DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Den braven

POLYPLAMUUR

den braven zwaluw polyplamuur is een witte, snel verhardende, professionele, 2-componenten, goed schuurbare plamuur met een fijne structuur op basis van polyesterharsen. het is geschikt voor het uitvlakken van deuken in polyester en metaal, goed overschilderbaar en duurzaam. het wordt geleverd in een set met 2-componenten, een losse verharder hoeft er dus niet bij besteld te worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,50

POLYSET

den braven zwaluw polyset is een 2-componenten, vloeibare polyesterhars met een glasvezelmat. het heeft een snelle doorharding, is schuurbaar en overschilderbaar en vrijwel krimpvrij. het is ontwikkeld voor het repareren van scheuren en gaten in metaal en kunststof ondergronden zoals polyester en pvc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,94

POLYSOFT DOSEERPISTOOL

den braven doseer pistool voor polysoft is geschikt voor polysoft plamuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

90,30

POLYSOFT FLEXIBEL

den braven zwaluw polysoft flexibel is een 2-componenten, snel verhardende reparatiepasta op basis van polyesterharsen. het product is na uitharden duurzaam blijvend flexibel, goed schuur- en overschilderbaar en kan goed temperatuurverschillen opvangen. het is geschikt voor metaal, beton, steen, hout en kunststof.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,18

POLYSOFT PROFESSIONEEL

den braven zwaluw polysoft professioneel is een snelverhardende, goed schuurbare, overschilderbare 2-componenten egalisatieplamuur op basis van polyesterharsen. het is geschikt voor het uitvlakken en egaliseren van beschadigingen, naden en kieren in vooral houtwerk zoals deuren en kozijnen. het is ook toepasbaar op steenachtige, metalen of polyester ondergronden. door het speciale doseerpistool is het zeer eenvoudig de juiste hoeveelheid verharder te gebruiken. let op, u krijgt een set geleverd en hoeft normaliter dus géén losse verharder te bestellen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,55

VEZEL-PLAMUUR

den braven zwaluw vezelplamuur is een snel uithardende 2-componenten plamuur op basis van polyesterharsen en glasvezels. het product is goed schuurbaar en goed overschilderbaar, geschikt voor grotere gaten, schuurbaar en overschilderbaar en vrijwel krimpvrij. het is ontwikkeld voor het repareren en uitvlakken van deuken, scheuren, krassen en andere beschadigingen in polyester en metalen ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,98

Den Braven
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn