DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Bleko

BEHANGLIJMOPLOSSER

bleko b-clean behanglijmoplosser is bij uitstek geschikt voor het milieuvriendelijk verwijderen van alle soorten behang. behang goed nat maken met bijvoorbeeld verfroller, spons of plantenspuit (inademen spuitnevel vermijden); ca. 10 à 15 minuten laten inwerken; daarna kunt u het behang veelal met hele banen verwijderen. bij afwasbaar vinylbehang vooraf het behang zo goed mogelijk over de hele breedte inkrassen met bijvoorbeeld een plamuurmes, hierdoor kan de behanglijmoplosser achter het behang komen. voordat u begint vloerbedekking, houtwerk en plinten afdekken. 10 liter warm water daarna 1 liter b-clean behanglijmoplosser toevoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,17

CEMENTSLUIERVERWIJDERAAR

bleko cementsluierverwijderaar is een krachtige reiniger speciaal ontwikkeld voor kalkhoudende steensoorten. het product verwijdert cementsluier en vuil. cementsluierverwijderaar in een plastic emmer verdunnen met koud water 1:1 tot 1:20, afhankelijk van de vervuiling. voor reinigingsdoeleinden is 1:10 meestal voldoende. sterk vervuilde oppervlakken behandelen met 1:5 verdund product. gelijkmatig verdelen en goed schrobben, 5 à 10 minuten laten inwerken, daarna afspoelen met water. behandeling indien nodig herhalen. tijdens het verwerken is het raadzaam plastic handschoenen te dragen. indien nodig ondergrond eerst reinigen van grof en los vuil, gebruik hierbij een gewoon (synthetisch) reinigingsmiddel, maar nooit een alkalische reiniger zoals bijvoorbeeld groene zeep. ook oude waslagen vooraf verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,89

CHLOORBLEEKMIDDEL

bleko chloorbleekmiddel is geschikt voor het hygiënisch reinigen van bijvoorbeeld toiletten, gootstenen, koelkasten, tegels en aanrechten. ook kunnen vlekken in wasgoed hiermee verwijderd worden. gebruiksaanwijzing: voor het schoonmaken van toiletten is de dosering 60 ml op 10 liter water. voor het bleken van wasgoed is de dosering 60 ml op 10 liter water. voor optimaal resultaat het te behandelen object 20 minuten laten weken in de oplossing en vervolgens goed uitspoelen. dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,88

GROENE AANSLAG VERWIJDERAAR

de bleko b-clean groene aanslagverwijderaar is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van alg en groene aanslag op terrassen, tegelpaden, muren, ramen, daken, kunststof en andere oppervlakken. in verdunde vorm niet schadelijk voor planten en gazon. dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik. verbruik: ca. 100-200 m2 per liter (afhankelijk van de ondergrond).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,47

ONTSTOPPER VAST

bleko ontstopper korrels zijn geschikt voor het ontstoppen van afvoeren. het kan aluminium, lichte metalen, niet–hittebestendige kunststoffen, zink en glas aantasten c.q. vervormen. gebruiksaanwijzing: probeer zoveel mogelijk stilstaand water te verwijderen. strooi ca. 25% van de inhoud van de flacon in de verstopte afvoer en giet er voorzichtig kokend water op. indien nodig herhalen. goed doorspoelen met water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,07

ONTSTOPPER VLOEIBAAR

bleko vloeibare ontstopper is geschikt voor het ontstoppen van bad, douche en wastafelafvoerbuizen en het verwijderen van haar en zeepresten. zorg ervoor dat er zoveel mogelijk water verwijderd wordt uit de verstopte afvoer. vervolgens de ontstopper langzaam en direct in de afvoer gieten laat dit ongeveer 30 minuten inwerken (1 kopje voor wastafels en 2 kopjes voor douche en bad). uiteindelijk goed naspoelen met water en indien nodig herhalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,60

RUITENREINIGER ANTI-INSECT KANT & KLAAR

bleko ruitenreiniger anti-insekt k&k reinigt snel en effectief en verwijdert aangekoekte aanslag, muggen en vliegen. dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,00

SCHOONMAAKAZIJN

bleko schoonmaakazijn is geschikt voor het reinigen van bijvoorbeeld vloerkleden, tapijten, koffiezetapparaten, douchekoppen en kranen. het is ook geschikt voor het opfrissen van kleuren van textiel en het verwijderen van vliegen en muggen op gladde oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,01

STICKEROPLOSSER

bleko stickeroplosser is geschikt voor het verwijderen van bijvoorbeeld stickers, stickerlijm, tape-lijm, plakband en spuitsneeuw. stickeroplosser kan gebruikt worden op verfwerk, glas, steen, linoleum, tapijt en textiel. voorzichtig toepassen op tere hoogglansverf, tapijt, textiel en kunststoffen. stickeroplosser kan invloed hebben op de kleur, dus wordt aangeraden om het eerst voorzichtig te proberen. het kan opgebracht worden met een kwastje, vervolgens moet het even inwerken en tenslotte kan de sticker verwijderd worden. wanneer er lijmresten achterblijven nogmaals stickeroplosser opbrengen en na enkele minuten met een doek afnemen. bij vinylstickers een hoekje loshalen en stickeroplosser erachter laten lopen, vervolgens even laten inwerken en tot slot de sticker verwijderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,03

Bleko
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn