DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Bleko

ACETON

bleko aceton is geschikt voor het verwijderen van allerlei synthetische producten en gedroogde verven, zoals lijm, verf, vet en inkt. tevens kan het gebruikt worden als hulpmiddel bij de verwerking van polyester. het is niet geschikt voor plastic, kunstzijde en chloorvezels. ook is dit product brandbaar. samenstelling: 100% aceton.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,88

ACRYL VERDUNNER

bleko acrylverdunner is een toevoeging voor watergedragen verven zoals bijvoorbeeld acrylverf, dispersieverf en latexverven. verlengt de open tijd d.w.z. vertraagt de droogtijd, dus langer verwerkbaar en daardoor langer door te strijken, waardoor aanzetten en verfrolafdrukken voorkomen worden. verbetert de vloeiing van de veerf, geeft een betere benatting van de ondergrond, dus een betere verdeling en vloeiing over het opervlak. vermindert het aandrogen van de verf in spuitinstallaties en ander verfgereedschap.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,95

AMMONIAK

bleko ammoniak is geschikt voor het reinigen en schoonmaken van ovens, ruiten, kasten, spiegels, beits, lijm en inkt. het is tevens geschikt voor het ontvetten van schilderwerk. het mag niet gemengd worden met bleek en/of chloorproducten en heeft tevens een bleekfunctie, dus pas op met gekleurde stoffen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,95

BRANDSPIRITUS

bleko brandspiritus is geschikt voor het reinigen van ruiten, spiegels, tegels en dergelijke. tevens kunt u brandspiritus gebruiken als brandstof voor fonduestellen. bij het reinigen van o.a. spiegels, brandspiritus aanbrengen op een doek en vervolgens schoonmaken. nawrijven met een zachte doek.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,42

GEDEMINIRALISEERD WATER

bleko gedeminiraliseerd water (demi-water ) is chemisch zuiver water voor o.a. stoomstrijkijzers, luchbevochtigers, autoradiatoren en accuīs.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,88

KWASTENREINIGER ACRYL

bleko kwastenreiniger acryl is uitsluitend geschikt voor het reinigen van verfgereedschap wat gebruikt is bij watergedragen verven. het reinigt grondig en diep tussen de kwastharen, heeft een groter vuilopnemend vermogen en houdt de kwastharen soepel. na het reinigen kunnen de kwasten en penselen het beste bewaard worden in een blik of pot gevuld met rauwe lijnolie zodat de haren van de kwasten goed in de lijnolie staan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,03

KWASTREINIGER

bleko kwastreiniger is geschikt voor het reinigen en schoonmaken van bijvoorbeeld kwasten, penselen en verfrollers welke gebruikt zijn voor alkydverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,21

LIJNOLIE GEBLEEKT

bleko lijnolie gebleekt is een uit lijnzaad vervaardigde en gezuiverde olie, die door een blekingsproces met het natuurproduct bleekaarde lichter is gemaakt. het verlaagt de consistentie van olieverven, vergroot de vloeiing en laat de penseelstreek vervagen. het heeft de neiging te vergelen in witte en pastelkleurige verven. dit wordt veroorzaakt door het hoge gehalte onverzadigde verbindingen in lijnolie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,77

LIJNOLIE GEKOOKT

bleko lijnolie gekookt is een heldere, plantaardige, lichtgele, drogende olie. het is geschikt voor het behandelen van houten voorwerpen zoals ladders, schuttingen, deuren en hanenbalken. let op, er is kans op broeigevaar bij absorptie in poreuze materialen zoals doeken, lappen en kleding. doeken dienen na gebruik met water overgoten te worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,41

LIJNOLIE RAUW

bleko lijnolie rauw is geschikt voor het impregneren van hout en voor het bewaren van gebruikte kwasten. het is een natuurproduct en dus minder belastend voor het milieu. het is te verdunnen met aromaatvrije verfverdunner of white spirit terpentine. het droogt nooit voor 100% en langzamer dan lijnolie gekookt (voor snellere droging kan 1-5% siccatief worden toegevoegd). let op: er is kans op broeigevaar bij absorptie in poreuze materialen zoals doeken, lappen en kleding, dus doeken moeten na gebruik met water overgoten worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,14

METHYLETHYLKETON (MEK)

bleko mek is een uitstekend oplosmiddel voor neopreenlijmen. ook kunt u mek gebruiken als hulpmiddel bij de verwerking van polyesters. tevens kunt u mek gebruiken als schoonmaakmiddel van matrijzen in de rubber- en kunststof industrie. dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,57

ONTWERINGS WATER

ontweringswater geschikt voor het verwijderen van verweerde plekken op alle houtsoorten. indien aanwezig dienen oude vernis-, beits-, of verflagen verwijderd te worden. bij gebruik van afbijtmiddelen het hout goed nawassen. ontweringswater dient wel op het gehele oppervlak te worden aangebracht om een egale kleur te verkrijgen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,89

PAINTSOLV

bleko paintsolv is een sterke reiniger die toepasbaar is voor watergedragen en oplosmiddelhoudende verven. het werkt tevens op 2-componentenplamuren en -verven en producten op epoxybasis. het is vrij van symbolen en veilig in gebruik voor mens en milieu. na het reinigen slaan de pigmenten neer op de bodem waardoor het product meerdere keren te gebruiken is. het reinigt effectief verfgereedschappen zoals plamuurmessen, kwasten, verfketels en verfmengmachines en kan op dezelfde wijze als (spoel) thinner worden gebruikt in een spoelmachine.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,23

PETROLEUM

bleko petroleum kan gebruikt worden als ontvetter en aanmaak vloeistof. tevens kan petroleum gebruikt worden als brandstof voor olielampen. houdt hierbij de dosering volgens de gebruiksaanwijzing van uw apparaat aan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,35

SICCATIEF

bleko siccatief is een toevoeging aan bijvoorbeeld olieverf om de droogtijd te verkorten. geschikt voor synthetische verven op basis van lijnolie en/of alkydhars. bij gebruiksklare verf mag de toevoeging maximaal enkele procenten zijn. voor het siccativeren van gekookte lijnolie 3 tot 5% toevoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,73

SPECIALE TERPENTINE

bleko professionele terpentine is aromaatvrij en reukloos. hierdoor is het een stuk vriendelijker voor mens en milieu. het is geschikt als verdunningsmiddel voor synthetische lakken en olieverven. ook kunnen metalen hiermee ontvet worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,35

SPOELTHINNER

bleko spoelthinner is geschikt voor het doorspoelen van verfleidingen/slangen van bijvoorbeeld verfspuitinstallaties of airless verfspuiten. daarnaast is het geschikt voor het reinigen en ontvetten van gereedschappen. het heeft uitstekende oplossende en reinigende eigenschappen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,38

SYNTHETISCHE SPUITVERDUNNER

de bleko synthetische spuitverdunner is een kant-en-klaar product en direct toepasbaar. dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,98

TERPENTIJNOLIE

bleko terpentijnolie is geschikt om tijdens het schilderen met olieverf de verf te verdunnen. terpentijnolie verdunt olieverven, reinigt penselen, verwijdert boenwas op meubelen en parketvloeren. ook kunt u terpentijnolie gebruiken als vlekverwijderaar. voeg terpentijnolie toe aan uw olieverf totdat de juiste viscositeit is bereikt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,71

TERPENTINE

bleko terpentine is een verfverdunner voor synthetische lakken (beitsen, verf en lakken op basis van alkydharsen) en olieverven, alsook ontvetter van metalen. het is schadelijk bij inslikken en bij aanraking met de huid, alsook schadelijk voor het milieu. het is voorzien van een kinderveilige sluiting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,22

THINNER

bleko thinner is een celluloseverdunner voor het verdunnen van nitro-celluloselakken. het is geschikt voor het reinigen van aangedroogde verfvlekken en het ontvetten van ijzer en staal. het is voorzien van een kinderveilige sluiting, schadelijk bij inslikken en aanraking van de huid en milieuonvriendelijk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,31

VERF/ALLESREINIGER

bleko b-clean verf/allesreiniger is een niet-schuimende, fosfaatvrije, biologisch afbreekbare reiniger die speciaal is ontwikkeld voor de professionele schilder. het is de ideale vervanger voor ammonia. het ontvet en maakt ondergronden voor schilderwerk antistatisch. als allesreiniger verwijdert het bijna alle soorten vuil op vrijwel elke ondergrond. tevens kan dit product gebruiken worden voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten en tuinmeubelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,14

WASBENZINE

bleko wasbenzine is geschikt voor het verdunnen van lakken en verven op basis van alkydhars indien deze verspoten worden. het is tevens een schoonmaakmiddel voor vuil, vet en minerale oliŽn. de fles is voorzien van een kindveilige sluiting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,39

ZOUTZUUR

bleko zoutzuur is geschikt voor het verwijderen van cement- en kalkresten. het is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik. het moet verdund worden met water (1:10 tot 1:20) en worden nagespoeld met water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,21

Bleko
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn