DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: De ijssel

ANTISLIP POEDER

de ijssel double coat anti-slip poeder is een speciaal additief op basis van een polyethyleen granulaat, geschikt om toe te voegen aan double coat of double coat dubbel uv. het is geschikt voor oppervlakken waar een anti-slip profiel is gewenst, zoals dekken, gangboorden en vloeren in natte ruimtes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,47

ANTISLIPPOEDER GROF

de ijssel double coat anti-slip grof kan direct worden toegevoegd aan double coat, double coat dubbel uv of double coat karaat wanneer een antislip profiel is gewenst. het is kleurloos, heeft blijvende antislip eigenschappen en is niet scherp.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

74,25

DOUBLE COAT

de ijssel double coat is een 2-componenten aflak op basis van verzadigde polyesterharsen en gemodificeerde alifatische isocyanaten. het is geschikt als aflak in 2-componenten verfsystemen voor o.a. hout, staal, aluminium, epoxy, polyester en abs. verbruik: ca. 7,4-14,8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,36

DOUBLE COAT

de ijssel double coat is een 2-componenten aflak op basis van verzadigde polyesterharsen en gemodificeerde alifatische isocyanaten. de lak heeft een goede vloei, is eenvoudig te verwerken met kwast*, roller* of luchtspuit, goed bestand tegen diverse chemicaliŽn, heeft een hoge krasvastheid, uitstekend kleurbehoud en een zeer goede hechting op diverse kunststoffen (zelfs zonder toepassing van primers). het is geschikt als aflak in 2-componenten verfsystemen op o.a. hout, staal, aluminium, epoxy, polyester en abs. theoretisch verbruik: ca. 14,8 m≤ per liter. let op, de matte variant kan het beste met een luchtspuit worden verwerkt. kwast- en rollerapplicatie kunnen leiden tot strepen en aanzetten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,05

DOUBLE COAT DUBBEL UV

de ijssel double coat dubbel uv is een high solid, transparante 2-componenten aflak op basis van verzadigde polyesterharsen, gemodificeerde alifatische isocyanaten en uv filters. het is geschikt als blanke aflak voor diverse houtsoorten. theoretisch verbruik: ca. 14,5-19,3 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,08

DOUBLE COAT KARAAT

de ijssel double coat karaat is een high solid 2-componenten transparante aflak op basis van verzadigde polyesterharsen, transparante pigmenten en gemodificeerde alifatische isocyanaten en uv-filters. het is gemakkelijk te verwerken met kwast of roller, heeft een hoge krasvastheid en uitstekend glansbehoud en is niet vergelend. het is speciaal ontwikkeld voor het egaal af- of bijwerken van verkleurde houtsoorten. verbruik: ca. 19,3 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,08

DOUBLE COAT KWASTVERDUNNER

de ijssel double coat kwastverdunner is een verdunner speciaal samengesteld voor kwast- of rolapplicaties van polyurethaan lakken en vernissen. het kan worden toegevoegd aan o.a. double coat, double coat dubbel uv, double coat karaat en tweecolux of ijmodur bm. het is tevens geschikt als reinigingsmiddel voor gereedschappen en het verbetert de applicatie eigenschappen en het vloeigedrag van de lak of vernis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,82

DOUBLE COAT MODELLAK

de ijssel double coat modellak is een hoogglanzende, 2-componenten aflak op basis van verzadigde polyesterharsen en gemodificeerde aromatische isocyanaten. het is speciaal ontwikkeld voor pluggen, modellen en mallen. het heeft een goede hechting op polyester, hout, mdf en poltix plamuren. het is sneldrogend en 24 uur na applicatie van de laatste laag kan gestart worden met de productie van de mal. rendement: ca. 12,9 m≤ per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,24

DOUBLE COAT ONTVETTER

de ijssel double coat ontvetter is een reinigingsmiddel speciaal samengesteld voor het afnemen van een ondergrond voordat het double coat laksysteem wordt aangebracht. het is geschikt voor diverse ondergronden zoals polyester en hout. het tast de gelcoat niet aan en is tevens geschikt voor het verwijderen van olie, teer en vet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,99

DOUBLE COAT SPUITVERDUNNER

de ijssel double coat spuitverdunner is een speciale verdunner waarmee het double coat laksysteem verdund kan worden bij het aanbrengen met een verfspuit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,99

EPOXY THIX

de ijssel variopox thix.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,97

ETHYLACETAAT

de ijssel ethylacetaat is een speciale verdunner om de vloei-eigenschappen van de poltix spuitplamuur te verbeteren. het is ook geschikt voor het reinigen en schoonmaken van kwasten, rollers of spuitapparatuur. na het mengen van de 2-componenten poltix spuitplamuur kan er voor verwerking met de kwast of verfrol 0 tot 2% verdunner worden toegevoegd. voor verspuiten kan 0 tot 5% verdunner toegevoegd worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,15

IJMODUR BM

de ijssel ijmodur bm is een 1-component vochtverhardende grondvernis op basis van aromatische prepolymeren voor speciale toepassingen. het heeft een zeer snelle droging (na 2 uur schuur- en schilderbaar), is eenvoudig aan te brengen met kwast, rol of luchtspuit, heeft een uitstekende vulling en is overschilderbaar met double coat, double coat dubbel uv, jachtlak pu en zijdeglans vernis pu. het is toe te passen als slijtvaste coating voor o.a. parketvloeren, dorpls en trappen. het is ook uitstekend geschikt als sneldrogend lak systeem voor houten betonmallen. rendement: 13,7 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,10

IJMOFIX

de ijssel ijmofix is een fijne witte plamuur op basis van een onverzadigde semi-flexibele polyesterhars. het is speciaal ontwikkeld voor reparaties aan witte (of licht gekleurde) polyester ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,53

IJMOPOX HB COATING

de ijssel ijmopox hb coating is een high solid 2-componenten tussen- en eindlaag op basis van epoxy en een polyamide verharder voor algemene toepassingen op o.a. voldoende voorbehandeld staal, aluminium, hout en polyester. het geeft bescherming tegen corrosie (staal) en osmose (polyester). verbruik: ca. 4,7-14 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,93

IJMOPOX VERDUNNER

de ijssel ijmopox verdunner is een verdunner speciaal samengesteld voor kwast-, rol- en spuitapplicatie van epoxy primers en coatings. het kan worden toegevoegd aan o.a. ijmopox zf primer, ijmopox hb coating en ijmopox fr coating. het is tevens geschikt als reinigingsmiddel voor gereedschappen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,99

IJMOPOX ZF PRIMER

de ijssel ijmopox zf primer is een 2-componenten grondverf voor algemene toepassingen op basis van epoxy en een polyamide verharder. het is toe te passen als grondlaag in verfsystemen voor o.a. staal, aluminium, hout en polyester. het is geschikt als reparatiemiddel voor polyester ondergronden met haarscheurtjes en craquele. het is over te schilderen met 2-componenten en conventionele verven, zelfs na lange buitenexpositie. verbruik: ca. 5,5-11 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,98

JACHTLAK POLYURETHAAN

de ijssel jachtlak polyurethaan is een transparante vernis voor binnen en buiten op basis van een polyurethaan gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor toepassing op blank hout zoals deuren, kozijnen en jachten. verbruik: ca. 15,3 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,73

MONOSTYREEN

de ijssel monostyreen is een oplosmiddel voor gelcoat producten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,86

PEROXAN HARDER BT50


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,08

POLTIX LAMINEERHARS

de ijssel poltix lamineerhars is een voorversnelde onverzadigde polyesterhars op basis van isoftaalzure harsen. het is in combinatie met glasvezel geschikt voor het repareren van polyester producten zoals boten, tanks, siloís en carrosserie onderdelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,39

POLTIX REPARATIESET

de ijssel poltix reparatieset bestaat uit een voorversnelde onverzadigde polyesterhars, tube verharder, glasmat, mengbeker en spatel. het is geschikt voor kleine reparaties op polyester ondergronden zoals boten, tanks, siloís en carrosserie onderdelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,24

POLTIX SPUITPLAMUUR

de ijssel poltix spuitplamuur is een hoogvullende plamuur op basis van onverzadigde, semi-flexibele polyesterhars met speciale vulstoffen. het heeft een zeer snelle droging en is bijzonder goed schuurbaar. het is geschikt voor polyester, staal en mdf, uitsluitend voor spuitapplicatie. het is na 8 uur overschilderbaar. rendement: ca. 2 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,80

POLTIX SUPERPLAMUUR

de ijssel poltix superplamuur is een plamuur op basis van een onverzadigde semi-flexibele polyesterhars, geschikt voor het vullen van oneffenheden, scheuren, gaten en deuken in blanke, vetvrije carrosserie of staalplaat. het heeft een uitstekende hechting op staal en polyester ondergronden en is overschilderbaar na ca. 60 minuten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,62

POLTIX VEZELPLAMUUR

de ijssel poltix vezelplamuur is een plamuur op basis van een hoog reactieve, onverzadigde, semi-flexibele polyesterhars met glasvezelversterking. het is geschikt voor het vullen van diepere gaten in blanke, vetvrije carrosserie- of staalplaat. het is af te werken met poltix superplamuur of ijmofix.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,82

PU SCHUIM

de ijssel pu schuim is een 2-componenten polyurethaan schuim op basis van polyether polyolen en aromatische isocyanaten. het is geschikt voor het vullen van luchtkasten, drijflichamen en surfplanken, modelbouw en decorbouw. het heeft goede warmte- en geluidsisolatie, heeft een gesloten celstructuur en is eenvoudig te bewerken met zaag, vijl of schuurpapier. rendement: 1 kg pu schuim (gemengd) voor 30 kg schuim.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,48

TWEECOLUX

de ijssel tweecolux is een 2-componenten lak op basis van verzadigde polyesterharsen en gemodificeerde isocyanaten. het is geschikt als grondvernis voor nieuw hout wanneer een goede vulling vereist is. het is overschilderbaar met double coat dubbel uv, jachtlak pu of zijdeglans vernis pu. het heeft een zeer snelle droging, waardoor meerdere lagen per dag mogelijk zijn. verbruik: ca. 6,4-12,9 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,59

VARIOBOND

de ijssel variobond is een druipvrije epoxy pasta, vrij van oplosmiddelen met een polyamine addukt als verharder. het is geschikt voor het duurzaam verlijmen van diverse materialen zoals hout, staal, aluminium, kunststoffen en diverse soorten natuursteen of combinaties hiervan. het is tevens toe te passen als universeel vulmiddel voor o.a. staal, hout en polyester. het is ook zeer geschikt voor het maken van fillet houtverbindingen, woodcore epoxy bouw en als reparatiemiddel van door rot aangetaste houten delen. het is uitstekend bestand tegen water, zeer eenvoudig te mengen en geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,08

VARIOBOND DOSEERPISTOOL

de ijssel variopox doseerpistool is een stevig en kwalitatief hoogwaardig doseerpistool voor variobond en variopox finishing plamuur kokers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,39

VARIOBOND SET MAHONIE

de ijssel variobond is een druipvrije epoxy pasta, vrij van oplosmiddelen met een polyamine addukt als verharder. het is geschikt voor het duurzaam verlijmen van diverse materialen zoals hout, staal, aluminium, kunststoffen en diverse soorten natuursteen of combinaties hiervan. het is tevens toe te passen als universeel vulmiddel voor o.a. staal, hout en polyester. het is ook zeer geschikt voor het maken van fillet houtverbindingen, woodcore epoxy bouw en als reparatiemiddel van door rot aangetaste houten delen. het is uitstekend bestand tegen water, zeer eenvoudig te mengen en geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,95

VARIOPOX DOSEERPOMPJES SET

de ijssel variopox doseerpompjes voor het eenvoudig doseren van beide componenten van variopox universele hars.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,43

VARIOPOX FINISHING PLAMUUR

de ijssel variopox finish plamuur is een 2-componenten afwerkplamuur op basis van een epoxyhars met fijne vulstoffen. het is geschikt als afwerklaag voor variopox plamuur of variopox lg plamuur en heeft een uitstekende hechting op epoxy plamuren. het is bestand tegen diverse chemicaliŽn en semi-flexibel waardoor trillingen worden opgevangen. het is over te schilderen na 24 uur. theoretisch verbruik: ca. 1,2 m≤ per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,31

VARIOPOX IMPREGNEERHARS

de ijssel variopox impregneerhars is een 2-componenten epoxyhars voor het verlijmen, conserveren en lamineren van diverse materialen. het is vrij van oplosmiddelen en te combineren met glasvezel, kevlar en koolstofvezel. het is overschilderbaar met o.a. ijmopox hb coating of double coat in kleur. rendement: ca. 1,8-3,6 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,85

VARIOPOX INJECTIEHARS

de ijssel variopox injectiehars is een 2-componenten primer op basis van een laag viskeuze epoxyhars met een polyamine addukt als verharder, vrij van oplosmiddelen. het is overschilderbaar met variopox impregneerhars, variopox universele hars, ijmopox zf primer, ijmopox hb coating, double coat en variopox rolcoating. verbruik: ca. 3,6-5,5 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,63

VARIOPOX LG PLAMUUR

de ijssel variopox lg plamuur is een 2-componenten epoxy lichtgewicht plamuur. het is toepasbaar als vullende plamuur en bevat geen oplosmiddelen. het heeft een uitstekende hechting op hout, staal, polyester en andere ondergronden (mits op de juiste wijze voorbehandeld) onder de waterlijn. het is over te schilderen na minimaal 24 uur. rendement: ca. 2 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

186,33

VARIOPOX PLAMUUR

de ijssel variopox plamuur is een 2-componenten plamuur op basis van een epoxyhars met fijne vulstoffen. het heeft een uitstekende hechting op hout, staal, polyester en andere ondergronden mits op de juiste wijze voorbehandeld. het heeft een hoge waterdamp dichtheid, is bestand tegen diverse chemicaliŽn en semi-flexibel waardoor trillingen worden opgevangen. geschikt voor toepassing onder de waterlijn.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,73

VARIOPOX ROLCOATING

de ijssel variopox rolcoating is een 2-componenten epoxy coating zonder oplosmiddelen. het is toepasbaar als universele coating voor diverse toepassingen zoals vloeren, tanks en machineruimtes. het heeft een uitstekende hechting, is goed verwerkbaar met rol of kwast, heeft een hoge watervastheid en een goede vloei. verbruik: ca. 6,7-10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,98

VARIOPOX SNEL PLAMUUR

de ijssel variopox snel plamuur is een epoxy plamuur zonder oplosmiddelen en heeft een snelle droging en is snel schuurbaar (na ca. 2 uur). het is te vergelijken met een polyester plamuur, maar heeft niet de nadelen van een polyester plamuur. het krimpt niet, heeft een uitstekende watervastheid en goede hechting op de meeste ondergronden. rendement: ca. 1,5 m≤ per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,62

VARIOPOX UNIVERSELE HARS

de ijssel variopox universele hars is een 2-componenten epoxysysteem op basis van een oplosmiddelvrije epoxyhars met een polyamine addukt als verharder. het is toe te passen als universeel epoxysysteem voor het lijmen, conserveren en lamineren van diverse materialen. het is toe te passen in combinatie met glasvezel, kevlar en koolstofvezel en te combineren met variobond tot epoxymassaís met verschillende viscositeiten. het is bestand tegen diverse chemicaliŽn en waterimmersie. het is geschikt voor het behandelen van polystyreen schuim en overschilderbaar met ijmopox zf primer, ijmopox hb coating, variopox rolcoating en double coat. verbruik: ca. 1,8-3,6 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,47

VERHARDER

de ijssel poltix mekp verharder voor polyesterharsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,39

VERHARDER PEROXAN


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,97

ZIJDEGLANS VERNIS PU

de ijssel zijdeglans vernis pu is een transparante vernis voor binnen en buiten op basis van een polyurethaan gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor binnen en buiten toepassing op blank hout zoals deuren, kozijnen en jachten. verbruik: ca. 13 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,73

De Ijssel
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn