DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Den braven

BOOR- EN SNIJOLIE

den braven zwaluw boor- en snijolie is uitermate geschikt voor elke metaalbewerking waar hoge eisen aan gesteld wordt. het vermindert wrijving en heeft een koelende werking. het is geschikt voor alle verspanende bewerkingen op alle soorten staal, gietstaal, roestvaststaal, koper, messing, aluminium en soortgelijke legeringen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,26

CONTACT SPRAY

den braven tectane contact spray is een veelzijdig product. het is geschikt voor onderhoud en verzorging van elektrische systemen in motorvoertuigen. en behandeling is in de meeste gevallen voldoende en bespaart veel tijd! het penetreert en verdringt water, het lost ook oxidatie op contactpunten op en beschermt ze tegen roest en corrosie. als de motor van de auto startproblemen heeft, moeten het hele ontstekingssysteem en de verdeler kop ingespoten worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,39

KETTING SPRAY

den braven zwaluw ketting spray is een transparant, synthetisch smeermiddel voor onderdelen die onder hoge spanning staan. het is bestand tegen alle weersomstandigheden, zelfs onder de zwaarste omstandigheden, terwijl de uitstekende eigenschappen een lang smeereffect garanderen, zelfs in de kleinste ruimten. het is bestand tegen temperaturen van -30c tot +150c, heeft een zeer goede bescherming tegen corrosie, verdringt vocht en conserveert, druipt en versmeert niet, heeft een zeer goede hechting, zorgt ervoor dat de onderdelen stil en soepel lopen, werkt geluiddempend en waterafstotend en is zuinig in verbruik. het is geschikt voor o.a. lagers, tandwielen, rol- en kogellagers, o-ringen, gewrichten en koppelingen, alle soorten ketting en staaldraad.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,41

LAS SPRAY

den braven zwaluw las spray dient als bescherming tegen spetters bij laswerk. het vormt een beschermlaag welke aanhechting van de spetters voorkomt. daarom kunnen deze makkelijk worden verwijderd en is mechanische verwijdering niet noodzakelijk. het geeft een volledige bescherming bij het lassen, verhoogt de levensduur van de laskop, maakt het wisselen en reinigen van de laskop makkelijker, is effectief en economisch in gebruik en siliconenvrij.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,39

LEKZOEKER SPRAY

den braven zwaluw lekzoeker spray helpt om lekken probleemloos op te sporen. de spray is milieuvriendelijk en niet giftig en het toepassen op rem- en gasleidingen draagt bij aan het verhogen van de veiligheid. het is niet brandbaar, onschadelijk voor de huid, getest naar dvgw en het bespaart energie en kosten. het is geschikt voor het opsporen van ondichte plekken in onder binnendruk staande schroefverbindingen, flensverbindingen, pijpleidingen en lasnaden. het gaat tevens met de gassen kooldioxide (co2), propaan, butaan, acetyleen, perslucht, stad- en aardgas, stikstof, nitrogeen (n2o) en fluorkoolwaterstoffen geen gevaarlijke verbindingen aan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,98

PANELCLEANER

den braven zwaluw panelcleaner is een reinigings- en ontvettingsmiddel voor niet-poreuze ondergronden zoals platen en aluminium voordat zwaluw panelfix wordt aangebracht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,16

PTFE SPRAY

den braven zwaluw ptfe spray is een op siliconenolie en ptfe-poeder gebaseerd kleurloos smeermiddel. dankzij de eigenschappen kan het universeel ingezet worden. zeer specifiek kan het ook toegepast worden waar minerale olin of mos2 niet gebruikt kunnen worden vanwege mogelijke verontreiniging. het is bestand tegen temperaturen van -50c tot +260c, vetvrij, niet klevend, vuil-, stof- en waterafstotend, het garandeert een langdurige zelfsmering, voorkomt vroegtijdige slijtage en aankoeken, maakt een eind aan wrijving, vasthaken, piepen en knarsen en heeft zeer goede penetratie- en kruipeigenschappen. het is geschikt voor metaal, rubber, kunststoffen en andere materialen in o.a. de elektrotechniek, elektromechanica, kunststofverwerking, papierindustrie en textielindustrie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,20

SILICONEN SPRAY

den braven zwaluw siliconen spray is een vetvrij smerend, beschermend en scheidend middel, maar ook een conditioner voor kunststoffen, hout, rubber en metalen. het zorgt voor een schone smerende laag die niet uithard, heeft een hoge temperatuurbestendigheid tot 250c in gesloten systemen en tot 150c in contact met lucht, beschermt tegen oxidatie en corrosie en is waterafstotend. het voorkomt de verkleving en ophoping van lijmresten op persen en andere ondergronden, voorkomt plakken op transportbanden en verpakkingsbanen, houdt rubber in goede conditie en voorkomt bevriezen, broos worden of verkleven, zorgt ervoor dat kunststof delen glans verkrijgen en niet broos worden en maakt vastzittende en piepende delen weer vrij. het zorgt ervoor dat bijvoorbeeld zonnedaken, autogordels of stoelen makkelijk schuiven, is een perfect scheidingsmiddel bij (spuit)gieten, beschermt elektrische contactpunten tegen vocht en is geschikt als assemblage hulp bij het aansluiten van slangen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,41

SLOTEN SPRAY

den braven zwaluw sloten spray smeert, onderhoudt en beschermt sloten, scharnieren en andere precisie-instrumenten. de speciale actieve substantie combineert roestbescherming, smeren, schoonmaken en vochtbescherming en conservering in n product. het heeft een zeer hoog kruipvermogen en werkt snel en duurzaam. het is geschikt voor met olie besmeurde machineonderdelen, schijfremmen en remdelen zoals remblokken, remschoenen en koppelingsplaten. het is de ideale reiniger voor de gehele industrie en bij reparatie- en montagewerkzaamheden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,36

V-SNAREN SPRAY

den braven zwaluw v-snaren spray is vooral geschikt voor machines en aggregaten die in de buitenlucht of een vochtige omgeving staan en dus blootstaan aan grote belastingen. het zorgt voor hogere prestatie en betere trekkracht, is direct werkzaam, heeft een uitstekende hechting, verhoogt de levensduur door diep in de porin te dringen, is bestand tegen zout water, trekt vuil en stof niet aan en bevat geen teer en hars. het is te gebruiken op alle aandrijfriemen en v-snaren (vlakke, platte, ronde etc.) gemaakt van weefsel, pvc, leer en rubber.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,43

WITVET SPRAY

den braven zwaluw witvet spray biedt een duurzame smering en bescherming van hoogbelaste lagers, spillen en geleidingen. het verlengt de onderhoudsintervallen dankzij het dubbele smeereffect en verzekert van een langer functioneren van kostbare installaties, met minder falen en reparaties. het is langdurig bestand tegen zoutwater, bestand tegen temperaturen van -30c tot +120c, voorkomt roest, heeft een zeer goede hechting, is geschikt als smeervet voor onderdelen die 100% vuilvrij moeten blijven, bespaart onderhouds- en smeerstofkosten en is ook te gebruiken als accupoolvet en scheidings- en conserveermiddel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,65

Den Braven
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn