DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Boero

ALTUDECK

boero altudeck is een halfglanzende 1-component antislip dek topcoat gebaseerd op gemodificeerde bindmiddelen die voor een uitstekende weerstand zorgen tegen chemicalin. het is een geurloos, makkelijk verwerkbaar, goed dekkend en kan direct worden toegepast op glasvezel, hout, staal en aluminium. aantal aanbevolen lagen: 1 2. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,37

ALTURA TOPCOAT

boero altura tc is een 1-component polyurethaan hoogglanslak bestand tegen verwering en slijtage, speciaal bedoeld voor boten. het product is makkelijk aan te brengen met een kwast en heeft goede vloei-eigenschappen, een snelle droogtijd en geeft een langdurige glans. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,26

ALTURA UV

boero altura uv is een hoogglanzende, synthetische, heldere, veerkrachtige lak met een uitstekende opvullende eigenschap. het is zeer goed bestendig tegen weersomstandigheden op het water en uv-stralen en behoudt zijn veerkracht voor lange tijd zonder mat te worden. het is geschikt als finish voor iedere houtsoort. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,75

ALTURA UV MAT

boero altura uv mat is een blanke, 1-component, synthetische polyurethaan lak. het is bestand tegen atmosferische mariene factoren en uv-stralen en kan overal gebruikt worden op allerlei soorten houten oppervlakten binnen en buiten de boot. aantal aanbevolen lagen: 2-4. verbruik: ca. 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,60

BIOWOOD

boero biowood is een kleurloze, neutrale, beschermende 2-componenten beits. het dringt door tot in het hout en beschermt het tegen atmosferische factoren en verwering en schimmels. het is toepasbaar op schepen, zowel intern als extern, en voor de bescherming van alle soorten kaal, schoon en droog hout. aanbevolen lagen: 2 (na 12 uur overschilderbaar). verbruik: ca. 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,17

BISE

boero bise is een zijdeglanzende 2-componenten polyurethane emaille met een textuurafwerking. het heeft een maximale weerstand tegen slijtage, vergelen en hevige maritieme atmosferische omstandigheden. door de dikte van dit product is het eenvoudig aan te brengen met een roller waardoor er een perfect sinaasappelhuideffect ontstaat. aantal aanbevolen lagen: 2. overschilderbaar na 6-24 uur. verbruik: ca. 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,37

BOERO SUNGLOSS

boero sungloss is een synthetische, transparante vernis, geschikt voor alle houtsoorten. het is makkelijk te verwerken, heeft een hoge, bolle glans en is ideaal voor bijvoorbeeld mast, romp, kajuit en kajuitdeuren. aantal aanbevolen lagen: 6. overschilder- en schuurbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,72

BOEROGUARD HIGH SOLID EPOXY

boero boeroguard is een 2-componenten, oppervlaktetolerante epoxy primer op basis van een specifieke combinatie van harsen en pigmenten met uitstekende fysieke eigenschappen, zoals goede hechting, elasticiteit en slijtvastheid. het product wordt niet nadelig benvloed door contact met water (zoet of zout). toepasbaar op een geschikte primer, mits in goede staat, of op een mechanisch geschuurde oppervlakte. verbruik: ca. 4,4 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,08

CHALLENGER HS CLEAR

boero challenger hs clear is een polijstbare 2-componenten polyacryl coating. het kan rechtstreeks op voorbehandeld hout aangebracht worden, of op challenger hs se, als dubbele laag dekverf, of op challenger hs, als bescherming van donkere tinten. het is goed bestand tegen slijtage en ultraviolette stralen. verbruik: ca. 11,3 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

57,82

CHALLENGER UV

boero challenger uv is een blanke, langdurig glanzende 2-componenten coating op basis van polyurethaan hars. het is een hoogwaardige coating met buitengewone eigenschappen zoals grote elasticiteit en mechanische weerstand, geschikt voor toepassing op ondergronden onder zware omstandigheden. geschikt voor zowel hout als andere ondergronden, na geschikte voorbehandeling. door de slijtagebestendigheid is deze lak bijzonder geschikt voor leuningen en relingen. aantal aanbevolen lagen: 2-4. overschilderbaar na 6-48 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,04

CORSA ECO 641

boero corsa eco 641 is een zelfslijpende, biocidevrije onderwaterverf. het is zeer effectief op zowel zoet als brak water bij lichte tot gemiddelde aangroei. het is geschikt voor boten die niet harder varen dan 35 knopen en ook geschikt voor toepassing op aluminium. aantal aanbevolen lagen: 2. verbruik: ca. 8-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,65

CUPRON PLUS

boero cupron plus is een hoogwaardige, extra zelfslijpende antifouling op basis van koper en speciale biociden, met een nieuwe formulering waardoor een aanzienlijke verbetering wordt verkregen in vergelijking met vorige conventionele antifoulings. dit product is bijzonder aanbevolen voor jachten die een antifouling vereisen met een doeltreffende bescherming voor gebieden met zware aangroei. voor het beste resultaat dienen 1 2 lagen te worden toegepast voor elk seizoen. deze antifouling is compatibel met de meeste primers en grondverven, zoals mistral fondo en ticoprene al. verbruik: ca. 10-12,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

97,52

DEFENDER

boero defender is een 2-component epoxy primer die kan worden toegepast als primer en undercoat op alle soorten ondergronden in verfsystemen. het is geschikt voor rompen onder de waterlijn, maar ook voor boven de waterlijn. het kan na ca. 3 uur droogtijd en schuren worden overgeschilderd met bijvoorbeeld de 1-component topcoat altura tc. verbruik: ca. 4 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,02

DELTA 3000

boero delta 3000 is een hoogwaardige 2-componenten epoxy primer, toepasbaar als een ondersteunende laag op moeilijke oppervlakken zoals aluminium, glasvezel, staal en hout. dit product helpt bij de hechting van de volgende lagen, of het nu vullakken of tussenlagen van high-build 2-componenten producten zijn. geschikt voor oppervlakken zowel boven als onder water. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,84

DELTA UC HB EPOXY HIGH BUILD

boero delta uc hb is een high-build epoxy 2-componenten grondverf voor epoxy en polyurethane systemen. het biedt een hoogwaardige bescherming en heeft een goede weerstand en hechting. het is geschikt op alle voorbehandelde oppervlakken, zowel boven als onder de waterlijn. aantal aanbevolen lagen: 1. verbruik: ca. 5,2 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

116,71

DIVERSE HARDERS BOERO

diverse verharders (component b) voor diverse boero producten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,05

EPOFLEX

boero epoflex is een lichtgewicht, high build 2-componenten epoxy filler.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

666,94

EPOLIGHT WIN

boero epolight win is een lichtgrijze, high-build, ultralichte, 2-componenten epoxy plamuur, geschikt voor alle toepassing waarin een esthetisch perfect oppervlak verkregen moet worden, zonder veel toe te voegen aan het uiteindelijke gewicht van de boot. het kan eenvoudig worden toegepast, zowel in koude als warme klimaten, en biedt een goede hechting met slechts een enkele laag zonder verzakking of het ontstaan van een oneffen oppervlak. het kan gemakkelijk worden geschuurd en is geschikt voor staal en aluminium oppervlakken. geadviseerde laagdikte: 1 cm. overschilderbaar na ca. 24 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

666,94

EPOMAR

boero epomar is een zeer geconcentreerde epoxy plamuur voor toepassing op hout, staal, aluminium en glasvezel onder en boven de waterlijn. het bevat geen oplosmiddelen en zal daarom niet krimpen bij het drogen, is gemakkelijk aan te brengen, zelfs op grote oppervlakken en kan gemakkelijk worden geschuurd, zowel nat als droog. het is ook geschikt voor het polijsten van oppervlakken behandeld met high build epoxy plamuur (epolight) en kan daar ook mee worden gemengd. in verschillende lagen aanbrengen op schone en droge oppervlakten om de juiste dikte te verkrijgen (max. 3mm) en dan na het schuren een geschikte laag epoxy of polyurethaan aanbrengen. schuurbaar na 24 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

196,64

EPOPLY

boero epoply is een witte, flexibele epoxy grondverf voor 2-componenten systemen boven de waterlijn. de verf is zeer gemakkelijk te schuren en zorgt voor een perfecte afwerking van het oppervlak. aanbevolen aantal lagen: 1. verbruik: ca. 6,7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,35

EPOSPRAY

boero epospray is een 2-componenten high build epoxy undercoat. het is een dikke grondverf, geschikt voor het direct sprayen over epolight of epomar. het reduceert de afwerkingstijd en heeft ideale eigenschappen zoals goede elasticiteit, hechting en schuurbaarheid. hierdoor is het mogelijk om perfecte oppervlakken te krijgen voor de volgende stappen met epoxy of polyurethane grondlagen. overschilder- en schuurbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 2 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

170,30

EPOXYCOQUE

boero epoxycoque is een 2-componenten sneldrogende epoxyplamuur. het is geschikt voor het egaliseren van kleine oppervlakken, boven en onder de waterlijn, op alle soorten ondergronden. het is toepasbaar tot 1 cm dik, kan zowel nat als droog gemakkelijk worden geschuurd, is niet erg gevoelig voor lage temperaturen op het moment van polymerisatie, is waterproof, zal niet krimpen en kan direct worden toegepast op glasvezel in topsides of op de bodemplaat. het is overschilder- en schuurbaar na ca. 3-4 uur, totaal uitgehard na ca. 7 dagen. verbruik: ca. 1 liter per m in een 1 mm laagdikte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,05

EPOYACHT

boero epoyacht is een lichtgewicht epoxyplamuur, geschikt voor alle soorten vaartuigen. het is toepasbaar op alle ondergronden, is makkelijk mengbaar, werkbaar en schuurbaar en heeft een uitstekend esthetisch eindresultaat. aanbevolen laagdikte: 2-8 mm. het is schuurbaar na 24 uur. potlife: 60 minuten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

255,66

FRESH WATER

boero fresh water is een drinkwatertank coating die de verswatertank beschermt tegen corrosie. het is gecertificeerd voor drinkwater tanks en voldoet aan de europese normen 82/71/eec, 85/572/eec, 90/128/eec en 92/39/eec. aantal aanbevolen lagen: 2. verbruik: ca. 6,7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,03

GIANO

boero giano is een 1-component witte epoxy primer, geschikt voor boven de waterlijn. het product is makkelijk aan te brengen met een kwast of roller op staal, hout of gelcoat. het is speciaal geschikt als undercoat voor de altura tc en de altudeck en kan ook op 1-component of 2-componenten primers worden aangebracht. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,58

GRIP ANTISKID

boero grip antiskid is een anti-slip product bestaande uit holle en zeer resistente bolletjes. het is toepasbaar in combinatie met iedere 1- of 2-componenten emaille of vernis. toevoeging: 50 gram per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,52

MISTRAL FONDO 628

boero mistral fondo is een anticorrosieve 1-component chloorrubber grondverf. het is zeer waterdicht en geschikt voor oppervlakken onder de waterlijn. het is heel geschikt voor toepassing op oude, onbekende aangroeiwerende producten voor de toepassing van nieuwe antifouling. het is toepasbaar op voorbehandeld staal en hout, zowel binnen als buiten de boot, en overschilderbaar na minimaal 8 uur. verbruik: ca. 5,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,58

POLYWOOD

boero polywood is een 2-componenten transparant impregneermiddel, toepasbaar op nieuw of geschuurd hout en mdf. het dringt diep in het hout, isoleert en creert makkelijk schuurbare oppervlakken die vervolgens na ca. 2 uur overschilderbaar zijn met 1- of 2-componenten producten. verbruik: ca. 17 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,48

SCIROCCO NL

boero scirocco nl (voorheen guardia cupron plus) is een matte, extra langzaam zelfslijpende antifouling met speciale biociden op basis van koperoxide. het heeft een nieuwe formulering waardoor een aanzienlijke verbetering wordt verkregen in vergelijking met eerdere, conventionele antifoulings. geschikt voor delen met zware aangroei, voor zoet-, zout- en brakwater en langzaam en snelvarende schepen, polyester, hout en staal. niet geschikt voor aluminium. aantal aanbevolen lagen: 2 (overschilderbaar na ca. 8 uur). tewaterlating: na minimaal 24 uur. verbruik: ca. 8,3 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,46

SMALTO POLYURETHAAN

boero smalto polyurethaan is een extra polyurethane 2-componenten topcoat voor binnen- en buitengebruik. het heeft een prima dekking, is niet vergelend en is tevens geschikt voor de afwerking in epoxy systemen wanneer een hoge weerstand tegen atmosferische invloeden vereist wordt. verbruik: ca. 12,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

168,47

TEMPEST

boero tempest is een watergedragen verfverwijderaar voor anti-fouling en andere 1-component producten, zowel voor binnen- als buitengebruik. het is niet schadelijk voor de gelcoat en corrodeert epoxy grondlagen niet. het bevat geen schadelijke chemische stoffen en stoot geen giftige dampen uit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,13

THINNER 703

boero 703 thinner is een verdunner voor 1-component producten. het is geschikt voor spray-, kwast- en rollerapplicatie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,21

THINNER EPOXY 693

boero thinner epoxy 693 is universeel toepasbaar in alle boero epoxyverven. het is geschikt voor spray-, kwast- en rollerapplicatie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,58

THINNER PROFESSIONAL 697

boero 697 thinner professional is een langzame verdunner voor 2-componenenten polyurethaan producten die moeten worden toegepast d.m.v. spuitapplicatie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,81

THINNER PROFESSIONAL 698

boero 698 thinner professional is een medium verdunner voor 2-componenten polyurethane producten die moeten worden toegepast d.m.v. spuitapplicatie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,81

THINNER SPRAY APPL. 696

boero 696 thinner spray applicatie is een snelle verdunner voor 2-componenten polyurethaan producten die d.m.v. spray applicatie moeten worden aangebracht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,81

Boero
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn