DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Boonstoppel

GARANTIE ACCELLOR HG

boonstoppel garantie accelor hoogglans is een sneldrogende lakverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars, geschikt voor het aflakken van reeds behandeld hout. het heeft een snelle droging bij hogere temperaturen, waardoor voor- en aflakken op 1 dag mogelijk is. het heeft een hoge glans en goed glansbehoud, goede droging vanaf 0c en een soepele verwerking en goede vloeiing. rendement: 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

53,55

GARANTIE BEITS GLS

boonstoppel garantie beits glans is een transparante, hoogglanzende edelbeits voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van houtsoorten waarvoor een transparante afwerking is gewenst zoals kozijnen, ramen, deuren en gevelbekledingen van schroten of rabatdelen. dit product biedt goede bescherming van het hout tegen uv-straling, is waterwerend, heeft een goede buitenduurzaamheid en de aanwezige transparante kleurpigmenten geven het hout een blijvend zichtbare houtstructuur die nog enigszins wordt geaccentueerd. verbruik: ca. 20 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,95

GARANTIE EXQUA D OR GRONDVERF

boonstoppel garantie exqua dor grondverf is een hoogwaardige, luchtdrogende, vochtregulerende, weervaste grondlakverf voor buiten op basis van met polyurethan gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout in een systeem met garantie exqua dor hoogglans. het is tevens toepasbaar op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen en op reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,15

GARANTIE EXQUA D OR HOOGGLANS

boonstoppel garantie exqua d'or hoogglans is een zeer duurzame, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met siliconen gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor het aflakken van hout gegrond met garantie exqua dor grondverf. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,17

GARANTIE GRONDLAKVERF 2000

boonstoppel garantie grondlakverf 2000 is een luchtdrogende, vochtregulerende grondlakverf voor buiten op basis van alkydhars. het kan maximaal een jaar overstaan alvorens over te schilderen. het is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout, houten plaatmaterialen en dergelijke. het is tevens geschikt voor toepassing op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen, op reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal en op overstaand buitenwerk in meerjarige onderhoudsplannen. het is overschilderbaar na ongeveer 16 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,75

GARANTIE GRONDVERF PU

boonstoppel garantie grondverf pu is een luchtdrogende, vochtregulerende grondlakverf voor buiten op basis van met polyurethaan gemodificeerde alkydhars. het heeft een goede koudedroging vanaf 0c, verwerkt soepel en is slijtvast. het is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout. het is tevens geschikt voor toepassing op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen en op reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal. het is overschilderbaar na 16 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,47

GARANTIE HOOGGLANS SB

boonstoppel garantie hoogglans sb is een luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met siliconen gemodificeerde alkydhars. deze lak heeft een hoge duurzaamheid, een lang glansbehoud en een goede droging bij lage temperaturen (vanaf 2c). geschikt voor het aflakken van gegrond hout en het overschilderen van bestaande intact zijnde, gereinigde en geschuurde verflagen. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,65

GARANTIE INTERIEUR GRONDVERF PU / AC

boonstoppel garantie interieur grondverf pu/ac is een watergedragen, kras- en slijtvaste, isolerende grondverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat. het is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout, houten plaatmateriaal en dergelijke en voor toepassing op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen en reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal. dit product heeft een snelle droging waardoor meerdere lagen per dag kunnen worden aangebracht (overschilderbaar na 4-5 uur) en is duurzaam elastisch. het isoleert tevens de in water oplosbare inhoudsstoffen van merbau en andere bloedende houtsoorten. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,77

GARANTIE INTERIEURLAK HG PU

boonstoppel garantie interieurlak hoogglans pu is een watergedragen, kras- en slijtvaste, hoogglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethaan alkydemulsie. het kan gebruikt worden voor het aflakken van alle binnenschilderwerk zoals ramen, deuren, kozijnen en betimmeringen. de verf is tevens geschikt voor metaal en kunststof (mits de ondergrond is voorzien van een geschikt primer) en voor de afwerking van radiatoren, verwarmingsbuizen en -leidingen (mits op de juiste wijze voorbehandeld). het werkt perfect in combinatie met boonstoppel garantie interieur grondverf pu. rendement: 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,95

GARANTIE INTERIEURLAK MAT PU/AC

boonstoppel garantie interieurlak mat pu/ac is een watergedragen, kras- en slijtvaste lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat. het is geschikt als voor- en aflak in het garantie interieur systeem met garantie interieur grondverf pu/ac als grondlaag. het is geschikt voor alle binnenschilderwerk zoals ramen, deuren, kozijnen en betimmeringen. het is ook toepasbaar op metaal en kunststof, mits de ondergrond is voorzien van een geschikte primer, en geschikt voor de afwerking van radiatoren, verwarmingsbuizen en -leidingen en alle overige buizen en leidingen van metaal, mits op de juiste wijze voorbehandeld en er geen hogere temperaturen dan 90c ontstaan. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

46,87

GARANTIE INTERIEURLAK ZG PU AC

boonstoppel garantie interieurlak zg pu / ac is een watergedragen, kras- en slijtvaste, zijdeglanzende, huidvetbestendige lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat. het is geschikt als voor- en aflak in het garantie interieur systeem met garantie interieur grondverf pu/ac als grondlaag. het is geschikt voor alle binnenschilderwerk zoals ramen, deuren, kozijnen en betimmeringen. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

46,87

GARANTIE ONDERHOUDSVERF PU

boonstoppel garantie onderhoudsverf pu is een hoogglanzende, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met polyurethan gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor het afschilderen van reeds voorbehandeld geveltimmerwerk, bijvoorbeeld in een meerjarig onderhoudsplan. het is tevens geschikt voor het afschilderen van reeds in voldoende laagdikte gegrond geveltimmerwerk van nieuwbouwprojecten waaraan hoge duurzaamheidseisen worden gesteld en voor het overschilderen van bestaande oude verflagen op hout en metaalwerk waarvan de kale delen zijn bijgewerkt en de intact zijnde verflagen zijn gereinigd en geschuurd. de verf heeft een goede droging, al vanaf 0c, is kras- en slijtvast, heeft een uitstekende (kanten)dekking en een hoge en blijvende elasticiteit. ook heeft de verf een hoge vulling: het geeft oud buitenschilderwerk met n behandeling een hoge bescherming en een verzorgd en esthetisch aanzien. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,57

GARANTIE PRIMER UNIVERSEEL

boonstoppel garantie primer universeel is een luchtdrogende, multifunctionele, corrosiewerende primer voor buiten op basis van gemodificeerd acrylaathars. het is toepasbaar als roestwerende primer voor staal en als hechtprimer voor thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen en op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen. het is ook geschikt als 1-pot-systeem. het is na 16 uur overschilderbaar met verven op alkydbasis. verbruik: ca. 9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,47

GARANTIE SILICAAT

boonstoppel garantie silicaat is een hoogwaardige, watergedragen muurverf voor buiten en binnen op basis van kaliwaterglas. het is geschikt voor het afwerken van gevels, met name van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals baksteen, kalkzandsteen, mergel en cementgebonden pleisters. het is niet geschikt voor gips en uitsluitend te gebruiken op een verkiezelende ondergrond, dus alleen op minerale ondergronden en minerale (silicaat)verven. de verf heeft daarnaast een uitstekende buitenduurzaamheid en is sterk waterdampdoorlatend. verbruik: ca. 6-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

233,07

GARANTIE SNELGROND

boonstoppel garantie snelgrond is een sneldrogende, vochtregulerende grondverf voor buiten op basis van alkydhars. dit product is geschikt voor het dekkend gronden en overgronden van hout, houten plaatmaterialen e.d. tevens geschikt voor toepassing op intacte, grondig gereinigde en geschuurde oude verflagen en op reeds van roestwerende grondverf- of primerlagen voorzien metaal. ook kan deze snelgrond gebruikt worden voor het voorbehandelen van glaslatten en sponningen bij beglazingswerkzaamheden en voor het bijgronden van bestaande verflagen, welke nog dezelfde daggeheel overgeschilderd moeten worden. overschilderbaar na ca. 4 uur en max. 16 uur (i.v.m. de hechting, anders moet er opnieuw geschuurd worden). verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,57

GARANTIE STANDVERF

boonstoppel garantie standverf is een hoogglanzende, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van alkydhars en standolie. dit product bezit de kenmerkende eigenschappen van de vermaarde klassieke standverf, zoals hoge vulling, dekking, elasticiteit en duurzaamheid. geschikt voor het hoogwaardig aflakken van hout en reeds voorbehandeld metaal. verbruik: ca. 17 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,20

GARANTIE SYSTEEMVERF

boonstoppel garantie systeemverf is een glanzende, duurzame, vochtregulerende, luchtdrogende grond-, voor- en aflak (eenpotsysteem) voor buiten op basis van gemodificeerd alkydhars. het is geschikt voor het dekkend schilderen van zowel nieuwe als reeds eerder geschilderde raam- en deurkozijnen, ramen en deuren, daklijsten, boeiboorden en gevelbekleding, zoals rabatdelen, schrootjes en multiplex. het is tevens geschikt voor het overschilderen van metaalwerk dat reeds is voorzien van een geschikte primerlaag en voor het reconditioneren van buitenschilderwerk, ook in meerjarige onderhoudssystemen. het is overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,87

GARANTIE ZIJDEGLANS SB

boonstoppel garantie zijdeglans sb is een zijdeglanzende, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met siliconen gemodificeerde alkydhars voor schilderwerk waaraan hoge eisen worden gesteld. het is geschikt voor het hoogwaardig afschilderen van hout en het aflakken van metaal dat is voorzien van een roestwerend grondsysteem. het is daarnaast geschikt voor het afschilderen van reeds in voldoende laagdikte gegrondgeveltimmerwerk van nieuwbouwprojecten waaraan hogeduurzaamheidseisen worden gesteld en voor het overschilderen van bestaande oude verflagen op hout en metaalwerk waarvan de kale delen zijn bijgewerkt en de intact zijnde verflagen zijn gereinigd en geschuurd. het heeft een snelle doordroging, is slijt/ en krasvast en heeft een hoge duurzaamheid. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,25

GARANTIETEX ACRYL

boonstoppel garantietex acryl is een matte, waterverdunbare en oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. de verf is waterdampdoorlatend en zeer gemakkelijk te verwerken. geschikt voor het behandelen van praktisch alle steenachtige ondergronden zoals beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en gipskartonplaat. verbruik: ca. 6-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

63,29

GARANTIETEX DIALITH

boonstoppel garantietex dialith is een oplosmiddelhoudende muurverf voor buiten op basis van pliolite. de verf heeft een uitstekende buitenduurzaamheid en is waterdampdoorlatend. geschikt voor het behandelen van steenachtige ondergronden zoals beton en metselwerk. toepasbaar vanaf 2c. verbruik: ca. 6-9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

225,87

GARANTIETEX FIXEERGROND

boonstoppel garantietex fixeergrond is een waterverdunbaar voorstrijkmiddel op basis van acrylaatdispersie voor zuigende en poreuze ondergronden. zorgt voor vermindering van de zuiging van steenachtige ondergronden en plaatmaterialen en fixering(vastzetten) van poederende of krijtende verfresten op poreuze ondergronden. heeft een groot indringend vermogen, ook in de diepere zones, een grote capillaire werking en is waterdampdoorlatend. overschilderbaar met dispersiemuurverven en terpentineverdunbare muurverven. ook zijn de wanden na gebruik van deze voorstrijk uitermate geschikt voor het aanbrengen van wandbekleding of behang met lijm of plaksel. het naderhand afstomen van de wanden gaat dan ook beter zonder beschadiging van de wand. overschilderbaar na ca. 6 uur. verbruik: ca. 8-10 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

71,52

GARANTIETEX ISOLEER

boonstoppel garantietex isoleer is een watergedragen, isolerende, waterdampdoorlatende, onverzeepbare muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. speciaal geschikt voor het overschilderen van ondergronden verontreinigd met bijvoorbeeld rookaanslag, roetaanslag of waterkringen. toepasbaar op praktisch alle steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en gipskartonplaat. de verf is zeer schrobvast: klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 6-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

105,73

GARANTIETEX MAT

boonstoppel garantietex mat is een duurzame, waterverdunbare, matte en oplosmiddelvrije muurverf voor binnen en buiten op basis van kunstharsdispersie. deze verf is zeer gemakkelijk te verwerken. geschikt voor het behandelen van praktisch alle steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en gipskartonplaat. verbruik: ca. 6-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,95

GARANTIETEX SATIN

boonstoppel garantietex satin is een duurzame, waterverdunbare, zijdeglanzende en oplosmiddelvrije muurverf voor binnen en buiten op basis van kunstharsdispersie. deze verf is zeer gemakkelijk te verwerken, onverzeepbaar en vergeelt niet. geschikt voor het behandelen van praktisch alle steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en gipskartonplaat. de verf is zeer schrobvast: klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 6-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

153,32

GARANTIETEX SCHIMMELBESTENDIG

boonstoppel garantietex schimmelbestendig is een watergedragen, matte, schimmelbestendige muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. geschikt voor het behandelen van steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk en pleisterwerk. door de schimmelbestendige eigenschappen is dit product uitermate geschikt in bijvoorbeeld brood-, conserven-, melk- en papierfabrieken, abattoirs, brouwerijen, leerlooierijen, ziekenhuizen en badkamers. niet geschikt voor oppervlakken die direct in contact komen met onverpakte levensmiddelen en veevoeders. verbruik: ca. 7-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

58,91

GARANTIETEX SL GEVELVERF

garantietex sl gevelverf is een duurzame, sterk waterdampdoorlatende, regendichte, spanningsarme gevelverf met scheuroverbruggende eigenschappen op basis van siliconenhars-emulsie. droogt onder invloed van zonlicht, dus alleen buiten toepasbaar. geschikt voor het behandelen van steenachtige ondergronden, zoals metselwerk en pleisterwerk. toepassing op beton wordt afgeraden omdat deze verf het beton niet beschermd tegen carbonatie. ook zeer geschikt voor het behandelen van gevels met haar- en krimpscheuren (scheuroverbruggend volgens nen en 1062-7, classificatie a1 t/m a3) en het overschilderen van oude, intacte muurverflagen op basis van kunstharsdispersie en silicaat. deze verf is niet toepasbaar op dampremmende verflagen zoals alkydharsverf. verbruik: ca. 4-6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

270,12

GARANTIETEX SUPERDEK

boonstoppel garantietex superdek is een waterverdunbare, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van kunststofdispersie. de verf heeft een grote dekkracht en is geurarm. geschikt voor het behandelen van praktisch alle steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en gipskartonplaat. verbruik: ca. 7-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

49,49

Boonstoppel
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn