DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Den braven

ELAST-O-FOAM

den braven zwaluw elast-o-foam is een professioneel flexibel 1-component pistoolschuim op polyurethaan basis. door het flexibele karakter kan een duurzame en sterk isolerende (lucht)afdichting gecreëerd worden. het is getest volgens de en1026 op luchtverlies bij 1050pa. het heeft een uitstekende hechting, een duurzaam dichtende functie en hoge isolerende waarden. het beschikt over een a+ label voor voc-gehalte. het is speciaal ontwikkeld voor het luchtdicht maken van en het thermisch isoleren van voegen rondom kozijnen en bouwkundige constructies onderling. het is ook geschikt voor aansluitingen van scheidingswanden, plafond en vloer, bij doorvoeringen van leidingen en buizen in o.a. passiefhuis- en energieneutraalhuisdetails.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,76

FIREPROTECT PU FOAM

den braven zwaluw fireprotect fp pu foam gun is een professioneel gemodificeerd 1-component, brandwerend polyurethaan schuim. het kan met de hand of pistool aangebracht worden en biedt brandweerstand tot 120 minuten. gecombineerd met andere fp producten loopt dit op tot 4 uur. de bussen zijn uitgerust met een adapter om het schuim accuraat met de hand aan te brengen, het bevat goede brandwerende en zeer goede hechtingseigenschappen en is na uitharding snijdbaar. geschikt voor het brandwerend afdichten en opvullen van aansluitvoegen en naden of op plaatsen waar eisen worden gesteld aan brandwerendheid van bepaalde ruimten of constructies. brandwerendheid getest conform en 1366-4 tot 60 minuten in een voeg van 20 mm breed.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,37

FLEX-FOAM B2

den braven zwaluw flexfoam nbs is een door een erkend testinstituut (0960) getest en goedgekeurd flexibel 1-component isolerend polyurethaanschuim met een zeer hoge opbrengst. het is speciaal ontwikkeld voor het afdichten en opvullen van voegen, naden en aansluitingen. door de unieke samenstelling is het ook toepasbaar bij lage temperaturen. het is specifiek getest conform de richtlijnen van nen-en 1026: 2000 om het luchtverlies te bepalen bij een druk tot 1050 pa. het luchtverlies is 25 keer lager dan de norm voorschrijft. het is geschikt voor toepassing in details bij 'passiefhuizen' en energieneutrale woningen en gebouwen. op de juiste wijze aangebracht draagt dit product bij aan de energiebesparing van een gebouw en sluiten ze nauw aan met concepten zoals het passiefhuis en energieneutrale huizen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,34

FP PU FOAM

den braven zwaluw fireprotect fp pu foam handfoam is een gemodificeerde 1-component brandwerende polyurethaan vul- en montageschuim. het biedt brandweerstand tot 120 minuten en gecombineerd met andere fp-producten loopt dit op tot zelfs 4 uur! het is geschikt voor het brandwerend afdichten en opvullen van aansluitvoegen en naden. de brandwerendheid is getest conform en 1366-4 tot 60 minuten in een voeg van 20 mm breed en gecombineerd met fp silicone sealant tot 180 minuten in een voeg van 40 mm breed. het heeft een b1 formulering (reactie bij brand), een zeer goede hechting en na uitharding is het materiaal snijbaar, kleefvrij na 8 tot 12 minuten en gecertificeerd volgens en 1366-4 en din4102 - deel 2 - klasse b1.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,37

PU FOAM B3

den braven zwaluw pu foam b3 is een 100% (h) cfk-vrij 1-component, pu vul- en montageschuim op basis van vochtverhardende polyurethaan dat snel uithardt, isoleert en een uitstekend hecht- en vulvermogen heeft. geschikt voor het opvullen van monteer- en stelruimten tussen muur en kozijn en rondom prefab elementen, voor het afdichten van doorvoeringen. tevens geschikt voor het afdichten van diverse aansluitnaden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,53

PU GUNFOAM B3

den braven zwaluw pu gunfoam b3 is een 100% (h) cfk-vrij 1-component pu vul- en montageschuim op basis van vochtverhardende polyurethaan, die snel uithardt, isoleert, een goed hecht- en vulvermogen heeft en perfect te doseren is in combinatie met een zwaluw® nbs pistool. voldoet aan brandklasse b3 (din 4102) en aan het sbr specificatieblad s.065 van het nationaal pakket woningbouw "duurzaam bouwen".


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,56

PU-FOAM B2 2K

den braven zwaluw pu schuim 2k is een 2-componenten montage- en isolatieschuim. het heeft een uitstekende hechting op beton, metselwerk, hout en vele kunststoffen. het heeft een uitstekend warmtebestendig en geluiddempend vermogen en is speciaal voor het vullen van holtes waar onvoldoende vocht beschikbaar is. het kan worden gebruikt voor het verlijmen van raam- en deurkozijnen en polystyreenprofielen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,36

UNIVERSAL PU-CLEANER

den braven zwaluw purreiniger universeel is geschikt om vlekken en resten van zowel 1- als 2-componenten polyurethaanschuim te verwijderen. het is toepasbaar zolang het schuim nog vers is: uitgehard schuim is niet oplosbaar en kan alleen mechanisch worden verwijderd. deze cleaner is ook geschikt voor het inwendig reinigen van pur pistolen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,49

Den Braven
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn