijm en inkt. tevens geschikt voor het ontvetten van schilderwerk. ammoniak mag niet gemengd worden met bleek en/of chloorproducten en heeft tevens een bleekfunctie, dus pas op met gekleurde stoffen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,90

BEHANGLIJMOPLOSSER

bleko b-clean behanglijmoplosser is bij uitstek geschikt voor het milieuvriendelijk verwijderen van alle soorten behang. behang goed nat maken met bijvoorbeeld verfroller, spons of plantenspuit (inademen spuitnevel vermijden); ca. 10 à 15 minuten laten inwerken; daarna kunt u het behang veelal met hele banen verwijderen. bij afwasbaar vinylbehang vooraf het behang zo goed mogelijk over de hele breedte inkrassen met bijvoorbeeld een plamuurmes, hierdoor kan de behanglijmoplosser achter het behang komen. voordat u begint vloerbedekking, houtwerk en plinten afdekken. 10 liter warm water daarna 1 liter b-clean behanglijmoplosser toevoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,09

BRANDGEL

bleko brandgel is geschikt voor systeem- en inzethaarden die speciaal voor dit product zijn ontworpen, met of zonder afvoerkanaal en voor vuurpotten buitenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,26

BRANDSPIRITUS

bleko brandspiritus is geschikt voor het reinigen van ruiten, spiegels, tegels en dergelijke. tevens kunt u brandspiritus gebruiken als brandstof voor fonduestellen. bij het reinigen van o.a. spiegels, brandspiritus aanbrengen op een doek en vervolgens schoonmaken. nawrijven met een zachte doek.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,36

CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR

bleko cementsluierverwijderaar is een krachtige reiniger speciaal ontwikkeld voor kalkhoudende steensoorten. het product verwijdert cementsluier en vuil. cementsluierverwijderaar in een plastic emmer verdunnen met koud water 1:1 tot 1:20, afhankelijk van de vervuiling. voor reinigingsdoeleinden is 1:10 meestal voldoende. sterk vervuilde oppervlakken behandelen met 1:5 verdund product. gelijkmatig verdelen en goed schrobben, 5 à 10 minuten laten inwerken, daarna afspoelen met water. behandeling indien nodig herhalen. tijdens het verwerken is het raadzaam plastic handschoenen te dragen. indien nodig ondergrond eerst reinigen van grof en los vuil, gebruik hierbij een gewoon (synthetisch) reinigingsmiddel, maar nooit een alkalische reiniger zoals bijvoorbeeld groene zeep. ook oude waslagen vooraf verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,79

GEDEMINIRALISEERD WATER

bleko gedeminiraliseerd water ( demi-water )is chemisch zuiver water voor stoomstrijkijzers,luchbevochtigingen, autoradioteur, accu's etc.,


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,82

KUNSTSTOFREINIGER

bleko b-clean kunststofreiniger is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van kunststof producten zoals: tuinmeubelen, kunststof kozijnen en andere kunststof voorwerpen. ook geschikt voor keukens, sanitair en gelakte oppervlakken. geeft een streeploos, glanzend resultaat, is vuilafstotend en antistatisch. te reinigen oppervlak afnemen met een spons, even laten inwerken en met een zeem of uitgewrongen doek afnemen. bij sterke vervuiling 1:10 of onverdund gebruiken. nawassen met water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,08

KWASTENREINIGER ACRYL

bleko kwastenreiniger acryl is uitsluitend geschikt voor het reinigen van verfgereedschap wat gebruikt is bij watergedragen verven. het reinigt grondig en diep tussen de kwastharen, heeft een groter vuilopnemend vermogen en houdt de kwastharen soepel. na het reinigen kunnen de kwasten en penselen het beste bewaard worden in een blik of pot gevuld met rauwe lijnolie zodat de haren van de kwasten goed in de lijnolie staan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,03

KWASTREINIGER

bleko kwastreiniger is geschikt voor het reinigen en schoonmaken van bijvoorbeeld kwasten, penselen en verfrollers welke gebruikt zijn voor alkydverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,21

LAMPOLIE

bleko lampolie blank is geschikt voor alle soorten olielampen, ook olielampen zonder brander. ook is lampolie blank uitstekend geschikt voor oliestellen, decoratieve olielampen en tuinfakkels. tijdens het branden is het verstandig het verkoolde gedeelte van de pit bij te knippen, dit om het walmen in te perken. voor de dosering kunt u de gebruiksaanwijzing van uw lamp aanhouden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,22

LIJNOLIE GEKOOKT

een heldere plantaardige, lichtgele, drogende olie. geschikt voor het behandelen van houten voorwerpen zoals ladders, schuttingen, deuren, hanenbalken e.a. broeigevaar bij absorptie in poreuze materialen zoals doeken, lappen en kleding hierdoor kans op brandgevaar. doeken na gebruik met water overgieten!


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,36

LIJNOLIE RAUW

bleko lijnolie rauw is geschikt voor het impregneren van hout en voor het bewaren van gebruikte kwasten. het is een natuurproduct en dus minder belastend voor het milieu. te verdunnen met aromaatvrije verfverdunner of white spirit terpentine. het droogt nooit voor 100% en langzamer dan lijnolie gekookt (voor snellere droging kan 1- 5% siccatief worden toegevoegd). let op: broeigevaar bij absorptie in poreuze materialen zoals doeken, lappen en kleding. doeken na gebruik met water overgieten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,08

METHYLETHYLKETON (MEK)

bleko mek is een uitstekend oplosmiddel voor neopreenlijmen. ook kunt u mek gebruiken als hulpmiddel bij de verwerking van polyesters. tevens kunt u mek gebruiken als schoonmaakmiddel van matrijzen in de rubber- en kunststof industrie. dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,83

ONTSTOPPER VAST

bleko ontstopper korrels zijn geschikt voor het ontstoppen van afvoeren. het kan aluminium, lichte metalen, niet–hittebestendige kunststoffen, zink en glas aantasten c.q. vervormen. gebruiksaanwijzing: probeer zoveel mogelijk stilstaand water te verwijderen. strooi ca. 25% van de inhoud van de flacon in de verstopte afvoer en giet er voorzichtig kokend water op. indien nodig herhalen. goed doorspoelen met water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,93

ONTSTOPPER VLOEIBAAR

bleko vloeibare ontstopper is geschikt voor het ontstoppen van bad, douche en wastafelafvoerbuizen en het verwijderen van haar en zeepresten. zorg ervoor dat er zoveel mogelijk water verwijderd wordt uit de verstopte afvoer. vervolgens de ontstopper langzaam en direct in de afvoer gieten laat dit ongeveer 30 minuten inwerken (1 kopje voor wastafels en 2 kopjes voor douche en bad). uiteindelijk goed naspoelen met water en indien nodig herhalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,44

ONTWERINGS WATER

ontweringswater geschikt voor het verwijderen van verweerde plekken op alle houtsoorten. indien aanwezig dienen oude vernis-, beits-, of verflagen verwijderd te worden. bij gebruik van afbijtmiddelen het hout goed nawassen. ontweringswater dient wel op het gehele oppervlak te worden aangebracht om een egale kleur te verkrijgen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,83

PAINTSOLV

paintsolv is een sterke reiniger die toepasbaar is voor watergedragen en oplosmiddelhoudende verven. tevens werkt paintsolv op 2-componentenplamuren en -verven en producten op epoxybasis. dit product is vrij van symbolen en veilig in gebruik voor mens en milieu. na het reinigen slaan de pigmenten neer op de bodem waardoor het product meerdere keren te gebruiken is. reinigt effectief verfgereedschappen zoals plamuurmessen, kwasten, verfketels en verfmengmachines. paintsolv kan op dezelfde wijze als (spoel) thinner worden gebruikt in een spoelmachine.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,13

PETROLEUM

bleko petroleum kan gebruikt worden als ontvetter en aanmaak vloeistof. tevens kan petroleum gebruikt worden als brandstof voor olielampen. houdt hierbij de dosering volgens de gebruiksaanwijzing van uw apparaat aan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,12

RUITENSPROEIER ANTI VRIES

bleko ruitensproeier anti vries is zorgt voor helder zicht en beschermt tegen vorst. het werkt tot -20°c en is geschikt voor het streeploos reinigen van de autoruit. tevens voorkomt dit product het bevriezen van het sproeierreservoir.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,71

RUITENSPROEIER ANTI VRIES CONCENTRAAT

dit betrouwbare bleko-power product voor de ruitensproeierinstallatie zorgt voor helder zicht en beschermt tegen vorst. onverdund biedt het een vorstbescherming tot -60°c. ruitensproeier antivries concentraat voorkomt bevriezing van het ruitensproeierreservoir en dus ook de leidingen naar de sproeiers. lichte ijsaanslag op de autoruiten verdwijnt snel door ruitensproeier antivries. ook kunt u met ruitensproeier antivries uw autoruit reinigen van vet en pekelaanslag. ruitensproeier antivries concentraat kunt u verdunnen met water en is 1:1 -24°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,78

RUITONTDOOIER

bleko ruitenontdooier ontdooit ruiten en voorkomt her-bevriezing. voor het beste resultaat: spuit de vloeistof over de bovenkant van de ruit zodat deze naar beneden vloeit. gebruik de ruitenwissers om de vloeistof te verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,95

SICCATIEF

bleko siccatief is een toevoeging aan bijvoorbeeld olieverf om de droogtijd te verkorten. geschikt voor synthetische verven op basis van lijnolie en/of alkydhars. bij gebruiksklare verf mag de toevoeging maximaal enkele procenten zijn. voor het siccativeren van gekookte lijnolie 3 tot 5% toevoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,59

SLOTONTDOOIER

bleko slotontdooier ontdooit en smeert sloten. bevat glycol tegen herbevriezing.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,19

SPECIALE TERPENTINE

bleko professionele terpentine is aromaatvrij en reukloos. hierdoor is het een stuk vriendelijker voor mens en milieu. het is geschikt als verdunningsmiddel voor synthetische lakken en olieverven. ook kunnen metalen hiermee ontvet worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,12

STICKEROPLOSSER

bleko stickeroplosser is geschikt voor het verwijderen van bijvoorbeeld stickers, stickerlijm, tape-lijm, plakband en spuitsneeuw. stickeroplosser kan gebruikt worden op verfwerk, glas, steen, linoleum, tapijt en textiel. voorzichtig toepassen op tere hoogglansverf, tapijt, textiel en kunststoffen. stickeroplosser kan invloed hebben op de kleur, dus wordt aangeraden om het eerst voorzichtig te proberen. het kan opgebracht worden met een kwastje, vervolgens moet het even inwerken en tenslotte kan de sticker verwijderd worden. wanneer er lijmresten achterblijven nogmaals stickeroplosser opbrengen en na enkele minuten met een doek afnemen. bij vinylstickers een hoekje loshalen en stickeroplosser erachter laten lopen, vervolgens even laten inwerken en tot slot de sticker verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,97

STROOIZOUT

bleko strooizout is verpakt in een handige bewaaremmer met een inhoud van 7.5 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,32

SYNTHETISCHE SPUITVERDUNNER

de bleko synthetische spuitverdunner is een kant-en-klaar product en direct toepasbaar. dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,74

TERPENTIJNOLIE

bleko terpentijnolie is geschikt om tijdens het schilderen met olieverf de verf te verdunnen. terpentijnolie verdunt olieverven, reinigt penselen, verwijdert boenwas op meubelen en parketvloeren. ook kunt u terpentijnolie gebruiken als vlekverwijderaar. voeg terpentijnolie toe aan uw olieverf totdat de juiste viscositeit is bereikt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,54

TERPENTINE

bleko terpentine is een verfverdunner voor synthetische lakken (beitsen, verf en lakken op basis van alkydharsen) en olieverven, alsook ontvetter van metalen. schadelijk bij inslikken en bij aanraking met de huid, alsook schadelijk voor het milieu. voorzien van een kinderveilige sluiting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,99

THINNER

bleko thinner is een celluloseverdunner voor het verdunnen van nitro-celluloselakken. geschikt voor het reinigen van aangedroogde verfvlekken en het ontvetten van ijzer en staal. voorzien van een kinderveilige sluiting. schadelijk bij inslikken en aanraking van de huid en milieuonvriendelijk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,12

VERF/ALLESREINIGER

b-clean verf/allesreiniger is een niet-schuimende, fosfaatvrije, biologisch afbreekbare reiniger die speciaal is ontwikkeld voor de professionele schilder. het is de ideale vervanger voor ammonia. het ontvet en maakt ondergronden voor schilderwerk antistatisch. als allesreiniger verwijdert het bijna alle soorten vuil op vrijwel elke ondergrond. tevens kan dit product gebruiken worden voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten en tuinmeubelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,02

WASBENZINE

bleko wasbenzine is geschikt voor het verdunnen van lakken en verven op basis van alkydhars indien deze verspoten worden. het is tevens een schoonmaakmiddel voor vuil, vet en minerale oliën. de fles is voorzien van een kindveilige sluiting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,16

ZOUTZUUR

met bleko zoutzuur kunt u cement- en kalkresten verwijderen. het is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik. zoutzuur verdunnen met water 1:10 tot 1:20. tot slot naspoelen met water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,03

Bleko
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn