DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Den braven

FP FIRE BOARD

den braven zwaluw fireprotect® fp fire board is een brandwerende afdichtingsplaat. het is een steenwolplaat behandeld met een brandwerende coating en is toepasbaar in combinatie met fp intumescent coating en fp intumescent acrylic. het is geschikt om alle openingen groter dan 5 mm te dichten en kan toegepast worden in zowel massieve steenachtige wanden als in samengestelde (o.a. metal-stud) wanden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,77

FP INTUMESCENT COATING

den braven zwaluw fireprotect® fp intumescent coating is een bij brand en/of stralingshitte sterk expanderende coating voor brandwerende afdichtingen. het wordt gebruikt om de kopse kanten van de op maat gemaakte fp fire board te bedekken. tevens worden doorgevoerde installaties als buizen en kabelgoten ermee ingesmeerd. ook wordt de afdichting en de overgang naar de omliggende constructie ermee bedekt waardoor een perfecte brandwerende oplossing wordt gecreëerd. het is 2 uur brandwerendheid, biedt een brede range aan oplossingen ook in combinatie met de anderen producten van het fp sealing systeem, het is een opschuimende en koelende coating die bij brand tot 40 keer het originele volume opschuimt en is een grondig getest systeem door de toonaangevende europese testinstituten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

104,16

FP PIPE COLLAR

den braven zwaluw fireprotect fp pipe collar is een opschuimende brandmanchet die sterk uitzet in geval van brand. hierdoor worden kieren en gaten afgedicht voor rook en vuur. het is toepasbaar rond kunststof buizen (pvc, pp, pe) die door wanden, vloeren en gesegmenteerde wanden zijn aangebracht. de manchet wordt rond de buis geplaatst en verankerd. bij een plafond- of vloerdoorvoer is een manchet aan de onderzijde voldoende. in geval van wanddoorvoer is een manchet aan beide zijden vereist. het voorkomt dat hitte, rook en vuur zich verspreiden naar het volgende compartiment.bij een ruimere opening tussen de buis en de omliggende constructie moet de sparing eerst gedicht worden met het fp sealing systeem. daarnaast zijn er speciale beugels beschikbaar, namelijk pf pipe collar brackets, om de manchet te bevestigen wanneer dat met de bestaande gaten in de manchet niet mogelijk is. het is tot 2 uur brandwerendheid, slechts 34 mm hoog en grondig getest door de toonaangevende europese testinstituten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,64

FP PIPE COLLAR BRACKETS

den braven zwaluw fireprotect® fp pipe collar brackets zijn beugels die kunnen worden gebruikt om de fp pipe collar te bevestigen wanneer de opening rond de buis te groot is om de bestaande gaatjes in de manchet zelf te gebruiken. indien een bevestigingspunt van de fp pipe collar zich zeer dicht bij de rand van een sparing bevindt, moet ook een fp pipe collar bracket voor de montage gebruikt worden. certificering: en 1366-3.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,28

FP PIPE WRAP

den braven zwaluw fireprotect® fp pipe wrap zwart is een huls die sterk uitzet in geval van brand. het is toepasbaar rond kunststof buizen (pvc, pp, pe) die door (gesegmenteerde) wanden en vloeren zijn aangebracht. de huls wordt rond de buis geplaatst en vastgekleefd met de lijmstrip. daarna wordt de huls om de buis in de constructie geschoven. de opschuimende eigenschap van de fp pipe wrap voorkomt dat hitte, rook en vuur zich verspreid naar het volgende compartiment. het kan geplaatst worden in een sparing in de wand, waarbij de ruimte tussen de fp pipe wrap en de wand kleiner is dan 10 mm. het is tot 2 uur brandwerendheid, optimaal voor gebruik in samengestelde wanden, er is slechts 1 huls nodig voor wandafdichting, dus niet meerdere lagen aanbrengen en het is een grondig getest systeem door de toonaangevende europese testinstituten. certificeringen: en 1366-3.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,00

FP SEALING STICKER

den braven zwaluw fp sealing sticker wordt gebruikt ter identificatie van alle afgedichte doorvoeren. met deze sticker is een sparing/doorvoer duidelijk te identificeren. op de sticker wordt het aantal minuten brandwerendheid (ei), de datum van afdichting, de installateur en het nummer van de sparing weergegeven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

182,27

FP WALL OUTLET

den braven zwaluw fireprotect® fp wall outlet is een brandwerende inleg voor wandcontactdozen. het is speciaal ontwikkeld om wandcontactdozen in (gesegmenteerde) wanden brandwerend af te dichten. bij brand zal het schakelmateriaal op een wandcontactdoos smelten, waarna de contactdoos volgt. dit geeft een opening voor het vuur om zich te verspreiden in de wand of naar het volgende compartiment. wanneer de wandcontactdoos is voorzien van een fp wall outlet, zal deze in geval van brand opzetten. de opening wordt daardoor afgedicht tegen rook en vuur en daardoor blijft de brandwerende eigenschap van de wand intact. de fp wall outlet is zeer eenvoudig te installeren in oude en nieuwe wandcontactdozen. certificeringen: en 1366-3.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

109,42

Den Braven
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn