DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Den braven

FAST BOND 2C

den braven zwaluw fast bond 2c is een duurzame, zeer snel chemisch doorhardende, 2-componenten universele lijm en constructiekit, voor binnen en buiten op basis van hybride technologie. na het mengen (1 op 1) reageert het materiaal tot een duurzaam elastisch blijvend rubber, geheel onafhankelijk van de luchtvochtigheid. het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige, ondergronden en het is speciaal ontwikkeld voor onderling verlijmen van niet poreuze ondergronden en volvlakverlijmingen en het supersnel verlijmen van vele bouwmaterialen op vele ondergronden (vooraf hechtingstest uitvoeren). het is tevens geschikt voor het verlijmen van constructies die snel belast-, transporteer- en/of beloopbaar c.q. handvast moeten zijn, zoals carrosseriedelen, trap- en vloerdelen, tegels, platen en panelen. het is direct (nat-in-nat) over te spuiten met de gangbare autolakken en is isocyanaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij. het is uitstekend overschilderbaar met watergedragen en de meeste 2-k verven. synthetische verven kunnen in droging vertragen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,45

HIGH TACK

den braven zwaluw high tack is een hoogwaardige, professionele constructie- en montagelijm met een extreem hoge aanvangshechting op basis van hybride technologie. hierdoor is er geen fixatie of ondersteuning nodig tijdens het uitharden. het is speciaal ontwikkeld als universele lijm voor het verlijmen van vele bouwmaterialen zoals steen, beton, spiegels, glas, gips, pu, pvc, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, tin, aluminium, metalen, legeringen, r.v.s., hpl- en cementvezelplaten, hout en verfsystemen. het heeft een hoge eindsterkte, mechanische weerstand en e-modulus, is isocyanaat-, ftalaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij, permanent elastisch, krimp- en blaasvrij, niet corrosief t.o.v. metalen, heeft een neutrale, vrijwel reukloze uitharding en is goed bestand tegen vocht en weersomstandigheden. het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige, ondergronden. na het aanbrengen reageert het met het vocht uit de lucht en vormt het een duurzame rubber.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,83

HYBRIFIX

den braven zwaluw hybrifix is een duurzame, reukloze, elastisch blijvende allround lijm en voegkit op basis van ms polymeer voor binnen en buiten. het heeft een uitstekende hechting op de meeste ondergronden zonder primer en is goed uv-, water-, vocht-, weer- en schimmelbestendig. het is overschilderbaar met de daartoe geschikte verven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,56

HYBRIFIX 302 HYBRID ADHESIVE & NATURAL STONE

den braven zwaluw hybrifix 302 adhesive & natural stone is een hoogwaardige, professionele, universele afdichtingskit en constructie- of montagelijm op basis van hybride technologie die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. het is weekmakervrij, geeft geen randzonevervuiling of vlekvorming bij natuursteen, permanent elastisch en geschikt voor universeel lijmen en afdichten binnen en buiten. het hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige ondergronden, is isocyanaat-, oplosmiddel- en siliconenvrij, krimp- en blaasvrij, goed bestand tegen uv, vocht, schimmel en weersomstandigheden, heeft een neutrale, vrijwel reukloze uitharding, is niet corrosief t.o.v. metalen, heeft een hoge mechanische weerstand, eindsterkte en e-modulus en absorbeert akoestische en mechanische trillingen en vibraties. het is geschikt als universele afdichtingskit voor aansluitvoegen in de bouw en industrie. het is ook geschikt als constructielijm voor het verlijmen van vele bouwmaterialen zoals natuursteen, steen, beton, spiegels, glas, gips, pu, pvc, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, aluminium, metalen, legeringen, r.v.s., hpl- en cementvezelplaten, hout en verfsystemen. het is tevens geschikt voor het afdichten en verlijmen in koelcellen en ruimten voor voedingsmiddelen en voor mechanisch belaste dilatatievoegen en brugvoegsystemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,34

PU THERMO-ADHESIVE B1

den braven zwaluw pu thermo adhesive is een vochtverhardende 1-component polyurethaanlijm met lage uitzetting voor verlijming en montage van gevelisolatieplaten (eifs) op ondergronden van beton, pleisterwerk en metselwerk. het heeft een zeer goede structuur en een uitstekende hechting vanaf +5įc. het is getest en gecertificeerd door eta 004:2000, is brandgedrag b1 (moeilijk ontvlambaar), tijdbesparend door eenvoudig gebruik en doseerbaarheid met een pu-schuim pistool, heeft uitstekende (geluids)isolerende en thermisch geleidende eigenschappen, een lager gewicht dan traditionele mortels en het is klaar voor gebruik (mengen is niet nodig). het is speciaal ontwikkeld voor zeer efficiŽnte verlijming en montage van polystyreen (eps, eps-p, xps e.d.), hard polyurethaanschuim (pur/pir) en steenwolplaten op beton, pleister- en metselwerk, en ook voor het vullen van voegen tussen isolatieplaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,42

Den Braven
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn