DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Den braven

6-IN-1 MULTI-OLIE

den braven 6-in-1 multi-olie is dé ultieme oplossing voor veel problemen. het is inzetbaar als 1. roestoplosser bij vastzittende moeren, schroeven en bouten, 2. corrosiebescherming, 3. smeren en invetten van lagers en geleiders, 4. voorkomen van piepen, kraken en knarsen, 5. schoonmaken en strippen, 6. vocht verdringen uit kieren en naden. het bevat een onbrandbaar drijfgas (co2).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,10

AANSLUITSTUK VOOR KITKOKER

den braven knietje is een aansluitstuk ten behoeve van kitkokers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,44

ACRYL ANTI CRACK

den braven zwaluw acryl anti-crack is een hoogwaardige 1-component acrylaatkit op dispersiebasis die in het bijzonder kan worden toegepast om te worden overschilderd met hooggevulde en hoogdekkende dispersieverven. door de unieke samenstelling wordt het craqueleren van de aangebrachte verf tot een minimum beperkt. het product is vrijwel reukloos en niet corrosief ten opzichte van metalen. na het aanbrengen vormt het product een plastisch elastische rubber door verdampen van het water uit de massa.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,26

ACRYL CLEAR WT

den braven zwaluw acryl clear wt is een hoogwaardige afdichtingskit op basis van acrylaatdispersie. na het aanbrengen vormt het product een glashelder en stevig plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. het is wit tijdens het aanbrengen en transparant na het drogen. het is overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden, het is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen/te reinigen en niet corrosief t.o.v. metalen. het is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen trappen, wanden, plafonds, plinten en vensterbanken binnen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,24

ACRYL DUCTING SEAL

den braven acryl ducting seal is een plasto-elastische afdichtingskit op basis van acrylaatdispersie, speciaal voor toepassing bij verwarmings-, luchtbehandelings- en airconditioninginstallaties. het is getest conform din en iso 846 a+c. het is sanitair ingesteld, overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen/te reinigen, niet corrosief t.o.v. metalen en kan ook met kwast worden verwerkt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,24

ACRYL W

den braven zwaluw acryl w is een hoogwaardige afdichtingskit voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. na het aanbrengen vormt het een zacht plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden en is niet corrosief t.o.v. metalen. het is niet geschikt voor continue waterbelasting en niet geschikt voor pe, pp, pc, pmma, ptfe, neopreen en bitumineuze ondergronden. het is overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven. verbruik: ca. 12,9 meter voeg bij een voegbreedte en diepte van 4 x 6 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,15

ACRYL WET ON WET

den braven zwaluw acryl wet on wet is een hoogwaardige acrylaatkit voor binnen en buiten, speciaal ontwikkeld om kort na het aanbrengen nat in nat te worden overschilderd met watergedragen en synthetische verven. het is geschikt voor het afdichten en vullen van aansluitvoegen, naden, scheuren en kieren tussen o.a. vensterbanken, trappen, plafonds, wanden, plinten, houten en metalen kozijnen, beton, metselwerk en het vullen van scheuren, kieren, spijker- en schroefgaten in muren, wanden en plafonds van hout, pleisterwerk, gips, steen en beton. de kit beperkt de kans op craquelé en verkleuring van de verflaag, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen en niet corrosief t.o.v. metalen. het is niet geschikt voor continue waterbelasting, pe, pp, pc, pmma, ptfe, neopreen en bitumineuze ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,53

ACRYL-LM

den braven zwaluw acryl-lm is een hoogwaardige afdichtingskit op basis van een acrylaatdispersie. na het aanbrengen vormt het product een zacht plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. het heeft een lage modulus, een hoge bewegingsopname, is overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden binnen en buiten, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen/te reinigen en niet corrosief t.o.v. metalen. het is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen trappen, wanden, plafonds, plinten, vensterbanken, houten en metalen kozijnen, beton en metselwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,45

ACRYLAATKIT EXTERIEUR+

den braven zwaluw acryl exterieur+ is een hoogwaardige 1-component acrylaatkit op dispersiebasis die direct na het aanbrengen regenvast is. het is vrijwel reukloos en niet corrosief t.o.v. metalen. na doorharding vormt het een watervast plastisch-elastisch rubber. het is geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen in de bouw tussen houten en metalen kozijnen en beton en metselwerk zowel binnen als buiten en voegen tussen gasbeton platen met een max. vervorming van 12.5%. doordat de kit na applicatie meteen regenvast is, zijn er geen beperkingen ten aanzien van applicatie onder uiteenlopende weersomstandigheden.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,16

AFBIJT SPRAY

den braven zwaluw afbijtspray is een krachtige, thixotrope mix van actieve bestanddelen. het bijzonder sterke oplossende effect maakt het gebruik extreem makkelijk (zelfs op verticale oppervlakken). het verwijdert vastgebrande en uitgeharde dichtingsmaterialen en pakkingen van cilinders, motoren en uitlaatpijpen, het verwijdert zelfs de hardnekkigste kleefstof- en lijmresten (bijvoorbeeld cyanoacrylaatlijm), het verwijdert probleemloos verf-, lak-, vet-, olie-, hars-, teer-, smeer- en glijmiddelresten. het is toepasbaar op metaal, hout, glas, keramiek, polyethyleen en polypropyleen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,61

AFSTRIJKSPATEL

den braven afstrijkspatel voor het eenvoudig afwerken van kitvoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,62

AFSTRIJKSPATEL PALU

den braven afstrijkspatel palu is geschikt voor het eenvoudig afwerken van kitvoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,66

AIR SPRAY

den braven zwaluw air spray bevat een onbrandbaar drijfmiddel, voor het reinigen onder druk en kan zelfs toegepast worden op brandgevaarlijke plekken. het is geschikt voor het reinigen en het stofvrij maken van o.a. naden, kieren, voegen en spleten tussen toetsenborden, elektronische onderdelen, instrumenten, onderdelen van machines, uurwerken, camera's en glasranden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,71

ALUBAND

den braven zwaluw aluband is geschikt voor het afplakken van goten, uitbouwramen, tussenmuren en uitbouwen. het hecht meteen aan tal van ondergronden, kan gemakkelijk in de gewenste vorm worden aangebracht, is goed waterbestendig en heeft een hoge scheurweerstand.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,45

AQUA-SILICONE

den braven zwaluw silicone aquarium is een azijnzuurhoudende siliconenkit die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is een afdichtingskit en lijm in één, is na uitharding niet giftig voor vissen en geschikt voor zoet- en zoutwateraquaria. het is speciaal ontwikkeld voor het lijmen en afdichten van volledig glazen constructies zoals aquaria, terraria en vitrine bouw.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,66

B&B PRIMER UNIVERSAL

den braven zwaluw b en b primer universeel is een zeer sneldrogende transparante primer voor poreuze ondergronden zoals steen, beton en hout. het is speciaal ontwikkeld voor en toegesneden op de butyl- en bitumengebaseerde membranen van den braven, zoals zwaluw butylband, zwaluw butylband fleece en zwaluw alu- & loodband. het kent een snelle droogtijd zodat de efficiency behouden blijft. het is alleen geschikt voor toepassing op plaatsen waar de butylmembranen van den braven zullen worden aangebracht en wel met maximaal 30 tot 40 mm speling. let op, zorg ervoor dat er tijdens het aanbrengen effectief geventileerd wordt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,82

BEGLAZINGSBLOKJE

den braven zwaluw kunststof blokjes zijn steun-, stel- en spatieblokjes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

70,01

BOOR- EN SNIJOLIE

den braven zwaluw boor- en snijolie is uitermate geschikt voor elke metaalbewerking waar hoge eisen aan gesteld wordt. het vermindert wrijving en heeft een koelende werking. het is geschikt voor alle verspanende bewerkingen op alle soorten staal, gietstaal, roestvaststaal, koper, messing, aluminium en soortgelijke legeringen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,26

BUTYLBAND

den braven butylband dlb (rondel) is een luchtdicht zelfklevend membraan voor lucht-, water- en dampdichte verbindingen tussen gevelelementen en draagconstructies met een lijmlaag van zuiver butyl en een versterkte laminatie met een deelbare (50% -50%) schutfolie. dit product maakt deel uit van het productassortiment duurzaam luchtdicht bouwen. deze producten zijn getest op warmte-isolatie, regendichtheid en luchtverlies. op de juiste wijze aangebracht dragen deze producten bij aan de energiebesparing van een gebouw en sluiten ze nauw aan met concepten zoals het passiefhuis en energieneutrale huizen. het is uv-bestendig, heeft een uitstekende hechting en kan worden gebruikt voor voegen en afdichtingen waar een lucht-, water- en/of dampdichte verbinding gewenst is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,58

BUTYLEENKIT

den braven zwaluw butylene-x is een hoogwaardige, duurzame, plastisch blijvende afdichtingskit op polybuteenbasis, die gemakkelijk verspuit, geen vlekvorming geeft, snel en goed overschilderbaar is en die binnen 48 uur een gladde en strakke huid vormt. het is ontwikkeld voor het afdichten van voegen waarin weinig beweging is en die niet blootstaan aan mechanische spanning, voor het afdichten van enkelglas in binnenkozijnen en voor reparatie van oude butyleenvoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,23

CLEANER

den braven zwaluw cleaner is een ontvettings- en reinigingsmiddel voor niet-poreuze ondergronden. het verwijdert vetsporen en lichte oppervlakteverontreinigingen, waardoor de hechting verbetert.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,97

CLEANER EN ACTIVATOR

den braven zwaluw cleaner & activator zorgt voor een betere hechting van kitten op niet-poreuze ondergronden. het verwijdert vet- en wassporen, lichte oppervlakte verontreinigingen, kleefstofresten en rubber restanten. het is beperkt geschikt voor acrylaatoppervlakken en materialen die oplosmiddelgevoelig zijn (vooraf testen). gebruiksaanwijzing: de activator aanbrengen op het materiaal. met een schone doek in een dezelfde richting droogwrijven. na volledige droging lijm en/of kit aanbrengen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,67

CLEANING WIPES

den braven zwaluw universal cleaning wipes zijn snelle, doeltreffende schoonmaakdoekjes die niet uitgeharde siliconenkit, niet uitgeharde pu schuim, olie, vele lijmen, verf en vet van handen, gereedschap en oppervlakken verwijderen. het reinigt en frist tevens oude verf en kit op. een pot bevat 80 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,31

CLEARFIX TRANSPARANT

den braven zwaluw clearfix transparant is een hoogwaardige, professionele constructie- en montagelijm op basis van hybride technologie, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is speciaal ontwikkeld als universele constructielijm voor interieurtoepassing en is tevens geschikt voor het verlijmen in koelcellen en in ruimten voor voedingsmiddelen. het is snel doorhardend en handvast, vochtbestendig, vrijwel reukloos, niet corrosief ten opzichte van metalen, schuur- en slijpbaar en heeft een hoge mechanische weerstand, eindsterkte en e modules. het is uitstekend overschilderbaar met watergedragen en de meeste 2k verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,26

CLEARSIL

den braven zwaluw clearsil transparant is een glasheldere, azijnzuurhoudende siliconenkit die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is speciaal ontwikkeld voor het glashelder lijmen en afdichten van glasconstructies uit enkelglas zoals vitrines, meubels en overige glasdecoraties.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,51

COCKPIT SPRAY

den braven zwaluw cockpit spray met sinaasappelgeur reinigt en beschermt dashboards, rubber, kunststof, hout, leer en synthetische stoffen in het auto-interieur en zorgt voor een mooie glans (bijv. cockpits, rubberen matten en vinyl daken). door de speciale actieve stoffen heeft het synthetische materiaal een langere levensduur en het is siliconenvrij.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,69

COMPRESS BAND

den braven compress band bg1 is een geïmpregneerde, voorgecomprimeerde voegafdichtende tape op basis van polyurethaanschuim, met zacht schuim, geïmpregneerd met acrylaatdispersie, hulpstoffen en vulstoffen. het is universeel toepasbaar voor het afdichten van voegen bij bouwconstructies en kan vanwege de voorgecomprimeerde vorm tevens worden ingevoegd in bestaande voegen. de tape is aan één kant voorzien van een lijmlaag. na aanbrenging zal de voorgecomprimeerde tape langzaam uitzetten om de voeg te vullen. op de juiste wijze aangebracht draagt dit product bij aan de energiebesparing van een gebouw en sluiten ze nauw aan met concepten zoals het passiefhuis en energieneutrale huizen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,64

CONTACT SPRAY

den braven tectane contact spray is een veelzijdig product. het is geschikt voor onderhoud en verzorging van elektrische systemen in motorvoertuigen. eén behandeling is in de meeste gevallen voldoende en bespaart veel tijd! het penetreert en verdringt water, het lost ook oxidatie op contactpunten op en beschermt ze tegen roest en corrosie. als de motor van de auto startproblemen heeft, moeten het hele ontstekingssysteem en de verdeler kop ingespoten worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,39

DUAL PU-APPLICATOR

den braven zwaluw dual pu-applicator is speciaal ontwikkeld om de tijd van het aanbrengen van pu (lijm) schuimen met 50% in te korten. de afstand tussen de twee rillen kan worden aangepast door de applicator af te snijden. de standaard afstand tussen de rillen is 110 mm en het past op bijna elk pur-pistool.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,30

DUCT TAPE

den braven zwaluw ducttape is een stevige, versterkte kleefband. het is een ijzersterke multifunctionele tape en goed af te scheuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,67

ELAST-O-FOAM

den braven zwaluw elast-o-foam is een professioneel flexibel 1-component pistoolschuim op polyurethaan basis. door het flexibele karakter kan een duurzame en sterk isolerende (lucht)afdichting gecreëerd worden. het is getest volgens de en1026 op luchtverlies bij 1050pa. het heeft een uitstekende hechting, een duurzaam dichtende functie en hoge isolerende waarden. het beschikt over een a+ label voor voc-gehalte. het is speciaal ontwikkeld voor het luchtdicht maken van en het thermisch isoleren van voegen rondom kozijnen en bouwkundige constructies onderling. het is ook geschikt voor aansluitingen van scheidingswanden, plafond en vloer, bij doorvoeringen van leidingen en buizen in o.a. passiefhuis- en energieneutraalhuisdetails.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,76

ELECTRAFLOW EASIPOWER

den braven elektrisch kitpistool cox electraflow easipower 10,2v li-ion is een zeer betrouwbaar, professioneel elektrisch kitpistool met een continu aan te passen drukinstelling voor kokers van maximaal 310 ml of 600 ml (afhankelijk van de variant).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

458,39

FAST BOND 2C

den braven zwaluw fast bond 2c is een duurzame, zeer snel chemisch doorhardende, 2-componenten universele lijm en constructiekit, voor binnen en buiten op basis van hybride technologie. na het mengen (1 op 1) reageert het materiaal tot een duurzaam elastisch blijvend rubber, geheel onafhankelijk van de luchtvochtigheid. het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige, ondergronden en het is speciaal ontwikkeld voor onderling verlijmen van niet poreuze ondergronden en volvlakverlijmingen en het supersnel verlijmen van vele bouwmaterialen op vele ondergronden (vooraf hechtingstest uitvoeren). het is tevens geschikt voor het verlijmen van constructies die snel belast-, transporteer- en/of beloopbaar c.q. handvast moeten zijn, zoals carrosseriedelen, trap- en vloerdelen, tegels, platen en panelen. het is direct (nat-in-nat) over te spuiten met de gangbare autolakken en is isocyanaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij. het is uitstekend overschilderbaar met watergedragen en de meeste 2-k verven. synthetische verven kunnen in droging vertragen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,45

FB HYBRID SEALANT

den braven zwaluw fp® hybrid sealant is een hoogwaardige en duurzame 1-component brandwerende kit op hybride basis. het biedt tot 4 uur brandweerstand in lineaire (bewegings)voegen en een bewegingsopname tot 25%. de kit is naast in verticale voegen tevens toepasbaar in horizontale voegen en ook geschikt om aansluitingen tussen wand, vloer of plafond brandveilig af te dichten. het is geschikt voor voegen tot 30 mm breed, niet corrosief t.o.v. metalen, uv-, weer- en waterbestendig en bestand tegen schimmels en ongedierte en getest conform en 1366-4. overschilderbaar met de meeste water- en oliebasis verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,27

FINISHER

den braven zwaluw finisher is een neutraal universeel hulpmiddel voor het afmessen van kitvoegen. het is voor meer dan 90% biologisch afbreekbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,55

FIRE SEALANT 1200 GRADEN

den braven fire sealant 1200 is een pastavormig product dat door droging uithardt tot een niet elastische afdichting die bestand is tegen hoge temperaturen. het is ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen in kachels, open haarden en ovens.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,27

FIREPROTECT PU FOAM

den braven zwaluw fireprotect fp pu foam gun is een professioneel gemodificeerd 1-component, brandwerend polyurethaan schuim. het kan met de hand of pistool aangebracht worden en biedt brandweerstand tot 120 minuten. gecombineerd met andere fp producten loopt dit op tot 4 uur. de bussen zijn uitgerust met een adapter om het schuim accuraat met de hand aan te brengen, het bevat goede brandwerende en zeer goede hechtingseigenschappen en is na uitharding snijdbaar. geschikt voor het brandwerend afdichten en opvullen van aansluitvoegen en naden of op plaatsen waar eisen worden gesteld aan brandwerendheid van bepaalde ruimten of constructies. brandwerendheid getest conform en 1366-4 tot 60 minuten in een voeg van 20 mm breed.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,37

FIX-O-CHEM

den braven zwaluw fix-o-chem is een professioneel, snel hardend, 2-componenten bevestigingsmateriaal op basis van kunsthars. het vervangt keilbouten en pluggen in massieve en holle ondergronden zoals als beton, cellenbeton, licht gewicht beton, metselwerk en steen. het is ook geschikt als synthetisch reparatiecement voor beton. het kan gebruikt worden gedurende de houdbaarheid door eenvoudig de statische mixer en de schroefdop op de koker te vervangen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,12

FLEX-FOAM B2

den braven zwaluw flexfoam nbs is een door een erkend testinstituut (0960) getest en goedgekeurd flexibel 1-component isolerend polyurethaanschuim met een zeer hoge opbrengst. het is speciaal ontwikkeld voor het afdichten en opvullen van voegen, naden en aansluitingen. door de unieke samenstelling is het ook toepasbaar bij lage temperaturen. het is specifiek getest conform de richtlijnen van nen-en 1026: 2000 om het luchtverlies te bepalen bij een druk tot 1050 pa. het luchtverlies is 25 keer lager dan de norm voorschrijft. het is geschikt voor toepassing in details bij 'passiefhuizen' en energieneutrale woningen en gebouwen. op de juiste wijze aangebracht draagt dit product bij aan de energiebesparing van een gebouw en sluiten ze nauw aan met concepten zoals het passiefhuis en energieneutrale huizen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,34

FOAMGUN LB100

den braven purpistool lb 100 is een hoogwaardig pu-pistool met een lans van 100 cm. het is geschikt voor zwaluw pu-gunfoam.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

127,57

FOAMGUN LB60

den braven purpistool lb60 is een hoogwaardig pu-pistool met een lans van 60 cm. het is geschikt voor zwaluw pu-gunfoam.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

104,36

FOLIEFIX SPUR

den braven zwaluw foliefix-spur is een lijm op hybridebasis voor het verlijmen van kunststoffolie en damp remmende lagen in de bouw. het product bevat geen isocyanaten, siliconen en oplosmiddelen. na aanbrengen reageert de lijm met de luchtvochtigheid en wordt het een zelfklevend, duurzaam rubber. het is flexibel en heeft een onmiddellijke hechting. het is ontworpen voor het verlijmen van kunststoffolie (zoals pe, pbc, epdm, dpc), aluminiumfolie, karton, kraftpapier en niet-geweven stoffen op steen, beton, pleisterwerk, metaal en hout.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,34

FP ACRYLIC SEALANT

den braven fp acrylic sealant is een 1-component brandwerende acrylaatkit op dispersiebasis. het heeft een brandweerstand tot 4 uur in lineaire voegen en een bewegingsopname van 7,5%. het is een plasto-elastische afdichtingskit welke boven de + 120°c licht opschuimt en geschikt is voor het brandwerend afdichten van lineaire voegen. het kan afzonderlijk worden toegepast in voegen tot 20 mm breed en gecombineerd met fp pu foam in voegen tot 30 mm breed. getest conform en 1366-4. overschilderbaar met de meeste water- en oliebasisverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,60

FP FIRE BOARD

den braven zwaluw fireprotect® fp fire board is een brandwerende afdichtingsplaat. het is een steenwolplaat behandeld met een brandwerende coating en is toepasbaar in combinatie met fp intumescent coating en fp intumescent acrylic. het is geschikt om alle openingen groter dan 5 mm te dichten en kan toegepast worden in zowel massieve steenachtige wanden als in samengestelde (o.a. metal-stud) wanden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,77

FP INTUMESCENT ACRYLIC

den braven zwaluw fireprotect® fp intumescent acrylic is een bij brand en/of stralingshitte sterk expanderende kit voor brandwerende afdichtingen. het wordt gebruikt om alle openingen oplopend tot 5 mm af te dichten. boven deze afmeting is de fp fire board vereist. de openingen die met deze kit worden opgevuld bevinden zich tussen de doorvoer en de omliggende constructie, maar ook tussen separate kabels en de eventuele kabelgoot zelf. het mag niet overschilderd worden omdat dit een negatief effect heeft op het opschuimend karakter van de kit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,87

FP INTUMESCENT COATING

den braven zwaluw fireprotect® fp intumescent coating is een bij brand en/of stralingshitte sterk expanderende coating voor brandwerende afdichtingen. het wordt gebruikt om de kopse kanten van de op maat gemaakte fp fire board te bedekken. tevens worden doorgevoerde installaties als buizen en kabelgoten ermee ingesmeerd. ook wordt de afdichting en de overgang naar de omliggende constructie ermee bedekt waardoor een perfecte brandwerende oplossing wordt gecreëerd. het is 2 uur brandwerendheid, biedt een brede range aan oplossingen ook in combinatie met de anderen producten van het fp sealing systeem, het is een opschuimende en koelende coating die bij brand tot 40 keer het originele volume opschuimt en is een grondig getest systeem door de toonaangevende europese testinstituten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

104,16

FP PIPE COLLAR

den braven zwaluw fireprotect fp pipe collar is een opschuimende brandmanchet die sterk uitzet in geval van brand. hierdoor worden kieren en gaten afgedicht voor rook en vuur. het is toepasbaar rond kunststof buizen (pvc, pp, pe) die door wanden, vloeren en gesegmenteerde wanden zijn aangebracht. de manchet wordt rond de buis geplaatst en verankerd. bij een plafond- of vloerdoorvoer is een manchet aan de onderzijde voldoende. in geval van wanddoorvoer is een manchet aan beide zijden vereist. het voorkomt dat hitte, rook en vuur zich verspreiden naar het volgende compartiment.bij een ruimere opening tussen de buis en de omliggende constructie moet de sparing eerst gedicht worden met het fp sealing systeem. daarnaast zijn er speciale beugels beschikbaar, namelijk pf pipe collar brackets, om de manchet te bevestigen wanneer dat met de bestaande gaten in de manchet niet mogelijk is. het is tot 2 uur brandwerendheid, slechts 34 mm hoog en grondig getest door de toonaangevende europese testinstituten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,64

FP PIPE COLLAR BRACKETS

den braven zwaluw fireprotect® fp pipe collar brackets zijn beugels die kunnen worden gebruikt om de fp pipe collar te bevestigen wanneer de opening rond de buis te groot is om de bestaande gaatjes in de manchet zelf te gebruiken. indien een bevestigingspunt van de fp pipe collar zich zeer dicht bij de rand van een sparing bevindt, moet ook een fp pipe collar bracket voor de montage gebruikt worden. certificering: en 1366-3.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,28

FP PIPE WRAP

den braven zwaluw fireprotect® fp pipe wrap zwart is een huls die sterk uitzet in geval van brand. het is toepasbaar rond kunststof buizen (pvc, pp, pe) die door (gesegmenteerde) wanden en vloeren zijn aangebracht. de huls wordt rond de buis geplaatst en vastgekleefd met de lijmstrip. daarna wordt de huls om de buis in de constructie geschoven. de opschuimende eigenschap van de fp pipe wrap voorkomt dat hitte, rook en vuur zich verspreid naar het volgende compartiment. het kan geplaatst worden in een sparing in de wand, waarbij de ruimte tussen de fp pipe wrap en de wand kleiner is dan 10 mm. het is tot 2 uur brandwerendheid, optimaal voor gebruik in samengestelde wanden, er is slechts 1 huls nodig voor wandafdichting, dus niet meerdere lagen aanbrengen en het is een grondig getest systeem door de toonaangevende europese testinstituten. certificeringen: en 1366-3.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,00

FP PU FOAM

den braven zwaluw fireprotect® fp pu foam handfoam is een gemodificeerde 1-component brandwerende polyurethaan vul- en montageschuim. het biedt brandweerstand tot 120 minuten en gecombineerd met andere fp-producten loopt dit op tot zelfs 4 uur! het is geschikt voor het brandwerend afdichten en opvullen van aansluitvoegen en naden. de brandwerendheid is getest conform en 1366-4 tot 60 minuten in een voeg van 20 mm breed en gecombineerd met fp silicone sealant tot 180 minuten in een voeg van 40 mm breed. het heeft een b1 formulering (reactie bij brand), een zeer goede hechting en na uitharding is het materiaal snijbaar, kleefvrij na 8 tot 12 minuten en gecertificeerd volgens en 1366-4 en din4102 - deel 2 - klasse b1.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,37

FP SEALING STICKER

den braven zwaluw fp sealing sticker wordt gebruikt ter identificatie van alle afgedichte doorvoeren. met deze sticker is een sparing/doorvoer duidelijk te identificeren. op de sticker wordt het aantal minuten brandwerendheid (ei), de datum van afdichting, de installateur en het nummer van de sparing weergegeven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

182,27

FP SILICONE SEALANT

den braven fp® silicone sealant is een brandwerende, elastomere, neutraal verhardende siliconekit. het heeft een brandweerstand tot 4 uur in lineaire (bewegings)voegen en biedt een bewegingsopname tot 25%. het kan worden toegepast in voegen tot 30 mm breed en gecombineerd met fp pu foam tot 40 mm breed. het is water-, weer- en uv-bestendig, weerstaat schimmels en ongedierte, is luchtdicht en ook buiten toepasbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,73

FP WALL OUTLET

den braven zwaluw fireprotect® fp wall outlet is een brandwerende inleg voor wandcontactdozen. het is speciaal ontwikkeld om wandcontactdozen in (gesegmenteerde) wanden brandwerend af te dichten. bij brand zal het schakelmateriaal op een wandcontactdoos smelten, waarna de contactdoos volgt. dit geeft een opening voor het vuur om zich te verspreiden in de wand of naar het volgende compartiment. wanneer de wandcontactdoos is voorzien van een fp wall outlet, zal deze in geval van brand opzetten. de opening wordt daardoor afgedicht tegen rook en vuur en daardoor blijft de brandwerende eigenschap van de wand intact. de fp wall outlet is zeer eenvoudig te installeren in oude en nieuwe wandcontactdozen. certificeringen: en 1366-3.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

109,42

GASKET-SEALANT

den braven zwaluw gasket seal 300 graden is een azijnzuurhoudende, hittebestendige siliconenkit die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is speciaal ontwikkeld als vloeibare pakking voor het afdichten van ovendeuren, kookplaten en verwarmingsinstallaties en voegen waar een extreem hoge temperatuurweerstand vereist is, zoals afvoerkanalen, thermostaten, pompen, verwarmingsbuizen en lagedruk motor onderdelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,75

GESLOTEN PNEUMATISCH PISTOOL MK5 P400

den braven persluchtpistool mk 5 p 400 is geschikt voor folieworsten tot maximaal 400 ml. de druk wordt geleverd door de niet getande ontgrendeling aan de achterkant van het pistool.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

156,48

GESLOTEN PNEUMATISCH PISTOOL MK5 P600

den braven persluchtpistool mk 5 p 600 is een gesloten pneumatisch pistool, geschikt voor folieworsten tot maximaal 600 ml. de druk wordt geleverd door de niet getande ontgrendeling aan de achterkant van het pistool


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

156,23

GLAS- EN PLAATDRAGER ALUMINIUM 3 ZUIGNAPPEN

den braven glazing glass lifter alu 3 hd1 is een stevige geconstrueerde, 3-delige aluminium glasdrager met zuignappen. draagkracht: 80 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

65,57

GLASHEVEL HOUT

den braven glashevel hout is een professioneel hulpmiddel voor het plaatsen van glas.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,69

GLASHEVEL PVC ZWART

den braven glashevel pvc zwart met houten handvat is een professioneel hulpmiddel voor het plaatsen van glas.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,05

GLASS LIFTER AIR LEXAN

den braven glass lifter air lexan is een kunststof professionele glasdrager voor het transporteren en plaatsen van zowel enkel- als dubbelglas. het is ontworpen voor het veilig en gemakkelijk dragen van grote glasplaten en wordt geleverd in gele koffer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

76,07

HANDKITPISTOOL PRO 2000

den braven handpistool pro 2000 is een professioneel kitpistool voor 310 ml kokers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

53,19

HANDPISTOOL HK14

den braven handpistool hk 14 is een halfopen, stabiel handpistool met versterkte mechanische overbrenging voor kokers van 310 ml. het heeft een perfecte gewichtverdeling door de uitgekiende middenhandgreep met automatische deblokkering in de handgreep.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

52,00

HANDPISTOOL MK5 H310

den braven handpistool mk 5 h 310 is een gesloten handpistool voor worsten van maximaal 310 ml. de druk wordt geleverd door de niet getande ontgrendeling aan de achterkant van het pistool.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,09

HANDPISTOOL MK5 H600

den braven handpistool mk 5 h 400 is een gesloten handpistool voor worsten tot 400 ml. de druk wordt geleverd door de niet getande as aan de achterkant van het pistool.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,32

HANDPISTOOL MK5 H600

den braven handpistool mk 5 h 600 is een gesloten handpistool voor worsten tot 600 ml. daarnaast is het ook om te bouwen naar een kokerversie. de druk wordt geleverd door de niet getande as aan de achterkant van het pistool.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,84

HIGH TACK

den braven zwaluw high tack is een hoogwaardige, professionele constructie- en montagelijm met een extreem hoge aanvangshechting op basis van hybride technologie. hierdoor is er geen fixatie of ondersteuning nodig tijdens het uitharden. het is speciaal ontwikkeld als universele lijm voor het verlijmen van vele bouwmaterialen zoals steen, beton, spiegels, glas, gips, pu, pvc, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, tin, aluminium, metalen, legeringen, r.v.s., hpl- en cementvezelplaten, hout en verfsystemen. het heeft een hoge eindsterkte, mechanische weerstand en e-modulus, is isocyanaat-, ftalaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij, permanent elastisch, krimp- en blaasvrij, niet corrosief t.o.v. metalen, heeft een neutrale, vrijwel reukloze uitharding en is goed bestand tegen vocht en weersomstandigheden. het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige, ondergronden. na het aanbrengen reageert het met het vocht uit de lucht en vormt het een duurzame rubber.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,83

HK40 KITPISTOOL

den braven handpistool hk 40 is een professioneel half open kitpistool op oliedruk voor het verwerken van de dikkere soorten kit en lijm. het is geschikt voor kokers van 250 ml en 310 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

116,29

HOUTREPARATIEMASSA

den braven zwaluw houtreparatiemassa is een 2-componenten, lichtgewicht reparatiemiddel voor hout. na uitharding kan het product worden verwerkt als hout. het kan op veel ondergronden zoals hout, steen en metaal worden gebruikt. het krimpt niet, is weersbestendig en bij voorkeur na 24 uur overschilderbaar met alle gangbare verven.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,91

HYBRIFIX

den braven zwaluw hybrifix is een duurzame, reukloze, elastisch blijvende allround lijm en voegkit op basis van ms polymeer voor binnen en buiten. het heeft een uitstekende hechting op de meeste ondergronden zonder primer en is goed uv-, water-, vocht-, weer- en schimmelbestendig. het is overschilderbaar met de daartoe geschikte verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,56

HYBRIFIX 302 HYBRID ADHESIVE & NATURAL STONE

den braven zwaluw hybrifix 302 adhesive & natural stone is een hoogwaardige, professionele, universele afdichtingskit en constructie- of montagelijm op basis van hybride technologie die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is weekmakervrij, geeft geen randzonevervuiling of vlekvorming bij natuursteen, permanent elastisch en geschikt voor universeel lijmen en afdichten binnen en buiten. het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden, is isocyanaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij, krimp- en blaasvrij, goed bestand tegen uv, vocht, schimmel en weersomstandigheden, heeft een neutrale, vrijwel reukloze uitharding, is niet corrosief t.o.v. metalen, heeft een hoge mechanische weerstand, eindsterkte en e-modulus en absorbeert akoestische en mechanische trillingen en vibraties. het is geschikt als universele afdichtingskit voor aansluitvoegen in de bouw en industrie. het is ook geschikt als constructielijm voor het verlijmen van vele bouwmaterialen zoals natuursteen, steen, beton, spiegels, glas, gips, pu, pvc, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, aluminium, metalen, legeringen, r.v.s., hpl- en cementvezelplaten, hout en verfsystemen. het is tevens geschikt voor het afdichten en verlijmen in koelcellen en ruimten voor voedingsmiddelen en voor mechanisch belaste dilatatievoegen en brugvoegsystemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,34

HYBRISEAL 2PS

den braven hybriseal 2ps is een hoogwaardige, zachte en elastische, professionele afdichtingskit op basis van hybride technologie, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. het is speciaal ontwikkeld als universele beglazingskit conform nen 3576/npr 3577 en is geschikt voor gelaagd, enkel, isolatie, inbraakwerend en zelfreinigend glas. het is tevens geschikt voor het afdichten van dilatatie- en aansluitvoegen en voegen rondom raam- en deurkozijnen. het is uitstekend overschilderbaar met watergedragen en de meeste 2k verven. synthetische verven kunnen in droging vertragen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,35

HYBRISEAL 306 COATING

den braven zwaluw hybriseal coat is een hoogwaardige, duurzaam elastische spuit- en verkwastbare hybride coating voor het naadloos en luchtdicht afwerken van naden en kieren tussen diverse ondergronden. het heeft een snelle en schone verwerking, is niet corrosief t.o.v. metalen, kan gemodelleerd worden met behulp van een kwast, is isocyanaat- en siliconenvrij, is overschilderbaar, direct nat-in-nat met coating en/of lak, heeft een snelle doorharding, is krimp- en blaasvrij en permanent elastisch. het is speciaal ontwikkeld als coating voor het luchtdicht duurzaam elastisch afdichten van naden en kieren tussen diverse bouwdelen. het is van origine ontwikkeld als coating in de automobiel- en transportsector om beschadigingen te herstellen in de originele structuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,08

HYBRISEAL FACADE

den braven hybriseal facade is een hybride lage modulus afdichtingskit voor gevelvoegen. het is een veelzijdige 1-component afdichtingskit op basis van hybride voor het afdichten van dilatatie en constructievoegen. het wordt gebruikt voor expansie- en voegafdichting bij vooraf gestort beton, baksteen en metselwerk, rondom ramen en deuren en gordijnmuren. het is goed bestand tegen uv, water en weersomstandigheden en vrij van isocyanaat en siliconen. het hecht ook zonder voorstrijken perfect op beton, baksteen, geschilderd hout, glas en geglazuurde ondergronden, aluminium, staal, rvs en kunststoffen zoals polyester en de meeste upvc-soorten.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,95

ISOLEER SPRAY

den braven zwaluw isoleer spray is een mat-witte snel drogende isolerende acryl-primer om te gebruiken bij vocht of schimmel en uitslag op gips, behang en metselwerk. het voorkomt op grondige wijze het doordringen in de opvolgende wand- of gevelverflaag.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,46

KETTING SPRAY

den braven zwaluw ketting spray is een transparant, synthetisch smeermiddel voor onderdelen die onder hoge spanning staan. het is bestand tegen alle weersomstandigheden, zelfs onder de zwaarste omstandigheden, terwijl de uitstekende eigenschappen een lang smeereffect garanderen, zelfs in de kleinste ruimten. het is bestand tegen temperaturen van -30°c tot +150°c, heeft een zeer goede bescherming tegen corrosie, verdringt vocht en conserveert, druipt en versmeert niet, heeft een zeer goede hechting, zorgt ervoor dat de onderdelen stil en soepel lopen, werkt geluiddempend en waterafstotend en is zuinig in verbruik. het is geschikt voor o.a. lagers, tandwielen, rol- en kogellagers, o-ringen, gewrichten en koppelingen, alle soorten ketting en staaldraad.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,41

KITPISTOOL LUCHT MK 5 - P310

den braven persluchtpistool mk 5 p 310 is een gesloten pneumatisch pistool, geschikt voor folieworsten tot maximaal 310 ml. de druk wordt geleverd door de niet getande ontgrendeling aan de achterkant van het pistool.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

156,48

KITPISTOOL PNEUMATISCH MK5-PK-310

den braven persluchtpistool mk 5 pk 310 is een gesloten pneumatisch pistool, geschikt voor kokers tot maximaal 310 ml. de druk wordt geleverd door de niet-getande ontgrendeling aan de achterkant van het pistool.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

127,26

KITPISTOOL T16UX

den braven persluchtpistool t 16-ux is bestemd voor kokers van 310 ml en 290 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

188,81

KITSPATEL

den braven kitspatel is een universeel toepasbare kitspatel voor het snel en eenvoudig afwerken van vrijwel alle soorten kitvoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,33

KOKER OPENER

den braven koker opener is geschikt voor het probleemloos veilig en snel afsnijden van de kokerschroefdraadnippel en de tuiten in elke gewenste schuinte en diameter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,44

KROONBAND

den braven zwaluw kroonband is een voorgevormd, geprofileerd, e.p.d.m. rubber beglazingsband. het is uitstekend toepasbaar in afgeschilderde of gebeitste binnenkozijnen en -vensters. het is ook toepasbaar bij dakbeglazing i.c.m. kit als topafdichting (direct contact tussen kitten en kroonband moet worden voorkomen i.v.m. verkleuring). het is zelfklevend, makkelijk aan te brengen en niet overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

52,58

KUNSTSTOF REINIGER

den braven zwaluw kunststof reiniger is geschikt voor het onderhouden en reinigen van gelakte houten en kunststof onderdelen van o.a. auto's, machines, meubels en kozijnen. het verhoogt de levensduur van kunststoffen, het beschermt tegen vervuiling, het is stofwerend, waterafstotend, kleurverdiepend, shampoo-bestendig en beschermt tegen weersinvloeden, zon en strooizout. de speciale werkzame stoffen maken de levensduur van kunststof langer en het verspreidt een aangename geur. het reinigt, polijst en conserveert dashboards, rubber, plastic, hout, leer en kunststof onderdelen in het interieur van de auto (zoals cockpits, rubberen matten en vinyl daken). het onderhoudt kunststofonderdelen van o.a. machines, meubels en kozijnen, maakt onderdelen die zijn behandeld worden als nieuw en geeft bescherming tegen ultraviolette straling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,23

LAKSPRAY ZWART MAT

den braven zwaluw lakspray zwart mat is een hoogwaardige en sneldrogende lak op acrylharsbasis voor auto's, motorfietsen, hobby en huishouden. het is een zeer robuuste speciale lak om metalen oppervlakken te beschermen die aan de weersomstandigheden staan blootgesteld. het speciale lakeffect zorgt echter ook voor een sportiever uiterlijk van auto's omdat de spray niet alleen decoratief is maar ook verweerde oppervlakken opnieuw laat glanzen. het hecht op metaal, hout, beton, polyester en gelakte of voorbehandelde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,59

LAS SPRAY

den braven zwaluw las spray dient als bescherming tegen spetters bij laswerk. het vormt een beschermlaag welke aanhechting van de spetters voorkomt. daarom kunnen deze makkelijk worden verwijderd en is mechanische verwijdering niet noodzakelijk. het geeft een volledige bescherming bij het lassen, verhoogt de levensduur van de laskop, maakt het wisselen en reinigen van de laskop makkelijker, is effectief en economisch in gebruik en siliconenvrij.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,39

LEKZOEKER SPRAY

den braven zwaluw lekzoeker spray helpt om lekken probleemloos op te sporen. de spray is milieuvriendelijk en niet giftig en het toepassen op rem- en gasleidingen draagt bij aan het verhogen van de veiligheid. het is niet brandbaar, onschadelijk voor de huid, getest naar dvgw en het bespaart energie en kosten. het is geschikt voor het opsporen van ondichte plekken in onder binnendruk staande schroefverbindingen, flensverbindingen, pijpleidingen en lasnaden. het gaat tevens met de gassen kooldioxide (co2), propaan, butaan, acetyleen, perslucht, stad- en aardgas, stikstof, nitrogeen (n2o) en fluorkoolwaterstoffen geen gevaarlijke verbindingen aan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,98

LIJM SPRAY

den braven zwaluw lijm spray is een veelzijdige lijm van hoge kwaliteit, gebaseerd op oplosmiddel en synthetisch rubber. het is schoon, snel en eenvoudig in het gebruik, kleeft meteen en heeft veelzijdige gebruiksmogelijkheden en een instelbare spuitkop. het is geschikt voor alle kleine lijmtoepassingen op het gebied van motorvoertuigen, modelbouw, doe-het-zelf, decoratie, hobby en huishouding. het is geschikt voor papier, karton, hout, fineer, kurk, leer, textiel, zacht en hard schuim (bijv. xps & eps), rubber, schuimrubber en kunststoffolies (behalve pvc en pe).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,70

LOODBAND

den braven zwaluw loodband is een sterk zelfklevende gemodificeerde bitumenlaag met een toplaag van een sterke weerbestendige loodkleurige polyester folie en een makkelijk te verwijderen gesiliconiseerde polyethyleen schutfolie met een hoge dichtheid aan de onderkant. het is ontwikkeld voor het afplakken van goten, uitbouwramen, tussen muren en uitbouwen. het hecht meteen aan tal van ondergronden, kan gemakkelijk in de gewenste vorm worden aangebracht, is goed waterbestendig en heeft een hoge scheurweerstand.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,45

MARKEERSPRAY GEEL

den braven zwaluw markeerspray geel is een universele hoogwaardige markeerverf voor markering op alle werven zoals bouw en wegen. het speciale ventiel maakt het mogelijk op de kop te spuiten. het is zeer snel drogend en heeft een hoog dekkend vermogen, geschikt voor o.a. hout, metaal, beton, asfalt, steen en aarde, waterbestendig en kleurvast en bestand tegen chemicaliën en alle weersinvloeden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,62

MIRRORFIX-MS

den braven zwaluw mirrorfix-ms is een professionele, hoogwaardige lijm met een zeer hoge aanvangskleefkracht op basis van hybride technologie speciaal voor het verlijmen van spiegels. onder invloed van de luchtvochtigheid hardt de lijm uit tot een elastisch blijvend rubber. het heeft een grote kleefkracht en zeer hoge aanvangshechting, is duurzaam en oplosmiddelvrij, tast de zilverlaag van de spiegel niet aan en is te gebruiken op alle bouwondergronden zoals keramische tegels, beton, goed schilderwerk, metaal en glas. het is een witte, hoog viskeuze pastalijm voor het verlijmen van spiegels volgens din 1238 tot 6 mm dikte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,94

MIXED FINISHER SPRAY

den braven zwaluw mixed finisher spray is een kant-en-klaar, neutraal, universeel hulpmiddel voor het nat afmessen van kitvoegen. deze spray is voor meer dan 99% biologisch afbreekbaar. na gebruik wordt geadviseerd om de omgeven ondergronden te reinigen of na te spoelen om eventuele spoorvorming te voorkomen. resten kunnen namelijk een negatieve invloed hebben op de uitvloeiing en hechting van verf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,79

MONTAGEFIX-N

den braven zwaluw montagefix n is een professionele, hoogwaardige, snel uithardende 1-componentlijm van synthetisch rubber/hars voor gebruik binnen en buiten. het is een veelzijdige gun-grade lijm met een uitstekende eerste hechting. het kan worden gebruikt voor het verlijmen van decoratieve muurplaten, houten planken, plinten, vastzetstrips voor tapijt en trapneuzen. ook geschikt voor het verlijmen van metalen, allerlei soorten hout, keramiek, beton en steen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,88

MONTAGEFIX-PU

den braven zwaluw montagefix pu is geschikt voor het verlijmen van hout, metaal, steen, kunststof en isolatiemateriaal zoals pu-schuim en ps-schuim, steenwol en glaswol.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,01

MONTAGEFIX-W

den braven zwaluw montagefix-w is een veelzijdige montage- en constructielijm op dispersiebasis. het is overschilderbaar met vrijwel alle watergedragen en synthetische verven en heeft een perfecte hechting op de meest ondergronden zonder primer. het is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van houten dorpels, deurstijlen, schroten, profielen, lambriseringen, sierlijsten en panelen. het is ook geschikt voor het verlijmen van spaanplaat, hardboard en hard pvc op metselwerk, steen of beton en geschikt voor polystyreenschuim.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,72

MONUSTOP

den braven zwaluw monustop is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van enkel-, isolatie- en monumentaal glas in houten, metalen en betonnen kozijnen zonder glaslatten. het is op basis van hoogwaardige hybridetechnologie, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is uitstekend verwerkbaar in combinatie met zwaluw finisher en afwerkspatel en snel overschilderbaar met watergedragen en synthetische verf.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,79

ONDERDELEN ELECTRAFLOW EASIPOWER

den braven onderdelen voor de kitspuit electraflow easipower.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

85,28

PANELCLEANER

den braven zwaluw panelcleaner is een reinigings- en ontvettingsmiddel voor niet-poreuze ondergronden zoals platen en aluminium voordat zwaluw panelfix wordt aangebracht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,16

PANELFIX

den braven zwaluw panelfix is een hoogwaardige, sterke, elastische, snel uithardende constructielijm op basis van hybride technologie voor het verlijmen van panelen, die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is reukloos, neutraal en vrij van isocyanaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,74

PANELTAPE

den braven zwaluw paneltape is een dubbelzijdig klevende hdpe-tape, te gebruiken in combinatie met zwaluw panelfix. het fixeert de plaat tijdens de uitharding van de kit en bewerkstelligt de juiste lijmdikte. breedte: 12 mm. lengte: 25 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,46

PE-BAND SUPER

den braven zwaluw pe-band super is een voorgevormd, eenzijdig direct klevend pe-schuimband zonder schutfolie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,67

PISTOOL HK45

den braven pistool hk45 is een halfopen, zeer stabiel handpistool met versterkte mechanische overbrenging voor kokers van 310 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

92,48

PISTOOL HKS 12

den braven pistool hks 12 is een lichtgewicht, open handpistool voor kokers van 310 ml. het pistool is van engels fabrikaat en morsvrij door de automatische stop in de handgreep.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,93

PISTOOL MK5 SKELET

den braven pistool mk5 skelet is een open, stabiel en duurzaam handpistool met draaibaar huis voor kokers van 310 ml. de transportering gaat d.m.v. stang met deblokkering.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,43

PISTOOL ULTRA

den braven pistool ultra is een standaard pu-pistool met ergonomische greep. de adapter is voorzien van een nikkelcoating en een ptfe-lager om kleven van pu-schuim te voorkomen. de instelschroef achterop sluit de spuitmond en/of regelt de stroom. onderdelen zijn niet te vervangen. dit pistool is geschikt voor zwaluw pu-gunfoam.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,72

PLASTERBOARD-FILLER

den braven zwaluw plasterboardfiller is een vrijwel krimpvrije, gebruiksklare, ultralichte vulpasta voor het in één keer vullen en repareren van scheuren en gaten in gipskarton wanden en plafonds. het is ook geschikt voor het in één keer vullen, repareren en gladstrijken van gaten en barsten in steenachtige ondergronden zoals stucwerk, beton en sierpleister.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,95

POLY-PLAMUUR

den braven zwaluw polyplamuur is een witte, snel verhardende, professionele, 2-componenten, goed schuurbare plamuur met een fijne structuur op basis van polyesterharsen. het is geschikt voor het uitvlakken van deuken in polyester en metaal, goed overschilderbaar en duurzaam. het wordt geleverd in een set met 2-componenten, een losse verharder hoeft er dus niet bij besteld te worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,50

POLYSET

den braven zwaluw polyset is een 2-componenten, vloeibare polyesterhars met een glasvezelmat. het heeft een snelle doorharding, is schuurbaar en overschilderbaar en vrijwel krimpvrij. het is ontwikkeld voor het repareren van scheuren en gaten in metaal en kunststof ondergronden zoals polyester en pvc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,94

POLYSOFT DOSEERPISTOOL

den braven doseer pistool voor polysoft is geschikt voor polysoft plamuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

90,30

POLYSOFT FLEXIBEL

den braven zwaluw polysoft flexibel is een 2-componenten, snel verhardende reparatiepasta op basis van polyesterharsen. het product is na uitharden duurzaam blijvend flexibel, goed schuur- en overschilderbaar en kan goed temperatuurverschillen opvangen. het is geschikt voor metaal, beton, steen, hout en kunststof.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,18

POLYSOFT PROFESSIONEEL

den braven zwaluw polysoft professioneel is een snelverhardende, goed schuurbare, overschilderbare 2-componenten egalisatieplamuur op basis van polyesterharsen. het is geschikt voor het uitvlakken en egaliseren van beschadigingen, naden en kieren in vooral houtwerk zoals deuren en kozijnen. het is ook toepasbaar op steenachtige, metalen of polyester ondergronden. door het speciale doseerpistool is het zeer eenvoudig de juiste hoeveelheid verharder te gebruiken. let op, u krijgt een set geleverd en hoeft normaliter dus géén losse verharder te bestellen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,55

POLYURETHANE-50FC

den braven zwaluw polyurethaankit 50 fc is een professionele, hoogwaardige afdichtingskit op basis van polyurethaan technologie die onder invloed van luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het heeft een hoge modulus, een hoge mechanische weerstand, is permanent elastisch en overschilderbaar met watergedragen verven. het is speciaal ontwikkeld als universele afdichtingskit voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit-, dilatatie- en beloopbare voegen in de bouw en industrie en het is geschikt als universele constructie lijmkit voor het verlijmen van vele bouwmaterialen zoals steen, beton, glas, gips, pu, pvc, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, aluminium, metalen, legeringen, r.v.s., hout en verfsystemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

PRIMER PF

den braven zwaluw primer pf is een speciaal ontwikkelde primer voor panelen. het is te gebruiken als voorbehandeling van het regelwerk en ter verduurzaming van het regelwerk i.v.m. schimmel en houtrot. het geeft de aansluitvoeg tussen de platen een mooie zwarte afwerking, maakt rubberprofielen overbodig en kan worden gebruikt voor metselwerk, hout en beton.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,30

PRIMER U12

den braven zwaluw primer u12 is een 2-componenten, oplosmiddelvrije epoxy-gebaseerde primer voor neutrale siliconen-, polyurethaan- en hybride kitten op poreuze ondergronden zoals hout, steen en beton. het is tevens te gebruiken voor toepassingen onder water en onder de grond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,26

PROFSTOP UNIVERSAL

den braven zwaluw profstop universeel is een hoogwaardige, overschilderbare stopverf op basis van lijnzaadolie, synthetische harsen en vulmiddelen. het is ontwikkeld voor het afdichten en aanstoppen van enkel glas tot 0,6 m² in houten, stalen en betonnen kozijnen. let op, de doorhardingstijd kan oplopen van enkele maanden tot een jaar. voor toepassing waar snel overschilderd dient te worden wordt zwaluw monustop aangeraden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,88

PTFE SPRAY

den braven zwaluw ptfe spray is een op siliconenolie en ptfe-poeder gebaseerd kleurloos smeermiddel. dankzij de eigenschappen kan het universeel ingezet worden. zeer specifiek kan het ook toegepast worden waar minerale oliën of mos2 niet gebruikt kunnen worden vanwege mogelijke verontreiniging. het is bestand tegen temperaturen van -50°c tot +260°c, vetvrij, niet klevend, vuil-, stof- en waterafstotend, het garandeert een langdurige zelfsmering, voorkomt vroegtijdige slijtage en aankoeken, maakt een eind aan wrijving, vasthaken, piepen en knarsen en heeft zeer goede penetratie- en kruipeigenschappen. het is geschikt voor metaal, rubber, kunststoffen en andere materialen in o.a. de elektrotechniek, elektromechanica, kunststofverwerking, papierindustrie en textielindustrie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,20

PU FOAM B3

den braven zwaluw pu foam b3 is een 100% (h) cfk-vrij 1-component, pu vul- en montageschuim op basis van vochtverhardende polyurethaan dat snel uithardt, isoleert en een uitstekend hecht- en vulvermogen heeft. geschikt voor het opvullen van monteer- en stelruimten tussen muur en kozijn en rondom prefab elementen, voor het afdichten van doorvoeringen. tevens geschikt voor het afdichten van diverse aansluitnaden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,53

PU GUNFOAM B3

den braven zwaluw pu gunfoam b3 is een 100% (h) cfk-vrij 1-component pu vul- en montageschuim op basis van vochtverhardende polyurethaan, die snel uithardt, isoleert, een goed hecht- en vulvermogen heeft en perfect te doseren is in combinatie met een zwaluw® nbs pistool. voldoet aan brandklasse b3 (din 4102) en aan het sbr specificatieblad s.065 van het nationaal pakket woningbouw "duurzaam bouwen".


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,56

PU STONE ADHESIVE

den braven zwaluw pu stone adhesive is een hoogwaardige polyurethaanlijm, klaar voor gebruik, voor het verlijmen van diverse steensoorten, waaronder gips-, beton-, cellenbeton- en kalksteenblokken. het kan ook worden gebruikt voor verlijming van hout.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,78

PU THERMO-ADHESIVE B1

den braven zwaluw pu thermo adhesive is een vochtverhardende 1-component polyurethaanlijm met lage uitzetting voor verlijming en montage van gevelisolatieplaten (eifs) op ondergronden van beton, pleisterwerk en metselwerk. het heeft een zeer goede structuur en een uitstekende hechting vanaf +5°c. het is getest en gecertificeerd door eta 004:2000, is brandgedrag b1 (moeilijk ontvlambaar), tijdbesparend door eenvoudig gebruik en doseerbaarheid met een pu-schuim pistool, heeft uitstekende (geluids)isolerende en thermisch geleidende eigenschappen, een lager gewicht dan traditionele mortels en het is klaar voor gebruik (mengen is niet nodig). het is speciaal ontwikkeld voor zeer efficiënte verlijming en montage van polystyreen (eps, eps-p, xps e.d.), hard polyurethaanschuim (pur/pir) en steenwolplaten op beton, pleister- en metselwerk, en ook voor het vullen van voegen tussen isolatieplaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,42

PU-CONSTRUCTIEFIX

den braven zwaluw pu constructiefix b4 is een 1-component, vochtverhardende polyurethaan, die zowel lijmt en enigszins vult (opschuimt), een groot hechtvermogen heeft, duurzaam is en die in uitgeharde toestand uitstekend waterbestendig is (d4 norm). het heeft een snelle doorharding met een zéér hoge eindsterkte. het is geschikt voor het watervast en warmtebestendig verlijmen van o.a. isolatieplaten, metaal, hout, steen, beton, polystyreen, sandwichpanelen, polyesterhardboard, formica en ook houtverbindingen onderling, binnen en buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,77

PU-FOAM B2 2K

den braven zwaluw pu schuim 2k is een 2-componenten montage- en isolatieschuim. het heeft een uitstekende hechting op beton, metselwerk, hout en vele kunststoffen. het heeft een uitstekend warmtebestendig en geluiddempend vermogen en is speciaal voor het vullen van holtes waar onvoldoende vocht beschikbaar is. het kan worden gebruikt voor het verlijmen van raam- en deurkozijnen en polystyreenprofielen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,36

REMREINIGER

den braven zwaluw remreiniger is een zeer actief speciaal reinigingsmiddel met een intensief reinigingseffect voor met olie en vet verontreinigde machineonderdelen, schijfremmen en onderdelen van het remsysteem zoals remkabels, platen en koppelingsvoeringen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,92

REPOX

den braven zwaluw repox® is geschikt voor het repareren van gebreken of door houtrot aangetaste houtconstructies van zowel nieuw als bestaand hout, binnen en buiten. het is geschikt voor alle typen reparaties van minimaal 10 mm tot 20 cm en volumes tot ca. 1,5 liter inhoud. het is toepasbaar op deuren, ramen, trappen, (gevel)aftimmeringen en plaatmateriaal zoals spaanplaat, meubelplaat en triplex. het is ook goed bruikbaar als reparatiemiddel voor meubels en het opnieuw monteren van scharnieren en raam- en deurbeslag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,69

REPOX FAST

den braven zwaluw repox fast is geschikt als er binnen 30 tot 60 minuten overschilderd dient te worden. het is speciaal ontwikkeld voor het repareren van spijker- en schroefgaatjes, noesten, langsscheuren en andere gebreken van zowel nieuw als bestaand hout, binnen en buiten. het is geschikt voor alle typen reparaties van minimaal 2-3 mm tot 15-20 mm en toepasbaar op deuren, ramen, trappen, (gevel)aftimmeringen en plaatmateriaal zoals spaanplaat, meubelplaat en triplex. het is ook goed bruikbaar als reparatiemiddel voor meubels en het opnieuw monteren van scharnieren en raam- en deurbeslag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

46,78

RESERVE TUITJE VOOR KOKER 310 ML

den braven reservetuit voor de 310 ml kokers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,11

ROESTBESCHERMER ROODBRUIN

den braven zwaluw roestbeschermer roodbruin stopt corrosie van ferro metalen, dient als een allround primer voor lakken en kan aangebracht worden op vastzittende roest. het bestaat uit een combinatie van anti-roest pigment en binders. hierdoor is het product niet alleen in te zetten als beschermer tegen roest, maar voorkomt het ook additionele corrosie van roestige ondergronden (din 50021 getest en goedgekeurd). het zorgt voor een gladde, niet poreuze, en bovenal niet schurende beschermlaag, kan gecoat worden met vele lakken, is bestand tegen water, zout water, benzine en de meeste agressieve chemische stoffen, is temperatuurbestendig (droog en kortstondig) tot +140°c en is loodvrij, niet giftig en zuurvrij.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,61

ROOFFIX PU-DAKLIJM D4

den braven zwaluw pu-rooffix is een vloeibare polyurethaan daklijm voor het verlijmen van isolatieplaten op beton en gegalvaniseerd staal. de lijm hardt uit door reactie met vocht uit de ondergrond en vormt een sterke, duurzame, watervaste verbinding. omdat het tijdens het uitharden licht uitzet, heeft het spleet opvullende eigenschappen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

56,41

ROOFPLAST

den braven zwaluw roofplast is een 1-component afdichtingskit op basis van bitumen die uithardt door verdamping van oplosmiddel tot een plastische afdichting. het is geschikt voor het opvullen van scheuren, voegen en blazen op daken en in goten en kan ook worden toegepast op bitumineuze en vochtige ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,75

RUGVULLING-PE GESLOTEN CEL

den braven zwaluw rugvulling gesloten cel is rugvulling uit pe-schuimstof voor het realiseren van de juiste voegdiepte-breedte verhouding. het is rugvulling voor voegen tussen bouwmaterialen, voorkomt driepuntshechting van de kit, is waterbestendig en is toepasbaar op plaatsen met een hoge water- en/of mechanische belasting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,56

RUGVULLING-PU OPEN CEL

den braven zwaluw rondschuim is rugvulling uit pu-schuimstof voor het realiseren van de juiste voegdiepte-breedte verhouding. het is geschikt voor het opvullen van voegen tussen bouwmaterialen, voorkomt driepuntshechting van de kit, is eenvoudig te plaatsen en bij beschadiging van de rugvulling is geen risico op blaasvorming.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,20

RUITONTDOOIER SPRAY

den braven zwaluw ruitontdooier spray ontdooit snel bevroren autoruiten en sloten. het is geschikt voor gebruik binnen en buiten en het dooit bevroren oppervlakken probleemloos en reinigt ze tegelijkertijd. het is vrij van methylalcohol en water, werkt tot -30°c , voorkomt het opnieuw bevriezen op korte termijn en werkt direct en laat geen strepen na.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,64

SCHUIMREINIGER

den braven zwaluw schuimreiniger is een universeel te gebruiken actief reinigingsmiddel voor auto, huishouding, sport en hobby. het verwijdert hardnekkige vervuilingen zoals vet-, olie- en teervlekken, het reinigt zonder problemen alle glas-, chroom- en kunststofdelen, het verwijdert insecten en smeervlekken grondig, het haalt voorzichtig vlekken uit tapijten, bekledingen en soortgelijke materialen, het geeft doffe en verweerde kunststoffen glans en het reinigt en onderhoudt sportattributen zoals surfplanken en fietsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,94

SEAL & PAINT 125

hercuseal seal & paint 125 is een premium acrylaatkit, specifiek ontwikkeld om kort na het aanbrengen te worden overschilderd met watergedragen en synthetische verven. het is geschikt voor het afdichten en vullen van aansluitvoegen, naden, scheuren en kieren, binnen en buiten. het beperkt de kans op craquelé en verkleuring van de verflaag, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen en niet corrosief t.o.v. metalen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,53

SILI-KILL

den braven zwaluw sili-kill is een kant-en-klare pasta voor het verwijderen van resten van siliconenkit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,15

SILICONE-BB

den braven zwaluw silicone bb is een azijnzuurhoudende siliconenkit welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. het is uitstekend bestand tegen uv, water- en weersomstandigheden, heeft een perfecte hechting op glas, geschilderd hout, keramiek en emaille, en een snelle huidvorming en doorharding. het is speciaal ontwikkeld als topafdichting in beglazingssystemen en voor aansluitvoegen in de bouw. het is niet overschilderbaar. voor keukens en badkamers wordt de zwaluw silicone-no of zwaluw silicone sanitary geadviseerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,21

SILICONE-COLOURS

den braven zwaluw silicone-colours is een veelzijdige neutrale siliconenkit voor sanitair-, glas-, bouw- en gevelvoegen die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in beton, metselwerk, vliesgevelconstructies, beglazingssystemen, keukens, badkamers en douches en voor industriële toepassingen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,74

SILICONE-COLOURS NS

den braven silicone colours + ns is een weekmakervrije neutrale siliconenkit voor het afdichten van aansluitvoegen tussen natuursteen en andere sterk absorberende ondergronden, waarbij het risico van randzonevervuiling en vlekvorming in de ondergronden tot een minimum wordt beperkt. het heeft een perfecte hechting zonder primer op de meeste ondergronden, is goed bestand tegen uv, water, vocht en weersomstandigheden en is schimmelbestendig. het is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in natuursteen, beton, metselwerk, vliesgevelconstructies, keukens, badkamers en douches, voor industriële toepassingen en topafdichting in beglazingsystemen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,65

SILICONE-N

den braven zwaluw silicone-n is een neutrale siliconenkit met een lage modulus die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het heeft een neutrale uitharding, is vrijwel reukloos, heeft een mat aanzicht, een trage huidvorming en doorharding, een hoge rek bij breuk en bewegingsopname en is zeer goed bestand tegen uv, water en weersomstandigheden. het is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van dilatatievoegen in beton, metselwerk, vliesgevelconstructies en weather sealing. het is tevens geschikt voor de afdichting van pmma en pc plaatmateriaal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,58

SILICONE-NM

den braven zwaluw silicone nm is een weekmakervrije, neutrale siliconenkit, speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van voegen tussen natuursteen en dilatatievoegen in beton en metselwerk, aansluitvoegen, vliesgevelconstructies, beglazingsystemen, keukens, badkamers en douches en voor industriële toepassingen. risico van randzonevervuiling en vlekvorming in de ondergrond wordt met dit product beperkt en het is goed bestand tegen uv, water, vocht, schimmel en weersomstandigheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,44

SILICONE-NO

den braven zwaluw silicone no is een veelzijdige, neutrale siliconenkit voor sanitair-, bouw-, beglazings- en gevelvoegen binnen en buiten, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. deze kit is zeer goed bestand tegen uv, water en weersomstandigheden, schimmelbestendig en heeft een goede hechting op glas, geschilderd hout, keramiek, emaille, rvs en diverse kunststoffen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,06

SILICONEN SPRAY

den braven zwaluw siliconen spray is een vetvrij smerend, beschermend en scheidend middel, maar ook een conditioner voor kunststoffen, hout, rubber en metalen. het zorgt voor een schone smerende laag die niet uithard, heeft een hoge temperatuurbestendigheid tot 250°c in gesloten systemen en tot 150°c in contact met lucht, beschermt tegen oxidatie en corrosie en is waterafstotend. het voorkomt de verkleving en ophoping van lijmresten op persen en andere ondergronden, voorkomt plakken op transportbanden en verpakkingsbanen, houdt rubber in goede conditie en voorkomt bevriezen, broos worden of verkleven, zorgt ervoor dat kunststof delen glans verkrijgen en niet broos worden en maakt vastzittende en piepende delen weer vrij. het zorgt ervoor dat bijvoorbeeld zonnedaken, autogordels of stoelen makkelijk schuiven, is een perfect scheidingsmiddel bij (spuit)gieten, beschermt elektrische contactpunten tegen vocht en is geschikt als assemblage hulp bij het aansluiten van slangen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,41

SILSTOP

den braven zwaluw silstop is een stopverf vervanger op basis van siliconen technologie welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. het is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van enkel-, isolatie- en monumentaal glas in houten, metalen en betonnen kozijnen zonder glaslatten. gedurende de doorharding kan het noodzakelijk zijn het glas tijdelijk te fixeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,16

SLOTEN SPRAY

den braven zwaluw sloten spray smeert, onderhoudt en beschermt sloten, scharnieren en andere precisie-instrumenten. de speciale actieve substantie combineert roestbescherming, smeren, schoonmaken en vochtbescherming en conservering in één product. het heeft een zeer hoog kruipvermogen en werkt snel en duurzaam. het is geschikt voor met olie besmeurde machineonderdelen, schijfremmen en remdelen zoals remblokken, remschoenen en koppelingsplaten. het is de ideale reiniger voor de gehele industrie en bij reparatie- en montagewerkzaamheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,36

SPACK SPRAY

den braven zwaluw spack spray is een witte, oplosmiddelvrije, overschilderbare dispersie. het is in te zetten om beschadigingen in onder andere stuc- en gipsondergronden te repareren. hiermee wordt een structuur gelijkend aan schuurwerk of spuitpleister bereikt. het is na 3-4 uur droog en overschilderbaar met watergedragen verven.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,70

SPECTRUM SEAL UNIVERSAL SILICONE

den braven spectrum seal universal is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in natuursteen, beton, metselwerk, gevelconstructies, keukens, badkamers en douches, voor industriële toepassingen en topafdichting in beglazingssystemen. het is op basis van siliconen technologie dat onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het geeft geen randzone vervuiling of vlekvorming bij natuursteen, hecht perfect zonder primer op meeste ondergronden en is goed bestand tegen uv, water en weersomstandigheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,63

STUC-O-SEAL

den braven zwaluw stuc-o-seal is een hoogwaardige, overschilderbare, duurzaam plasto-elastisch blijvende afdichtings- en vulkit voor binnen- en buitengebruik met een korrelige oppervlaktestructuur. na het aanbrengen vormt het product een plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. het is speciaal ontwikkeld voor het vullen en dichten van kieren, naden en gaten in stuc- en pleisterwerk en aangrenzende aansluitvoegen. het is tevens geschikt voor het vullen van scheuren, kieren, oneffenheden en spijker- en schroefgaten in ondergronden zoals multi- en triplex, spaanplaat, hard- en zacht board, hout, pleisterwerk, (gas)beton, (kalkzand)steen en gips.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,88

SUPER ADHESIVE

den braven zwaluw super adhesive is een vloeibare, snel uithardende lijm op basis van cyanoacrylaat. de lijm verhardt door contact met vocht. het is geschikt voor het verlijmen van o.a. rubberen ringen, glas, metalen en plastics bij o.a. modelbouw, juwelen en ornamenten. het is ook geschikt voor het verlijmen van rubberprofielen in beglazingssystemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,34

TIXOPHALTE

den braven shell tixophalte is een plastische afdichtings- en reparatiepasta in handige spuitkoker. het heeft een goede hechting op vele materialen en zelfs op natte ondergronden. het is geschikt als afdichtingsmiddel bij noodreparaties zoals het repareren van naden en scheuren in goten en bitumineuze dakbedekking, voegen langs loodslab, het vastzetten van daktrim en het plakken van bitumineuze dakbedekking en shingles.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,35

TIXOPLAST

den braven zwaluw tixoplast is een 1-component afdichtingskit op basis van bitumen. het is uitstekend inzetbaar als noodreparatie bij dakbedekking en geschikt voor het opvullen van scheuren, voegen en blazen op daken en goten. het is te gebruiken bij regenachtig weer en geschikt voor bitumen ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,80

ULTRA FOAM GUN PROF BLACK-SILVER

den braven zwaluw ultra foam gun prof black-silver.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

85,22

ULTRA NBS GOLD

den braven ultra nbs gold is het premium pu-pistool van den braven. de onderdelen zijn vervangbaar. het is geschikt voor toepassing van de den braven zwaluw pu-gunfoam.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

85,22

UNI NBS PISTOOL TYPE 9070

den braven uni nbs pistool 9070 is een premium pu-pistool van robuust en lichtgewicht gegoten aluminium en geheel gecoat in ptfe voor snel, makkelijk onderhoud en reiniging. de instelschroef achterop met nikkel coating sluit de spuitmond en/of regelt de stroom. het heeft een hoogwaardige pakking voor een lange staat van dienst: meer dan 400.000 cycli. de onderdelen zijn vervangbaar en het is geschikt voor zwaluw pu-gunfoam


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,67

UNIVERSAL PU-CLEANER

den braven zwaluw purreiniger universeel is geschikt om vlekken en resten van zowel 1- als 2-componenten polyurethaanschuim te verwijderen. het is toepasbaar zolang het schuim nog vers is: uitgehard schuim is niet oplosbaar en kan alleen mechanisch worden verwijderd. deze cleaner is ook geschikt voor het inwendig reinigen van pur pistolen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,49

UNIVERSEELREINIGER SPRAY

den braven zwaluw universeelreiniger spray is een sterk geconcentreerd schoonmaakmiddel met aceton voor alle onderhouds- en montagewerkzaamheden. het reinigt tot diep in de poriën, ontvet en ontharst en zorgt voor blinkende oppervlakken. het verwijdert oliën, vetten, harsen, lijmen en zelfs het slijpsel van koppelingen en remmen. het reinigt motoronderdelen, veren, elektrische installaties, starters, rollagers en geleidingen en het verwijdert hardnekkige vlekken uit kussens en textiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,17

V-SNAREN SPRAY

den braven zwaluw v-snaren spray is vooral geschikt voor machines en aggregaten die in de buitenlucht of een vochtige omgeving staan en dus blootstaan aan grote belastingen. het zorgt voor hogere prestatie en betere trekkracht, is direct werkzaam, heeft een uitstekende hechting, verhoogt de levensduur door diep in de poriën te dringen, is bestand tegen zout water, trekt vuil en stof niet aan en bevat geen teer en hars. het is te gebruiken op alle aandrijfriemen en v-snaren (vlakke, platte, ronde etc.) gemaakt van weefsel, pvc, leer en rubber.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,43

VEZEL-PLAMUUR

den braven zwaluw vezelplamuur is een snel uithardende 2-componenten plamuur op basis van polyesterharsen en glasvezels. het product is goed schuurbaar en goed overschilderbaar, geschikt voor grotere gaten, schuurbaar en overschilderbaar en vrijwel krimpvrij. het is ontwikkeld voor het repareren en uitvlakken van deuken, scheuren, krassen en andere beschadigingen in polyester en metalen ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,98

WINDOW SEAL PLUS

den braven zwaluw window seal plus is een overschilderbare, droog afmesbare, 1-component siliconenkit voor het afdichten van beglazingsvoegen. het product is neutraal en vrijwel reukloos. na het aanbrengen reageert de silicone met het vocht uit de lucht en vormt het een duurzaam rubber. het is een topafdichting in de beglazing en voegen bij raam- en deuromtrekken. in het algemeen hecht dit product, ook zonder primer, perfect op vele bouwmaterialen zoals glas, geglazuurde oppervlakken, emaille, geanodiseerd aluminium, gelakt hout en diverse kunststoffen. zuigende ondergronden dienen te worden voorbehandeld met een primer en het is overschilderbaar met vele alkydhars verven, dispersie verven en beitsen. voor optimale resultaten wordt geadviseerd binnen enkele dagen na het aanbrengen van de kit over te schilderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,78

WITVET SPRAY

den braven zwaluw witvet spray biedt een duurzame smering en bescherming van hoogbelaste lagers, spillen en geleidingen. het verlengt de onderhoudsintervallen dankzij het dubbele smeereffect en verzekert van een langer functioneren van kostbare installaties, met minder falen en reparaties. het is langdurig bestand tegen zoutwater, bestand tegen temperaturen van -30°c tot +120°c, voorkomt roest, heeft een zeer goede hechting, is geschikt als smeervet voor onderdelen die 100% vuilvrij moeten blijven, bespaart onderhouds- en smeerstofkosten en is ook te gebruiken als accupoolvet en scheidings- en conserveermiddel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,65

WOODFIX SUPER

den braven zwaluw woodfix super is een middelsnel afbindende, reukloze houtlijm voor binnen- en buitentoepassingen. het hecht zeer goed op onbehandeld hout (ook op hardhout), het heeft een hoge eindsterkte en het is zeer waterbestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,01

WOODSEALER

den braven zwaluw woodsealer is een vloeibare gebruiksklare coating op basis van acrylaatdispersie. het product hardt uit door verdamping van water en vormt zo een weerbestendige en duurzame coating. het is geschikt voor zowel kopse als vlakke kanten van hout, gebruiksklaar, overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven, vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen/te reinigen en niet corrosief t.o.v. metalen. het is speciaal geschikt voor het conserveren van vurenhout, meranti, merbau en gelamineerd houten plaatmateriaal (triplex, multiplex).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,72

ZINK SPRAY

den braven zwaluw zink spray zorgt voor langdurige corrosie bescherming van vrijwel alle metalen. het heeft een gladde doordringende filmlaag, kan gebruikt worden bij puntlassen en is hittebestendig tot 500°c. het bevat in de opgedroogde laag meer dan 90% zink en zink-verbindingen en is overschilderbaar. het is geschikt voor het bijwerken en repareren van oude en beschadigde zinklagen, voor het verzinken van boor-, snij- en laswerkstukken, als grondering voor installaties die blootstaan aan water- en weersinvloeden en bij alle werkzaamheden aan de carrosserie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,01

ZINK-ALU SPRAY

den braven zwaluw zink alu spray is een mix van aluminium en zink en biedt een hittebestendige corrosiebescherming op vele materialen zoals ijzer en non-ferro metalen. het is een sneldrogende beschermlaag, is overschilderbaar en hittebestendig tot ca. 200°c. het is geschikt voor het koud verzinken, bijwerken en repareren van beschadigde delen aan oud en verweerd zink en snij- en laswerkstukken in de staalbouw en hobby gerelateerd. het geeft het materiaal een duurzame bescherming tegen corrosie en laat het materiaal er door zijn kleurechtheid net zo uitzien als vers verzinkte metalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,74

ZUIGHEFFER ALU

den braven glazing glass lifter alu 2 hd1 is een dubbele aluminium glasdrager en professioneel hulpmiddel voor het plaatsen van zowel enkel- als dubbelglas.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,14

ZWALUW JOINT FIX

den braven zwaluw joint fix is een hoogwaardige, verhardende voegenreparatiepasta op basis van polymeerdispersie en additieven met een optimaal hechtingsspectrum voor voegen in buiten- en binnenmuren. het is ook geschikt voor scheuren tussen steenstrips en gevelstenen. het is niet bestand tegen permanente/langdurige waterbelasting en niet geschikt voor dilaterende en bewegende voegen. het is vrijwel reukloos en met behulp van een kitpistool verwerkbaar. het kan niet verwerkt worden beneden 5°c of op bevroren ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,93

ZWALUW KRUIPOLIE

den braven zwaluw kruipolie is een hoogwaardig smeer- en roestverwijderingsmiddel met mos2. het lost snel en eenvoudig een groot aantal problemen op tijdens verzorging, reparatie, onderhoud en productie. het is geschikt om verbindingen zoals schroefkoppelingen, moeren en bouten die door roestvorming vastzitten los te maken, het biedt blijvende bescherming tegen corrosie en het is geschikt voor het smeren van schuivende oppervlakken, het verhelpen van piepen en kraken en het reinigen en conditioneren van remstangen, kabels, en kettingen. het kan worden toegepast voor bijvoorbeeld auto-onderhoud, in de industrie, in het huishouden en op schepen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,98

Den Braven
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn