DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Den braven

ACRYL ANTI CRACK

den braven zwaluw acryl anti-crack is een hoogwaardige 1-component acrylaatkit op dispersiebasis die in het bijzonder kan worden toegepast om te worden overschilderd met hooggevulde en hoogdekkende dispersieverven. door de unieke samenstelling wordt het craqueleren van de aangebrachte verf tot een minimum beperkt. het product is vrijwel reukloos en niet corrosief ten opzichte van metalen. na het aanbrengen vormt het product een plastisch elastische rubber door verdampen van het water uit de massa.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,26

ACRYL CLEAR WT

den braven zwaluw acryl clear wt is een hoogwaardige afdichtingskit op basis van acrylaatdispersie. na het aanbrengen vormt het product een glashelder en stevig plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. het is wit tijdens het aanbrengen en transparant na het drogen. het is overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden, het is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen/te reinigen en niet corrosief t.o.v. metalen. het is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen trappen, wanden, plafonds, plinten en vensterbanken binnen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,24

ACRYL DUCTING SEAL

den braven acryl ducting seal is een plasto-elastische afdichtingskit op basis van acrylaatdispersie, speciaal voor toepassing bij verwarmings-, luchtbehandelings- en airconditioninginstallaties. het is getest conform din en iso 846 a+c. het is sanitair ingesteld, overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen/te reinigen, niet corrosief t.o.v. metalen en kan ook met kwast worden verwerkt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,24

ACRYL W

den braven zwaluw acryl w is een hoogwaardige afdichtingskit voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. na het aanbrengen vormt het een zacht plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden en is niet corrosief t.o.v. metalen. het is niet geschikt voor continue waterbelasting en niet geschikt voor pe, pp, pc, pmma, ptfe, neopreen en bitumineuze ondergronden. het is overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven. verbruik: ca. 12,9 meter voeg bij een voegbreedte en diepte van 4 x 6 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,15

ACRYL WET ON WET

den braven zwaluw acryl wet on wet is een hoogwaardige acrylaatkit voor binnen en buiten, speciaal ontwikkeld om kort na het aanbrengen nat in nat te worden overschilderd met watergedragen en synthetische verven. het is geschikt voor het afdichten en vullen van aansluitvoegen, naden, scheuren en kieren tussen o.a. vensterbanken, trappen, plafonds, wanden, plinten, houten en metalen kozijnen, beton, metselwerk en het vullen van scheuren, kieren, spijker- en schroefgaten in muren, wanden en plafonds van hout, pleisterwerk, gips, steen en beton. de kit beperkt de kans op craquelé en verkleuring van de verflaag, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen en niet corrosief t.o.v. metalen. het is niet geschikt voor continue waterbelasting, pe, pp, pc, pmma, ptfe, neopreen en bitumineuze ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,53

ACRYL-LM

den braven zwaluw acryl-lm is een hoogwaardige afdichtingskit op basis van een acrylaatdispersie. na het aanbrengen vormt het product een zacht plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. het heeft een lage modulus, een hoge bewegingsopname, is overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden binnen en buiten, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen/te reinigen en niet corrosief t.o.v. metalen. het is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen trappen, wanden, plafonds, plinten, vensterbanken, houten en metalen kozijnen, beton en metselwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,45

ACRYLAATKIT EXTERIEUR+

den braven zwaluw acryl exterieur+ is een hoogwaardige 1-component acrylaatkit op dispersiebasis die direct na het aanbrengen regenvast is. het is vrijwel reukloos en niet corrosief t.o.v. metalen. na doorharding vormt het een watervast plastisch-elastisch rubber. het is geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen in de bouw tussen houten en metalen kozijnen en beton en metselwerk zowel binnen als buiten en voegen tussen gasbeton platen met een max. vervorming van 12.5%. doordat de kit na applicatie meteen regenvast is, zijn er geen beperkingen ten aanzien van applicatie onder uiteenlopende weersomstandigheden.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,16

AQUA-SILICONE

den braven zwaluw silicone aquarium is een azijnzuurhoudende siliconenkit die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is een afdichtingskit en lijm in één, is na uitharding niet giftig voor vissen en geschikt voor zoet- en zoutwateraquaria. het is speciaal ontwikkeld voor het lijmen en afdichten van volledig glazen constructies zoals aquaria, terraria en vitrine bouw.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,66

B&B PRIMER UNIVERSAL

den braven zwaluw b en b primer universeel is een zeer sneldrogende transparante primer voor poreuze ondergronden zoals steen, beton en hout. het is speciaal ontwikkeld voor en toegesneden op de butyl- en bitumengebaseerde membranen van den braven, zoals zwaluw butylband, zwaluw butylband fleece en zwaluw alu- & loodband. het kent een snelle droogtijd zodat de efficiency behouden blijft. het is alleen geschikt voor toepassing op plaatsen waar de butylmembranen van den braven zullen worden aangebracht en wel met maximaal 30 tot 40 mm speling. let op, zorg ervoor dat er tijdens het aanbrengen effectief geventileerd wordt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,82

BUTYLEENKIT

den braven zwaluw butylene-x is een hoogwaardige, duurzame, plastisch blijvende afdichtingskit op polybuteenbasis, die gemakkelijk verspuit, geen vlekvorming geeft, snel en goed overschilderbaar is en die binnen 48 uur een gladde en strakke huid vormt. het is ontwikkeld voor het afdichten van voegen waarin weinig beweging is en die niet blootstaan aan mechanische spanning, voor het afdichten van enkelglas in binnenkozijnen en voor reparatie van oude butyleenvoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,23

CLEANING WIPES

den braven zwaluw universal cleaning wipes zijn snelle, doeltreffende schoonmaakdoekjes die niet uitgeharde siliconenkit, niet uitgeharde pu schuim, olie, vele lijmen, verf en vet van handen, gereedschap en oppervlakken verwijderen. het reinigt en frist tevens oude verf en kit op. een pot bevat 80 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,31

CLEARSIL

den braven zwaluw clearsil transparant is een glasheldere, azijnzuurhoudende siliconenkit die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is speciaal ontwikkeld voor het glashelder lijmen en afdichten van glasconstructies uit enkelglas zoals vitrines, meubels en overige glasdecoraties.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,51

ELAST-O-FOAM

den braven zwaluw elast-o-foam is een professioneel flexibel 1-component pistoolschuim op polyurethaan basis. door het flexibele karakter kan een duurzame en sterk isolerende (lucht)afdichting gecreëerd worden. het is getest volgens de en1026 op luchtverlies bij 1050pa. het heeft een uitstekende hechting, een duurzaam dichtende functie en hoge isolerende waarden. het beschikt over een a+ label voor voc-gehalte. het is speciaal ontwikkeld voor het luchtdicht maken van en het thermisch isoleren van voegen rondom kozijnen en bouwkundige constructies onderling. het is ook geschikt voor aansluitingen van scheidingswanden, plafond en vloer, bij doorvoeringen van leidingen en buizen in o.a. passiefhuis- en energieneutraalhuisdetails.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,76

FAST BOND 2C

den braven zwaluw fast bond 2c is een duurzame, zeer snel chemisch doorhardende, 2-componenten universele lijm en constructiekit, voor binnen en buiten op basis van hybride technologie. na het mengen (1 op 1) reageert het materiaal tot een duurzaam elastisch blijvend rubber, geheel onafhankelijk van de luchtvochtigheid. het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige, ondergronden en het is speciaal ontwikkeld voor onderling verlijmen van niet poreuze ondergronden en volvlakverlijmingen en het supersnel verlijmen van vele bouwmaterialen op vele ondergronden (vooraf hechtingstest uitvoeren). het is tevens geschikt voor het verlijmen van constructies die snel belast-, transporteer- en/of beloopbaar c.q. handvast moeten zijn, zoals carrosseriedelen, trap- en vloerdelen, tegels, platen en panelen. het is direct (nat-in-nat) over te spuiten met de gangbare autolakken en is isocyanaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij. het is uitstekend overschilderbaar met watergedragen en de meeste 2-k verven. synthetische verven kunnen in droging vertragen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,45

FB HYBRID SEALANT

den braven zwaluw fp® hybrid sealant is een hoogwaardige en duurzame 1-component brandwerende kit op hybride basis. het biedt tot 4 uur brandweerstand in lineaire (bewegings)voegen en een bewegingsopname tot 25%. de kit is naast in verticale voegen tevens toepasbaar in horizontale voegen en ook geschikt om aansluitingen tussen wand, vloer of plafond brandveilig af te dichten. het is geschikt voor voegen tot 30 mm breed, niet corrosief t.o.v. metalen, uv-, weer- en waterbestendig en bestand tegen schimmels en ongedierte en getest conform en 1366-4. overschilderbaar met de meeste water- en oliebasis verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,27

FIRE SEALANT 1200 GRADEN

den braven fire sealant 1200 is een pastavormig product dat door droging uithardt tot een niet elastische afdichting die bestand is tegen hoge temperaturen. het is ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen in kachels, open haarden en ovens.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,27

FIREPROTECT PU FOAM

den braven zwaluw fireprotect fp pu foam gun is een professioneel gemodificeerd 1-component, brandwerend polyurethaan schuim. het kan met de hand of pistool aangebracht worden en biedt brandweerstand tot 120 minuten. gecombineerd met andere fp producten loopt dit op tot 4 uur. de bussen zijn uitgerust met een adapter om het schuim accuraat met de hand aan te brengen, het bevat goede brandwerende en zeer goede hechtingseigenschappen en is na uitharding snijdbaar. geschikt voor het brandwerend afdichten en opvullen van aansluitvoegen en naden of op plaatsen waar eisen worden gesteld aan brandwerendheid van bepaalde ruimten of constructies. brandwerendheid getest conform en 1366-4 tot 60 minuten in een voeg van 20 mm breed.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,37

FIX-O-CHEM

den braven zwaluw fix-o-chem is een professioneel, snel hardend, 2-componenten bevestigingsmateriaal op basis van kunsthars. het vervangt keilbouten en pluggen in massieve en holle ondergronden zoals als beton, cellenbeton, licht gewicht beton, metselwerk en steen. het is ook geschikt als synthetisch reparatiecement voor beton. het kan gebruikt worden gedurende de houdbaarheid door eenvoudig de statische mixer en de schroefdop op de koker te vervangen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,12

FLEX-FOAM B2

den braven zwaluw flexfoam nbs is een door een erkend testinstituut (0960) getest en goedgekeurd flexibel 1-component isolerend polyurethaanschuim met een zeer hoge opbrengst. het is speciaal ontwikkeld voor het afdichten en opvullen van voegen, naden en aansluitingen. door de unieke samenstelling is het ook toepasbaar bij lage temperaturen. het is specifiek getest conform de richtlijnen van nen-en 1026: 2000 om het luchtverlies te bepalen bij een druk tot 1050 pa. het luchtverlies is 25 keer lager dan de norm voorschrijft. het is geschikt voor toepassing in details bij 'passiefhuizen' en energieneutrale woningen en gebouwen. op de juiste wijze aangebracht draagt dit product bij aan de energiebesparing van een gebouw en sluiten ze nauw aan met concepten zoals het passiefhuis en energieneutrale huizen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,34

FP ACRYLIC SEALANT

den braven fp acrylic sealant is een 1-component brandwerende acrylaatkit op dispersiebasis. het heeft een brandweerstand tot 4 uur in lineaire voegen en een bewegingsopname van 7,5%. het is een plasto-elastische afdichtingskit welke boven de + 120°c licht opschuimt en geschikt is voor het brandwerend afdichten van lineaire voegen. het kan afzonderlijk worden toegepast in voegen tot 20 mm breed en gecombineerd met fp pu foam in voegen tot 30 mm breed. getest conform en 1366-4. overschilderbaar met de meeste water- en oliebasisverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,60

FP INTUMESCENT ACRYLIC

den braven zwaluw fireprotect® fp intumescent acrylic is een bij brand en/of stralingshitte sterk expanderende kit voor brandwerende afdichtingen. het wordt gebruikt om alle openingen oplopend tot 5 mm af te dichten. boven deze afmeting is de fp fire board vereist. de openingen die met deze kit worden opgevuld bevinden zich tussen de doorvoer en de omliggende constructie, maar ook tussen separate kabels en de eventuele kabelgoot zelf. het mag niet overschilderd worden omdat dit een negatief effect heeft op het opschuimend karakter van de kit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,87

FP PU FOAM

den braven zwaluw fireprotect fp pu foam handfoam is een gemodificeerde 1-component brandwerende polyurethaan vul- en montageschuim. het biedt brandweerstand tot 120 minuten en gecombineerd met andere fp-producten loopt dit op tot zelfs 4 uur! het is geschikt voor het brandwerend afdichten en opvullen van aansluitvoegen en naden. de brandwerendheid is getest conform en 1366-4 tot 60 minuten in een voeg van 20 mm breed en gecombineerd met fp silicone sealant tot 180 minuten in een voeg van 40 mm breed. het heeft een b1 formulering (reactie bij brand), een zeer goede hechting en na uitharding is het materiaal snijbaar, kleefvrij na 8 tot 12 minuten en gecertificeerd volgens en 1366-4 en din4102 - deel 2 - klasse b1.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,37

FP SILICONE SEALANT

den braven fp® silicone sealant is een brandwerende, elastomere, neutraal verhardende siliconekit. het heeft een brandweerstand tot 4 uur in lineaire (bewegings)voegen en biedt een bewegingsopname tot 25%. het kan worden toegepast in voegen tot 30 mm breed en gecombineerd met fp pu foam tot 40 mm breed. het is water-, weer- en uv-bestendig, weerstaat schimmels en ongedierte, is luchtdicht en ook buiten toepasbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,73

GASKET-SEALANT

den braven zwaluw gasket seal 300 graden is een azijnzuurhoudende, hittebestendige siliconenkit die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is speciaal ontwikkeld als vloeibare pakking voor het afdichten van ovendeuren, kookplaten en verwarmingsinstallaties en voegen waar een extreem hoge temperatuurweerstand vereist is, zoals afvoerkanalen, thermostaten, pompen, verwarmingsbuizen en lagedruk motor onderdelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,75

HIGH TACK

den braven zwaluw high tack is een hoogwaardige, professionele constructie- en montagelijm met een extreem hoge aanvangshechting op basis van hybride technologie. hierdoor is er geen fixatie of ondersteuning nodig tijdens het uitharden. het is speciaal ontwikkeld als universele lijm voor het verlijmen van vele bouwmaterialen zoals steen, beton, spiegels, glas, gips, pu, pvc, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, tin, aluminium, metalen, legeringen, r.v.s., hpl- en cementvezelplaten, hout en verfsystemen. het heeft een hoge eindsterkte, mechanische weerstand en e-modulus, is isocyanaat-, ftalaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij, permanent elastisch, krimp- en blaasvrij, niet corrosief t.o.v. metalen, heeft een neutrale, vrijwel reukloze uitharding en is goed bestand tegen vocht en weersomstandigheden. het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige, ondergronden. na het aanbrengen reageert het met het vocht uit de lucht en vormt het een duurzame rubber.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,83

HYBRIFIX

den braven zwaluw hybrifix is een duurzame, reukloze, elastisch blijvende allround lijm en voegkit op basis van ms polymeer voor binnen en buiten. het heeft een uitstekende hechting op de meeste ondergronden zonder primer en is goed uv-, water-, vocht-, weer- en schimmelbestendig. het is overschilderbaar met de daartoe geschikte verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,56

HYBRIFIX 302 HYBRID ADHESIVE & NATURAL STONE

den braven zwaluw hybrifix 302 adhesive & natural stone is een hoogwaardige, professionele, universele afdichtingskit en constructie- of montagelijm op basis van hybride technologie die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is weekmakervrij, geeft geen randzonevervuiling of vlekvorming bij natuursteen, permanent elastisch en geschikt voor universeel lijmen en afdichten binnen en buiten. het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden, is isocyanaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij, krimp- en blaasvrij, goed bestand tegen uv, vocht, schimmel en weersomstandigheden, heeft een neutrale, vrijwel reukloze uitharding, is niet corrosief t.o.v. metalen, heeft een hoge mechanische weerstand, eindsterkte en e-modulus en absorbeert akoestische en mechanische trillingen en vibraties. het is geschikt als universele afdichtingskit voor aansluitvoegen in de bouw en industrie. het is ook geschikt als constructielijm voor het verlijmen van vele bouwmaterialen zoals natuursteen, steen, beton, spiegels, glas, gips, pu, pvc, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, aluminium, metalen, legeringen, r.v.s., hpl- en cementvezelplaten, hout en verfsystemen. het is tevens geschikt voor het afdichten en verlijmen in koelcellen en ruimten voor voedingsmiddelen en voor mechanisch belaste dilatatievoegen en brugvoegsystemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,34

HYBRISEAL 2PS

den braven hybriseal 2ps is een hoogwaardige, zachte en elastische, professionele afdichtingskit op basis van hybride technologie, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. het is speciaal ontwikkeld als universele beglazingskit conform nen 3576/npr 3577 en is geschikt voor gelaagd, enkel, isolatie, inbraakwerend en zelfreinigend glas. het is tevens geschikt voor het afdichten van dilatatie- en aansluitvoegen en voegen rondom raam- en deurkozijnen. het is uitstekend overschilderbaar met watergedragen en de meeste 2k verven. synthetische verven kunnen in droging vertragen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,35

HYBRISEAL 306 COATING

den braven zwaluw hybriseal coat is een hoogwaardige, duurzaam elastische spuit- en verkwastbare hybride coating voor het naadloos en luchtdicht afwerken van naden en kieren tussen diverse ondergronden. het heeft een snelle en schone verwerking, is niet corrosief t.o.v. metalen, kan gemodelleerd worden met behulp van een kwast, is isocyanaat- en siliconenvrij, is overschilderbaar, direct nat-in-nat met coating en/of lak, heeft een snelle doorharding, is krimp- en blaasvrij en permanent elastisch. het is speciaal ontwikkeld als coating voor het luchtdicht duurzaam elastisch afdichten van naden en kieren tussen diverse bouwdelen. het is van origine ontwikkeld als coating in de automobiel- en transportsector om beschadigingen te herstellen in de originele structuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,08

HYBRISEAL FACADE

den braven hybriseal facade is een hybride lage modulus afdichtingskit voor gevelvoegen. het is een veelzijdige 1-component afdichtingskit op basis van hybride voor het afdichten van dilatatie en constructievoegen. het wordt gebruikt voor expansie- en voegafdichting bij vooraf gestort beton, baksteen en metselwerk, rondom ramen en deuren en gordijnmuren. het is goed bestand tegen uv, water en weersomstandigheden en vrij van isocyanaat en siliconen. het hecht ook zonder voorstrijken perfect op beton, baksteen, geschilderd hout, glas en geglazuurde ondergronden, aluminium, staal, rvs en kunststoffen zoals polyester en de meeste upvc-soorten.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,95

KROONBAND

den braven zwaluw kroonband is een voorgevormd, geprofileerd, e.p.d.m. rubber beglazingsband. het is uitstekend toepasbaar in afgeschilderde of gebeitste binnenkozijnen en -vensters. het is ook toepasbaar bij dakbeglazing i.c.m. kit als topafdichting (direct contact tussen kitten en kroonband moet worden voorkomen i.v.m. verkleuring). het is zelfklevend, makkelijk aan te brengen en niet overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

52,58

LIJM SPRAY

den braven zwaluw lijm spray is een veelzijdige lijm van hoge kwaliteit, gebaseerd op oplosmiddel en synthetisch rubber. het is schoon, snel en eenvoudig in het gebruik, kleeft meteen en heeft veelzijdige gebruiksmogelijkheden en een instelbare spuitkop. het is geschikt voor alle kleine lijmtoepassingen op het gebied van motorvoertuigen, modelbouw, doe-het-zelf, decoratie, hobby en huishouding. het is geschikt voor papier, karton, hout, fineer, kurk, leer, textiel, zacht en hard schuim (bijv. xps & eps), rubber, schuimrubber en kunststoffolies (behalve pvc en pe).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,70

MIXED FINISHER SPRAY

den braven zwaluw mixed finisher spray is een kant-en-klaar, neutraal, universeel hulpmiddel voor het nat afmessen van kitvoegen. deze spray is voor meer dan 99% biologisch afbreekbaar. na gebruik wordt geadviseerd om de omgeven ondergronden te reinigen of na te spoelen om eventuele spoorvorming te voorkomen. resten kunnen namelijk een negatieve invloed hebben op de uitvloeiing en hechting van verf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,79

POLYPLAMUUR

den braven zwaluw polyplamuur is een witte, snel verhardende, professionele, 2-componenten, goed schuurbare plamuur met een fijne structuur op basis van polyesterharsen. het is geschikt voor het uitvlakken van deuken in polyester en metaal, goed overschilderbaar en duurzaam. het wordt geleverd in een set met 2-componenten, een losse verharder hoeft er dus niet bij besteld te worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,50

POLYSET

den braven zwaluw polyset is een 2-componenten, vloeibare polyesterhars met een glasvezelmat. het heeft een snelle doorharding, is schuurbaar en overschilderbaar en vrijwel krimpvrij. het is ontwikkeld voor het repareren van scheuren en gaten in metaal en kunststof ondergronden zoals polyester en pvc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,94

POLYSOFT DOSEERPISTOOL

den braven doseer pistool voor polysoft is geschikt voor polysoft plamuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

90,30

POLYSOFT FLEXIBEL

den braven zwaluw polysoft flexibel is een 2-componenten, snel verhardende reparatiepasta op basis van polyesterharsen. het product is na uitharden duurzaam blijvend flexibel, goed schuur- en overschilderbaar en kan goed temperatuurverschillen opvangen. het is geschikt voor metaal, beton, steen, hout en kunststof.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,18

POLYSOFT PROFESSIONEEL

den braven zwaluw polysoft professioneel is een snelverhardende, goed schuurbare, overschilderbare 2-componenten egalisatieplamuur op basis van polyesterharsen. het is geschikt voor het uitvlakken en egaliseren van beschadigingen, naden en kieren in vooral houtwerk zoals deuren en kozijnen. het is ook toepasbaar op steenachtige, metalen of polyester ondergronden. door het speciale doseerpistool is het zeer eenvoudig de juiste hoeveelheid verharder te gebruiken. let op, u krijgt een set geleverd en hoeft normaliter dus géén losse verharder te bestellen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,55

POLYURETHANE-50FC

den braven zwaluw polyurethaankit 50 fc is een professionele, hoogwaardige afdichtingskit op basis van polyurethaan technologie die onder invloed van luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het heeft een hoge modulus, een hoge mechanische weerstand, is permanent elastisch en overschilderbaar met watergedragen verven. het is speciaal ontwikkeld als universele afdichtingskit voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit-, dilatatie- en beloopbare voegen in de bouw en industrie en het is geschikt als universele constructie lijmkit voor het verlijmen van vele bouwmaterialen zoals steen, beton, glas, gips, pu, pvc, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, aluminium, metalen, legeringen, r.v.s., hout en verfsystemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

PRIMER U12

den braven zwaluw primer u12 is een 2-componenten, oplosmiddelvrije epoxy-gebaseerde primer voor neutrale siliconen-, polyurethaan- en hybride kitten op poreuze ondergronden zoals hout, steen en beton. het is tevens te gebruiken voor toepassingen onder water en onder de grond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,26

PU FOAM B3

den braven zwaluw pu foam b3 is een 100% (h) cfk-vrij 1-component, pu vul- en montageschuim op basis van vochtverhardende polyurethaan dat snel uithardt, isoleert en een uitstekend hecht- en vulvermogen heeft. geschikt voor het opvullen van monteer- en stelruimten tussen muur en kozijn en rondom prefab elementen, voor het afdichten van doorvoeringen. tevens geschikt voor het afdichten van diverse aansluitnaden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,53

PU GUNFOAM B3

den braven zwaluw pu gunfoam b3 is een 100% (h) cfk-vrij 1-component pu vul- en montageschuim op basis van vochtverhardende polyurethaan, die snel uithardt, isoleert, een goed hecht- en vulvermogen heeft en perfect te doseren is in combinatie met een zwaluw® nbs pistool. voldoet aan brandklasse b3 (din 4102) en aan het sbr specificatieblad s.065 van het nationaal pakket woningbouw "duurzaam bouwen".


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,56

PU THERMO-ADHESIVE B1

den braven zwaluw pu thermo adhesive is een vochtverhardende 1-component polyurethaanlijm met lage uitzetting voor verlijming en montage van gevelisolatieplaten (eifs) op ondergronden van beton, pleisterwerk en metselwerk. het heeft een zeer goede structuur en een uitstekende hechting vanaf +5°c. het is getest en gecertificeerd door eta 004:2000, is brandgedrag b1 (moeilijk ontvlambaar), tijdbesparend door eenvoudig gebruik en doseerbaarheid met een pu-schuim pistool, heeft uitstekende (geluids)isolerende en thermisch geleidende eigenschappen, een lager gewicht dan traditionele mortels en het is klaar voor gebruik (mengen is niet nodig). het is speciaal ontwikkeld voor zeer efficiënte verlijming en montage van polystyreen (eps, eps-p, xps e.d.), hard polyurethaanschuim (pur/pir) en steenwolplaten op beton, pleister- en metselwerk, en ook voor het vullen van voegen tussen isolatieplaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,42

PU-FOAM B2 2K

den braven zwaluw pu schuim 2k is een 2-componenten montage- en isolatieschuim. het heeft een uitstekende hechting op beton, metselwerk, hout en vele kunststoffen. het heeft een uitstekend warmtebestendig en geluiddempend vermogen en is speciaal voor het vullen van holtes waar onvoldoende vocht beschikbaar is. het kan worden gebruikt voor het verlijmen van raam- en deurkozijnen en polystyreenprofielen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,36

REPOX

den braven zwaluw repox® is geschikt voor het repareren van gebreken of door houtrot aangetaste houtconstructies van zowel nieuw als bestaand hout, binnen en buiten. het is geschikt voor alle typen reparaties van minimaal 10 mm tot 20 cm en volumes tot ca. 1,5 liter inhoud. het is toepasbaar op deuren, ramen, trappen, (gevel)aftimmeringen en plaatmateriaal zoals spaanplaat, meubelplaat en triplex. het is ook goed bruikbaar als reparatiemiddel voor meubels en het opnieuw monteren van scharnieren en raam- en deurbeslag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,69

REPOX FAST

den braven zwaluw repox fast is geschikt als er binnen 30 tot 60 minuten overschilderd dient te worden. het is speciaal ontwikkeld voor het repareren van spijker- en schroefgaatjes, noesten, langsscheuren en andere gebreken van zowel nieuw als bestaand hout, binnen en buiten. het is geschikt voor alle typen reparaties van minimaal 2-3 mm tot 15-20 mm en toepasbaar op deuren, ramen, trappen, (gevel)aftimmeringen en plaatmateriaal zoals spaanplaat, meubelplaat en triplex. het is ook goed bruikbaar als reparatiemiddel voor meubels en het opnieuw monteren van scharnieren en raam- en deurbeslag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

46,78

ROOFPLAST

den braven zwaluw roofplast is een 1-component afdichtingskit op basis van bitumen die uithardt door verdamping van oplosmiddel tot een plastische afdichting. het is geschikt voor het opvullen van scheuren, voegen en blazen op daken en in goten en kan ook worden toegepast op bitumineuze en vochtige ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,75

SEAL & PAINT 125

hercuseal seal & paint 125 is een premium acrylaatkit, specifiek ontwikkeld om kort na het aanbrengen te worden overschilderd met watergedragen en synthetische verven. het is geschikt voor het afdichten en vullen van aansluitvoegen, naden, scheuren en kieren, binnen en buiten. het beperkt de kans op craquelé en verkleuring van de verflaag, hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden, is vrijwel reukloos, gemakkelijk aan te brengen en niet corrosief t.o.v. metalen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,53

SILICONE-BB

den braven zwaluw silicone bb is een azijnzuurhoudende siliconenkit welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. het is uitstekend bestand tegen uv, water- en weersomstandigheden, heeft een perfecte hechting op glas, geschilderd hout, keramiek en emaille, en een snelle huidvorming en doorharding. het is speciaal ontwikkeld als topafdichting in beglazingssystemen en voor aansluitvoegen in de bouw. het is niet overschilderbaar. voor keukens en badkamers wordt de zwaluw silicone-no of zwaluw silicone sanitary geadviseerd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,21

SILICONE-COLOURS

den braven zwaluw silicone-colours is een veelzijdige neutrale siliconenkit voor sanitair-, glas-, bouw- en gevelvoegen die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in beton, metselwerk, vliesgevelconstructies, beglazingssystemen, keukens, badkamers en douches en voor industriële toepassingen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,74

SILICONE-COLOURS NS

den braven silicone colours + ns is een weekmakervrije neutrale siliconenkit voor het afdichten van aansluitvoegen tussen natuursteen en andere sterk absorberende ondergronden, waarbij het risico van randzonevervuiling en vlekvorming in de ondergronden tot een minimum wordt beperkt. het heeft een perfecte hechting zonder primer op de meeste ondergronden, is goed bestand tegen uv, water, vocht en weersomstandigheden en is schimmelbestendig. het is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in natuursteen, beton, metselwerk, vliesgevelconstructies, keukens, badkamers en douches, voor industriële toepassingen en topafdichting in beglazingsystemen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,65

SILICONE-N

den braven zwaluw silicone-n is een neutrale siliconenkit met een lage modulus die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het heeft een neutrale uitharding, is vrijwel reukloos, heeft een mat aanzicht, een trage huidvorming en doorharding, een hoge rek bij breuk en bewegingsopname en is zeer goed bestand tegen uv, water en weersomstandigheden. het is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van dilatatievoegen in beton, metselwerk, vliesgevelconstructies en weather sealing. het is tevens geschikt voor de afdichting van pmma en pc plaatmateriaal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,58

SILICONE-NO

den braven zwaluw silicone no is een veelzijdige, neutrale siliconenkit voor sanitair-, bouw-, beglazings- en gevelvoegen binnen en buiten, welke onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch blijvend rubber. deze kit is zeer goed bestand tegen uv, water en weersomstandigheden, schimmelbestendig en heeft een goede hechting op glas, geschilderd hout, keramiek, emaille, rvs en diverse kunststoffen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,06

SPECTRUM SEAL UNIVERSAL SILICONE

den braven spectrum seal universal is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in natuursteen, beton, metselwerk, gevelconstructies, keukens, badkamers en douches, voor industriële toepassingen en topafdichting in beglazingssystemen. het is op basis van siliconen technologie dat onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het geeft geen randzone vervuiling of vlekvorming bij natuursteen, hecht perfect zonder primer op meeste ondergronden en is goed bestand tegen uv, water en weersomstandigheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,63

STUC-O-SEAL

den braven zwaluw stuc-o-seal is een hoogwaardige, overschilderbare, duurzaam plasto-elastisch blijvende afdichtings- en vulkit voor binnen- en buitengebruik met een korrelige oppervlaktestructuur. na het aanbrengen vormt het product een plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit. het is speciaal ontwikkeld voor het vullen en dichten van kieren, naden en gaten in stuc- en pleisterwerk en aangrenzende aansluitvoegen. het is tevens geschikt voor het vullen van scheuren, kieren, oneffenheden en spijker- en schroefgaten in ondergronden zoals multi- en triplex, spaanplaat, hard- en zacht board, hout, pleisterwerk, (gas)beton, (kalkzand)steen en gips.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,88

SUPER ADHESIVE

den braven zwaluw super adhesive is een vloeibare, snel uithardende lijm op basis van cyanoacrylaat. de lijm verhardt door contact met vocht. het is geschikt voor het verlijmen van o.a. rubberen ringen, glas, metalen en plastics bij o.a. modelbouw, juwelen en ornamenten. het is ook geschikt voor het verlijmen van rubberprofielen in beglazingssystemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,34

TIXOPHALTE

den braven shell tixophalte is een plastische afdichtings- en reparatiepasta in handige spuitkoker. het heeft een goede hechting op vele materialen en zelfs op natte ondergronden. het is geschikt als afdichtingsmiddel bij noodreparaties zoals het repareren van naden en scheuren in goten en bitumineuze dakbedekking, voegen langs loodslab, het vastzetten van daktrim en het plakken van bitumineuze dakbedekking en shingles.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,35

TIXOPLAST

den braven zwaluw tixoplast is een 1-component afdichtingskit op basis van bitumen. het is uitstekend inzetbaar als noodreparatie bij dakbedekking en geschikt voor het opvullen van scheuren, voegen en blazen op daken en goten. het is te gebruiken bij regenachtig weer en geschikt voor bitumen ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,80

UNIVERSAL PU-CLEANER

den braven zwaluw purreiniger universeel is geschikt om vlekken en resten van zowel 1- als 2-componenten polyurethaanschuim te verwijderen. het is toepasbaar zolang het schuim nog vers is: uitgehard schuim is niet oplosbaar en kan alleen mechanisch worden verwijderd. deze cleaner is ook geschikt voor het inwendig reinigen van pur pistolen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,49

VEZEL-PLAMUUR

den braven zwaluw vezelplamuur is een snel uithardende 2-componenten plamuur op basis van polyesterharsen en glasvezels. het product is goed schuurbaar en goed overschilderbaar, geschikt voor grotere gaten, schuurbaar en overschilderbaar en vrijwel krimpvrij. het is ontwikkeld voor het repareren en uitvlakken van deuken, scheuren, krassen en andere beschadigingen in polyester en metalen ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,98

WINDOW SEAL PLUS

den braven zwaluw window seal plus is een overschilderbare, droog afmesbare, 1-component siliconenkit voor het afdichten van beglazingsvoegen. het product is neutraal en vrijwel reukloos. na het aanbrengen reageert de silicone met het vocht uit de lucht en vormt het een duurzaam rubber. het is een topafdichting in de beglazing en voegen bij raam- en deuromtrekken. in het algemeen hecht dit product, ook zonder primer, perfect op vele bouwmaterialen zoals glas, geglazuurde oppervlakken, emaille, geanodiseerd aluminium, gelakt hout en diverse kunststoffen. zuigende ondergronden dienen te worden voorbehandeld met een primer en het is overschilderbaar met vele alkydhars verven, dispersie verven en beitsen. voor optimale resultaten wordt geadviseerd binnen enkele dagen na het aanbrengen van de kit over te schilderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,78

ZWALUW JOINT FIX

den braven zwaluw joint fix is een hoogwaardige, verhardende voegenreparatiepasta op basis van polymeerdispersie en additieven met een optimaal hechtingsspectrum voor voegen in buiten- en binnenmuren. het is ook geschikt voor scheuren tussen steenstrips en gevelstenen. het is niet bestand tegen permanente/langdurige waterbelasting en niet geschikt voor dilaterende en bewegende voegen. het is vrijwel reukloos en met behulp van een kitpistool verwerkbaar. het kan niet verwerkt worden beneden 5°c of op bevroren ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,93

Den Braven
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn